Φίλε μη μασάς . Είναι νομοτελειακά σίγουρο ότι κάποτε κάποια τέτοια η αντίστοιχη στραβη θα σου συμβεί...
Είναι σαν να μου περιγράφεις ότι μου συνέβη πριν από 4 περίπου χρόνια με μια Πολωνεζα ονόματι Agata στο Electra αρχή της Ερμού. Κατα τις 10 και εγώ μπαίνοντας με σταματάει οreceptionist και μου αρχίζει την ανάκριση ενώ φωνάζει ταυτόχρονα και τον manager του ξενοδοχειου για να μου ζαλισουν τα φρυδια ότι το ξενοδοχειο τους δεν είναι τέτοιο και άλλες τέτοιες πίπες... Κι εγώ το παίζω Κινέζος και τους λέω ότι δεν καταλαβαίνω τίποτα και να φωνάξουν την φιλη μου κατω για να τησ εξηγησουν οτι δεν μπορει να δεχεται επισκεψεισ ... η οποία και κατεβαίνει τελικά, τους ρίχνει τα μπινελικια τους , προγραμματίζει τσεκ αουτ για το πρωί και εμένα μου αναβάλλει για την επόμενη κάνοντας μου δωράκι το anal.:-))
Καταλαβαίνω πάντως απόλυτα πως νιώθεις γιατί στο μεταξύ είχαν μαζευτεί και δυο οικογένειες για check in και παρακολουθούσαν όλοι μαζί το σκηνικο >
Βεβαίως όταν πέτυχαμε με την κοπελα μετά από λίγο τον μαλακακο τον ρεσεψιονιστ στην Ερμού στο τέλος της βάρδιας του μας είπε ότι αυτός δεν είχε καμία ευθύνη και ότι είχαν λάβει ρητή εντολή από τον Παπαρα τον manager να μην αφήσουν να ανεβεί κανένας στο δωμάτιο της κοπέλας
Τα συμπεράσματα δικα σου...