Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (12 μέλη και 109 επισκέπτες)

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Αυτη η Κριστινα που ερχεται ποσο ειναι? 35?  :huh:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Για σήμερα? Μόνο σήμερα? 24ώρου βάσεως λιμιτ άπ μου είναι η ψωλή ρε τάπας. Βγήκαμε εκτός προυπολογισμού με τόσα θεόμουνα αυτό το μήνα. Ούφ  :-

Ποια θεομουνα βρε μπαγασα?  :think: επικοινωνεις η πετας οτι σου κατεβει??  :grin:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μπα αφραγκος ειμαι  :'( Λεω να περασω να μου κανεις κανενα μαθημα στο Φορεξ μπας και οικονομησω τιποτα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Ασε ρε. Λαμόγιο. Κονόμησες. Απλά κάνε λίγο κράτη με τα μουνάκια. Δεν είναι να πετάς 200άρια γυρώ γύρω.

Ασντορ..... Θα σε κάνει ΑΝΤΡΑ το χριστινάκι εάν δεν ήρθε μόνο για διακοπές φυσικά γιατί κάτι τέτοιο μου βρωμάει.

Στείλε ΠΜ στο πουσυδοκτορ. Τον έχει απογειώσει πολλάκις οπότε εκεί θα έχεις πιο πρόσφατες λεπτομέριες. Εγώ δυστυχώς έχω να την δώ από εποχής "ζου"  :grin:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποια θεομουνα βρε μπαγασα?  :think: επικοινωνεις η πετας οτι σου κατεβει??  :grin:

Λουκ να σου υπενθιμίσω πως είσαι σε ελληνικό φορουμ για πόρνες που έρχονται ελλάδα. Βάση των τωρινών δεδομέδων ΝΑΙ, θεόμουνα έρχονται. Εσύ έχεις μπερδέψει τις χώρες και συγκρίνεις με γαλλια/τσεχία τα άλογα που πηδας των 400ευρώ που την επόμενη μέρα μοστράρουν στα εξώφυλα του πλειμπόη.  ;)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Λουκ να σου υπενθιμίσω πως είσαι σε ελληνικό φορουμ για πόρνες που έρχονται ελλάδα. Βάση των τωρινών δεδομέδων ΝΑΙ, θεόμουνα έρχονται. Εσύ έχεις μπερδέψει τις χώρες και συγκρίνεις με γαλλια/τσεχία τα άλογα που πηδας των 400ευρώ που την επόμενη μέρα μοστράρουν στα εξώφυλα του πλειμπόη.  ;)

Πες μου ενα θεομουνο που περασε τον περασμενο μηνα και μην μου κανεις τσαλιμακια!  ;)

Οσο για την Κριστινα θα το καψεις το παιδι και θα τον παρεις στον λαιμο σου!!  :2funny: :2funny:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πες μου ενα θεομουνο που περασε τον περασμενο μηνα και μην μου κανεις τσαλιμακια!  ;)

Οσο για την Κριστινα θα το καψεις το παιδι και θα τον παρεις στον λαιμο σου!!  :2funny: :2funny:

"20 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα"

Ξέρεις πόσοι από αυτούς εδώ περιμένουν να με χαρακτηρίσουν νταβα? Εδώ ο δικός σου ο τρες από κει στο θρεαντ τις θεσσαλονίκης μου είπε οτί το μειλ μου ξεκινάει με εσκορτσ...@...  :2funny: :2funny:

Θα κρατήσω σιωπή. Αλλά επαναλαμβάνω!!!! ΘΕΟΜΟΥΝΑ σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα. Μην πάς πίσω τώρα προ τριανταφυλόπουλου πριν κλέισει τα σύνορα από ρωσία που κάθε επαρχιακό στριπτιζαδικο είχε μέσα 60 άλογα επιπέδου σκλεναρίκοβα να σου δώσουν ότι τρύπα χωράει το καυλί σου μέσα για να μείνουν ελλάδα.

Ίσως επειδή ζεις αλλού έχεις λιγάκι χάσεις την μπάλα. Εγώ προσαρμόζομαι στα δεδομένα τα τωρινά φίλος.  ;)

Στείλε ΠΜ και ίσως σου αναφέρω μερικά  ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μην ασχολείσαι ρε με τον αργόσχολο και φορτώνεις άδικα τον...σέρβερ!
βγάζεις άκρη με μπερδεμένους?

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
"20 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα"

Ξέρεις πόσοι από αυτούς εδώ περιμένουν να με χαρακτηρίσουν νταβα? Εδώ ο δικός σου ο τρες από κει στο θρεαντ τις θεσσαλονίκης μου είπε οτί το μειλ μου ξεκινάει με εσκορτσ...@...  :2funny: :2funny:

Θα κρατήσω σιωπή. Αλλά επαναλαμβάνω!!!! ΘΕΟΜΟΥΝΑ σε σχέση με τα σημερινά δεδομένα. Μην πάς πίσω τώρα προ τριανταφυλόπουλου πριν κλέισει τα σύνορα από ρωσία που κάθε επαρχιακό στριπτιζαδικο είχε μέσα 60 άλογα επιπέδου σκλεναρίκοβα να σου δώσουν ότι τρύπα χωράει το καυλί σου μέσα για να μείνουν ελλάδα.

Ίσως επειδή ζεις αλλού έχεις λιγάκι χάσεις την μπάλα. Εγώ προσαρμόζομαι στα δεδομένα τα τωρινά φίλος.  ;)

Στείλε ΠΜ και ίσως σου αναφέρω μερικά  ;)

Βαλε τα θεομουνα δημοσια για να ξερω και εγω αν εχασα τιποτα!!  :grin: :grin:  Οσο για τον ερμο βαλε του ενα φιμοτρο γιατι γαβγιζει παλι  :grin: :grin:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Καλα εσεις να καθεστε να συζητατε μωρα του παρελθοντος, αλλο για το καινουργιο πιπινι δεν εχετε πει τιποτα. Μονο οι μονοφαγαδες πρεπει να επεσαν και ο διπλογιωργης για να παρει το κατι εχτρα!  :grin:

τα εξτρα τα παιρνεις με +50....

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Η τσιμπουκλου εχει σηκωσει ψηλα τον αμανε. Λες να πηραν και αυτηνης τα μυαλα αερα?  :think: :2funny: :2funny:

Γιατι σου ζήτησε extra για τον κωλο η δεν στον έδωσε ?
Γιατι εγω δυο ώρες δεν τον έβγαλα απο μέσα με 300 και με κερασε  και ουισκακι !!

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Βρε λουκ στη χώρα των τυφλών επικρατεί ο μονοφθαλμος!οταν λείπουν τα καλα πρακτορεία χορεύουν τα ....!
:'(
Σε χαλάνε οι ανεξάρτητες η ιδέα μου είναι ?
Btw τυχεράκια πάλι η Pam εδώ είναι όπου να ναι :))

Μην ζοχαδιαστης σε πείρα ζω με την Ρουμανα !

MORBID MARIO7

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Κριτικές
35
Like
11
Πόντοι
26
Σε χαλάνε οι ανεξάρτητες η ιδέα μου είναι ?
Btw τυχεράκια πάλι η Pam εδώ είναι όπου να ναι :))

Μην ζοχαδιαστης σε πείρα ζω με την Ρουμανα !
Οχι ρε δεν εχω πρόβλημα με τις ανεξάρτητες απλως λόγω της ανομβρίας κάποιες την εχουν δει αμαρετ και γενικα μίλησα χωρις να αναφέρομαι αποκλειστικα στη μελιντα !
Δε ζογαδιαζομαι για Pam εξάλλου μια σιτεμμενη 40αρα ειναι οπως ειπε ο hulk?superman?sorry Spider-Man !btw πριν την πάμ είχα να ψωνίσω καμμια διετία απο gae και τα μέτρια του με μια εξαίρεση την μαριαννα!

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Γιατι σου ζήτησε extra για τον κωλο η δεν στον έδωσε ?
Γιατι εγω δυο ώρες δεν τον έβγαλα απο μέσα με 300 και με κερασε  και ουισκακι !!

2 ώρες την εγάμιγες??????? Πω πωωωω.... Όταν θα την ξανακλείσεις άλλαξε νουμέρο γιατί βλέπω να σου το παίζει οβερμπούκεντ. Ασχέτως με το ότι σού δειχνε πως γουστάρει, για να τσιμπίσει κανά καλό σχολιάκι, μετά πρέπει να την χτήπησε στο μάτι την ηρεμιστική την ενεσούλα να ουμ.  ;)

Ένα μπόλ να φανταστώ ε? Μπαι δε γούεη, βιάγκρα ή σιάλις? Και πόσα?  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom