Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Παντως για την Nadja μερικοι που λενε too good to be true στο σιτε δν ειδατε οτι λεει photo approved by admin ?
το "photo approved by admin" δεν μου λέει τίποτα. Απο προσωπική εμπείρια δεν είναι ακριβές. Θεωρώ 1000 φορές πιο έγκυρη τη μαρτυρία ενός εγκριτου συναγωνιστή παρά ένα site που πληρώνεται από τις διαφημιζόμενες κοπέλες. Αλλώστε μου φαίνεται δύσκολό κάποιος από το site να ελέγχει κάθε φορά τις κοπέλες

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
Πες τα χρυσόστομε...

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
για δείτε και την μουράτη πως ξεκωλώνεται με τον ψωλάραπα και μαλιστα χωρίς καμια προφυλαξη .. :tickedoff:
είναι διπλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Μία φυσικά για το ακάποτα και την δεύτερη για το ότι μου αρνήθηκε το anal "λόγο μεγέθους". Και μετά να πέρνει αυτό το εργαλείο στη σούφρα της?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

NIKIFOROS

Μέγας
Εγγρ.
9 Φεβ 2006
Κριτικές
85
Like
765
Πόντοι
3.980
Πάντως η Εμιλυ δεν κάνει για πιτσιρικάδες. Γουστάρει social time ενώ ταυτόχρονα μπορεί να σου χορεύει latin και σου κωλοτρίβεται. Ένας πιτσιρικάς Σαλινικιός της έγραψε κακή κριτική (όπως μου είπε) μάλλον γιατί δεν γουστάριζε αυτό το θεατροσκηνικό (χορεύω και γαμιέμαι), αλλά πιστεύω ότι τον χάλασε η σιλικονοφάτσα της που με ξενέρωσε στο φινάλε...

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
είναι διπλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Μία φυσικά για το ακάποτα και την δεύτερη για το ότι μου αρνήθηκε το anal "λόγο μεγέθους". Και μετά να πέρνει αυτό το εργαλείο στη σούφρα της?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
διπλα και τριπλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ θα ελεγα!α,ρε τη περασα πρωτοχρονιατικα... :headbang:

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
Καρντάσια Συνφορουμίτες Θεσσαλονικείς Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα. Α ρε κωλόπαιδα τη βουλίάξατε πάλι τη Χαλκιδική. Μόνο εμείς τη βγάζουμε εντός των τειχών. Καλά να περνάτε ρεεεεεεε!!

Επισκέπτης
Καρντάσια Συνφορουμίτες Θεσσαλονικείς Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα. Α ρε κωλόπαιδα τη βουλίάξατε πάλι τη Χαλκιδική. Μόνο εμείς τη βγάζουμε εντός των τειχών. Καλά να περνάτε ρεεεεεεε!!

Χρόνια πολλά και σε σας που μείνατε Θεσσαλονίκη!!!
Πως να μην βουλιάξουμε, αφού πήραμε και ενισχύσεις.... ;) :grin:
Αλλά υπόσχομαι να την επιστρέψω εγκαίρως :grin:

Συνημμένα

• emily_chalkidiki.jpg
    emily_chalkidiki.jpg
    180,1 KB · Εμφανίσεις: 12

titos-69

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2010
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
0
Ωραιες ουγγαρεζες μας ερχονται εδω πανω. και τα δυο τα πιπινακια ειναι μουρλια. σκεφτομαι να δοκιμασω μια απ'τις 2.

Katie
Barbie
Ξερει κανεις αν ειναι VFM? Πρωτη φορα θα παω σε CT και δεν θελω να κλαιω μετα τα λεφτα που εδωσα  :-

μολις γυρισα παο KATIE καλο τοπινακι και ορεξατο ανεβασα και κριτικη καθα ρο για πιπινολαγνους μυρωδατο υπακουο και ομορφουλικο να το πατε σισγα σιγα μεχρι να αναψει και μετα αφηστο να κανει παιχνιδι τωρα γι τα λεφα μαλλον στο 200 θα το λεγα αλλα με το κυριλε hoteli ασ παει στην ευχη κλαη προταση . της ειπα να φωναξει και γνωρισα και την BARBIE Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΓΡΙΑ ΚΟΛΠΑ αν προλαβω με την δουλεια θ την δοκιμασω αποψε και αυτη

geo65

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
6
Γειά σας παίδες!!Για αυτή τη Vanessa που αρχίζει από σήμερα ξέρει κανείς συναγωνιστής τίποτε?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Γεια σας παιδια και Χρονια πολλα....
ελειψα κι εγω 3 μερες Χαλκιδικη....

Απ'ότι διαβαζω εδω, μηπως καπου μπερδευτηκαν οι δυο Ελιτ(λεω μήπως)...
και αναφερομαι στην Ελιτ Εμιλυ και στην Βιολετ Ελιτ...αλλη η μια, αλλη η αλλη...
εξαλλου η μια μας τιμαει που και που με τα τουρ της εδω (η Ελιτ ΕΜΙΛΥ) η αλλη (με τον μαυρο-ακαποτα) θαρρω δεν εχει ερθει ποτέ Θεσσαλονικη...

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
θα συμφωνησω με την αποψη οτι το "photo aproved by admin" δεν παρεχει καμια εγγυηση...
Σαιτ διαφημισεων ειναι το esc/news, οχι κριτικη επιτροπη

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
ειναι απιστευτο να μην εχει παει κανεις στην Νατζα ή Ναντια...!!!!
:headbang: :headbang: :headbang:
παντως ρε παιδια, οντως...too good to be true....και Sweeden?!!

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γεια σας παιδια και Χρονια πολλα....
ελειψα κι εγω 3 μερες Χαλκιδικη....

Απ'ότι διαβαζω εδω, μηπως καπου μπερδευτηκαν οι δυο Ελιτ(λεω μήπως)...
και αναφερομαι στην Ελιτ Εμιλυ και στην Βιολετ Ελιτ...αλλη η μια, αλλη η αλλη...
εξαλλου η μια μας τιμαει που και που με τον τουρ της εδω (η Ελιτ ΕΜΙΛΥ) η αλλη θαρρω δεν εχει ερθει ποτέ...

Και ομως εχει ερθει. Ο παιχτης που την εκλεισε την πηρε στο αεροδρομιο μετα απο μια μερα και την εγκατελειψε  :2funny: :2funny:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Και ομως εχει ερθει. Ο παιχτης που την εκλεισε την πηρε στο αεροδρομιο μετα απο μια μερα και την εγκατελειψε  :2funny: :2funny:
μου εκανε εντυπωση που αναφερομαστε στην Ελιτ Βιολετ στο εδω θρεντ....γιατι ουτε ειναι εδω, ουτε ειπωθηκε οτι θα ερθει...γι αυτο υποθετω οτι (επειδη θα ερθει η αλλη εδω) μηπως καπου μπερδευτηκαμε..!!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Χρόνια πολλά και σε σας που μείνατε Θεσσαλονίκη!!!
Πως να μην βουλιάξουμε, αφού πήραμε και ενισχύσεις.... ;) :grin:
Αλλά υπόσχομαι να την επιστρέψω εγκαίρως :grin:

φίλε,την ξεμπρόστιασες την-πολυδιαφημισμένη από κάποιους-Έμιλι με αυτήν την φωτογραφία...

ΥΓ το ξενοδοχείο ποιο είναι,το Δανάη?

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Την εκλεισε πριβε, και ....................... το μετανιωσε  :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:
σωστος!!!
Αρα τελικως ισχυει αυτο που λεω...σιτυ τουρ κανονικο δεν εχει κανει εδω στην πολη μας...τουλαχιστον εγω δεν θυμαμαι

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
και να τανε μονο αυτο... :boobies:και αλλο χουνερι της εκανε... :dancing: και γι αυτο ακουει σαλονικα και αλλαζει συζητηση... :2funny:

υγ.παντως γνωριζω οτι εχει ενα καλο φιλο απο τα μερη μας που τον επισκεπτοταν καποτε και μιλουσανε για τα του thread μας...

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
φίλε,την ξεμπρόστιασες την-πολυδιαφημισμένη από κάποιους-Έμιλι με αυτήν την φωτογραφία...

ΥΓ το ξενοδοχείο ποιο είναι,το Δανάη?
μαλλον δε την κολακευει αρκετα η φωτο...θα τη χαρακτηριζα το λιγοτερο σαν μια ατυχη της στιγμη... :think:

ΥΓ δε ξερω ποιο ειναι αλλα το Δαναη δεν ειναι... :tickedoff:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom