Επισκέπτης
Πάντως εγω προτιμώ τις ευρωπαιες και αν έχει και κανένα παιδί ακόμα καλύτερα αφου τουλάχιστον θα προσέχει η ιδια πιο πολυ
μαλλον αναφερεται στην κριτικη που ειχα κανει για την εμιλιτσα. αν θυμαμαι καλα κατι ειχα γραψει στο τελος οτι πηγα μετα στην δικια μου και εκλαιγα τα ευρωπουλακια που ειχα δωσει λιγη ωρα πριν.πω πωωωω Αλεξ...απο την τρανς μουσικη στα τρακτερια!!! Σε ολα μεσα εισαι φιλε!!!
ποια εννοεις δικια του?
πω πωωωω Αλεξ...απο την τρανς μουσικη στα τρακτερια!!! Σε ολα μεσα εισαι φιλε!!!
ποια εννοεις δικια του?
ααα...οκμαλλον αναφερεται στην κριτικη που ειχα κανει για την εμιλιτσα. αν θυμαμαι καλα κατι ειχα γραψει στο τελος οτι πηγα μετα στην δικια μου και εκλαιγα τα ευρωπουλακια που ειχα δωσει λιγη ωρα πριν.
να σου πω...δεν ειναι και ασχημη περιπτωση...θα δω ο ζου τι μενου εχει, και γιατι οχι την κλαιρστην clair ποιος θα κάνει τον κασκαντερ?
κάνας τσεχοσκιστης?
την στέλνει η καρολινα και δεν ξανακάνω τον κασκαντερ σε αυτό το πρακτορείο...
ρε σεις θα με τρελλανετε ρε!!!συμφωνουμε....κι εγω ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ εκει
Doctor, εισαι οντως δοκτωρ? Πολυ της υγιεινης ακουγεσαι, ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣΠάντως εγω προτιμώ τις ευρωπαιες και αν έχει και κανένα παιδί ακόμα καλύτερα αφου τουλάχιστον θα προσέχει η ιδια πιο πολυ
καλα, οκ...μην τρελαινεσαι...ρε σεις θα με τρελλανετε ρε!!!
το προβλημα ρε δεν είναι τι κανει και ποσο καλή είναι!!
το πρόβλημα είναι οτι η τύπισσα είναι απατεώνισσα..οτι μας κοροιδευει..οτι τα καταφερε να έχει ψευτικη διαφημιση και ψευτικες κριτικες για να βρισκει κοροιδα..
με εστειλες τωρα.....χαχαχαχαχα1.minimal tech -club house
καλως ηρθες στο θρεντακι μας....να μπαινεις και να τα λεμε...πλακα εχουμε...καμια 10-15 ειμαστε και καποιοι φιλοι απο Αθηνα..Ειμαι όντως δόκτωρ και όχι σαν αυτόν στις ταινίες του sirina.
Αλλά το άθλημα το κατέχω και το αγαπάω απο μικρός.
Τώρα ύστερα απο αρκετά χρόνια και μα αυτά που έχω δει στα κατά τόπους ΄΄ταξίδια΄΄ λίγη προσοχή σε ορισμένες ΄΄ουρανοκατέβατες ΄΄ δεν βλάπτει.
Και παρεπιπτώντως δεν λάμβάνω και καμμία ιδιαιτερη προφύλαξη πέρααπο τα συνηθισμένα αφου το οwo κάνω και κανένα γλωσσικό σε καμμία καλή περίπτωση γκόμενας που φαίνεται ότι σέβεται τουλάχιστν τον ευατό της
Ειμαι όντως δόκτωρ και όχι σαν αυτόν στις ταινίες του sirina.
Αλλά το άθλημα το κατέχω και το αγαπάω απο μικρός.
Τώρα ύστερα απο αρκετά χρόνια και μα αυτά που έχω δει στα κατά τόπους ΄΄ταξίδια΄΄ λίγη προσοχή σε ορισμένες ΄΄ουρανοκατέβατες ΄΄ δεν βλάπτει.
Και παρεπιπτώντως δεν λάμβάνω και καμμία ιδιαιτερη προφύλαξη πέρααπο τα συνηθισμένα αφου το οwo κάνω και κανένα γλωσσικό σε καμμία καλή περίπτωση γκόμενας που φαίνεται ότι σέβεται τουλάχιστν τον ευατό της
ο καθενας αξιολογει αυτα που γραφονται εδω και αποφασιζει για παρτη του....γι αυτο ειμαστε εδω, για να τα λεμε...
όλοι στη ουρά περιμένουμε παίχτη
παλερμο δώσε ινφο στον λαό σου
αλλά θα βάλουμε και εκεί κριτικές
+1
Συμφωνώ και επαυξάνω...