House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Μούφα είναι....
Εσύ ξέρεις τα κολλήματά μου
Τώρα, θεωρείται advanced design αυτό που βλέπουμε?
Καλά κάνεις και τα χώνεις του αρχιτέκτονα!
merci !!!jorge της είπα να κατηφορίσει πάντως παίχτη,δεν το ξέχασα.
Με τρέλανες!!!
Ω τι τυχεροι που ειμαστε θα γαμησουμε και εμεις οι κομπλεξικοι Alma !!!jorge της είπα να κατηφορίσει πάντως παίχτη,δεν το ξέχασα.
www.amazon.de/s/ref=nb_sb_noss?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Dtoys&field-keywords=lego+architecture&x=0&y=0]Check[/url]Με τρέλανες!!!
Πόσο πάει το σπίτι Ίνκας?
Απλά έγραψα τι έτυχε σε μένα και πως πέρασα παίχτη.Εσύ κρίνεις που θα τα χώσεις.ΟΚ thanks house με εκανες να αποφασισω ποια κορασιδα να επισκεφτω
Σεβαστη η γνωμη σου ΓκοΜενιος !!!τραβα γαμισου εσυ τρεζουρα μικροτσουτσουνε που μας βαζεις κ φωτο με το πουλακι σου το τοσοδουλικο.....αργοσχολε τυπε που ξημεροβραδιαζεσε εδω μεσα...που καταφερες σκοπιμος να γινεις πρωτο μελος γραφοντας πολλες μουφες απειλωντας πως θα γραψεις σαπιες κριτικες αν δε γαμισεις τσαμπα καμια ct.....KAI ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???ΟΣΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΣΑΙ Κ ΣΥ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ....ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΙ....
GEOPA αυτο αφηνεις να εννοηθει με μενα...κ δε το δεχομαι......ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 15-20 ατομα οπως λες τοτε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕς ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....
η πρώτη της σκηνή-ταινία ήταν anal με τον Kid Jamaica επί 3 μέρες,τη ρωτάω πόσες μέρες έκανες μετάΩ τι τυχεροι που ειμαστε θα γαμησουμε και εμεις οι κομπλεξικοι Alma !!!
Jorge εγω πρωτος γιατι τον εχω πιο μικρο να της στρωσω το Grover και εσυ δεν θα χωρας !!! ;)
O ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΙΣ !!!! ;)
Ω τι τυχεροι που ειμαστε θα γαμησουμε και εμεις οι κομπλεξικοι Alma !!!
Jorge εγω πρωτος γιατι τον εχω πιο μικρο να της στρωσω το Grover και εσυ δεν θα χωρας !!! ;)
Δεν ειναι κακη ιδεα τωρα που το λες !!!ασε θα φωναξουμε τον γκο-μενιο τον ψωλαρά να την ανοιξει για μας... και μετα δεν θα πληρωσουμε και εξτρα πρωκτικο...