Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Κι όμως ειν' απλά τα πράγματα! Θα πληρώσεις & θα μας μάθεις, όπως για όλα  ;)
Η Αν δε βρέξεις κώλο δεν τρως ψάρι που λέει κι ο πρόεδρος!
Οσο πιό εύκολα μαθαίνεις, τόσο λιγότερα θα χάσεις!
Υπάρχουν βέβαια κι οι ανεπίδεκτοι σαν & μένα...  ;)

Παντώς άκρη δεν βγαζω ρε παιδια ,τα 200 250 λετε μας πιάνουν τον κολο, για local δεν εχω ιδεα αρα καποιος που ξεκιναει τωρα το αθλημα και δεν θελει να ειναι κοροιδο μενει με το πουλι στο χερι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
παιδια ελεος με τον καβαλαρη των τραβεστι θα ξεχασω και τα ελληνικα που ξερω.Αλλα μια και εχει ξεκινησει τις κριτικες δεν γραφει καμια και για το νεο αστερι του γραφειου μου την ts Μενια

Συνημμένα

• 2396084756_956eef1cf7.jpg
    2396084756_956eef1cf7.jpg
    81,2 KB · Εμφανίσεις: 24

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
παιδια ελεος με τον καβαλαρη των τραβεστι θα ξεχασω και τα ελληνικα που ξερω.Αλλα μια και εχει ξεκινησει τις κριτικες δεν γραφει καμια και για το νεο αστερι του γραφειου μου την ts Μενια

Φαντάζομαι τζάμπα θα του την δώσεις  :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Να 'στε καλά ρε μάγκες!!!!
Πάλι με μορφώσατε!!!!

Υ.Γ. Φτερούγα δεν σου ξαναλέω τίποτα ρε...σου εύχομαι να ξεροχύνεις!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

Συνημμένα

• Sasha.jpg
    Sasha.jpg
    62,5 KB · Εμφανίσεις: 26

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Παρασκευή ή Σάββατο θα γίνει η πρώτη συνάντηση ct,cg lovers ευρείας κλιμακας στη Θεσσαλονίκη.Συμμετοχές εδώ για να ειδοποιηθείτε εγκαίρως.

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Αμα γραψει μια κριτικη 100 λεξεων χωρις ενα λαθος ναι γιωργη θα του την δωσω τζαμπα.
House of fun ενημερωνεις για συναντηση χωρις να ξερεις το επικεντρο και τον χρονο.Καπως ετσι προβλεπει τους σεισμους ο Βαροτσος με την ομαδα ΒΑΝ. :grin: :grin: :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
Παρασκευή ή Σάββατο θα γίνει η πρώτη συνάντηση ct,cg lovers ευρείας κλιμακας στη Θεσσαλονίκη.Συμμετοχές εδώ για να ειδοποιηθείτε εγκαίρως
House of fun ενημερωνεις για συναντηση
δεν θελω να γινω κακος , αλλα <<τρομερη>> ιδεα η συναντηση . βγαλτε και φωτογραφιες , ανεβαστε και στο φορουμ να ξερουν ολοι τι και πως , αφου εμπιστευεστε τοσο πολυ ο ενας τον αλλο. αληθεια <<τρομερη>> ιδεα !!! τωρα οι μπατσοι θα μπορουν να εχουν αμεση επαφη , στοιχεια , συνηθειες , παραξενιες , φατσες κλπ. ναι , ναι ενημερωστε, ενημερωστε . που θα γινει η συναντηση , να σας ερθει καθε καρυδιας καρυδι , λες και ο χωρος των μπουρδελιαρηδων φημιζεται για τετοια θεματα , λες και γνωριζεστε απο το στρατο ποιος ειναι ποιος και απο που κραταει η σκουφια του. πραγματι <<τρομερη>> ιδεα . ουτε ο πιο αισιοδοξος μπατσος δεν θα φανταζοταν οτι θα σας εχει ολους μαζι στην ιδια συναντηση - μπραβο μαγκες !

house , sorry... i'll pass

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
ViperMC δεν νομιζω εμεις να κινδυνευουμε απο τους μπατσους αμεσα αλλα μπορουν να μας ((χρησιμοποιησουν)) για να πιασουν πολλες κοπελες.Κατι που μπορει να εχει πολλες αρνητικες συνεπειες σε ολους μας.Νομιζω οτι μιλησες με την φωνη της λογικης συμφωνω μαζι σου. :rockon: :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
5-6 γνωστοί ηδη εντός και κυρίως εκτός φόρουμ πιθανότατα να βρεθούμε για ένα ποτό.
Το ευρείας κλίμακας σημαίνει πάνω από δύο  :grin:
Μην προτρέχετε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
ΠΟΛΥ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ρε μάγκες. Πολύ ανωμαλία λέμε! Τι πάθανε στην Αθήνα με τα TS; Γέμισε η πόλη ψωλαρούδες γκόμενες. Φυλάτε καλά τον κώλο σας Αθηναίοι!!!!!!!!!!!!! Άκου να δίνεις 250 ευρώ για να σε σκίσουν...ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  

ViperMC

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
231
χαουζ, μπορει να κανω και λαθος , αλλα περαν του κωλου μου δεν εμπιστευομαι κανενα ! μα κανενα! και ειδικα στον κυκλο των μπουρδελιαρηδων οπου η πιθανοτητα ο απεναντι μας να ειναι καποιος ψυχακιας , καποιος εντελως καμμενος , καποιος αντε γεια ρε φιλε... γιατι να θελησω να εχω επαφη μαζι του ?

...διαφωνει κανεις οτι η πλειοψηφια οσων ασχολουνται με το σπορ ειναι καμμενα χαρτια και ειναι σπανιοτατες οι περιπτωσεις που μπορει καποιος να συναντησει ανθρωπο καθ ολα συγκροτημενο και πραγματικα σοβαρο? ειλικρινα το πιστευετε αυτο?? εεεεελα τωρα ! οι 9 στους 10 ειναι / ειμαστε καμμενα χαρτια! η μηπως ειναι μονο ιδεα μου?

εεε??? τι? δεν ακουσα...

...και θα δωσω εγω την δυνατοτητα στον καθε καμμενο (εστω και στην 1 στις χ περιπτωση να με γνωρισει προσωπικα? για ποιο λογο??? γιατι?? για ν ακανω φιλους ? ε οχι! το φορυμ δεν το εχω για να κανω φιλους! φιλους εχω... εδω, για αλλο λογο μπαινουμε, εκτος κι αν μπερδευεστε παιδια και πεσατε στη λουμπα οτι ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα. σορρυ... αλλα δεν ειμαι τοσο αφελης...!

προσεχω, για να εχω!

μπραβο ! δωστε μασημενη τροφη στους μπατσους , δωστε μασημενη τροφη σε καθε τρελο , δωστε μασημενη τροφη σε καθε περιεργο , δωστε μασημενη τροφη σε οποιονδηποτε ενω δεν χρειαζεται. νομισα οτι οι γυναικες μονο ειναι αφελεις

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Συμφωνούμε στα πιο πολλά ViperMc, όλοι προσέχουμε για να έχουμε.

brujack

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ενταξει μωρε graf γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε.Οπως λεει το λαικο ρητο και οι gay ειναι αναγκαιοι :grin: :grin: :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ενταξει μωρε graf γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε.Οπως λεει το λαικο ρητο και οι gay ειναι αναγκαιοι :grin: :grin: :grin:
Ό,τι πει ο φίλος μου!!
Απλά μου έπεσαν πολλά τα "κοριτσια", αφού είχαμε μάθει αλλιώς...Βλέπαμε στις κριτικές ρωσίδες μουνάρες και ξαφνικά γέμισε η οθόνη "οργανα"! 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom