Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πάντως εγω προτιμώ τις ευρωπαιες και αν έχει και κανένα παιδί ακόμα καλύτερα αφου τουλάχιστον θα προσέχει η ιδια πιο πολυ

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
πω πωωωω Αλεξ...απο την τρανς μουσικη στα τρακτερια!!! Σε ολα μεσα εισαι φιλε!!!  :rockon: :rockon:

ποια εννοεις δικια του?
μαλλον αναφερεται στην κριτικη που ειχα κανει για την εμιλιτσα. αν θυμαμαι καλα κατι ειχα γραψει στο τελος οτι πηγα μετα στην δικια μου και εκλαιγα τα ευρωπουλακια που ειχα δωσει λιγη ωρα πριν.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
1.minimal tech -club house
παραθεση από τον παίχτη
2....με πρόλαβε και ενημέρωσε
δεν τον κατηγωρώ ο καθένας έχει την γνώμη του...
μην ξεχντατε είναι επαγγελματίες τανες και όχι γκομενες ή οι γυναίκες μας...

πω πωωωω Αλεξ...απο την τρανς μουσικη στα τρακτερια!!! Σε ολα μεσα εισαι φιλε!!!  :rockon: :rockon:

ποια εννοεις δικια του?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
μαλλον αναφερεται στην κριτικη που ειχα κανει για την εμιλιτσα. αν θυμαμαι καλα κατι ειχα γραψει στο τελος οτι πηγα μετα στην δικια μου και εκλαιγα τα ευρωπουλακια που ειχα δωσει λιγη ωρα πριν.
ααα...οκ

Επισκέπτης
Λοιπόν και μια παρατηρηση που αν και δεν την γράφω έγκαιρα θα ήθελα την γνώμη σας.
Μετά από προπασχαλινό ραντεβού με την κα VIKI γνωστή τσέχα κουλουρού και ενώ της τα ακούμπησα τα εξτραδάκια μου αρνήθηκε την δευτερη εισχώρηση απο πίσω προφασιζομενη ότι πλήρωσα μόνο για μια  φορά.Φυσικά χαλαστηκα και ο δευτερος γύρος δεν ήλθε ποτέ  

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
στην clair ποιος θα κάνει τον κασκαντερ?
κάνας τσεχοσκιστης? :grin: :grin: :grin:

την στέλνει η καρολινα και δεν ξανακάνω τον κασκαντερ σε αυτό το πρακτορείο...
να σου πω...δεν ειναι και ασχημη περιπτωση...θα δω ο ζου τι μενου εχει, και γιατι οχι την κλαιρ

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
συμφωνουμε....κι εγω ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ εκει
ρε σεις θα με τρελλανετε ρε!!!
το προβλημα ρε δεν είναι τι κανει και ποσο καλή είναι!!
το πρόβλημα είναι οτι η τύπισσα είναι απατεώνισσα..οτι μας κοροιδευει..οτι τα καταφερε να έχει ψευτικη διαφημιση και ψευτικες κριτικες για να βρισκει κοροιδα..δεν το καταλαβατε τι σας είπα κι εγω κι ο συναγωνιστης palermo....
ρε το καταλαβενεται οτι η τυπισσα μου μιλούσε μονο για άλλους εδω μέσα (που το παίζουν τρελλοι για παρτυ της) και τους εκραζε χοντρα..
οτι είναι η μονη γυναικα που με εκλεψε
οτι στο κατω κάτω είναι σκατοχαρακτηρας
κι ομορφη να ήταν τι σημασια έχει
και φιλαρακι τα γραφω γιατι αυτός είναι ο σκοπος του σαιτ
για να μην την πατησει άλλος όπως την πατησα εγω  που πιστεψα τους και καλα μεγαλους και τρανους που καναν διαφημηση στη θεια εμιλιτσα αφού τότε δεν ήξερα τι παιζεται εδω μέσα..ή για την ακρίβεια στους εκει κατω
κι οσο για το δικια μου εγω 1 ενημερωση έκανα και μονο για εξωτερική εμφανιση. από  τις φωτο της στο παρκο φαίνεται για το τι μουνι προκειται. η εικονα μιλάει μόνη της
αλλωστε εχω πει 1000 φορες οτι στη τοπική αγορα υπάρχουν τα παντα ολα και για όλα τα γούστα και με τιμες καμμια σχεση και οτι τα city tours είναι μεγάλη απάτη εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Πάντως εγω προτιμώ τις ευρωπαιες και αν έχει και κανένα παιδί ακόμα καλύτερα αφου τουλάχιστον θα προσέχει η ιδια πιο πολυ
Doctor,  εισαι οντως δοκτωρ? Πολυ της υγιεινης ακουγεσαι, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ρε σεις θα με τρελλανετε ρε!!!
το προβλημα ρε δεν είναι τι κανει και ποσο καλή είναι!!
το πρόβλημα είναι οτι η τύπισσα είναι απατεώνισσα..οτι μας κοροιδευει..οτι τα καταφερε να έχει ψευτικη διαφημιση και ψευτικες κριτικες για να βρισκει κοροιδα..
καλα, οκ...μην τρελαινεσαι...
κι εσυ κι εγω ειπαμε την αποψη μας εδω. Αρνητικη...
Ας προσεχουν οι επομενοι...
δεν παραβλεπω ομως οτι εχει φανατικους και μαλιστα εγκριτους παιχτες απο δω και ειδικα απο κατω...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ο καθενας αξιολογει αυτα που γραφονται εδω και αποφασιζει για παρτη του....γι αυτο ειμαστε εδω, για να τα λεμε...

Επισκέπτης
Ειμαι όντως δόκτωρ και όχι σαν αυτόν στις ταινίες του sirina.
Αλλά το άθλημα  το κατέχω και το αγαπάω απο μικρός.
Τώρα ύστερα απο αρκετά χρόνια και μα αυτά που έχω δει στα κατά τόπους ΄΄ταξίδια΄΄ λίγη προσοχή σε ορισμένες ΄΄ουρανοκατέβατες ΄΄ δεν βλάπτει.
Και παρεπιπτώντως δεν λάμβάνω και καμμία ιδιαιτερη προφύλαξη πέρααπο τα συνηθισμένα αφου το οwo κάνω και κανένα γλωσσικό σε καμμία καλή περίπτωση γκόμενας που φαίνεται ότι σέβεται τουλάχιστν τον ευατό της

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Τώρα ύστερα απο αρκετά χρόνια και μα αυτά που έχω δει στα κατά τόπους ΄΄ταξίδια΄΄ λίγη προσοχή σε ορισμένες ΄΄ουρανοκατέβατες ΄΄ δεν βλάπτει.
Και παρεπιπτώντως δεν λάμβάνω και καμμία ιδιαιτερη προφύλαξη πέρααπο τα συνηθισμένα αφου το οwo κάνω και κανένα γλωσσικό σε καμμία καλή περίπτωση γκόμενας που φαίνεται ότι σέβεται τουλάχιστν τον ευατό της
καλως ηρθες στο θρεντακι μας....να μπαινεις και να τα λεμε...πλακα εχουμε...καμια 10-15 ειμαστε και καποιοι φιλοι απο Αθηνα..

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
καληνυχτα ξενυχτηδες....
τα λεμε αυριο

Aabadista

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Μετρημένες σέβονται τον εαυτό τους.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
παίχτες δεν είναι τα γουστα όλων ίδια...αλλά και η αντιμετωπιση που έχουμε

αν ο ποδοσφαιριστής πιστυει ότι υπάρχουν ψευτικες κριτικες και αφήνει υπονοούμενα για τους παίχτες από κάτω
καλο είναι να τα ξεκαθαρίσει...  
και δώσε κάνα ινφο ποδοσφαιριστη για τα τοπικα.... :think:
μας έχεις στο περιμενε και εσυ σαν το παλερμο :2funny: :2funny: :2funny:

doctor η σιτεμενη με την κορμάρα βρήκε και τα έκανε...έπρεπε να επιμήνεις
ο καθενας αξιολογει αυτα που γραφονται εδω και αποφασιζει για παρτη του....γι αυτο ειμαστε εδω, για να τα λεμε...

Επισκέπτης
Είμαι κανα χρόνο στο σαιτ αλλα με άλλο nick.
Διαβάζω ανελλιπως αλλά αμελώ να γράφω καθότι τελειώνω αργά την δουλειά
Αλλά τώρα θα γράφω πιο συχνά αφού άλλαξα χώρο και είμαι πιο πριβε  

auta

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
61
Like
2.262
Πόντοι
7.111