You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
στην clair ποιος θα κάνει τον κασκαντερ?
κάνας τσεχοσκιστης?
την στέλνει η καρολινα και δεν ξανακάνω τον κασκαντερ σε αυτό το πρακτορείο...
Δεν θα χασεις! Αποτι εχω ακουσει ( πολυ ομορφη, πλαιμποι μπανι, πορν σταρ κακης ολκης) στο κρεβατι μηδεν.
Αποτι νομιζω ειναι αυτη
για τσέχα ποιος άλλος θα ξέρει
Δεν θα χασεις! Αποτι εχω ακουσει ( πολυ ομορφη, πλαιμποι μπανι, πορν σταρ κακης ολκης) στο κρεβατι μηδεν.
Αποτι νομιζω ειναι αυτη
Επισκέπτης
Τα γραφεία τα τοπικά μαρίνας - βάνας-ποπης και δημήτρη εναι εύκολο να τα βρείτε αρκεί να ψαξετε λιγάκι στην πόλη.
Τώρα βέβαια με τις τοπικές αν δεν έχεις δικό σου χώρο το μενού με ξενοδοχείο ,περίμενε κανα μισαωρο την γκόμενα εκεί και να σε πάρει και κανένας μάτι μου την δίνει άσε που πολλε΄ς φορές βγαίνει και πιο ακριβά αν θέλεις να πας σε κανένα ξενοδοχείο της προκοπής
Τώρα βέβαια με τις τοπικές αν δεν έχεις δικό σου χώρο το μενού με ξενοδοχείο ,περίμενε κανα μισαωρο την γκόμενα εκεί και να σε πάρει και κανένας μάτι μου την δίνει άσε που πολλε΄ς φορές βγαίνει και πιο ακριβά αν θέλεις να πας σε κανένα ξενοδοχείο της προκοπής
hliastsouk
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεκτη η ενσταση σου 1000%!!!!ασε που διαβασαμε οτι εμφανισιακα ειναι ολα φυσικα επανω της και ειναι αγγελος!!!!τι μπορει να εχει φυσικο επανω της αραγε? για το σερβις της οκ δεν σχολιαζω γιατι ο καθενας μπορει να εχει διαφορετικη αντιμετωπιση,αλλα τουλαχιστον στην εμφανιση θελουμε το κατι παραπανω!και την λολιτα κραξαν πολλοι αλλα τουλαχιστον αυτη ειχε φουλ σερβις πραγματικο!!!!!ασε απο εμφανιση και σωμα!!!τουλαχιστον οι επομενοι επισκεπτες ας πανε υποψιασμενοι αν πανε στη εμιλιτσατα γουστα ειναι γουστα...ολα σεβαστα..
Η αποψη μου για την Εμιλυ ειναι καταγεγραμμενη στις κριτικες με τιτλο "Ενίσταμαι"...κι εγω ειμαι της αποψης οτι ειναι υπερεκτιμημενη και δεν δικαιολογουν τα τοσα πολλα που ζηταει, ουτε το σωμα της, ουτε η ομορφια αλλα ουτε και τα σερβις της ...μην ξεχναμε, δεν κανει αναλ, δεν κανει cif, δεν κανει cim....ειναι ομως εργατρια!!!
Επισκέπτης
καλα, οκ...μην τρελαινεσαι...
κι εσυ κι εγω ειπαμε την αποψη μας εδω. Αρνητικη...
Ας προσεχουν οι επομενοι...
δεν παραβλεπω ομως οτι εχει φανατικους και μαλιστα εγκριτους παιχτες απο δω και ειδικα απο κατω...
Και μια άποψη από έναν φανατικό από εδώ πάνω....
Μπορεί να έχετε αρνητική άποψη για την Emily,
άλλα πιστέψτε με ότι και με την αρνητική διαφήμιση που της κάνετε,
την βοηθάτε πάρα πολύ και σας ευχαριστεί όλους... ;)
Σήμερα είχε τουλάχιστον 15 νέες επαφές (τις οποίες είδα προσωπικά,
μπορώ να σας γράψω και τους αριθμούς αν θέλετε [ αστειεύομαι φυσικά
αλλά τις είδα]) και φυσικά δεν βαράει μύγες όλη μέρα όπως έγραψε ο Kostikos70
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
για τσέχα ποιος άλλος θα ξέρει
Εγω θυσιαζομαι στην Πραγα για να σας ενημερωνω εδω Φοραω στολη κασκαντερ και δοκιμαζω οτι ακουω οτι αξιζει.
Που να δεις τις μουφες που εχω φαει!!!
τι να κάνω μόνο από μία προλαβα και σε 'εσωσα
φίλε hliastsouk μην ξεκινάς κουβέντα για κοπέλα που λέγεται οτί απεβιωσε...ντροπή, αστην ύσυχη
φίλε hliastsouk μην ξεκινάς κουβέντα για κοπέλα που λέγεται οτί απεβιωσε...ντροπή, αστην ύσυχη
Εγω θυσιαζομαι στην Πραγα για να σας ενημερωνω εδω Φοραω στολη κασκαντερ και δοκιμαζω οτι ακουω οτι αξιζει.
Που να δεις τις μουφες που εχω φαει!!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
τι να κάνω μόνο από μία προλαβα και σε 'εσωσα
Και που να δεις οτι ξετρυπωσε παλι και ερχεται Αθηνα με τον Ζου
για όλα αυτα εγώ τα βρίσκω ασυμφορα...
αλλά αν...και ξανα αν... και πάλι αν...
Luc δεν παίζονται στον Ζ
αλλά αν...και ξανα αν... και πάλι αν...
Luc δεν παίζονται στον Ζ
Τα γραφεία τα τοπικά μαρίνας - βάνας-ποπης και δημήτρη εναι εύκολο να τα βρείτε αρκεί να ψαξετε λιγάκι στην πόλη.
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Kαι 50% νά'ναι στην πραγματικότητα θα κάνει στράκες! Και κάτι μου λέει οτι είναι...ίδωμεν!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Πρώτη φορά σε πιάνω αδιάβαστο!
www.bourdela.tv/content/view/2794/1/#jreview_11966]http://www.bourdela.tv/content/view/2794/1/#jreview_11966[/url]
Απλά έβαλε καινούριες φωτογραφίες... Αλάργαααα
www.bourdela.tv/content/view/2794/1/#jreview_11966]http://www.bourdela.tv/content/view/2794/1/#jreview_11966[/url]
Απλά έβαλε καινούριες φωτογραφίες... Αλάργαααα
στην clair ποιος θα κάνει τον κασκαντερ?
κάνας τσεχοσκιστης?
την στέλνει η καρολινα και δεν ξανακάνω τον κασκαντερ σε αυτό το πρακτορείο...
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Δεν παραξενεύομαι αν μιλάς για 1η συνάντηση! Ολ'αυτά προσυμφωνούνται στο αναγνωριστικό 5λεπτο. Αλλιώς θα στη φέρει & πολύ παραπάνω αν πρόκειται για παλιά τάνα.Λοιπόν και μια παρατηρηση που αν και δεν την γράφω έγκαιρα θα ήθελα την γνώμη σας.
Μετά από προπασχαλινό ραντεβού με την κα VIKI γνωστή τσέχα κουλουρού και ενώ της τα ακούμπησα τα εξτραδάκια μου αρνήθηκε την δευτερη εισχώρηση απο πίσω προφασιζομενη ότι πλήρωσα μόνο για μια φορά.Φυσικά χαλαστηκα και ο δευτερος γύρος δεν ήλθε ποτέ
Απ' το πάθημά σου πολλοί μπορούν να μάθουν & σ'ευχαριστούμε!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Eξη παίζουν στο en! Σπάνια έχουμε παραπάνω.την καλημερα μου στο θρεντ...
μας βλεπω δυνατους τελευταια!!! ΕΥΓΕ...
Μονο που μας φυγαν οι γκομενες....χαχαχαχαχαχα...
Τελικά για τη Σουηδέζα που κοντεύει να πάρει πράσινη κάρτα εκτός του "ήλθον,είδον & απήλθον" δεν ξέρουμε τίποτα;
Μονοφαγίτιδα κολλήσαμε μου φαίνεται!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Οτι εγραψε ο Σχοιναβατης....και παλι καλα να λες...!!!Eξη παίζουν στο en! Σπάνια έχουμε παραπάνω.
Τελικά για τη Σουηδέζα που κοντεύει να πάρει πράσινη κάρτα εκτός του "ήλθον,είδον & απήλθον" δεν ξέρουμε τίποτα;
Ειχαμε εποχες με 16 τεμαχια...μονο στο ε.ν. ....γεμιζε ο μπροουζερ λεμε....τωρα ισχνες αγελαδες!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
πλακα πλακα, εσυ μια χαρα θα συνεννοουσουνα μαζι της...Ομιλεις και την Γερμανικη οπως εχω δει...!!Τελικά για τη Σουηδέζα που κοντεύει να πάρει πράσινη κάρτα εκτός του "ήλθον,είδον & απήλθον" δεν ξέρουμε τίποτα;
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Aπ'την αρχή με ψήνεις γι'αυτή αλλά δεν τσιμπάω!πλακα πλακα, εσυ μια χαρα θα συνεννοουσουνα μαζι της...Ομιλεις και την Γερμανικη οπως εχω δει...!!
Είμαι γρουσούζης κασκαντέρ...τσεκαρισμένο σου λέω!
hliastsouk
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
το ξερω και δεν ανοιξα κουβεντα για αυτην φιλε.απλη αναφορα,επειδη αυτην μου ηρθε στο μυαλο εκεινη την στιγμη.respect!τι να κάνω μόνο από μία προλαβα και σε 'εσωσα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K