γενικως απο οτι καταλαβα αυτο το γραφειο μεχρι στιγμης αποδεικνυεται αξιοπιστο και καλο.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Leonhart οπως ελεγε και ο συγχωρεμενος Κουρκουλος ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ οχι αλλο ts και πρωκτικα φτανει διοτι με το θριλερ που ειδα χθες θα κανω να πιασω κανα γυναικειο κωλαρακι κανα μηνα.
φαινετε πολυ καλο , ξερεις κανεις κατι ? γιατι δεν εχει καμια κρητικη στα σιτι τουρς.
και επισης
Eίναι το παλιό LT!!!!γενικως απο οτι καταλαβα αυτο το γραφειο μεχρι στιγμης αποδεικνυεται αξιοπιστο και καλο.
Λοιπόν, για την Εμμα LT όπως το φοβόμουνα, είναι λίγο πριν της πέσουν τα άνθη ;)
Μαραμένη δεν την λες ακόμα αλλά ο χρόνος είναι σκληρός για όλους μας...
Attitude συγκαλυμμένης ξεπέτας! Στα 120 θα 'πιανε τη βάση(5) στο VFM. Για τα 150 της συμφωνίας μας κόντεψε να μου τον ξεριζώσει για να προλάβει το 2ο γύρο στην ώρα! Τα κατάφερε στις καθυστερήσεις (όχι να μου τον ξεριζώσει, θεός φυλάξοι! )
αΚΡΙΒΩΣEίναι το παλιό LT!!!!
Πλέον απλώς φωτοσοπιάρει τις γκόμενες απο 20% έως και 50%!!!!
Για εμφάνιση - σέρβις των κοριτσιών να μην τα ξαναλέμε!!!!
Δεν δικαιολογούν σε καμία περίπτωση τα 250 τιμή πόρτας!!!!
Eίναι το παλιό LT!!!!
ΟΚ Για να το λεει ο Geopa και να συμφωνει μαζι του ομοφωνα ολη η παλιοσειρα ετσι θα ειναι.Οποτε αναιρω την εκτιμηση μου για το ενλογω γραφειο. ¨
Παντως οι ατιμοι εχουν φτιαξει ωραιο σαιτ στο ιντερνετ
ρε γιωργη επειδη ειμαι νεος πως διαπραγματευεσαι νεα τιμη Κατι τετοιο δεν μειωνει την διαθεση της κοπελας οποτε πεφτει και η ποιοτητα
Όχι!!!!ρε γιωργη επειδη ειμαι νεος πως διαπραγματευεσαι νεα τιμη Κατι τετοιο δεν μειωνει την διαθεση της κοπελας οποτε πεφτει και η ποιοτητα
ρε γιωργη επειδη ειμαι νεος πως διαπραγματευεσαι νεα τιμη Κατι τετοιο δεν μειωνει την διαθεση της κοπελας οποτε πεφτει και η ποιοτητα
Όχι!!!!
Διότι την τιμή την διαπραγματεύεσαι με το γραφείο!!!!
Οι κοπέλες δεν είναι ανεξάρτητες!!!
Αλλά και ανεξάρτητες να είναι, από την στιγμή που αποφασίζουν για discount δεν μειώνουν το σέρβις τους!!!!
Σόρρυ, αλλά αυτό που γράφεις, βάση δικής μου εμπειρίας είναι μύθος!!!!
Τώρα, ο τρόπος διαπραγμάτευσης δεν έχει κανόνες!!!!
Ο καθένας με τα "μέσα" που διαθέτει!!!
Ο καλύτερος σύμβουλος όμως είναι η υπομονή....όποιος έχει υπομονή τότε βγαίνει κερδισμένος!!!!
Ο Yorgos πιο πάνω έκανε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο!!!!
Eίναι το παλιό LT!!!!
Φίλε μου, δεν έγραψα για την συγκεκριμένη κοπέλα, αφού είναι newcomer αν θυμάμαι καλά!!!!ευχαριστω πολυ ρε τυπε, γιατι θα κανονιζα για αυριο... :S
επισης καθε καλη προταση καλοδεχουμενη
Προτιμώ την ζεστασιά του σπιτιού μου!!!!!