Tην ξέρουμε ρε Geo αλλά τι αλλάζει?Πάλι από κάτω είμαστε ότι και να κάνουμε.
Το "ό,τι" είναι αναφορικό και παίρνει κόμμα
Tην ξέρουμε ρε Geo αλλά τι αλλάζει?Πάλι από κάτω είμαστε ότι και να κάνουμε.
Υπάρχει αφού είναι η μόνη στάση που εκγρίνει η εκκλησία.
Κουίζ....
Αν ο άντρας ήξερε την γλύκα της πούτσας για την γυναίκα, θα τον έδινε ή όχι?
Υ.Γ. Διότι η γυναίκα, ξέρει την γλύκα του μουνιού για τον άντρα!!!!!
Μπα τα καιμε μην φοβασαι.
Τι σχεση εχει αυτο με τις πουτανες εδω μεσα Παιχτη .γκαρντασια ο μονος τροπος να κυριαρχησεται σαν ανδρες πανω στις γυναικες ειναι να γινεται λαμογια.Δλδ να εχουν καθε λιγο και λιγακι την αισθηση οτι μπορει να την κερατωσεται.Ενα πραγμα που θα παραδεχτω στης γυναικες ειναι η πονηρια τους.Την οποια και χρειαζομαστε πολλες φορες για να μας δωσει μια βαθυτερη πολυπλευρη και πολυδιαστατη ματια στα γεγονοτα της ζωης μας.Πλευρες και πτυχες συμβαντων που εμεις δεν εχουμε δει και να αποφυγουμε τις κακοτοπιες.Αλλα ποσοι απο εμας μπορουν να το εκμεταλευτουν αυτο?
Αει...παντρέψου! Εχεις μπαζώσει όλα τα ρέματα του λεκανοπέδιου & μου το παίζεις τώρα ελιτο-μπήχτης!Μπραβο Σκουπιδοντενεκε !!!
Αν δεν Μπαζωσεις δεν χτιζεις μικρε !!Αει...παντρέψου! Εχεις μπαζώσει όλα τα ρέματα του λεκανοπέδιου & μου το παίζεις τώρα ελιτο-μπήχτης!
Με βρήκες μικρό & με δουλεύεις...
Λοιπόν, για την Εμμα LT όπως το φοβόμουνα, είναι λίγο πριν της πέσουν τα άνθη ;)
Μαραμένη δεν την λες ακόμα αλλά ο χρόνος είναι σκληρός για όλους μας...
Attitude συγκαλυμμένης ξεπέτας! Στα 120 θα 'πιανε τη βάση(5) στο VFM. Για τα 150 της συμφωνίας μας κόντεψε να μου τον ξεριζώσει για να προλάβει το 2ο γύρο στην ώρα! Τα κατάφερε στις καθυστερήσεις (όχι να μου τον ξεριζώσει, θεός φυλάξοι! )