tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Υπαρχουν και αλλοι τροποι ρε Προεδρα !!! ;)χαχαχαχα...εσυ εχεις ταλεντο φωτογραφικο...το'χουμε ξαναπει!
Υπαρχουν και αλλοι τροποι ρε Προεδρα !!! ;)χαχαχαχα...εσυ εχεις ταλεντο φωτογραφικο...το'χουμε ξαναπει!
Ωεο! καμερα εκει, φωτομηχανη στο χερι!Υπαρχουν και αλλοι τροποι ρε Προεδρα !!! ;)
Την εχω συναντησει 2-3 φορες, η κριτικη ειναι απο την πρωτη φορα απο οσο θυμαμαι. Απο σωμα μου αρεσει γενικα ειναι λεπτη, απο φατσα οπως τα χουμε πει, μεγαλη μυτη κατα τ'αλλα οκ. Πιτσιρικα ειναι. Απο σερβις την πρωτη φορα ηταν οκ, την δευτερη αρκετα καλυτερα.εχει ξαναρθει αυτη....οκ..δεν ειναι και κατι το σουπερ..
suzuki και Σαμιωτης εχουν κριτικη!!
Παιδες να ρωτησω κατι?
Σ αυτο το μπαρ που βρισκεται στον 9ο οροφο ενος παραλιακου ξενοδοχειου, συχναζουν καθολου τα κοριτσια που μενουν εκει?...
Λεμε με 2 φιλους να παμε αποψε για ποτο και ρωταω για να μαι προετοιμασμενος....
(Οποιος θελει να μου πει και ...ιδιαιτερες πληροφοριες αε το κανει με 1 πμ)
Εγω λεω OXI φιλε μου με την εννοια του "συχναζω"...προς Θεου οχι...μια χαρα μαγαζι ειναι..Παιδες να ρωτησω κατι?
Σ αυτο το μπαρ που βρισκεται στον 9ο οροφο ενος παραλιακου ξενοδοχειου, συχναζουν καθολου τα κοριτσια που μενουν εκει?...
Λεμε με 2 φιλους να παμε αποψε για ποτο και ρωταω για να μαι προετοιμασμενος....
(Οποιος θελει να μου πει και ...ιδιαιτερες πληροφοριες ας το κανει με 1 πμ)
Εκεί θα είμαστε απόψε παίχτη νικ,η απάντηση είναι ναι και όχι μόνο ct,αλλά και local cg,μασατζούδες και άλλες προοδευτικές δυνάμεις
βρε εννοειται!gfe μην βάζεις το χέρι σου στη φωτιά φίλε
α και χωρις μαρουλια? ολη μερα ξεμουν...ζονται, και λες να το ψαχνουν μετα δωρεαν?Παιζει λες το ενδεχομενο ''καμακιου'' της γκομενας με τον παραδοσιακο τροπο??..
Χωρις δηλαδη μαρουλια....
Δε το πα με την εννοια οτι ειναι κακοφημο το μαγαζι....Εγω λεω OXI φιλε μου με την εννοια του "συχναζω"...προς Θεου οχι...μια χαρα μαγαζι ειναι..
Αν τωρα ποτε ετυχε να βγουν εκει κοπελες του ειδους ειναι αλλο θεμα, παντου μπορει να βγουν....
επισης ειναι συνηθες να ανεβαινουν και πελατες του χοτελ πανω...εγω παντως οσες φορες πηγα εκει, δεν ειδα ποτε μου καμια
(μενει καμια εκει? δεν ξερω)
ετσι τα λες σωσταΔε το πα με την εννοια οτι ειναι κακοφημο το μαγαζι....
Απλως επειδη βολευει λογω..... αποστασης απο το σημειο οπου κατοικουν συνηθως καποια κοριτσια
ΑΛηθεια ξερετε αν αυτη τη στιγμη κατοικοεδρευει καμια εκει?...
οι βραζιλιάνες εκεί έμενανετσι τα λες σωστα
Υπο την εννοια του πελατη λοιπον του ξενοδοχειου, ασφαλως και παιζει να ανεβουν!!!
Δεν ξερω αδελφε αν μενει καμια εκει...
τωρα ποιες μενουν ειναι το νοημα!οι βραζιλιάνες εκεί έμεναν
Κανονίστε το κατά τις 12.00Αντε ελατε αποψε να οργανωθουμε!!!!
Οι Βραζιλιάνες με ποιο γραφείο ήρθαν? Αν το γραφείο έχει τώρα κοπέλες εδώ λογικά θα είναι πάλι εκεί.τωρα ποιες μενουν ειναι το νοημα!