GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
δε μπαινει βρε συ....λες να'χω προβλημα?Δοκιμασε αυτο και αν πλεει..................τοτε θα σου φυγουν οι αποριες
δε μπαινει βρε συ....λες να'χω προβλημα?Δοκιμασε αυτο και αν πλεει..................τοτε θα σου φυγουν οι αποριες
ναι...αλλο να κερδιζεις 0-1, και αλλο το μεγεθος της νικης με 2-3!!!Τελικά όλοι με το μέγεθος ενδιαφέρονται ε;;;;
Και να γυριζεις και το ματς απο το 2-1 !!! ;)ναι...αλλο να κερδιζεις 0-1, και αλλο το μεγεθος της νικης με 2-3!!!
το πιασες?
δε μπαινει βρε συ....λες να'χω προβλημα?
εγω πλεον περιμενω απο τον λαο να με ενημερωσει...ρε σεις!!!! εχετε μετατρεψει το ενημερωτικο θρεντ που δημιουργηθηκε για να ενημερωνεται ο ελλην πολιτης για τις δραστηριοτητες και τα καλλη των διαφορων κορασιδων τουριστριων σε ξεκατινιασμα και κουτσομπολιστικο τσατινγκ
δωστε ενημερωση στο λαο!!!!!
και εχετε υποψη οτι σας διαβαζουν και παιδια, καθυστερημενοι κτλ που μπορει να ....παρασυρθουν........................και να πανε να τα χωσουν σε κανα .......μοντελο που θαναι χειροτερη απο την γιαγια μου
ενημερωση ρε!!!!!!!!!!!!!
τι γινετε με τα ρωσιδια που μας ηρθαν???? γιατι σιωπάτε????
τι γινεται με τη θεια εμιλιτσα???? (για τους καινουργιους εχει ωραια φωτο της και κριτικη στο αποκατω θεμα για τα πριβε meetings)
γιατι δεν ενημερωνετε ρε τον λαο?????
δε μπαινει βρε συ....λες να'χω προβλημα?
Ο Ζου, σε ενδειξη ευγνωμοσυνης για τον τζιρο που καναμε σε Ντοννα, αλλα και στην Αλμα, μας στελνει μια σκατουλα!!! τπτ!!!
βεβαια μπορει να βαλει καμια ως το βραδυ ή να βγει κανα last minute ...
συναδελφοι, να σας αναφερω εντυπωσεις απο sasha. λοιπον το συγκεκριμενο γκομενακι το ειχα σταμπαρει απο οταν ηταν στο ηρακλειο, οποτε μολις ηρθε δεν αντισταθηκα και πηγα.
λοιπον ειναι πιο χοντρουλα απο οτι στις φωτογραφιες. λιγο προς τη νταρντανα παει. μεγαλα βυζια, κολος και μπουτια. στην αρχη χαλαστηκα λιγο, γιατι με αρεσουν οι αδυνατες (πιο ευκολα τις χειριζεσαι στο κρεβατι), αλλα ημουν πολυ στρεσσαρισμενος απο δουλεια και λεω δεν παει να γαμηθει.
το κοριτσακι προθυμο και χαμογελαστο, στα τεσσερα που την ειχα ζοριζοταν λιγο, χωρις να καταλαβαινω (γιατι ειμαι μετριος). τελος παντον τελειωσε ο πρωτος γυροσ, ντουζακι, χαδακια και υστερα ο δευτερος.
γενικος καλες εντυπωσεις αλλα τις ιδιες υπηρεσιες τις βρισκεις και με 200. απορω γιατι ακομα επιμενουν στα 250. θα μου πειτε εσυ ο μαλακας φταις που τα δινεις.
τελικα ο Ζ μας στελνει το ρουμανακι Πατρισια....
Ναι ε?Χαρτοσακκουλες θα ελεγα καλυτερα και αν δεν βρειτε βγαλτε καμμια μαξιλαροθηκη απο κανενα μαξιλαρι !!!
συναδελφοι, να σας αναφερω εντυπωσεις απο sasha. λοιπον το συγκεκριμενο γκομενακι το ειχα σταμπαρει απο οταν ηταν στο ηρακλειο, οποτε μολις ηρθε δεν αντισταθηκα και πηγα.
λοιπον ειναι πιο χοντρουλα απο οτι στις φωτογραφιες. λιγο προς τη νταρντανα παει. μεγαλα βυζια, κολος και μπουτια. στην αρχη χαλαστηκα λιγο, γιατι με αρεσουν οι αδυνατες (πιο ευκολα τις χειριζεσαι στο κρεβατι), αλλα ημουν πολυ στρεσσαρισμενος απο δουλεια και λεω δεν παει να γαμηθει.
το κοριτσακι προθυμο και χαμογελαστο, στα τεσσερα που την ειχα ζοριζοταν λιγο, χωρις να καταλαβαινω (γιατι ειμαι μετριος). τελος παντον τελειωσε ο πρωτος γυροσ, ντουζακι, χαδακια και υστερα ο δευτερος.
γενικος καλες εντυπωσεις αλλα τις ιδιες υπηρεσιες τις βρισκεις και με 200. απορω γιατι ακομα επιμενουν στα 250. θα μου πειτε εσυ ο μαλακας φταις που τα δινεις.
Η Πατριτσια εχει καλες κριτικες απο Αθηναιους, αν και ειχε ερθει και εδω μετα δεν εγραψε κανεις κριτικη.τελικα ο Ζ μας στελνει το ρουμανακι Πατρισια....