Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (6 μέλη και 67 επισκέπτες)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
σευχαριστω για την απαντηση φιλαρακι.
αυτο νομιζα και εγω αλλα δεν ειχα ξαναπαει εγω στο χωρο κοπελας αρα δεν εκανα κατι λαθος!
ελπιζω την επομενη φορα να ειμαι πιο τυχερος  να πω? :)
Μπα!εχει συμβεί σε αρκετούς και σε μένα προσωπικά,ιδίως αργα!να μάντεψω ότι πρόκειται για hotel επι της κηφισσιας;το προεδρικό;

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
καλησπερα μαγκες,

επειδη ειμαι νεος στο φορουμ αλλα παρακολουθω τησ ανακοινωσεις σας καιρο τωρα με προσοχη θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι που μου συνεβει τισ προαλλες.πηγα για incall στο χωρο της κοπελας γνωστο ξενοδοχειο στο κεντρο λιγο αργα αλλα εκεινη την ωρα με βολευε αφου τα ειχαμε συμφονησει με τη κοπελα φτανω ξενοδοχειο και παω κατευθυαν στο ασανσερ οπως μου ειχε πει και πριν φτασω ακουω τον παπαρα απο την ρεσεπσιον να φωναζει συγνωμη κυριε εχεται δωματιο στο ξενοδοχειο?απαντω πως οχι και του λεω οτι με περιμενουν πανω νομιζοντας οτι θα καταλαβει αλλα τιποτα μου λεει να του δωσω το ονομα αυτο που μενει εκει του το δινω και περνει τηλ και της λεει οτι αν θελει να με συναντηση να ερθει στο σαλονι του ξενοδοχειου και οτι δεν μπορω να ανεβω στο δωνματιο.φυσικα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια καθως με προσβαλε με διαφορες ερωτησ τυπου το ονομα μου και διαφορα αλλα.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ INCALL Η ΑΝ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΡΕΣΕΠΤΙΟΝΙΣΤ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΕΓΩ ΤΟ ΧΕΙΡΗΣΤΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  :-

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΑΝΟΣ

Φιλε για να σε ρωτησει η ρεσεψιον πρεπει να ηταν αργα το βραδυ (11-1) και δεν πρεπει να ειχε καθολου κινηση το ξενοδοχειο. Δευτερο κατι στην ιστορια σου δεν ακουγεται σωστο. Εσυ που ηξερες το πραγματικο ονομα του μωρου για να του το δωσεις και να την παρει τηλεφωνο στο δωματιο. ?  Ολες οι τουριστριες παντα κανουν τσεκ ιν με το πραγματικο τους ονομα και δουλευουν με το καλιτεχνικο τους.

Αν προκειτε για ιστορια οπου θελεις να μαθεις πως γινεται η διαδικασια μπορεις να ρωτησεις σε αλλο θρεντ και να σου απαντησουν.

Παντως για ολους που κλεινουν ραντεβου αργα το βραδυ υπαρχει παντα το ενδεχομενο να σε σταματησουν και να σε ρωτησουν, ιδιως αν μοιαζεις σαν την μυγα μεσα στο γαλα.  ;)

antlitras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστω για τισ απαντησεισς αλλα δεν εδειχνα κατι το υποπτο ημοθν περιποιημενος και καλα ντυμενος θα μπορουσε να με περασει για πελατη βεβαια ηταν μετα τις 1100 και ναι δεν ειχε κινηση εκεινη την ωρα και μαλιστα ειχε 2 ρεσεπτιονιστ και ο ενασ ηταν σπασαρχιδησ

nkon

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1
ευχαριστω για τισ απαντησεισς αλλα δεν εδειχνα κατι το υποπτο ημοθν περιποιημενος και καλα ντυμενος θα μπορουσε να με περασει για πελατη βεβαια ηταν μετα τις 1100 και ναι δεν ειχε κινηση εκεινη την ωρα και μαλιστα ειχε 2 ρεσεπτιονιστ και ο ενασ ηταν σπασαρχιδησ

Φίλε μη μασάς . Είναι νομοτελειακά σίγουρο ότι κάποτε κάποια τέτοια η αντίστοιχη στραβη θα σου συμβεί...
Είναι σαν να μου περιγράφεις ότι μου συνέβη πριν από 4 περίπου χρόνια με μια Πολωνεζα ονόματι Agata στο Electra αρχή της Ερμού. Κατα τις 10 και εγώ μπαίνοντας με σταματάει οreceptionist και μου αρχίζει την ανάκριση ενώ φωνάζει ταυτόχρονα και τον manager του ξενοδοχειου για να μου ζαλισουν τα φρυδια ότι το ξενοδοχειο τους δεν είναι τέτοιο και άλλες τέτοιες πίπες...  Κι εγώ το παίζω Κινέζος και τους λέω ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα και να φωνάξουν την φιλη μου κατω για να τησ εξηγησουν οτι δεν μπορει να δεχεται επισκεψεισ ... η οποία και κατεβαίνει τελικά, τους ρίχνει τα μπινελικια τους , προγραμματίζει τσεκ αουτ για το πρωί και εμένα μου αναβάλλει για την επόμενη κάνοντας μου δωράκι το anal.:-))
Καταλαβαίνω πάντως απόλυτα πως νιώθεις γιατί στο μεταξύ είχαν μαζευτεί και δυο οικογένειες για check in και παρακολουθούσαν όλοι μαζί το σκηνικο  >:(
Βεβαίως όταν πέτυχαμε με την κοπελα μετά από λίγο τον μαλακακο τον ρεσεψιονιστ στην Ερμού στο τέλος της βάρδιας του μας είπε ότι αυτός δεν είχε καμία ευθύνη και ότι είχαν λάβει ρητή εντολή από τον Παπαρα τον manager να μην αφήσουν να ανεβεί  κανένας στο δωμάτιο της κοπέλας  :jerking:
 Τα συμπεράσματα δικα σου...

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Φίλε μη μασάς . Είναι νομοτελειακά σίγουρο ότι κάποτε κάποια τέτοια η αντίστοιχη στραβη θα σου συμβεί...
Είναι σαν να μου περιγράφεις ότι μου συνέβη πριν από 4 περίπου χρόνια με μια Πολωνεζα ονόματι Agata στο Electra αρχή της Ερμού. Κατα τις 10 και εγώ μπαίνοντας με σταματάει οreceptionist και μου αρχίζει την ανάκριση ενώ φωνάζει ταυτόχρονα και τον manager του ξενοδοχειου για να μου ζαλισουν τα φρυδια ότι το ξενοδοχειο τους δεν είναι τέτοιο και άλλες τέτοιες πίπες...  Κι εγώ το παίζω Κινέζος και τους λέω ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα και να φωνάξουν την φιλη μου κατω για να τησ εξηγησουν οτι δεν μπορει να δεχεται επισκεψεισ ... η οποία και κατεβαίνει τελικά, τους ρίχνει τα μπινελικια τους , προγραμματίζει τσεκ αουτ για το πρωί και εμένα μου αναβάλλει για την επόμενη κάνοντας μου δωράκι το anal.:-))
Καταλαβαίνω πάντως απόλυτα πως νιώθεις γιατί στο μεταξύ είχαν μαζευτεί και δυο οικογένειες για check in και παρακολουθούσαν όλοι μαζί το σκηνικο  >:(
Βεβαίως όταν πέτυχαμε με την κοπελα μετά από λίγο τον μαλακακο τον ρεσεψιονιστ στην Ερμού στο τέλος της βάρδιας του μας είπε ότι αυτός δεν είχε καμία ευθύνη και ότι είχαν λάβει ρητή εντολή από τον Παπαρα τον manager να μην αφήσουν να ανεβεί  κανένας στο δωμάτιο της κοπέλας  :jerking:
 Τα συμπεράσματα δικα σου...
Μεγαθηριο απο τα λιγα  η Agata !!!   :thumbsup:

Συνημμένα

• Picture 093.jpg
    Picture 093.jpg
    56 KB · Εμφανίσεις: 21

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

να μην πιανετε κουβεντα με τους ρεσεψιονιστ. καρφι για το δωματιο και αν θελουν κατι να καλεσουν στο δωματιο την κιουρια.

antlitras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
σας ευχαριστω ολουσ για τισ απαντησεις και εχω τισ γνωμες σας υποψην στο μελλον

ευχαρστω μανος

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
καλησπερα μαγκες,

επειδη ειμαι νεος στο φορουμ αλλα παρακολουθω τησ ανακοινωσεις σας καιρο τωρα με προσοχη θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι που μου συνεβει τισ προαλλες.πηγα για incall στο χωρο της κοπελας γνωστο ξενοδοχειο στο κεντρο λιγο αργα αλλα εκεινη την ωρα με βολευε αφου τα ειχαμε συμφονησει με τη κοπελα φτανω ξενοδοχειο και παω κατευθυαν στο ασανσερ οπως μου ειχε πει και πριν φτασω ακουω τον παπαρα απο την ρεσεπσιον να φωναζει συγνωμη κυριε εχεται δωματιο στο ξενοδοχειο?απαντω πως οχι και του λεω οτι με περιμενουν πανω νομιζοντας οτι θα καταλαβει αλλα τιποτα μου λεει να του δωσω το ονομα αυτο που μενει εκει του το δινω και περνει τηλ και της λεει οτι αν θελει να με συναντηση να ερθει στο σαλονι του ξενοδοχειου και οτι δεν μπορω να ανεβω στο δωνματιο.φυσικα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια καθως με προσβαλε με διαφορες ερωτησ τυπου το ονομα μου και διαφορα αλλα.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ INCALL Η ΑΝ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΡΕΣΕΠΤΙΟΝΙΣΤ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΕΓΩ ΤΟ ΧΕΙΡΗΣΤΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  :-

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΑΝΟΣ
Μου συνεβει κ μενα πιο παλια κ ξενερωσα απιστευτα,κατεβηκε η κοπελα κ με πηρε αλλα στο δωματιο το καταλαβε οτι ξενερωσα κ δε προχωρησαμε το ραντεβου...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Που να δείτε στο ΔΑΙΟΣ τί γίνεται
σε παίρνει τηλέφωνο η ρεσεψιόν και σου λέει "κ.Παπαδόπουλε,έχει έρθει μια κοπέλα για σας,να ανέβει?"....

pussydoctor

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
245
Like
180
Πόντοι
2.982
H Simona       ]
Πολύ όμορφο πρόσωπο, μοντέλο πραγματικό, ωραίο στήθος,κορμάρα μοντέλου παρά το μικρό της ηλικίας της...
στο άθλημα καλή με συμμετοχή ...αλλά δε μιλάει καθόλου Ελληνικά ή Αγγλικά...όποιος είναι καλός στη νοηματική να πάει....να πιεί δροσερό νερό...
Πλήν του rusurum που γκάμησε το φορουμ

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom