Συναγωνιστες καλησπερα!Για τις εν λογω κυριες
κ
ξερει κανεις τιποτα?Εχει παει καποιος?Ας ενημερωσει αν ξερει.
κ
ξερει κανεις τιποτα?Εχει παει καποιος?Ας ενημερωσει αν ξερει.
εχει κάνει πασαρέλα;ασχολείστε με μπάζα ενώ βρίσκεται εκεί το τοπ μόντελ μούναρος Αλεξάνδρα!
δηλ πήρες έτσι;ότι το δίνει το δίνει μια χαρά, τώρα αν ο νέος το πήρε ή όχι δεν μας αφορά...
Αν www.bourdela.com/city-tours/girls/aleksandra/]αυτές[/url] είναι οι πρώτες της φωτός, δεν τη βλέπω και πολύ σόι.ασχολείστε με μπάζα ενώ βρίσκεται εκεί το τοπ μόντελ μούναρος Αλεξάνδρα!
Μπηκε πριν 2 ωρες στα Νοτια σε φαρμακειο να παρει condoms και μειναμε ολοι μαλακες...
Για καφεδες παει αυτη η' δουλευει???Είμαισχεδόν σίγουρος ότι έπινε καφέ το απόγευμα απέναντι από τους πολυσινεμάδες στη Γλυφάδα με έναν 50αρη...ήταν σαν την μύγα μες στο γάλα και τα γύρω τραπέζια είχαν αφηνιάσει...
γιατι αφηνιασανε;επειδή ήταν με τον 50αρη;Είμαισχεδόν σίγουρος ότι έπινε καφέ το απόγευμα απέναντι από τους πολυσινεμάδες στη Γλυφάδα με έναν 50αρη...ήταν σαν την μύγα μες στο γάλα και τα γύρω τραπέζια είχαν αφηνιάσει...
αν δε μπορεί να γαμησει ο θείος πανε για καπουτσο!Με μας θα βγει ;εύκολο μεροκάματο κ ανώδυνο!Για καφεδες παει αυτη η' δουλευει???
γιατι? δεν κανει να παρω κι εγω?δηλ πήρες έτσι;
δεν είπα οτι δεν κανει!ινφο δεν δίνετε κ μονο τα παληκαρια του βορρα γράψανε!γιατι? δεν κανει να παρω κι εγω?
Δεν νομίζω ότι έφτασε ποτέ στην Αθήνα .ασχολείστε με μπάζα ενώ βρίσκεται εκεί το τοπ μόντελ μούναρος Αλεξάνδρα!
Τη ξεμ.....με στη θεσ/νίκη και δεν άντεχε άλλο γύροΔεν νομίζω ότι έφτασε ποτέ στην Αθήνα .
Γιατι μείνατε μαλακες ; Απο την ομορφιά της ;Μπηκε πριν 2 ωρες στα Νοτια σε φαρμακειο να παρει condoms και μειναμε ολοι μαλακες...
σκέφτομαι να πάω αν και στις φωτο έχει πέσει γυαλαδα κ με χαλάνε τα χείλη της και απο την άλλη να τιμήσω πάλι την eva_eog μιας και δίνει cim και είναι πειρασμός να της τα πετάξω στο στόμα!