Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
κι εσυ ρε τραζουρα γιατι δεν μας  λες ποιες ειναι οι κυριες στις φωτο που ποσταρεις και μονο μας γκαβλώνεις  και μας κρατας στην αφανεια?????? εκεινες οι δυο αριστερα και δεξια και ειδικά το τελευταίο ξανθο με τα τσιπουκοχειλα???
να ξερουμε........
η φωτο της αλμα του χαουζ εβαλε ενα ακομη λιθαρακι στο να παραβιασω τον ορκο μου να μη δωσω ποτέ στο ζουζουνα ούτε μισο ευρώ

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
House σε διαβασα και γελασα!!! Κι εγω προχτες μπηκα ντουζ, και δεν μπορουσα ρε συ να βρω πως γυριζει στο τηλεφωνο το νερο!!!! Πρωτη φορα εχωνα εκει στο ντιζαινατο....αφου στο τελος φωναζα: Donnaaaaaa Heeeeelp!!!! :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Δεν περιγράφω άλλο... επίσης μετά το χθεσινό του Άρη (το ξέσκισμά μου στο Στοίχημα λέω!) δεν ήθελα να ασχοληθώ με τίποτα...
δλδ?  :think:
πως την πατησες?
ΑΑαααααααααααα καταλαβα....το επαιξες under και βγηκε over ε?
Γιατι το διπλο ηταν ευκολακι! Αρη παιζεις!!! :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
House σε διαβασα και γελασα!!! Κι εγω προχτες μπηκα ντουζ, και δεν μπορουσα ρε συ να βρω πως γυριζει στο τηλεφωνο το νερο!!!! Πρωτη φορα εχωνα εκει στο ντιζαινατο....αφου στο τελος φωναζα: Donnaaaaaa Heeeeelp!!!! :2funny: :2funny:
άσε που έφτασα να καλοκοιτάζω και το studio απέναντι όταν βγήκα για τσιγάρο  :grin:
Πέρα από την πλάκα,η alma είναι ωραία κοπέλα,το έγραψα και στην κριτική.Απλά σε μένα δε βγήκε το σούπερ σέρβις που έγραψαν οι υπόλοιποι παίχτες.
Ειλικρινά ήμουν όσο πιο αντικειμενικός μπορούσα.

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Μενιο...
αν και ειμαι πολυ χαμηλων τονων, ωστοσο οφειλω να πω οτι υπεπεσες σε δυο μεγαλα λαθη:

ΠΡΩΤΟΝ...αμφισβητησες δημοσια μια κριτικη φιλου/μελους του θρεντ, πραγμα που δεν το χω ξαναδει εδω μεσα 13 μηνες τωρα που ποσταρω!

ΔΕΥΤΕΡΟΝ...Ξεστομισες χοντρες και απρεπεις κουβεντες κατα ΘΕΣΜΩΝ οχι μονο του θρεντ αυτου, αλλα ολου του site, οπως τον Tresurert και τον Geopa...Σε καποιους θεσμους, οφειλουμε να αποτίνουμε σεβασμο (κι εσυ κι εγω και ΟΛΟΙ)! respect! Σεβασμο οχι μόνο απο αποψη παλαιοτητας, αλλα και απο την αποψη οτι μας προσφερουν απλοχερα και τις γνωσεις τους και την παρεα τους!!!

τιποτα αλλο δε λεω...Ο καθενας εδω εχει την "διαδρομη" του...κρινομαστε καθε μερα!

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
άσε που έφτασα να καλοκοιτάζω και το studio απέναντι όταν βγήκα για τσιγάρο  :grin:
Πέρα από την πλάκα,η alma είναι ωραία κοπέλα,το έγραψα και στην κριτική.Απλά σε μένα δε βγήκε το σούπερ σέρβις που έγραψαν οι υπόλοιποι παίχτες.
Ειλικρινά ήμουν όσο πιο αντικειμενικός μπορούσα.
Μην δικαιολογήσε ρε φίλε!!!!!
Κάτσε να δεις τι θα γίνει στο θρεντ των Αθηνών για μια άλλη πουτανίτσα που είναι εδώ κάτω τώρα!!!! :sunglasses:
Κόλαση..... ;)
Παίχτες θα "συγκρουστούν" και θα "σφαχτούν" στα γόνατά της!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μην δικαιολογήσε ρε φίλε!!!!!
Κάτσε να δεις τι θα γίνει στο θρεντ των Αθηνών για μια άλλη πουτανίτσα που είναι εδώ κάτω τώρα!!!! :sunglasses:
Κόλαση..... ;)
Παίχτες θα "συγκρουστούν" και θα "σφαχτούν" στα γόνατά της!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Δεν δικαιολογούμαι φίλε Geopa και το ξέρεις,τα είπαμε και το πρωί.Ξέρεις όπως και πολλοί άλλοι πολύ πιο έμπειροι στο συγκεκριμένο σπορ τι παίζει κι εδώ μέσα και αλλού.Για τους άπιστους από χόμπυ ή επάγγελμα δε μπορώ να κάνω κάτι.Την καλησπέρα μου σε όλους κάτω και πάνω.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
δλδ?  :think:
πως την πατησες?
ΑΑαααααααααααα καταλαβα....το επαιξες under και βγηκε over ε?
Γιατι το διπλο ηταν ευκολακι! Αρη παιζεις!!! :2funny: :2funny:

Τρελό άσο και τελικό σκορ 2-1 έπαιξα... άστα...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ευτυχως εμεις οι μικροτσουτσουνοι παιρνουμε και κανα κωλο στην ζουλα χωρις να μας παρουνε χαμπαρι...
ενω κατι αλλοι πρεπει να προσεξουν μην τον πατησουν και σκονταψουν...
χεχεχε
κομπλεξικοι μεγαλοτσουτσουνοι βλεπεις...
ρε σεις!!!....με βαλατε σε σκεψεις ρε! τοσα χρονια νομιζα οτι τον ειχα μια χαρα μεγεθος...τωρα με βαλατε σε αμφιβολιες!!!
:2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Τρελό άσο και τελικό σκορ 2-1 έπαιξα... άστα...
Ρωτα βρε!! ρωτα εμενα...να σου απαντουσα αντικειμενικα!!! :2funny:

αν θες να ξαναπαιξεις Αρη, παιχε χι-2 τον εντος με Αστερα την Κυριακη...μετα το Επος, προβλεπω π..πα!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Ρωτα βρε!! ρωτα εμενα...να σου απαντουσα αντικειμενικα!!! :2funny:

αν θες να ξαναπαιξεις Αρη, παιχε χι-2 τον εντος με Αστερα την Κυριακη...μετα το Επος, προβλεπω π..πα!!!

Ναι φαντάζομαι αντικειμενικότητα... όση στο καφέ που το βλεπα! Χαχαχαχαχα... Χ2 λες ε; Και εγώ έτσι ψηνόμουν να το παίξω...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
ρε σεις!!!....με βαλατε σε σκεψεις ρε! τοσα χρονια νομιζα οτι τον ειχα μια χαρα μεγεθος...τωρα με βαλατε σε αμφιβολιες!!!
:2funny: :2funny:

Δοκιμασε αυτο και αν πλεει..................τοτε θα σου φυγουν οι αποριες  :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• magnumXL.jpg
    magnumXL.jpg
    9,6 KB · Εμφανίσεις: 14

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ε ρε γλέντια  :grin:
29 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Λοιπόν μην ξαναδώ κανένα να ποστάρει χωρίς τις ανάλογες φωτό γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει !
Ορίστε μας!!! , μπουρδέλο το κάνατε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Τελικά όλοι με το μέγεθος ενδιαφέρονται ε;;;;