Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

yarisgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Αν και διαβασα ολες τις κριτικες σας για Donna Alma εξακολουθω να ειμαι αναποφασιστος αναμεσα στις 2 κορασιδες.
Ποια προτινεται για πρωτη φορα με CT?

Επισκέπτης
για να απαντηθει αυτη η ερωτηση σημαινει οτι καποιος πρεπει να εχει παει κ με τις δυο...εγω παντως που πηγα με ντονα πραγματικα την προτεινω ανεπιφυλακτα....

Επισκέπτης
ε δε ξερω...επιφφυλασομαι για οτι λεει....οσοι πηγαν ειναι ενθουσιασμενοι που πηγαν κ μαλιστα εγκυροι πληροφοριοδοτες κ ο HOUSE OF FUN δεν του αρεσε κ μας τη περιγραφει με μελανα χρωματα......ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ......ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ....KAΤΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΡΥ ΤΟΥ.....

Επισκέπτης
ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΛΕΩ ΑΔΕΦΙΑ!!!!Κ ΜΟΛΙΣ ΜΕ ΠΕΙΣΕΙ Ο HOUSE OF FUN ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΩ ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.....

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
ε δε ξερω...επιφφυλασομαι για οτι λεει....οσοι πηγαν ειναι ενθουσιασμενοι που πηγαν κ μαλιστα εγκυροι πληροφοριοδοτες κ ο HOUSE OF FUN δεν του αρεσε κ μας τη περιγραφει με μελανα χρωματα......ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΡΑΒΗΞΕ......ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ Κ ΜΕΙΣ ΠΟΣΟ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ....KAΤΙ ΔΕΝ ΜΑΡΕΣΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΡΥ ΤΟΥ.....
Τώρα στα σοβαρά θες απάντηση?

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

Δε σου κανει εντυπωση ρε παιχτη, οτι εμεις οι υπολοποι ΔΕΝ επιφυλασσομαστε!!!!!!
Πιστεψε με θες παρα πολλα χιλιομετρα για να φτασεις τον House......
Αντε , για να βαλουμε καποια πραγματα στη θεση τους!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
ΩΡΑΙΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ....ΑΣ ΒΑΛΕΙ Κ ΖΗΤΑΩ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ....

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ΩΡΑΙΑ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΦΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΥΣΠΙΣΤΟΣ....ΑΣ ΒΑΛΕΙ Κ ΖΗΤΑΩ Κ ΣΥΓΓΝΩΜΗ....
Φιλε ο καθενας τις βγαζει τις φωτο για την παρτη του και αν θελει τις βαζει !!!
Κανενας δεν μπορει να τον αναγκασει να τις βαλει και δεν χρειαζεται να αποδειξη τιποτα !!!
Και γραφε με μικρα γιατι μας ξεκουφανες !!
Κανε μας την χαρη !!! :tickedoff:

Μικροι μεγαλοι στα καφενεια Αι σιχτιρ !!!

johnpa

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε ο καθενας τις βγαζει τις φωτο για την παρτη του και αν θελει τις βαζει !!!
Κανενας δεν μπορει να τον αναγκασει να τις βαλει και δεν χρειαζεται να αποδειξη τιποτα !!!
Και γραφε με μικρα γιατι μας ξεκουφανες !!
Κανε μας την χαρη !!! :tickedoff:

Μικροι μεγαλοι στα καφενεια Αι σιχτιρ !!!

Πρόεδρε , γιατί μας συγχύζουν μεσημεριατικα?

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
χαλαρωστε ρε παλλικάρια... ο καθενας εχει την αποψη του, καλος η κακως.. τι να κανουμε...
μια μονο απορια.. εγω δεν καταλαβα το περι σφουγγαράκι.. σόρρυ, αλλα.. κατι εχω χάσει!!??

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δεν έχω το καλώδιο από το iphone μαζί ΑΛΛΑ αν είσαι τόσο δύσπιστος,ΙΔΙΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ,τα πμ είναι ανοιχτά στο κοινό,στείλε το κινητό σου ή το e-mail σου να στις στείλω.Το ξαναλέω τελευταία φορά να σκέφτεσαι πριν ξεστομίσεις οποιαδήποτε ανάλογη μπούρδα.Όχι μόνο για μένα,γενικά.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Περιμένω Μένιο που είσαι?

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Μενιος η ΓκοΜενιος !!  :think:

Επισκέπτης
σου εστειλα ρε το μαιλ μου με πμ....προεδρε κ μενιος κ γκομενιος..

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom