You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)
Επισκέπτης
για να απαντηθει αυτη η ερωτηση σημαινει οτι καποιος πρεπει να εχει παει κ με τις δυο...εγω παντως που πηγα με ντονα πραγματικα την προτεινω ανεπιφυλακτα....
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Eιναι λιγο Αγενες αυτο που λες Παιχτη και οπως το θετεις !!!σα να μου μυριζει ΜΟΥΦΑ το ραντεβου του HOUSE OF FUN...........
Γνωμη μου !!! ;)
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
δλδ...???σα να μου μυριζει ΜΟΥΦΑ το ραντεβου του HOUSE OF FUN...........
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
νεος συνελθε κ μην αυθαδιαζεις...!!!σα να μου μυριζει ΜΟΥΦΑ το ραντεβου του HOUSE OF FUN...........
Επισκέπτης
ε δε ξερω...επιφφυλασομαι για οτι λεει....οσοι πηγαν ειναι ενθουσιασμενοι που πηγαν κ μαλιστα εγκυροι πληροφοριοδοτες κ ο HOUSE OF FUN δεν του αρεσε κ μας τη περιγραφει με μελανα χρωματα......ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ......ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ....KAΤΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΡΥ ΤΟΥ.....
Επισκέπτης
ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΑΔΕΦΙΑ!!!!Κ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ Ο HOUSE OF FUN ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.....
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μόνος σου το σκέφτηκες αυτό Μένιο?Αφού διάβασες την κριτική ή πριν?Σκέψου πριν γράψεις κάτι παίχτη.σα να μου μυριζει ΜΟΥΦΑ το ραντεβου του HOUSE OF FUN...........
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Τώρα στα σοβαρά θες απάντηση?ε δε ξερω...επιφφυλασομαι για οτι λεει....οσοι πηγαν ειναι ενθουσιασμενοι που πηγαν κ μαλιστα εγκυροι πληροφοριοδοτες κ ο HOUSE OF FUN δεν του αρεσε κ μας τη περιγραφει με μελανα χρωματα......ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ......ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ....KAΤΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΡΥ ΤΟΥ.....
ε δε ξερω...επιφφυλασομαι για οτι λεει....οσοι πηγαν ειναι ενθουσιασμενοι που πηγαν κ μαλιστα εγκυροι πληροφοριοδοτες κ ο HOUSE OF FUN δεν του αρεσε κ μας τη περιγραφει με μελανα χρωματα......ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ......ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ....KAΤΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΡΥ ΤΟΥ.....
Δε σου κανει εντυπωση ρε παιχτη, οτι εμεις οι υπολοποι ΔΕΝ επιφυλασσομαστε!!!!!!
Πιστεψε με θες παρα πολλα χιλιομετρα για να φτασεις τον House......
Αντε , για να βαλουμε καποια πραγματα στη θεση τους!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
ΩΡΑΙΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ....ΑΣ ΒΑΛΕΙ Κ ΖΗΤΑΩ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ....
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Φιλε ο καθενας τις βγαζει τις φωτο για την παρτη του και αν θελει τις βαζει !!!ΩΡΑΙΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ....ΑΣ ΒΑΛΕΙ Κ ΖΗΤΑΩ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ....
Κανενας δεν μπορει να τον αναγκασει να τις βαλει και δεν χρειαζεται να αποδειξη τιποτα !!!
Και γραφε με μικρα γιατι μας ξεκουφανες !!
Κανε μας την χαρη !!!
Μικροι μεγαλοι στα καφενεια Αι σιχτιρ !!!
Φιλε ο καθενας τις βγαζει τις φωτο για την παρτη του και αν θελει τις βαζει !!!
Κανενας δεν μπορει να τον αναγκασει να τις βαλει και δεν χρειαζεται να αποδειξη τιποτα !!!
Και γραφε με μικρα γιατι μας ξεκουφανες !!
Κανε μας την χαρη !!!
Μικροι μεγαλοι στα καφενεια Αι σιχτιρ !!!
Πρόεδρε , γιατί μας συγχύζουν μεσημεριατικα?
scorpioking
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 13
- Like
- 53
- Πόντοι
- 1.997
χαλαρωστε ρε παλλικάρια... ο καθενας εχει την αποψη του, καλος η κακως.. τι να κανουμε...
μια μονο απορια.. εγω δεν καταλαβα το περι σφουγγαράκι.. σόρρυ, αλλα.. κατι εχω χάσει!!??
μια μονο απορια.. εγω δεν καταλαβα το περι σφουγγαράκι.. σόρρυ, αλλα.. κατι εχω χάσει!!??
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Δεν έχω το καλώδιο από το iphone μαζί ΑΛΛΑ αν είσαι τόσο δύσπιστος,ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,τα πμ είναι ανοιχτά στο κοινό,στείλε το κινητό σου ή το e-mail σου να στις στείλω.Το ξαναλέω τελευταία φορά να σκέφτεσαι πριν ξεστομίσεις οποιαδήποτε ανάλογη μπούρδα.Όχι μόνο για μένα,γενικά.ΩΡΑΙΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ....ΑΣ ΒΑΛΕΙ Κ ΖΗΤΑΩ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ....
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Περιμένω Μένιο που είσαι?
Επισκέπτης
σου εστειλα ρε το μαιλ μου με πμ....προεδρε κ μενιος κ γκομενιος..
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Καλο αυτο Μενιο και ΓκοΜενιο !!! ;)σου εστειλα ρε το μαιλ μου με πμ....προεδρε κ μενιος κ γκομενιος..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K