Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 92 άτομα (7 μέλη και 85 επισκέπτες)

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 58

comvos2002

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
270
Πόντοι
290
Paei h Kelly apo AGN,  efyge mazi me th filh ths Olia, apo tis omorfoteres poy kykloforousan sthn Attikh. Diva opos egrapse kapoios omos otan syntonizosoyn mazi ths tote htan h kopela pou anazhtouses. Xerei kaneis pote tha epistrepsei? Xerete an tha paei Gallia, Parisi, opos elege kai se poio grafeio doulevei ekei? Thanks

OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.086
Πόντοι
17.085

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
Paei h Kelly apo AGN,  efyge mazi me th filh ths Olia, apo tis omorfoteres poy kykloforousan sthn Attikh. Diva opos egrapse kapoios omos otan syntonizosoyn mazi ths tote htan h kopela pou anazhtouses. Xerei kaneis pote tha epistrepsei? Xerete an tha paei Gallia, Parisi, opos elege kai se poio grafeio doulevei ekei? Thanks
Παίκτη αν είσαι Γαλλία στήσε καρτέρι εδώ και θα την πετύχεις αν δουλέψει εκεί.

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Στο σαιτ μια χαρα υπαρχει. Εισαι σιγουρος?

comvos2002

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
270
Πόντοι
290
...eyxaristo gia to galliko site!

...nai dystyxos phra thlefono kai moy eipan etsi, an kaneis xerei kati allo as to pei. Thanks

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Paei h Kelly apo AGN,  efyge mazi me th filh ths Olia, apo tis omorfoteres poy kykloforousan sthn Attikh. Diva opos egrapse kapoios omos otan syntonizosoyn mazi ths tote htan h kopela pou anazhtouses. Xerei kaneis pote tha epistrepsei? Xerete an tha paei Gallia, Parisi, opos elege kai se poio grafeio doulevei ekei? Thanks
μπα εδω θαναι αλλα δεν σου την στειλανε για τιμωρια επειδη γραφεις γκρηκλις...

underpressure

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
39
Like
499
Πόντοι
516
Πιο πιθανό είναι να ξαναπάει η Κέλυ Γαλλία παρά η φίλη της.Πιο κωλοπετσωμένη η πρώτη σε χαρακτήρα και δύσκολες καταστάσεις.

antlitras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες,

επειδη ειμαι νεος στο φορουμ αλλα παρακολουθω τησ ανακοινωσεις σας καιρο τωρα με προσοχη θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι που μου συνεβει τισ προαλλες.πηγα για incall στο χωρο της κοπελας γνωστο ξενοδοχειο στο κεντρο λιγο αργα αλλα εκεινη την ωρα με βολευε αφου τα ειχαμε συμφονησει με τη κοπελα φτανω ξενοδοχειο και παω κατευθυαν στο ασανσερ οπως μου ειχε πει και πριν φτασω ακουω τον παπαρα απο την ρεσεπσιον να φωναζει συγνωμη κυριε εχεται δωματιο στο ξενοδοχειο?απαντω πως οχι και του λεω οτι με περιμενουν πανω νομιζοντας οτι θα καταλαβει αλλα τιποτα μου λεει να του δωσω το ονομα αυτο που μενει εκει του το δινω και περνει τηλ και της λεει οτι αν θελει να με συναντηση να ερθει στο σαλονι του ξενοδοχειου και οτι δεν μπορω να ανεβω στο δωνματιο.φυσικα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια καθως με προσβαλε με διαφορες ερωτησ τυπου το ονομα μου και διαφορα αλλα.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ INCALL Η ΑΝ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΡΕΣΕΠΤΙΟΝΙΣΤ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΕΓΩ ΤΟ ΧΕΙΡΗΣΤΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  :-

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΑΝΟΣ

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Γκαντεμης εισαι . Σπανιο να γινει αυτο.
Μαλακια εκανε ο ρεσεψιονιστ...Αφου αρκετοι παιρνουν και κατιτις τους ...

antlitras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
σευχαριστω για την απαντηση φιλαρακι.
αυτο νομιζα και εγω αλλα δεν ειχα ξαναπαει εγω στο χωρο κοπελας αρα δεν εκανα κατι λαθος!
ελπιζω την επομενη φορα να ειμαι πιο τυχερος  να πω? :)

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
καλησπερα μαγκες,

επειδη ειμαι νεος στο φορουμ αλλα παρακολουθω τησ ανακοινωσεις σας καιρο τωρα με προσοχη θα ηθελα τα φωτα σας σε κατι που μου συνεβει τισ προαλλες.πηγα για incall στο χωρο της κοπελας γνωστο ξενοδοχειο στο κεντρο λιγο αργα αλλα εκεινη την ωρα με βολευε αφου τα ειχαμε συμφονησει με τη κοπελα φτανω ξενοδοχειο και παω κατευθυαν στο ασανσερ οπως μου ειχε πει και πριν φτασω ακουω τον παπαρα απο την ρεσεπσιον να φωναζει συγνωμη κυριε εχεται δωματιο στο ξενοδοχειο?απαντω πως οχι και του λεω οτι με περιμενουν πανω νομιζοντας οτι θα καταλαβει αλλα τιποτα μου λεει να του δωσω το ονομα αυτο που μενει εκει του το δινω και περνει τηλ και της λεει οτι αν θελει να με συναντηση να ερθει στο σαλονι του ξενοδοχειου και οτι δεν μπορω να ανεβω στο δωνματιο.φυσικα την εκανα με ελαφρα πηδηματακια καθως με προσβαλε με διαφορες ερωτησ τυπου το ονομα μου και διαφορα αλλα.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ INCALL Η ΑΝ ΕΠΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Ο ΡΕΣΕΠΤΙΟΝΙΣΤ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Η ΕΓΩ ΤΟ ΧΕΙΡΗΣΤΙΚΑ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ  :-

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΜΑΝΟΣ
Είναι σπάνιο φίλε αλλά συμβαίνει, ειδικά το βράδυ. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να μην κομπλάρεις. Δίνεις ένα ψεύτικο επώνυμο αν σου ζητηθεί και τίποτα παραπάνω. Το πολύ-πολύ να κατέβει η κοπέλα να σε παραλάβει.
Αν θες πες μας ποιο ξενοδοχείο ήταν και τι ώρα πήγες να ξέρουμε.

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.162
Πόντοι
3.820
Είναι σπάνιο φίλε αλλά συμβαίνει, ειδικά το βράδυ. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος και να μην κομπλάρεις. Δίνεις ένα ψεύτικο επώνυμο αν σου ζητηθεί και τίποτα παραπάνω. Το πολύ-πολύ να κατέβει η κοπέλα να σε παραλάβει.
Αν θες πες μας ποιο ξενοδοχείο ήταν και τι ώρα πήγες να ξέρουμε.
καλυτερα ουτε ψευτικα ονοματα,δεν υπαρχει λογος ανακρισης εφοσον του λεει σε ποιο δωματιο παει..αν σε σταματησουν λες παω σε μια φιλη στο ταδε και τελος.αν επιμενουν το πολυ περιμενεις την κοπελα να ρθει να σε παρει, οπως ειπες..

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.719
Πόντοι
3.870
ο ρεσεψιονιστ ειναι για τον πουτσο καβαλα.δηλαδη στο ξενοδοχειο που δουλευει δεν ξερει οτι μενουν city tours που βγαζουν μεροκαματο.φιλε το ξενοδοχειο χανει και οχι εσυ.υπαρχει περιπτωση αν σου καθισει καμια καλη φαση να την πας στο συγκεκριμενο ξενοδοχειο;στα αρχιδια σου λοιπον.

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.159
Πόντοι
1.106
Ειχες κατι και "καρφωνοσουνα"?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!