Του φασουλα καθοτι 1,85 το γκομενακι
αψογος ο οπτικος της παρεας! ;)
Την κόρη του Μανωλα?
Την κόρη του Μανωλα?
Του φασουλα καθοτι 1,85 το γκομενακι
με το συμπαθειο και χωρις παραξηγηση αλλα επειδη στο θρεντ μπαινω κυριως για το χιουμορ ορισμενων εδω μεσα και την πλακα που κανουμε διαβαστε την παρακατω κριτικη!!!!
μονο κρατηθειτε μην πεσετε......
επειδη εχω παθει πλακα με την κοπελα στις φωτο εχουμε καμμια ενημέρωση??
με το συμπαθειο και χωρις παραξηγηση αλλα επειδη στο θρεντ μπαινω κυριως για το χιουμορ ορισμενων εδω μεσα και την πλακα που κανουμε διαβαστε την παρακατω κριτικη!!!!
μονο κρατηθειτε μην πεσετε......
Ομοιοπαθής! Αλλά είπαμε! Δεν τους τα δίνω!
επειδη εχω παθει πλακα με την κοπελα στις φωτο εχουμε καμμια ενημέρωση??
φιλοι και συντροφοι!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ !!!! " ......Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΣΑΜΕ ......"
(προσοχη στις φωτο της κοπελας πανω δεξιά μη μου παθει κανεις τιποτα)
viper πουσαι να παθεις εγκεφαλικό????
Καλο Τεσταρισμα στο Νεο L.T.Μην δεις κοπελα να φορα γυαλια εσυ...
μαλακες ....θα πεθανω...δεν αντεχω αλλο!!!!!kostikos70 ζεις ?
Ή έχεις πέσει κάτω και δεν μπορείς ούτε να ανέβεις?
Δεν πιστεύω να σε κυνηγάει αυτή
μαλακες ....θα πεθανω...δεν αντεχω αλλο!!!!!
...."....εχει παρα πολυ ωραιο προσωπο πραγματικα θυλικο και καυλιαρικο και εκφιλο!
η ολη της συμπεριφορα ειναι ετσι ακριβως!! καυλιαρα και εκφιλη! φιλια και γλωσοφιλα κια γλυψιματα παντου ολη την ωρα!
το σωμα της ειναι φοβερο. και το καβλι της ονειρο! καλο μεγεθος προς το μεγαλο αλλα το κυριωτερο σκληρο σαν πετρα!
φανταστικη στιση ειχε!!
και αυτη γαμαει δεν κοροιδευει! δεν κανει προσπαθειες να μη χισει οπως αλλες. γα-μα-ει! ειναι φοβερη στον ενεργιτικο της ρολο. εινια σκληρη μαζι αλλα και καυλιαρα. με τρελανε με την καυλα της!
σφιροκοπημα γρηγορο και βαθυ. οταν τελειωσα μετα απο λιγο εχισε και αυτη επανω μου με καλη ποσοτιτα σπερματος!!......."
1000 φορες Παιχτη στο Μπουρδελακι.Παντώς άκρη δεν βγαζω ρε παιδια ,τα 200 250 λετε μας πιαννουν τον κολο, για local δεν εχω ιδεα αρα καποιος που ξεκιναει τωρα το αθλημα και δεν θελει να ειναι κοροιδο μενει με το πουλι στο χερι
καποιος που ξεκιναει τωρα και θελει να φαει και ψαρι , πρεπει να βρεξει κωλο . ο αμεσως προηγουμενος που εχει προσθεσει <<Αν δεν βρεξεις κωλο ,ψαρι δεν τρως !!!>> στην υπογραφη του , τυχαιο ειναι? δεν νομιζωγια local δεν εχω ιδεα αρα καποιος που ξεκιναει τωρα το αθλημα και δεν θελει να ειναι κοροιδο μενει με το πουλι στο χερι