Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
389
Πόντοι
281
παίχτες δεν είναι τα γουστα όλων ίδια...αλλά και η αντιμετωπιση που έχουμε

αν ο ποδοσφαιριστής πιστυει ότι υπάρχουν ψευτικες κριτικες και αφήνει υπονοούμενα για τους παίχτες από κάτω
καλο είναι να τα ξεκαθαρίσει...  
και δώσε κάνα ινφο ποδοσφαιριστη για τα τοπικα.... :think:
μας έχεις στο περιμενε και εσυ σαν το παλερμο :2funny: :2funny: :2funny:
τι να ξεκαθαρισω?? το αυτονόητο?? το τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?? αφου μου το πε και η ίδια!!! κι εσυ το ξέρις!! δεν είσαι χθεσινος! το αντιθετο!! Οι ιδιοι και οι ιδιοι γραφουν συνεχως για παρτυ της και ποσταρουν φωτοσ οχι σε στυλ κριτικης αλλά ξεκαθαρης διαφημισης. Ουτε τα agencies δεν διαφημιζουν έτσι την πραματια τους. εδω ο άλλος μας είπε οτι ξέρει να μας πει και τα 15 ατομα που την επισκευτηκαν χθες!!!!!!!!!!!!!!
η μήπως δεν ξέρεις τι παίζεται με μερικους γνωστούς κάτω??? αυτοί είναι επαγγελματίες!!!
τεσπα δεν ασχολουμαι άλλο. τα είπαμε
οσο για τα τοπικά αφού ξέρεις οτι είναι πριβέ!! αρα πρέπει να γνωριστούμε προσωπικά για να δωσω πληρ.!
πάντως εγω γνωριστικά με 3-4 ατομα απο δω μέσα και γίναμε καλοι φιλοι και ανταλλάσουμε πολύ καλες πληροφορίες κι είναι οτι καλύτερο μου βγήκε απο το κωλοιντερνετ. στο κατω κάτω γιατι να μην ενισχύουμε και την τοπική κοινωνία ??? :2funny: :2funny: :2funny:
ασε που αυτοι σε βλέπουν σαν μονιμο πελάτη. το ιδιο και οι γκομενες αφου μένουν εδω μονιμα...ασε που έχει και πολλά γραφεια για όλα τα γούστα!! εγω δεν καταλαβαίνω οι Αθηναίοι που ερχονται για δουλειες και μένουν Χαγιατ και λοιπά κλασσατα Χοτελ πως τα βρίσκουν???

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Παντως ποδοσφαιριστη την διαφημιση που της εχεις κανει εσυ εδω και τρεις μερες ουτε στον υπνο της δεν την ειχε φανταστη !!!

Τωρα για τα φιλαρακια που γνωρισες και καλα εκανες ,μηπως λεω μηπως κανενα απο αυτα σε πηρε στον λαιμο του και συναντησες την Emily !!!

Μηπως !!! ;)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Παντως ποδοσφαιριστη την διαφημιση που της εχεις κανει εσυ εδω και τρεις μερες ουτε στον υπνο της δεν την ειχε φανταστη !!!

Τωρα για τα φιλαρακια που γνωρισες και καλα εκανες ,μηπως λεω μηπως κανενα απο αυτα σε πηρε στον λαιμο του και συναντησες την Emily !!!

Μηπως !!! ;)
Eπειδή εγώ τα λέω τσεκουράτα & δημόσια η Πολωνέζα μαζί μου ήταν τέλεια & σπαθί ως χαρακτήρας! Εκθεση μια φορά που έγραψα κόπηκε γιατί"δεν ωφελούσε τους πολλούς"... Σε κανένα βόρειο δεν τη σύστησα & για "ιδιαίτερη" συνάντηση μαζί της έχουν περάσει πάνω-κάτω έξη μήνες...

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
108
Like
13.344
Πόντοι
32.165
Και μια άποψη από έναν φανατικό από εδώ πάνω....
Μπορεί να έχετε αρνητική άποψη για την Emily,
άλλα πιστέψτε με ότι και με την αρνητική διαφήμιση που της κάνετε,
την βοηθάτε πάρα πολύ και σας ευχαριστεί όλους... ;)
Σήμερα είχε τουλάχιστον 15 νέες επαφές (τις οποίες είδα προσωπικά,
μπορώ να σας γράψω και τους αριθμούς αν θέλετε [ αστειεύομαι φυσικά
αλλά τις είδα]) και φυσικά δεν βαράει μύγες όλη μέρα όπως έγραψε ο Kostikos70
Εσυ τωρα τι εισαι? ο μπραβος?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Λυσσα κακιά μας εχει πιασει με την Πολωνεζα πια...αμαν!
Ας το κλεισουμε το θεμα....οποιος θελει να παει, ας παει...κριτικες εχει πολλες, θρεντ δικο της, ας διαβασει κι ας παει...
Μην μαλωνουμε εδω μεσα ομως...!!!
Εχουμε τοοοοοοοοοοοοσες αλλες να ασχολουμαστε!!!  :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
τι να ξεκαθαρισω?? το αυτονόητο?? το τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια?? αφου μου το πε και η ίδια!!! κι εσυ το ξέρις!! δεν είσαι χθεσινος! το αντιθετο!! Οι ιδιοι και οι ιδιοι γραφουν συνεχως για παρτυ της και ποσταρουν φωτοσ οχι σε στυλ κριτικης αλλά ξεκαθαρης διαφημισης. Ουτε τα agencies δεν διαφημιζουν έτσι την πραματια τους. εδω ο άλλος μας είπε οτι ξέρει να μας πει και τα 15 ατομα που την επισκευτηκαν χθες!!!!!!!!!!!!!!
η μήπως δεν ξέρεις τι παίζεται με μερικους γνωστούς κάτω??? αυτοί είναι επαγγελματίες!!!
τεσπα δεν ασχολουμαι άλλο. τα είπαμε
οσο για τα τοπικά αφού ξέρεις οτι είναι πριβέ!! αρα πρέπει να γνωριστούμε προσωπικά για να δωσω πληρ.!
πάντως εγω γνωριστικά με 3-4 ατομα απο δω μέσα και γίναμε καλοι φιλοι και ανταλλάσουμε πολύ καλες πληροφορίες κι είναι οτι καλύτερο μου βγήκε απο το κωλοιντερνετ. στο κατω κάτω γιατι να μην ενισχύουμε και την τοπική κοινωνία ??? :2funny: :2funny: :2funny:
ασε που αυτοι σε βλέπουν σαν μονιμο πελάτη. το ιδιο και οι γκομενες αφου μένουν εδω μονιμα...ασε που έχει και πολλά γραφεια για όλα τα γούστα!! εγω δεν καταλαβαίνω οι Αθηναίοι που ερχονται για δουλειες και μένουν Χαγιατ και λοιπά κλασσατα Χοτελ πως τα βρίσκουν???

Για την συγκεκριμένη δεν έχω αναφερθεί καθόλου γιατί δεν τη θεωρώ άξια λόγου.. Για μένα είναι πολλή μέτρια από εμφάνιση.. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα κ μπορεί στο κρεβάτι να κάνει παπάδες.. Απλά εμένα δε μ' ενδιαφέρει, κ καλό είναι να ξεκολλήσουμε κ λίγο γιατί πολύ ασχοληθήκαμε.. Όλοι βλέπουμε τις φωτος της κ κρίνουμε αν μας αρέσει ή όχι, δε χρειάζεται να μαλώνουμε.. Κι εγώ όταν μ' αρέσει κάποια (Κίμπερλυ, Λολίτα) την υπερασπίζομαι.. Δε σημαίνει ότι τα παίρνω κιόλας..!
Τώρα για τα τοπικά που λες, αν κι υπάρχει άλλο θρεντ.. Υπάρχει τίποτα σε μεγάλο στήθος..;
Γιατί στα σπίτια υπάρχει μόνο μια Μαιρούλα κι από σιτυτουρ, πήγα να δω τη Βανέσα κι άνθρακες ο θυσαυρός..

hliastsouk

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Λυσσα κακιά μας εχει πιασει με την Πολωνεζα πια...αμαν!
Ας το κλεισουμε το θεμα....οποιος θελει να παει, ας παει...κριτικες εχει πολλες, θρεντ δικο της, ας διαβασει κι ας παει...
Μην μαλωνουμε εδω μεσα ομως...!!!
Εχουμε τοοοοοοοοοοοοσες αλλες να ασχολουμαστε!!!  :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:
ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!στο τελος οποιο ονομα κοπελας αναφερουμε ολο και καποιος θα την λεει στον αλλον!!!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

titos-69

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
μιλαμε μιλαμε ολοι για την ιδια και της εχοθμε αφιερωσει σελιδες,αμωσ για τα ομορφα και κα;λοσυνατα μικρουλια απο ζ βλεπε Katie δεν λεμε τιποτε την πηρα την πρωτη μερα μαλλον 2ο ραντεβου ακι μια χαρα το κοριτσακι ολο χαρουμενο δεικτικο και με ζουμια φευγεισ χαμογελαστος :rockon:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Εγώ να δώσω το απεριόριστο respect  μου στον gsx59 για τις εκθεσούλες του!!!!! :rockon:
Ειδικά για το Βανεσσάκι νομίζω ότι είχα προειδοποιήσει!!!!! :- :-

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Την καλημερα μου...
γενικως οταν δεν εχει πραμα, φαγωνομαστε για το τιποτα...!! :2funny:
Η αληθεια ειναι οτι μονο τα 2 ζουζουνια παιζουν αυτην την βδομαδα σαν λυση...Τωρα το ποσο VFM ειναι, ας το αξιολογησει ο καθενας μας....

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
μιλαμε μιλαμε ολοι για την ιδια και της εχοθμε αφιερωσει σελιδες,αμωσ για τα ομορφα και κα;λοσυνατα μικρουλια απο ζ βλεπε Katie δεν λεμε τιποτε την πηρα την πρωτη μερα μαλλον 2ο ραντεβου ακι μια χαρα το κοριτσακι ολο χαρουμενο δεικτικο και με ζουμια φευγεισ χαμογελαστος :rockon:
Καπου πριν 2 βδομαδες ειχα γραψει οτι η Katie ειναι ομορφο πλασμα με πολυ αδυνατο σωμα χωρις να ειναι ασχημο και απλα καλο service !!!
Η δε φιλεναδα της Barbie κοντοπουτανο του κερατα με πολυ καλο σωμα και ασχημουλα φατσα αλλα πολυ καλυτερο και πιο ενεργητικο service απο την φιλεναδα της !!
Δεν μπορω να τα γραφω παντου !!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
100 η Αλεπου 110 το Αλεπουδακι !!!  :grin: :grin: :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Από βδομάδα θ' ανεβάσω συγκριτικό για τις Βανέσες!  :headbang:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Για ποσες Vanesses θα ανεβασεις  Φτερουγα γιατι εγω θα ανεβασω για τρεις ισως και τεσσερις !!! :grin: :grin: :grin:

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Για ποσες Vanesses θα ανεβασεις  Φτερουγα γιατι εγω θα ανεβασω για τρεις ισως και τεσσερις !!! :grin: :grin: :grin:
:2funny: :2funny: :2funny:
Πάλι τη μακριά γαϊδούρα θα παίξουμε!
Ρε Αχόρταγε, πόσες φορές χρειάζεσαι για νά 'χεις άποψη;  :2funny:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αλλο η αποψη και αλλο η απολαυση !!! ;)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
πάρτε κι ενα excel-ακι κι οι δυο σας, να απλουστευτει η διαδικασια test-drive των Vaneses.. :2funny: :2funny:
Περιμενουμε με ανυπομονησια.... :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• vaneses.JPG
    vaneses.JPG
    11,7 KB · Εμφανίσεις: 18

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Προεδρε,
μια χαρα τα ειπες εσυ για τις δυο Ζουζουνες που ειναι εδω!
Σε ειχα διαβασει...Να εισαι καλα για το παντα χρησιμο ιντελ σου.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom