Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
για να μην ξεχνιομαστε και επειδη το σαιτ και κυριως το παρον ΘΡΕΝΤ είναι για ενημερωση του καταναλωτη και αποφυγη λαθων...
ενοψει της επισκεψης της κυριας στην πόλη μας κι επειδη κιεγω την πατησα χοντρα απο τους διαφιμηστες της εδω μέσα κι επειδη προκειται για 1 απο της μεγαλυτερες απάτες που εχουν υποπεσει στην αντιληψη μου επαναλαμβανω αυτά που γραφτηκαν παλιότερα απο μένα κι άλλον συναγωνιστη μπας και σωθεί κανα υποψηφιο θύμα
εμαθα δε οτι αυτή τη φορά η διαφημηση δεν επιασε τόπο και οτι βαραει μύγες
σορρυ προεδρε δεν ηξερα πως αλλιως να το βάλω και το κανα copy-paste απο το σχετικο θρεντ elite emily :

Παράθεση από: Hdonistis στις 06/12/09, 20:08
"Παιδια μη τρελαθουμε κιολας με την Emily. Πολυ διαφημιση της εχουνε κανει που κατα την γνωμη μου δεν την αξιζει. Η γκομενα το παιζει και καλα πολυ καυλωμενη με το που σε βλεπει και φτανει σε σημειο να ειναι αστεια και κατανταει πολυ fake το ολο σκηνικο.
Δεν νομιζω οτι κανει τιποτα παραπανω απο τα αλλα κοριτσια. Δεν της ζητησα βεβαια και τιποτα εξωπραγματικο αλλα η ολη φαση ειναι σαν να κανει πολυ προσπαθεια για να σε ικανοποιησει που χανει την μαγεια του να πηδηξεις μια αγνωστη.
Εν πασει περιπτωση τα τριακοσια ειναι υπερεκτιμημενα κατα την γνωμη μου. Ασε που χει ξεκαθαρα σημαδια κυτταριτιδας και διπλες στην κοιλια. Η κωλαρα της δεν λεω καλη ειναι οπως και το βυζι απλα δεν ειναι η θεα που διαβαζουμε εδω μεσα. Προσωπικη μου γνωμη παντα, απλα πιστευω οτι πρεπει να ακουγονται και τα αρνητικα σχολια. Παντως τα ευρουλακια μου τα κλαψα λιγο οταν πηγα μετα με την δικια μου και το καναμε.
Τελος σχολιαζει και διαφορους συναγωνιστες απο δω μεσα που τους ξερει με τα nicknames.
Αυτα.
"
και συνεχιζω εγώ.....
"η φιλη μας η εμιλιτσα είναι η μοναδική γκόμενα στη ζωή μου που με κορόιδεψε και με έκλεψε αφού κανονίσαμε για 24ωρο και μετα το πρώτο βράδυ το πρωί κι αφού πήρε τα λεφτά του 24ωρου δεν την ξανάδα!!! Συμφωνήσαμε για πώς ακριβως θα περάσουμε ένα 24 και δεν έκανε τίποτα απο αυτά που συμφωνήσαμε!!!!
σαν γκόμενα δε, αν πάει σενα κλαμπάκι στη θεσσαλονικη κανείς δεν θα γυρισει να την κοιτάξει!!! είναι η πρώτη φορά που γκόμενα έθαβε όλους αυτούς εδω μέσα που την έχουν για θεά και της τα χώνουν και τους κορόιδευε συνέχεια λές και είχα ορεξη νακούω τι κάνουν οι πελάτες της και πόσο μαλάκες είναι σύμφωνα μ αυτήν πάντα!!"
συμπληρωνω δε οτι οι φωτο στο προφιλ της ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικότητα
επισης συμπληρωνω οτι εχω μαθει για το πως κοροιδευει το κοσμο με ψευτικες κριτικες για πάρτη της απο μέλη του σαιτ είτε εν αγνοια τους είτε με άλλες μεθοδους......... 

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
εδώ ρε φίλε υπάρχουν άτομα που συνεχίζουν να ποστάρουν-για 1000η φορά-τις φωτογραφίες της....και σήμερα ακόμα

γιατί άραγε?...αφού τις έχουμε ξαναδεί 1000 φορές....καθαρά για προώθηση

οι οποίες φυσικά είναι και τραγικά παραπλανητικές,αφού έχει πέσει φουλ επεξεργασία...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165
Εγω θα τις ελεγα τις κακιες μου για την φωτο της εν λογω κυριας αλλα αστο...

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Λοιπόν....Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Να βάλω και γω το λιθαράκι μου και να μπερδέψω ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Συνάντησα την Emily δύο φορές και πέρασα υπέροχα. Συνάντησα τη Βανέσα μία φορά κια ακόμα τα κλαίω. Αλλά είπαμε...γούστα είναι αυτά.

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
α,Τζούλι,Ρασέλ(τοπικές) παίνρουν 120?...που και πάλι δεν είναι λίγα,αλλά καλό ποσό θα έλεγα...
Ίσως έχεις δίκιο. Αλλά αυτές που τις βρίσκουμε; Δώσε στοιχεία με pm αν θέλεις.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
όλοι στη ουρά περιμένουμε παίχτη :headbang: :headbang: :headbang:

παλερμο δώσε ινφο στον λαό σου :rockon: :rockon: :rockon:

αλλά θα βάλουμε και εκεί κριτικές :2funny: :2funny: :2funny:

Ίσως έχεις δίκιο. Αλλά αυτές που τις βρίσκουμε; Δώσε στοιχεία με pm αν θέλεις.

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
εδώ ρε φίλε υπάρχουν άτομα που συνεχίζουν να ποστάρουν-για 1000η φορά-τις φωτογραφίες της....και σήμερα ακόμα

γιατί άραγε?...αφού τις έχουμε ξαναδεί 1000 φορές....καθαρά για προώθηση

οι οποίες φυσικά είναι και τραγικά παραπλανητικές,αφού έχει πέσει φουλ επεξεργασία...
πεστα ρε φιλε!! λες και δεν καταλαβαινουμε τι συμβαίνει!!! η τυπισσα μπορεί να ειναι μπάζο με φατσα κλόουν αρα είναι πανέξυπνη και ξέρει να ταρπάζει!! αυτό που κάνει ομως είναι απάτη κι εγω θα το λεω κάθε μέρα εδω μέσα!!αυτο που γίνεται με την Εμιλυ και ο τρόπος που βρίσκει διαφημηστες και κατεπεκταση πελατες είναι καθαρη απάτη.
απο κει και πέρα εγω δεν είπα ότι καποιος δεν μπορεί να περασει καλά μαζί της. πολλά παίζουν ρόλλο.
οπως και είπα οτι η βαννεσα είναι οτι πιο ομορφο εχω δει στη ζωή μου λαιβ και το είπαν κι αλλοι 10 που ξέρω οτι την συναντησαν και το αποδεικνυουν και οι φωτος της που ποσταρε ο μεγας συναγωνιστης αυτες με την στριγγαρα στο παρκο!!
αυτό δεν σημαίνει οτι σ όλους αρέσουν τα μοντελα και οι σουπερ τέλειες γκόμενες. δεν μίλησα για σερβις
απο την ΤΖΟΥΛΙΑ παντως είναι πολύ πιο ομορφη.....

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
τα γουστα ειναι γουστα...ολα σεβαστα..
Η αποψη μου για την Εμιλυ ειναι καταγεγραμμενη στις κριτικες με τιτλο "Ενίσταμαι"...κι εγω ειμαι της αποψης οτι ειναι υπερεκτιμημενη και δεν δικαιολογουν τα τοσα πολλα που ζηταει, ουτε το σωμα της, ουτε η ομορφια αλλα ουτε και τα σερβις της ...μην ξεχναμε, δεν κανει αναλ, δεν κανει cif, δεν κανει cim....ειναι ομως εργατρια!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Εγω θα τις ελεγα τις κακιες μου για την φωτο της εν λογω κυριας αλλα αστο...
EEEEEEEεεεεεεε.....Μην αφηνεις κουβεντες στην μεση!!!! :2funny:
πεστα ολα...γι αυτο ειμαστε εδω!

Hdonistis

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
6
Like
3
Πόντοι
1
τα γουστα ειναι γουστα...ολα σεβαστα..
Η αποψη μου για την Εμιλυ ειναι καταγεγραμμενη στις κριτικες με τιτλο "Ενίσταμαι"...κι εγω ειμαι της αποψης οτι ειναι υπερεκτιμημενη και δεν δικαιολογουν τα τοσα πολλα που ζηταει, ουτε το σωμα της, ουτε η ομορφια αλλα ουτε και τα σερβις της ...μην ξεχναμε, δεν κανει αναλ, δεν κανει cif, δεν κανει cim....ειναι ομως εργατρια!!!
και τι να το κανω που ειναι εργατρια? να παει να δουλεψει τοτε σε καμια οικοδομη.
πες τα kostikos70 γιατι εχουμε παλαβωσει τελειως εδω μεσα. τοσο καιρο διαβαζα και δεν εγραφα τιποτα αλλα η κοροϊδια συνεχιζεται..
"ξυπνατε ζωα μου αργα πηρε φωτια η φαρμα.." 

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
και τι να το κανω που ειναι εργατρια? να παει να δουλεψει τοτε σε καμια οικοδομη.
πες τα kostikos70 γιατι εχουμε παλαβωσει τελειως εδω μεσα. τοσο καιρο διαβαζα και δεν εγραφα τιποτα αλλα η κοροϊδια συνεχιζεται..
συμφωνουμε....κι εγω ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΑΩ εκει

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
παίχτη εσύ τι ασχολείσαι αφου η δικια σου είναι πολυ καλύτερη :2funny: :2funny: :2funny:
αφιερωμένο στους παίχτες...

Επισκέπτης
Λοιπόν επειδή κατά ΄΄τύχη΄΄ ταξιδευω συχνά ισπανία και βραζιλία για δουλειά, παίδες προσοχή με αυτές τις μουλάτες. Κουβαλάνε πάνω τους συχνά το μισο λοιμωδών και αν  σου κάτσει θα στησεις αντίσκινο έξω απο το νοσοκομείο

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
πω πωωωω Αλεξ...απο την τρανς μουσικη στα τρακτερια!!! Σε ολα μεσα εισαι φιλε!!!  :rockon: :rockon:

ποια εννοεις δικια του?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Λοιπόν επειδή κατά ΄΄τύχη΄΄ ταξιδευω συχνά ισπανία και βραζιλία για δουλειά, παίδες προσοχή με αυτές τις μουλάτες. Κουβαλάνε πάνω τους συχνά το μισο λοιμωδών και αν  σου κάτσει θα στησεις αντίσκινο έξω απο το νοσοκομείο
δεν θα διαφωνουσα....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
στην clair ποιος θα κάνει τον κασκαντερ?
κάνας τσεχοσκιστης? :grin: :grin: :grin:

την στέλνει η καρολινα και δεν ξανακάνω τον κασκαντερ σε αυτό το πρακτορείο...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom