kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 389
- Πόντοι
- 281
τι να ξεκαθαρισω?? το αυτονόητο?? το τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?? αφου μου το πε και η ίδια!!! κι εσυ το ξέρις!! δεν είσαι χθεσινος! το αντιθετο!! Οι ιδιοι και οι ιδιοι γραφουν συνεχως για παρτυ της και ποσταρουν φωτοσ οχι σε στυλ κριτικης αλλά ξεκαθαρης διαφημισης. Ουτε τα agencies δεν διαφημιζουν έτσι την πραματια τους. εδω ο άλλος μας είπε οτι ξέρει να μας πει και τα 15 ατομα που την επισκευτηκαν χθες!!!!!!!!!!!!!!παίχτες δεν είναι τα γουστα όλων ίδια...αλλά και η αντιμετωπιση που έχουμε
αν ο ποδοσφαιριστής πιστυει ότι υπάρχουν ψευτικες κριτικες και αφήνει υπονοούμενα για τους παίχτες από κάτω
καλο είναι να τα ξεκαθαρίσει...
και δώσε κάνα ινφο ποδοσφαιριστη για τα τοπικα....
μας έχεις στο περιμενε και εσυ σαν το παλερμο
η μήπως δεν ξέρεις τι παίζεται με μερικους γνωστούς κάτω??? αυτοί είναι επαγγελματίες!!!
τεσπα δεν ασχολουμαι άλλο. τα είπαμε
οσο για τα τοπικά αφού ξέρεις οτι είναι πριβέ!! αρα πρέπει να γνωριστούμε προσωπικά για να δωσω πληρ.!
πάντως εγω γνωριστικά με 3-4 ατομα απο δω μέσα και γίναμε καλοι φιλοι και ανταλλάσουμε πολύ καλες πληροφορίες κι είναι οτι καλύτερο μου βγήκε απο το κωλοιντερνετ. στο κατω κάτω γιατι να μην ενισχύουμε και την τοπική κοινωνία ???
ασε που αυτοι σε βλέπουν σαν μονιμο πελάτη. το ιδιο και οι γκομενες αφου μένουν εδω μονιμα...ασε που έχει και πολλά γραφεια για όλα τα γούστα!! εγω δεν καταλαβαίνω οι Αθηναίοι που ερχονται για δουλειες και μένουν Χαγιατ και λοιπά κλασσατα Χοτελ πως τα βρίσκουν???