Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Συμφωνούμε στα πιο πολλά ViperMc, όλοι προσέχουμε για να έχουμε.
Όντως εντελώς ξεκούδουνη αυτή η συνάντηση. Σε ένα μικρό κύκλο όπως η Θεσσαλονίκη παραείναι κουφό να θέλεις να βρεθείς με άλλους μπουρδελιάρηδες. Ρε μπας και θέλει το ΗΘΩΝ να κάνει φάκελο τους γαμηκουλες, να έχει καβαντζα υπόπτους για αδικήματα περί προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας; Λέω εγώ τώρα. Πάντως εγω μια φορά συναντήθηκα με άνθρωπο του επαγγελματικού κύκλου μου έξω από μασάδικο και κοκκινισαμε και οι δύο. Πλάκα κάνετε τώρα; 

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Αγνοησε τα οργανα και επικεντρωσου σε ποια Ρωσοπολωνοτσεχοβαλτικο μωρο θα του μαθεις να παιζει κλαρινο. :pipa1: :pipa2:

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Δλδ ρε γκαρντασια οταν κουτουπωνεις μια εταιρα μη δηλωμενη διαπρατεις αδικημα? :think:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Αντισθενη,
μηπως τα TS να τα βαζαμε σε αλλη κατηγορια???
το στομαχι μου....

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Οχι, δεν διαπράττεις αδίκημα φίλε. Μόνο αν είναι στο επάγγελμα με βία (trafficing), ή είναι ανήλικη.   
δλδ πρεπει να ζηταμε ταυτοτητα?  :think:
και εγγραφη δηλωση οικειοθελους ενασχόλησης με το επαγγελμα? (ΕΔΟΕΕ)  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Θα κάνουμε ρε καμιά μάζωξη;

Τους χαμουτζήδες πιο εύκολα τους τρακάρω! Ντροπις!!!
Επειδή το παραγαμήσατε.Το ποστ μου αναφερόταν στο παραπάνω ποστ του φτερούγα και τίποτα άλλο.
Μην βλέπετε φαντάσματα όπου δεν υπάρχουν.Μερικές φορές πραγματικά σιχτιρίζω τον εαυτό μου που κάθομαι και
γράφω εδώ μέσα.Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν αλλά γενικά.Την καλησπέρα μου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
δλδ πρεπει να ζηταμε ταυτοτητα?  :think:
και εγγραφη δηλωση οικειοθελους ενασχόλησης με το επαγγελμα? (ΕΔΟΕΕ)  :2funny:
Καλό!!!  :dancing:
Απλά αν πέσεις πανω σε καμια τέτοια περίπτωση όμως την πούτσισες.
Εν πολλοίς βλέπεις ποιες είναι με το ζόρι στο χώρο. Οι περισσότερες είναι κακόκεφες και ελαφρά κακοποιημένες. Μιλάω για οίκους ανοχής και πεζοδρόμιο. Σε citytour δύσκολα θα βρεις τέτοια γυναίκα ή ανήλικες. Τις ανήλικες τις καλές τις παίρνει ο Silvio στην Ιταλία!!!   

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Επειδή το παραγαμήσατε.Το ποστ μου αναφερόταν στο παραπάνω ποστ του φτερούγα και τίποτα άλλο.
Μην βλέπετε φαντάσματα όπου δεν υπάρχουν.Μερικές φορές πραγματικά σιχτιρίζω τον εαυτό μου που κάθομαι και
γράφω εδώ μέσα.Δεν αναφέρομαι προσωπικά σε κανέναν αλλά γενικά.Την καλησπέρα μου.
+1000000000000000000000000000000000

Πάντως εγώ Viper που έχω συναντήσει πάρα πολλούς εδώ κάτω, μια χαρά μορφωμένοι και άνθρωποι με παιδεία ήταν!!!!
Ούτε "καμμένοι", ούτε "άρρωστοι"!!!!
Τώρα αν θεωρείς τον εαυτό σου ότι έχει πρόβλημα επειδή πάει με πουτάνες, τότε τι να σου πω!!!!
Έχω γνωρίσει έναν πολύ καλό γιατρό εδώ μέσα από το φόρουμ, που θα σε κάνει περδίκι!!!! :grin: :grin: :grin:

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
+1000000000000000000000000000000000

Πάντως εγώ Viper που έχω συναντήσει πάρα πολλούς εδώ κάτω, μια χαρά μορφωμένοι και άνθρωποι με παιδεία ήταν!!!!
Ούτε "καμμένοι", ούτε "άρρωστοι"!!!!
Τώρα αν θεωρείς τον εαυτό σου ότι έχει πρόβλημα επειδή πάει με πουτάνες, τότε τι να σου πω!!!!
Έχω γνωρίσει έναν πολύ καλό γιατρό εδώ μέσα από το φόρουμ, που θα σε κάνει περδίκι!!!! :grin: :grin: :grin:
να συμφωνησω κι εγω!!! ποτε δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα. οποιος νομιζει οτι επειδη γραφει εδω και οτι αυτα που κανει ειν αι προβλημα ή ντροπη καλυτερα να παει να σε κανα ψυχιατρο να κοιταχτει.....
κι εγω όσους γνωρισα απο το σαιτ ήταν μια χαρα ανθρωποι κι εκανα και 2-3 φίλους απο δω μεσα
και ημαρτον αυτη η ιστορια με τα στρουμφ!!! δεν υπάρχει αυτο!!! σοτι μας αφορά τουλαχιστον....
και παρεπιπτοντως σολες τις ανατολικες χωρες ειναι οτι ποιο νορμαλ πραγμα το γαμησι με ανταμοιβη.....και είναι κοινωνικά αποδεκτο...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Αντισθενη,
μηπως τα TS να τα βαζαμε σε αλλη κατηγορια???
το στομαχι μου....
Αντισθενη κάντο, γιατί και μενα το στομάχι μου έπαθε. Καλύτερα το avatar σου με τη μουτσούνα, παρά οι "πλανευτρες" και οι ανατριχιαστικες περιγραφες των παλικαριών που ειδαμε τελευταια... :S    

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Παντώς άκρη δεν βγαζω ρε παιδια ,τα 200 250 λετε μας πιαννουν τον κολο, για local δεν εχω ιδεα αρα καποιος που ξεκιναει τωρα το αθλημα και δεν θελει να ειναι κοροιδο μενει με το πουλι στο χερι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
και για να τελειωνουμε και με τα λοκαλ...
σχεδον ολα τα ξενοδοχεία της πόλης εχουν τα τηλ. απολα τα γραφεία...
οι αθηναιοι που ερχονται στο Hayatt κτλ. παραγγέλνουν και τους στέλνουν...αυτο μου το παν ολα τα κορίτσια που παν πολυ συχνα σε ραντεβου....
αυτο σημαινει οτι οποιος θέλει βρισκει!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σε πολλά ξενοδοχεία,και του κέντρου,όχι μόνο στου αεροδρομίου.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
να συμφωνησω κι εγω!!! ποτε δεν καταλαβα ποιο ειναι το προβλημα. οποιος νομιζει οτι επειδη γραφει εδω και οτι αυτα που κανει ειν αι προβλημα ή ντροπη καλυτερα να παει να σε κανα ψυχιατρο να κοιταχτει.....
κι εγω όσους γνωρισα απο το σαιτ ήταν μια χαρα ανθρωποι κι εκανα και 2-3 φίλους απο δω μεσα
και ημαρτον αυτη η ιστορια με τα στρουμφ!!! δεν υπάρχει αυτο!!! σοτι μας αφορά τουλαχιστον....
και παρεπιπτοντως σολες τις ανατολικες χωρες ειναι οτι ποιο νορμαλ πραγμα το γαμησι με ανταμοιβη.....και είναι κοινωνικά αποδεκτο...
Συμφωνω κι εγω ότι ειναι "νορμαλ", αλλα όσο μιλάμε με τους κολλητούς μας και μεταξύ μας εδώ. Δεν νομίζω να το δει νορμάλ η γυναικα μου ή το κορίτσι σου, ο προϊσταμενος σου, ο συναδελφός μου ή ο γείτονάς μου. Θελω να πω ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν πήγαν ποτέ με άλλη γυναίκα από τότε που παντρεύτηκαν, άλλοι που θεωρούν αμαρτία να πληρώνεις για πήδημα και άλλοι που το θεωρούν αηδιαστικό ή κοινωνικά απαραδεκτο. Όσο για τα στρουμφ κάνουν τη δουλειά που η κοινωνία ή η πολιτεία τους είπε να κανουν. Όταν γινει ο Μπουταρης πρωθυπουργός και αφήσει την πορνεία ελεύθερη τα λεμε. Προς το παρόν μακριά από γυναικες trafficing και ανηλικα!    

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Λοιπόν για να μην σπαράμουμε πολύ θα πω κάτι τελευταίο!!!!
Όλες οι γνώμες, οι προσεγγίσεις και οι σκέψεις, για το θέμα γνωριμίας μέσω του φόρουμ είναι σεβαστές!!!!
Προφανώς δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι με όλους!!!
Ο κάθε ένας από εμάς, κρίνει και αποφασίζει!!!!
Πάμε παρακάτω και πάνω από όλα είναι, φθηνό γαμήσι με συνδιασμό εμφάνισης- σέρβις....δηλ. υψηλό VFM!!!!

Υ.Γ. Εξαιρούνται ο φτερούγας και ο Pussydoctor...αυτοί δεν τα πάνε καλά με τα νούμερα!!!!

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Οχι, δεν διαπράττεις αδίκημα φίλε. Μόνο αν είναι στο επάγγελμα με βία (trafficing), ή είναι ανήλικη. 

Κάθε συναλλαγή με ιερόδουλη όπου υπάρχει απουσία απόδειξης φορολογίας θεωρείται φοροδιαφυγή σύμφωνα με τα νέα μέτρα της ευρωπαϊκής ένωσης. Εάν βέβαια συλληφθείς κατά τη διάρκεια της συναλλαγής. Το αν δεν εφαρμόζεται ακόμη εδώ βέβαια είναι άλλο θέμα. Πάντως στο εξωτερικό έχουν ακουστεί περιστατικά παρόμοιων συλλήψεων

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Ό,τι πει ο φίλος μου!!
Απλά μου έπεσαν πολλά τα "κοριτσια", αφού είχαμε μάθει αλλιώς...Βλέπαμε στις κριτικές ρωσίδες μουνάρες και ξαφνικά γέμισε η οθόνη "οργανα"!  

Ε δεν είναι τυχαίο. Και χαζός να είναι κάποιος καταλαβαίνει τι παίζει. Yποκινούμενα όλα βρε...

Leonhart

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Καλό!!!  :dancing:
Απλά αν πέσεις πανω σε καμια τέτοια περίπτωση όμως την πούτσισες.
Εν πολλοίς βλέπεις ποιες είναι με το ζόρι στο χώρο. Οι περισσότερες είναι κακόκεφες και ελαφρά κακοποιημένες. Μιλάω για οίκους ανοχής και πεζοδρόμιο. Σε citytour δύσκολα θα βρεις τέτοια γυναίκα ή ανήλικες. Τις ανήλικες τις καλές τις παίρνει ο Silvio στην Ιταλία!!!   

Στα city tours δεν τις χάλασε από το 250 ευρο την ώρα τα 100 που παίρνουν οι περισσότερες. Άντε όλες με μάγουλα γίνανε... σταματήστε να πληρώνετε να δείτε πως θα μας πληρώνουν για ένα γλειφομούνι από την κάβλα τους... τα ξαναείπα και δω

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom