περιμενουμε πως και πως ανταποκριση του Σχοιναβατη...
Σόρυ για την καθυστέρηση συντρόφια, έχει ώρα που γύρισα, αλλά έκατσα να δω λίγο μπαλίτσα κ μέτα κόλλησα κ στο φέις κι άργησα να μπω κι εδώ..
Λοιπόν, έκλεισα για Νάντια τ' απόγευμα, αλλά καθώς πήγα νωρίς είπα να κάνω μια γύρα κ στα σπιτάκια που 'ναι απέναντι..!
Για όσους δεν το ξέρουν, μ' αρέσουν οι μεγάλες βυζάρες κι αυτή τη φορά μπορώ να πω ότι είδα κ κάποια ενδιαφέροντα κομάτια που δεν τα 'χα ξαναδεί..! Μια Κρίστα καστανή με καλό σωματάκι, ωραίες βυζάρες, συμπαθητικό πρόσωπο, που από την ομιλία φαινόνταν για Ελληνίδα κ μια Τζέσικα ξανθιά ψηλή με ωραία κορμάρα κ βυζάρες..! Για περισσότερα θα γράψω στην μπουρδελοκατάσταση..
Οπότε αφού τα είχα δει αυτά, είπα ότι θα υποκύψω κ θα τα σκάσω, μόνο αν έβλεπα κάτι πολύ ανώτερο απ' αυτά που είδα κι έκαναν 30 ευρώ..
Λοιπόν, για να μην τα πολυλογώ πάω στη Νάντια κ με το μου ανοίγει βρίσκομαι σε πολλή δύσκολη θέση, γιατί έχει πολύ όμορφο πρόσωπο, πραγματικά πολύ καλύτερο από τις φωτο..!
Όμορφη, γλυκιά, ευχάριστη με πολύ καλά αγγλικά κ φαίνονταν ότι είναι όντως Σουδέζα κι όχι ανατολικοευρωπαία..! Κ να θυμίσω ότι κάνει κ μισάωρα για 150 ευρώ, όσο περίπου ζητούν κ στα στούντιο..
Από την άλλη όμως, δεν μπορώ να πω ότι έχει κάποια πολλή εντυπωσιακή κορμοστασιά..
Μέτριο ανάστημα, καλό βυζάκι που φαινόταν φυσικό, αλλά όχι πολύ μεγάλο, γενικά καλό σωματάκι, αλλά τίποτα ιδιαίτερο, όχι δηλ, η κλασική δίμετρη σουηδέζα που 'χουμε στο μυαλό μας..! Θα λεγα ότι είναι το αντίστροφο της Κίμπερλυ, θα της έβαζα 10 στο πρόσωπο κ 7 στο σώμα (όσο είδα γιατί δεν την είδα γυμνή βέβαια)..! Αλλά εγώ όπως είπα, δίνω μεγαλύτερη προσοχή στο σώμα κ στο στήθος κι όχι στο πρόσωπο, οπότε τελικά την έκανα..
Αλλά την προτείνω ανεπιφύλακτα σ' όποιον ψάχνει να βρει ένα πολύ όμορφο κορίτσι..
Τελικά δεν ήταν η τελευταία της μέρα, μου 'πε ότι θα κάτσει κι άλλες μέρες, κ για δουλειά κ για διακοπές, οπότε προλαβαίνετε..!
Κι απ' ότι κατάλαβα το πρακτορείο είναι καλό κι αξιόπιστο, κ βάζει σωστές φωτος, οπότε κι η Angel που βλέπω ότι έρχεται πρέπει να 'ναι κι αυτή πολύ καλό κομμάτι..
Μετά φεύγοντας είπα να κλείσω για Βανέσα, γιατί υπέθεσα ότι κι αυτή θα 'ναι κάπου εκεί κοντά.. Κι έπεσα μέσα, οπότε μετά από μισή ώρα πάω να τη δω..
Χτυπάω, αλλά βγάζει λίγο το κεφάλι της έξω από την πόρτα κ μου λέει να περιμένω 5 λεπτά..
Τότε κατάλαβα ότι είναι η ίδια Βανέσα, που πήγα να δω κ το καλοκαίρι σ' άλλο ξενοδοχείο κι είχα φύγει πάλι.. Δεν ξέρω, σε πολλούς μπορεί ν' αρέσει πολύ, όμως σε μένα δε λέει κάτι ιδιαίτερο.. Είναι η κλασική ρωσιδόφατσα, που γενικά δε μ' αρέσει κ τη βρίσκω αντιπαθητική.. Τις βρίσκω πολύ κρύες κ ψεύτικες.. Πολύ βάψιμο, βγαλμένα φρύδια κ γενικά κρύο βλέμμα.. Εντάξει είναι αδύνατη, με ωραίο γυμνασμένο σώμα, αλλά εγώ θέλω περισότερες καμπύλες.. Μ' αρέσει που γράφει στο έσκορτ νιουζ "bust measurements 100", που το είδαν αυτό..; Αν έχει αυτή 100, η Κίμπερλυ πόσο έχει 200..; Αν κ δεν την έχω δει γυμνή βέβαια, αλλά πολύ αμφιβάλλω..
Οπότε απ' ότι καταλάβατε, τελικά κατέληξα στην Τζέσικα, που μ' άρεσε περισότερο κ κάνει 30 ευρώ.. Βέβαια, δεν την πρόλαβα μετά γιατί πήγα πάνω στην αλλαγή, αλλά θα πάω σίγουρα αύριο..!