Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
δηλαδη τα 2-3 δυνατα μωρα που παιζουν αυτη την περιοδο στα local γραφεια της πολης που ειναι κατω απο 25 χρ. χωρις σιλικονες και μποτοξ και σου βγαζουν ολα τα γουστα ?  :tits2:
Για καντε λιγο μποϋκοτάζ στην αγορά . Αλλά οσο θα υπαρχουν αυτοι που αφηνουν 300 και δινουν και δωράκια επιπλεον στα μουνοχειλα της :jerking: η οποιαδηποτε γκομενα...εις υγειαν τους αγαπουληδες :tickedoff:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
έχεις δίκιο εν μερει όμως!
για τα πρακτορεια έχει μεγαλύτερο ανταγωνισμό εκει και εδώ υπάρχει καθεστώς ημιπαρανομίας που ανεβάζει τις τιμές!
αλλά και βρίσκουν και τα κάνουν γιατί δεν υπάρχουν πολλές επιλογες καιμερικοί δεν ενημερώνουν!
το σαιτ υπάρχει για να πέφτει ενημέρωση, διαβάζει ο καθένας κρινει και επιλέγει! και σώζει κάνα φράγκο! :headbang: :headbang:
δεν σημαίνει ότι ταυτιζονται τα γούστα όλων των παιχτων!
να ενημερώνετε ρεεεεεεεεεεεεε

το γεγονός ειναι οτι η καθε εμιλυ αλλά και τα γραφεία στήνουν τις τιμές ανάλογα με την αγορά που απευθύνονται και σε σχεση βέβαια με το τι προσφέρουν . Αλλά δεν δέχομαι προσωπικά το δούλεμα που πέφτει όταν ολοι μας βλέπουμε τις τιμές του zuzana και των άλλων γραφείων στην ολλανδια , γερμανια κλπ και τι χρεωνουν εδώ. Και τα 300 στην εμιλυ να τα δωσεις εαν σου δωσει full πακετο + a level δηλαδή. Μην ξεχναμε οτι η συγκεκριμενη ειναι ανεξαρτητη που σημαινει οτι ολα πανε στην τσεπη της  :tickedoff: δεν τα μοιραζεται οπως οι αλλες που ειναι στα γραφεια. :uglystupid:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
το γεγονός ειναι οτι η καθε εμιλυ αλλά και τα γραφεία στήνουν τις τιμές ανάλογα με την αγορά που απευθύνονται και σε σχεση βέβαια με το τι προσφέρουν . Αλλά δεν δέχομαι προσωπικά το δούλεμα που πέφτει όταν ολοι μας βλέπουμε τις τιμές του zuzana και των άλλων γραφείων στην ολλανδια , γερμανια κλπ και τι χρεωνουν εδώ. Και τα 300 στην εμιλυ να τα δωσεις εαν σου δωσει full πακετο + a level δηλαδή. Μην ξεχναμε οτι η συγκεκριμενη ειναι ανεξαρτητη που σημαινει οτι ολα πανε στην τσεπη της  :tickedoff: δεν τα μοιραζεται οπως οι αλλες που ειναι στα γραφεια. :uglystupid:

συγνώμη,ακόμα συζητάς για...300?

για αυτό το έκτρωμα?

όταν Όλγα,Τζούλι,Ρασέλ(τοπικές) παίνρουν 120?...που και πάλι δεν είναι λίγα,αλλά καλό ποσό θα έλεγα...

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
συγνώμη,ακόμα συζητάς για...300?

για αυτό το έκτρωμα?

όταν Όλγα,Τζούλι,Ρασέλ(τοπικές) παίνρουν 120?...που και πάλι δεν είναι λίγα,αλλά καλό ποσό θα έλεγα...

+++++++++1111111111111111111111111111111111111111111111

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
ALEX ειπαμε πολλες φορες να το βρεξουμε αλλά ευγενικα αρνήθηκες... :uglystupid:

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
παίχτη η ιδιωτικότητα και η εχεμυθεια είναι βασικός κανονας για μένα!
δεν μπορώ να ρισκάρω, για ένα πηδηγμα να χαλάσω την οικογένεια μου!

πάλι μας την λές ευγενικά,,, εκτός και εαν θεωρεις οτι εισαι ο μονος εδω μεσα με αρχές , οικογένεια , επαγγελματική θέση-καριέρα κλπ. ισα ισα προσωπικα θα ηθελα να ξερω με ποιον ανταλλάσω τέτοιες πληροφορίες. Και δεν χρειάζεται να γίνει με οικογενειακή εθιμοτυπική επίσκεψη.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
δεν την λέω σε κανένα! ψυχραιμία! ισα ισα πιστευω ότι οι πιο πολοι εδώ μέσα έχουν  έχουν αρχές , οικογένεια , επαγγελματική θέση-καριέρα κλπ. απλά εγώ προσωπικά προς το παρόν δεν έχω την βουληση και γιατι όχι και το χρήμα να σταθώ δίπλα σε μερικούς μεγάλους παίχτες όπως εσύ!  δεν το παίζω μεγάλος παίχτης, ούτε φοβερός γαμιάς. αλλά έχω συνατήσει αρκετες από τις κοπέλες ώστε σαφέστατα έχω αποψη και γνώμη για το service τους, χωρίς να είμαι και απόλυτος στην άποψη μου!

δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, μπορει να το πάρω απόφαση και μια μέρα να πάμε για τα ποτα μας όπως με κάλεσες κάποτε!

πάλι μας την λές ευγενικά,,, εκτός και εαν θεωρεις οτι εισαι ο μονος εδω μεσα με αρχές , οικογένεια , επαγγελματική θέση-καριέρα κλπ. ισα ισα προσωπικα θα ηθελα να ξερω με ποιον ανταλλάσω τέτοιες πληροφορίες. Και δεν χρειάζεται να γίνει με οικογενειακή εθιμοτυπική επίσκεψη.

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Για την Βανέσσα τα είπαμε καρντάσια!!!!!
Δυστυχώς δεν θα πάρουν όλοι το ίδιο σέρβις παρόλλα που θα πληρώσουν τα ίδια λεφτά!!!
Και όσον αφορά εμένα, αν δεν την έχετε ξανασυναντήσει μην κλείσετε μόνο 1 ώρα!!!
2ώρο έτσι ώστε να το "δουλέψετε" το κορίτσι!!!!!
Τώρα αν γουστάρετε να κάνετε και στράκες στα κλαμπ......είναι η ιδανική!!!!
Κάποιος βέβαια που ενδιαφέρθηκε για long date θα του έλεγα το εξής!!!!
Οπλίσου με μεγάλη υπομονή και να αγοράζεις κάθε πρωί εφημερίδες!!!!!
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να σκοτώνεις την ώρα σου!!!!!
Γιατί να την γαμάς όλο το 24ωρο αποκλείεται!!!!
Και το βράδυ στα κλαμπ του νησιού για φιγούρα....εεεεε εντάξει το πρώτο βράδυ θα σε "γεμίσει"!!!!!
Αν περιμένεις να σε κάνει να νιώσεις "βασιλιάς".....ξέχασέ το!!!!
Αγαπάει τόσο πολύ που.....αλλάζει ακόμα και τον κώλο της για πάρτη του!!!!!
αααα......και κάτι ακόμα.....κατάφερα και την είδα άβαφη και "ατιμέλητη"!!!!
Όπως γουστάρω να βλέπω τις γκόμενες για να ξέρω την "πραγματικότητα"!!!!
Μούναρος όπως είπα......αλλά μούναρος που υπάρχει τελικά....υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι παίχτες!!!!! ;) :grin: :grin:

Giorgakis

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους.
Το ξενοδοχείο με την "πολύ μέτρια" φώτο της Έμιλυ είναι στην Ουρανούπολη (Eagles Palace)...

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Για δες καιρό που διάλεξε να φύγει το μανάρι,
τώρα π'ανθίζουν τα κλαδιά κι η π...α παλαμάρι!

Καλά την έβγαλα τη νηστεία...τώρα που άνοιξε η όρεξη τι γίνεται!
Και δε μπορώ τα ξαναζεσταμένα!

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Η ξανθιά με τις similar photos! αυτήν με την κορμάρα και το μέτριο service βελτιώθηκε tres?
της έδωσες απολυτηριο ή την έκοψες στις εξετάσεις? :2funny: :2funny: :2funny:
Mε καλο βαθμο το πηρε το απολυτηριο !!! ;)

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Για την Βανέσσα τα είπαμε καρντάσια!!!!!
Δυστυχώς δεν θα πάρουν όλοι το ίδιο σέρβις παρόλλα που θα πληρώσουν τα ίδια λεφτά!!!
Και όσον αφορά εμένα, αν δεν την έχετε ξανασυναντήσει μην κλείσετε μόνο 1 ώρα!!!
2ώρο έτσι ώστε να το "δουλέψετε" το κορίτσι!!!!!
Τώρα αν γουστάρετε να κάνετε και στράκες στα κλαμπ......είναι η ιδανική!!!!
Κάποιος βέβαια που ενδιαφέρθηκε για long date θα του έλεγα το εξής!!!!
Οπλίσου με μεγάλη υπομονή και να αγοράζεις κάθε πρωί εφημερίδες!!!!!
Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να σκοτώνεις την ώρα σου!!!!!
Γιατί να την γαμάς όλο το 24ωρο αποκλείεται!!!!
Και το βράδυ στα κλαμπ του νησιού για φιγούρα....εεεεε εντάξει το πρώτο βράδυ θα σε "γεμίσει"!!!!!
Αν περιμένεις να σε κάνει να νιώσεις "βασιλιάς".....ξέχασέ το!!!!
Αγαπάει τόσο πολύ που.....αλλάζει ακόμα και τον κώλο της για πάρτη του!!!!!
αααα......και κάτι ακόμα.....κατάφερα και την είδα άβαφη και "ατιμέλητη"!!!!
Όπως γουστάρω να βλέπω τις γκόμενες για να ξέρω την "πραγματικότητα"!!!!
Μούναρος όπως είπα......αλλά μούναρος που υπάρχει τελικά....υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι παίχτες!!!!! ;) :grin: :grin:
Σωστος!!! αλλα δεν μπορουμε να ταχουμε κι ολα! η ομορφιά της πάντως είναι απεριγραπτη
Αλλα ρε παιδιά δεν σας καταλαβαίνω!!! ταχουμε γραψει και ξαναγραψει!! διαβαζετε και λιγο για να μαθαίνετε!! ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΕΜΠΕΛΙΑ!!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ LINK - ΘΕΜΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ!!!
η Βανεσσα ειναι αυτή
κι επειδη δεν ξερω αν το εβαλα σωστα πατε στις κριτικες του πρακτορείου avant-garde και βρείτε την και δείτε την οπως είναι πραγματικά
οσο για τους αγαπούληδες της θειας εμιλιτσας καθε μέρα θα το γραφω οτι η τύπισσα ειναι σκετη απατη μπας και σωσω κανεναν φουκαρα απο το νατην πατησει όπως εγω που πιστεψα τις κριτικες τους.
το σαιτ ειναι για ενημερωση και οχι για chating όπως εχει καταντησει

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Mπορω να διαφωνησω Ποδοσφαιριστη η θα με βαλεις στους αγαπουληδες !!! :grin: :grin: :grin:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ε οχι και Βρουτος !!! :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• IMG_5729.jpg
    IMG_5729.jpg
    63,2 KB · Εμφανίσεις: 12

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
χωρις πλακα και μονο που η τύπισσα οταν τις εδωσα τα λεφτα εξαφανιστηκε και επισης δεν τηρησε τίποτα απο αυτα που συμφωνησαμε ειναι λογος για να μπει μπλακ λιστ για πάντα...
και κάποιοι εδω μέσα που με ξέρουν καλά και τι σωστο ατομο είμαι είδικα με τις απανταχού γυναίκες το έκαναν και παρόλου που ηθελαν να την δοκιμασουν της εβαλαν Χ

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σιγα σιγα ολες την κοπανανε οταν πληρωθουν  :grin: :grin: :grin:

Συνημμένα

• IMG_5730.jpg
    IMG_5730.jpg
    33,4 KB · Εμφανίσεις: 13
  • IMG_5733.jpg
    IMG_5733.jpg
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 12

kostikos70

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
2
Like
357
Πόντοι
281
Ε οχι και Βρουτος !!! :2funny: :2funny: :2funny:
ΩΩΩΩΧΧΧΧ με τσακισες!! οσο και να τη βλέπω ρε γαμωτω δεν την χορταινω!! μη τα βγαζεις ρε στη φορα!! μετά ποιος θα πάει στη θεια εμιλιτσα να δωσει 300 όταν υπάρχει διαθεσιμο τέτοιο κορμί παραδίπλα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom