Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Επισκέπτης
νταξει τωρα την οικογενεια τη τι θες μεσα δηλαδη ας πουμε???

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ρε Μένιο πριν κάτι εβδομάδες που κατηγορήθηκες για πρακτορίσκος, βγήκες μπροστά να αποδείξεις το αντίθετο!!!
Τώρα κάνεις το ίδιο και ακόμα χειρότερο, για έναν ΠΑΙΧΤΗ με κεφαλαία, που εσύ μπροστά του όσον αφορά την βοήθειά του στο θρεντ..."ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ"!!!!
Επειδή δεν ξέρω την εμπειρία σου από ct, να σου θυμίσω ότι έχεις 2 κριτικές και αυτές για τό ίδιο γραφείο!!!!
Ζήτα ευγενικά και ωραία συγνώμη και μετά άντε γεια!!!!!
Και επιμένω διότι το Χαρούμενο Σπίτι είναι υπαρκτό πρόσωπο και βιβλιοθήκη σκέτη στην πουτανολογία της Θεσσαλλονίκης!!!!
Εσύ είσαι?
Και πότε σκοπεύεις να μας το αποδείξεις?
Στο επόμενο τουρ γκόμενας από τον Ζ πάλι?

Υ.Γ. Έκανες το μοιραίο λάθος που όλοι περιμέναμε....δυστυχώς πλέον δεν υπάρχεις...άλλαξε και γίνε κλώνος και άρχισε από την αρχή!!!!

Υ.Γ. Σόρρυ συναγωνιστές...εγώ δεν ξεχνώ και δεν συγχωρώ τέτοιες μαλακίες.....δεν υπάρχει αυτός πλέον για μένα!!!!!

Επισκέπτης
γεοπα οτι και να λες χαμενο παει....γελαω με τις μαλακιες που γραφεις...εισαι κλασσικη περιπτωση χαζου ελληναρα.....πρακτορισκος δεν ειμαι οτι κ να λες...κ θα γραφω οτι θελω κ θα εχω αποψη για οποιον θελω....κ οποιος εχει @@ ας απανταει αναλογα....αν το site εχει 100.000 χρηστες κ δε με πιστευουν 15 επειδη τα λεω με το ονομα τους πολυ που με νοιαζει....

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παιχτη δεν μας ειπες εαν πηρες τις φωτο που ειναι πιο σημαντικο αυτη την στιγμη ?

http://[URL unfurl="true"]www.imagerous.com/images/99613270458881888617.jpg[/img[/URL]]

Βλεπεις πολλοι αναρωτιουνται ακομα και οι απ εξω !!

Και αν τις πηρες γιατι δεν ζητας συγγνωμη στον αλλο Παιχτη ?

Επισκέπτης
ζητω στον φιλο ΣΥΓΓΝΩΜΗ μου τις εστειλε τις φωτο......

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τρες και Geo και υπόλοιποι thanx,αν και λίγο πολύ όλοι ξέρουμε ποιος είναι ποιος εδώ μέσα.
Περισσότερα αύριο να θυμηθώ να φέρω το usb.Πάω για φαγητό με δυο φίλους συνμπουρδελάρηδες,τα λέμε  :)

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
γεοπα οτι και να λες χαμενο παει....γελαω με τις μαλακιες που γραφεις...εισαι κλασσικη περιπτωση χαζου ελληναρα.....πρακτορισκος δεν ειμαι οτι κ να λες...κ θα γραφω οτι θελω κ θα εχω αποψη για οποιον θελω....κ οποιος εχει @@ ας απανταει αναλογα....αν το site εχει 100.000 χρηστες κ δε με πιστευουν 15 επειδη τα λεω με το ονομα τους πολυ που με νοιαζει....
Το ζήτημα είναι ότι εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι τα λες με το όνομά τους!!!!
Μετά από αυτό όμως δεν θα σε πιστευει κανένας άλλος πια!!!
Και το συγκεκριμένο θρεντ "αόρατε" δεν το διαβάζουν 100.000.....αλλά 15-20 άτομα κάθε φορά!!!!!
Άρα?
Και δεν σε είπα πρακτορίσκο......μόνος σου ονομάστηκες πάλι!!!!

Υ.Γ. Πάει το μεροκάματο Μένιοοοοοοοοο......

Υ.Γ1. Όπου πας θα πηγαίνω...... ;) :grin: :grin:

Επισκέπτης
τραβα γαμισου εσυ τρεζουρα μικροτσουτσουνε που μας βαζεις κ φωτο με το πουλακι σου το τοσοδουλικο.....αργοσχολε τυπε που ξημεροβραδιαζεσε εδω μεσα...που καταφερες σκοπιμος να γινεις πρωτο μελος γραφοντας πολλες μουφες απειλωντας πως θα γραψεις σαπιες κριτικες αν δε γαμισεις τσαμπα καμια ct.....KAI ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΧΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???ΟΣΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΣ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΙΣΑΙ Κ ΣΥ ΓΕΛΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ....ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΣΟΥ....ΜΙΚΡΟΠΟΥΛΙ....
GEOPA αυτο αφηνεις να εννοηθει με μενα...κ δε το δεχομαι......ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ 15-20 ατομα οπως λες τοτε ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕς ΜΑΛΑΚΙΕΣ.....

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Αυτήν την στιγμή ....19 άτομα μετρημένα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Τώρα ....18 άτομα το διαβάζουν!!!!

Ξανάγιναν 19....... :rockon: :rockon: :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Και εγώ είμαι το 19.

Λες να κλέβει το counter?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Μουφατζή Χάους  :2funny: :2funny: :2funny:... σε ξεμπρόστιασε ο Μένιος...  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Τι άλλο θες για να τα παρατήσεις και να γυρίσεις στα μασάζ;;;  :headbang: :headbang: :headbang:

:idiot: :idiot: Ότι να 'ναι έτσι;;;

Μένιο μπράβο. Από την κριτική κατάλαβες τα μελανά χρώματα του πολέμου και ξέθαψες το τόμαχωκ του πολέμου. Εμείς όλοι έχουμε καπνίσει την πίπα της Ειρήνης (ποια είναι μην ρωτάτε δεν σας λέω!!!) και είμαστε σε άλλο επίπεδο!

Πάντως για να λέει κάποιος ότι γάμησε τον Μπομπ (ρε τον Μπομπ βρήκες αθεόφοβε;;; Αίσχος!!! Τι θα πει ο Πάτρικ ο Αστερίας; ) μάλλον κάτι παραπάνω θα ξέρει... Εγώ δεν ζητάω ούτε φωτό, ούτε τραγούδια, ούτε κλαπατσίμπαλα. Μερικοί εδώ μέσα, και ξέρουν αυτοί ποιοι, αν πουν κάτι ναι ισχύει! Τέλος!

Δεν περιγράφω άλλο... επίσης μετά το χθεσινό του Άρη (το ξέσκισμά μου στο Στοίχημα λέω!) δεν ήθελα να ασχοληθώ με τίποτα...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Με καταράστηκαν οι μασατζούδες έχεις απόλυτο δίκιο,δεν εξηγείται αλλιώς  :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Μα τι να πω άλλο ρε φίλε; Διάβασα το ριπόρτ από τον χώρο και κατάλαβα τι εννοούσες. Άλλοι απλά δεν θέλουν ή δεν μπορούν...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom