Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

el_lobo_loco

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
1
O rebetis, O Geopas o BABY αγαπούληδες?
wow....

Σωστος!!! αλλα δεν μπορουμε να ταχουμε κι ολα! η ομορφιά της πάντως είναι απεριγραπτη
Αλλα ρε παιδιά δεν σας καταλαβαίνω!!! ταχουμε γραψει και ξαναγραψει!! διαβαζετε και λιγο για να μαθαίνετε!! ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΤΕΜΠΕΛΙΑ!!!!!!ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ LINK - ΘΕΜΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ!!!
η Βανεσσα ειναι αυτή
κι επειδη δεν ξερω αν το εβαλα σωστα πατε στις κριτικες του πρακτορείου avant-garde και βρείτε την και δείτε την οπως είναι πραγματικά
οσο για τους αγαπούληδες της θειας εμιλιτσας καθε μέρα θα το γραφω οτι η τύπισσα ειναι σκετη απατη μπας και σωσω κανεναν φουκαρα απο το νατην πατησει όπως εγω που πιστεψα τις κριτικες τους.
το σαιτ ειναι για ενημερωση και οχι για chating όπως εχει καταντησει

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Mη στεναχωριέσαι: μέχρι 5 είναι...δεσμός!  :grin:
Για παραπάνω κάτι άκουσα για Τεκμήριο! Οπότε θα με δείτε στον αγώνα Τσιμισκή κι Αριστοτέλους!  :headbang:
Ενας στο χώμα
κι οι υπόλοιποι στο στρώμα!
  :knockinb:

Εγώ είμαι αγαπούλης....το ομολογώ!!!!! :rockon:
Αλλά το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό!!! :uglystupid:
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να αγαπήσω μόνο μία!!! :tickedoff:
:grin: :grin: :grin:

hliastsouk

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Και ομως εχει ερθει. Ο παιχτης που την εκλεισε την πηρε στο αεροδρομιο μετα απο μια μερα και την εγκατελειψε  :2funny: :2funny:
εχει ερθει 100%!δεν ημουν αυτος που την παρατησα αλλα ειχα παει ννα την παρω απο το αεροδρομιο και θα κατεληγα στο τμημα!!!!!ετσι οπωσ ειχε ερθει "γδυμενη"!!!

hliastsouk

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny:
σωστος!!!
Αρα τελικως ισχυει αυτο που λεω...σιτυ τουρ κανονικο δεν εχει κανει εδω στην πολη μας...τουλαχιστον εγω δεν θυμαμαι
ηταν να κατσει 5 μερες νομιζω αλλα την 2 εφυγε αθηνα!!την ειπαν οτι στην αθηνα εχει περισσοτερους μαυρους? :dancing:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
εχει ερθει 100%!δεν ημουν αυτος που την παρατησα αλλα ειχα παει ννα την παρω απο το αεροδρομιο και θα κατεληγα στο τμημα!!!!!ετσι οπωσ ειχε ερθει "γδυμενη"!!!
το συνηθίζει αυτό το...ντύσιμο

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
εφοσον δεν θα ξαναρθει, τζαμπα μιλαμε τοτε για την Βιολετ Ελιτ...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
καλά εσύ είσαι αδιορθωτος ερωτήλος...
μία ίσσον καμία?  :think:

Εγώ είμαι αγαπούλης....το ομολογώ!!!!! :rockon:
Αλλά το πρόβλημα μου δεν είναι αυτό!!! :uglystupid:
Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να αγαπήσω μόνο μία!!! :tickedoff:
:grin: :grin: :grin:

και με νικη παίχτη :rockon: :rockon: :rockon:
όχι αλλες ήττες... :2funny: :2funny: :2funny:
...με τις ευχες του Θρεντ!

auta

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
61
Like
2.262
Πόντοι
7.111
Χρόνια Πολλά στους συμφορουμίτες κι από μένα...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
εφοσον δεν θα ξαναρθει, τζαμπα μιλαμε τοτε για την Βιολετ Ελιτ...

Παει Μιλανο και δεν ξερεις ποτε. Αν αρχισει και γραφει σε αυτο το θρεντ................ερχεται  :2funny: :2funny: (διαφημηση κανει το μωρο, αλλα δεν καταλαβαινει οτι κανει την λαθος διαφημηση με το βρωμοστομα της)

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Παει Μιλανο και δεν ξερεις ποτε. Αν αρχισει και γραφει σε αυτο το θρεντ................ερχεται  :2funny: :2funny: (διαφημηση κανει το μωρο, αλλα δεν καταλαβαινει οτι κανει την λαθος διαφημηση με το βρωμοστομα της)
ετσι ..ετσι... και θα ειναι απο παρασκευη ελλαδα για λιγες ημερες και με λιγους αγαπουληδες...

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
περιμενουμε πως και πως ανταποκριση του Σχοιναβατη... :rockon:
Σόρυ για την καθυστέρηση συντρόφια, έχει ώρα που γύρισα, αλλά έκατσα να δω λίγο μπαλίτσα κ μέτα κόλλησα κ στο φέις κι άργησα να μπω κι εδώ..
Λοιπόν, έκλεισα για Νάντια τ' απόγευμα, αλλά καθώς πήγα νωρίς είπα να κάνω μια γύρα κ στα σπιτάκια που 'ναι απέναντι..!
Για όσους δεν το ξέρουν, μ' αρέσουν οι μεγάλες βυζάρες κι αυτή τη φορά μπορώ να πω ότι είδα κ κάποια ενδιαφέροντα κομάτια που δεν τα 'χα ξαναδεί..! Μια Κρίστα καστανή με καλό σωματάκι, ωραίες βυζάρες, συμπαθητικό πρόσωπο, που από την ομιλία φαινόνταν για Ελληνίδα κ μια Τζέσικα ξανθιά ψηλή με ωραία κορμάρα κ βυζάρες..! Για περισσότερα θα γράψω στην μπουρδελοκατάσταση..
Οπότε αφού τα είχα δει αυτά, είπα ότι θα υποκύψω κ θα τα σκάσω, μόνο αν έβλεπα κάτι πολύ ανώτερο απ' αυτά που είδα κι έκαναν 30 ευρώ..
Λοιπόν, για να μην τα πολυλογώ πάω στη Νάντια κ με το μου ανοίγει βρίσκομαι σε πολλή δύσκολη θέση, γιατί έχει πολύ όμορφο πρόσωπο, πραγματικά πολύ καλύτερο από τις φωτο..!
Όμορφη, γλυκιά, ευχάριστη με πολύ καλά αγγλικά κ φαίνονταν ότι είναι όντως Σουδέζα κι όχι ανατολικοευρωπαία..! Κ να θυμίσω ότι κάνει κ μισάωρα για 150 ευρώ, όσο περίπου ζητούν κ στα στούντιο..
Από την άλλη όμως, δεν μπορώ να πω ότι έχει κάποια πολλή εντυπωσιακή κορμοστασιά..
Μέτριο ανάστημα, καλό βυζάκι που φαινόταν φυσικό, αλλά όχι πολύ μεγάλο, γενικά καλό σωματάκι, αλλά τίποτα ιδιαίτερο, όχι δηλ, η κλασική δίμετρη σουηδέζα που 'χουμε στο μυαλό μας..! Θα λεγα ότι είναι το αντίστροφο της Κίμπερλυ, θα της έβαζα 10 στο πρόσωπο κ 7 στο σώμα (όσο είδα γιατί δεν την είδα γυμνή βέβαια)..! Αλλά εγώ όπως είπα, δίνω μεγαλύτερη προσοχή στο σώμα κ στο στήθος κι όχι στο πρόσωπο, οπότε τελικά την έκανα..
Αλλά την προτείνω ανεπιφύλακτα σ' όποιον ψάχνει να βρει ένα πολύ όμορφο κορίτσι..
Τελικά δεν ήταν η τελευταία της μέρα, μου 'πε ότι θα κάτσει κι άλλες μέρες, κ για δουλειά κ για διακοπές, οπότε προλαβαίνετε..!
Κι απ' ότι κατάλαβα το πρακτορείο είναι καλό κι αξιόπιστο, κ βάζει σωστές φωτος, οπότε κι η Angel που βλέπω ότι έρχεται πρέπει να 'ναι κι αυτή πολύ καλό κομμάτι..
Μετά φεύγοντας είπα να κλείσω για Βανέσα, γιατί υπέθεσα ότι κι αυτή θα 'ναι κάπου εκεί κοντά.. Κι έπεσα μέσα, οπότε μετά από μισή ώρα πάω να τη δω..
Χτυπάω, αλλά βγάζει λίγο το κεφάλι της έξω από την πόρτα κ μου λέει να περιμένω 5 λεπτά..
Τότε κατάλαβα ότι είναι η ίδια Βανέσα, που πήγα να δω κ το καλοκαίρι σ' άλλο ξενοδοχείο κι είχα φύγει πάλι.. Δεν ξέρω, σε πολλούς μπορεί ν' αρέσει πολύ, όμως σε μένα δε λέει κάτι ιδιαίτερο.. Είναι η κλασική ρωσιδόφατσα, που γενικά δε μ' αρέσει κ τη βρίσκω αντιπαθητική.. Τις βρίσκω πολύ κρύες κ ψεύτικες.. Πολύ βάψιμο, βγαλμένα φρύδια κ γενικά κρύο βλέμμα.. Εντάξει είναι αδύνατη, με ωραίο γυμνασμένο σώμα, αλλά εγώ θέλω περισότερες καμπύλες.. Μ' αρέσει που γράφει στο έσκορτ νιουζ "bust measurements 100", που το είδαν αυτό..; Αν έχει αυτή 100, η Κίμπερλυ πόσο έχει 200..; Αν κ δεν την έχω δει γυμνή βέβαια, αλλά πολύ αμφιβάλλω..
Οπότε απ' ότι καταλάβατε, τελικά κατέληξα στην Τζέσικα, που μ' άρεσε περισότερο κ κάνει 30 ευρώ.. Βέβαια, δεν την πρόλαβα μετά γιατί πήγα πάνω στην αλλαγή, αλλά θα πάω σίγουρα αύριο..!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
μπραβο Σχοιναβάτη
Το διασκεδασες αν μη τι αλλο....πηγες απο δω,  πηγες απο κει, κατεληξες στην καλυτερη... :rockon:
μετα ειδες και την 4άρα της Μπαρτσα...μια χαρα! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Να εισαι καλα για το ιντελ
αψογος!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom