Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (6 μέλη και 115 επισκέπτες)

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πσσττττττ

Κορόιδο την έπιασες!!!

300 ευρώ τσεπάτα όμως. Των γραφείων οι γκόμενες γαμιούνται με 50% στο δύωρο 175 ευρώ δηλάδη. Απορώ γιατί οι ανεξάρτητες μας πίνουν το αίμα έτσι ειλικρινά!!! Πρέπει να πληρώνουμε και τους γκόμενους τους γαμώτο?  :headbang:

Οι ανεξάρτητες έπρεπε να γαμιόυνται με 100 ευρώ την ώρα.  :tickedoff:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Γιατι σου ζήτησε extra για τον κωλο η δεν στον έδωσε ?
Γιατι εγω δυο ώρες δεν τον έβγαλα απο μέσα με 300 και με κερασε  και ουισκακι !!

Αφου το ξερεις οτι πολλες τον κωλο τους δεν μου τον δινουν  >:( αλλα δεν ζοχαδιαζομαι και να μην μου τον δωσουν. Αυτο που με τσιτωνει ειναι οταν ξαφνικα το παιζουν μαντονες περιζητητες, και περνουν υφακι.

Ουσκακι παντα το πινω  :grin:

Η τσιμπουκλου εχει παρει υφακι και θελει λιγο προσγειωση αλλα με τοσους αγαπουληδες ............ δεν το βλεπω. :tickedoff:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αθενς λειντις εννοω.. αμαν :-)

Φίλτατε χωρίς πρόθεση ειρωνίας, ειλικρινά τόσα χρόνια μέλος του μπου.κομ και ακόμα να μάθεις να ξεχωρίζεις τις απάτες????  :grin:

Θα έχουν μια το πολύ δύο γκόμενες που τις στέλνουν στη θέση όλης της φωτογκαλερης.

Όπως ο αλβανός ο γκρισ εσκορτ με το μπι εμ νταμπλουγιου που τις μαζεύει από την ποσειδώνος και τις στέλνει ουτκαλ στη θέση κάτι θεόμουνων κλεμένων φωτό τους γκρισ-εσκορτ.κομ.

Ο μοντιέ!!!  :headbang:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αφου το ξερεις οτι πολλες τον κωλο τους δεν μου τον δινουν  >:( αλλα δεν ζοχαδιαζομαι και να μην μου τον δωσουν. Αυτο που με τσιτωνει ειναι οταν ξαφνικα το παιζουν μαντονες περιζητητες, και περνουν υφακι.

Ουσκακι παντα το πινω  :grin:

Η τσιμπουκλου εχει παρει υφακι και θελει λιγο προσγειωση αλλα με τοσους αγαπουληδες ............ δεν το βλεπω. :tickedoff:

Λουκ, όταν πάς και εσύ με υφάκι και δεν ξέρεις πως να πάρεις αυτό που θέλεις να πάρεις είναι λογικό να τρώς πόρτα. Στο χω πέι χίλιες φορές παλιόπεδο οτί επηδή πληρώνεις δεν σημαίνει οτί θα γαμίσεις και θα δείρεις. Τουλάχιστον ο ΤΡΕΣ πάει κύριος στα ραντεβού του. (δεν το λέω ειρωνικά μακάκα τρες μην μου ορμήξεις πάλι). Έχει τύχη να γαμίσω γκόμενα μετά από τον τρες και πραγματικά ήταν σε άριστη κατάσταση και ορεξάτη. ΜΕτά από σενά εύχομαι να μην έχω την ατυχία να πάω να γαμίσω γιατί να πως βλέπςι διάθεση/συμετοχή 1.....!!!  :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Λουκ, όταν πάς και εσύ με υφάκι και δεν ξέρεις πως να πάρεις αυτό που θέλεις να πάρεις είναι λογικό να τρώς πόρτα. Στο χω πέι χίλιες φορές παλιόπεδο οτί επηδή πληρώνεις δεν σημαίνει οτί θα γαμίσεις και θα δείρεις. Τουλάχιστον ο ΤΡΕΣ πάει κύριος στα ραντεβού του. (δεν το λέω ειρωνικά μακάκα τρες μην μου ορμήξεις πάλι). Έχει τύχη να γαμίσω γκόμενα μετά από τον τρες και πραγματικά ήταν σε άριστη κατάσταση και ορεξάτη. ΜΕτά από σενά εύχομαι να μην έχω την ατυχία να πάω να γαμίσω γιατί να πως βλέπςι διάθεση/συμετοχή 1.....!!!  :2funny:

Δεν ξερεις τι λες οπως παντα και σου ξεφευγουν.  :grin: Μονο παρλα εισαι χωρις ουσια.  >:( Παντα παιρνω αυτο που θελω, αν το γουσταρω την στιγμη που την βλεπω, και σε γυναικες του πληρωμενου ερωτα και του φρι.  :grin:

Οι αναλυσεις σου ειναι τελειως οφ μπαις.  :2funny: :2funny:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερεις τι λες οπως παντα και σου ξεφευγουν.  :grin: Μονο παρλα εισαι χωρις ουσια.  >:( Παντα παιρνω αυτο που θελω, αν το γουσταρω την στιγμη που την βλεπω, και σε γυναικες του πληρωμενου ερωτα και του φρι.  :grin:

Οι αναλυσεις σου ειναι τελειως οφ μπαις.  :2funny: :2funny:

Πριν λίγο είπες ότι πολές δεν σου τον δίνουν. Καταλαβαινεις το μέγεθος της κατάντιας να μην μπορείς να πάρεις κώλο ούτε με πληρωμή? ΤΡΑΤΖΙΚ. Άκου να σε μάθω και εσένα και σε όσους διαβάζουν ένα κολπάκι να παίρνετε ότι θέλετε.

Ανοίγει πόρτα και μπαίνεις μέσα χαμογελαστός. Συστύνεσαι. Τα μάτια σου να μην πάνε κατευθείαν στο βύζο ούτε στο κώλο της γκόμενας γιατί αυτή το βλέπει και καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με ΠΕΡΒΕΡΤ ληγούρι του κερατά.

Μετά αφήνεις το χρήμα σε φάκελο ανοιχτό στο κομοδίνο πριν στο ζητήσει να την φύγει το άγχος.

ΟΥΦ, ξεφυσάει από μεσα της οτί το πήραμε τον παρά. Χαλαρώνει προς στιγμήν.

Ξαπλώνετε και πιάνεις λίγο την πάρλα. ΠΡΟΣΟΧΗ , τα όμορφα ματάκια σου να μην παίζουν πάλι στου βύζους γιατί θα σε καταλάβει οτί εισε ΠΕΡΒΕΡΤ. Τις λές οτί η κοπέλα σου έιναι πορνοσταρ και τις δείχνεις μερίκες φωτογραφίες από το κινητό (ρώτα τον τρες γιαυτο πως ακριβως θα το κάνεις)

Χμμμ, λέει η πουτάνα. Του χώρου ο τύπος. Και σίγουρα θα γράφει και στο μπου.κομ κριτικές.

Εδώ τις δίνεις τη χαριστική βολή και τις λές:

Είμαι ο λουκ, ο "what are you doing come and fuck me again" με τη φοτό ενός χοντρού με πούρο. Τιμημένος χρήστης του μπου. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.

Με τις αναδουλείες που έχουν οι κοπέλες όχι κώλο, και τα αυτία της θα σου δώσει.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Πριν λίγο είπες ότι πολές δεν σου τον δίνουν. Καταλαβαινεις το μέγεθος της κατάντιας να μην μπορείς να πάρεις κώλο ούτε με πληρωμή? ΤΡΑΤΖΙΚ. Άκου να σε μάθω και εσένα και σε όσους διαβάζουν ένα κολπάκι να παίρνετε ότι θέλετε.

Ανοίγει πόρτα και μπαίνεις μέσα χαμογελαστός. Συστύνεσαι. Τα μάτια σου να μην πάνε κατευθείαν στο βύζο ούτε στο κώλο της γκόμενας γιατί αυτή το βλέπει και καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με ΠΕΡΒΕΡΤ ληγούρι του κερατά.

Μετά αφήνεις το χρήμα σε φάκελο ανοιχτό στο κομοδίνο πριν στο ζητήσει να την φύγει το άγχος.

ΟΥΦ, ξεφυσάει από μεσα της οτί το πήραμε τον παρά. Χαλαρώνει προς στιγμήν.

Ξαπλώνετε και πιάνεις λίγο την πάρλα. ΠΡΟΣΟΧΗ , τα όμορφα ματάκια σου να μην παίζουν πάλι στου βύζους γιατί θα σε καταλάβει οτί εισε ΠΕΡΒΕΡΤ. Τις λές οτί η κοπέλα σου έιναι πορνοσταρ και τις δείχνεις μερίκες φωτογραφίες από το κινητό (ρώτα τον τρες γιαυτο πως ακριβως θα το κάνεις)

Χμμμ, λέει η πουτάνα. Του χώρου ο τύπος. Και σίγουρα θα γράφει και στο μπου.κομ κριτικές.

Εδώ τις δίνεις τη χαριστική βολή και τις λές:

Είμαι ο λουκ, ο "what are you doing come and fuck me again" με τη φοτό ενός χοντρού με πούρο. Τιμημένος χρήστης του μπου. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ.

Με τις αναδουλείες που έχουν οι κοπέλες όχι κώλο, και τα αυτία της θα σου δώσει.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αχαχαχαχαχα Γιουσουρουμ εχεις ξεφευγει τελειως.  :2funny: :2funny:

Ξεχνας ενα πολυ σημαντικο σημειο. Την μεζουρα............... και ξερεις πως μετρανε οι τανες για να δουν αν θα τον παρουν απο την πισω πορτα?  :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΤW κριτικες δεν βαζω και οταν με ρωτουν ποιος ειμαι τους λεω.....................Ειμαι ο Γιουσουρουμ ο μεγιστος παιχτης ολων των εποχων. "Μy name is Yousouroum and I am here for a fuck"  :grin: :grin:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αχαχαχαχαχα Γιουσουρουμ εχεις ξεφευγει τελειως.  :2funny: :2funny:

Ξεχνας ενα πολυ σημαντικο σημειο. Την μεζουρα............... και ξερεις πως μετρανε οι τανες για να δουν αν θα τον παρουν απο την πισω πορτα?  :2funny: :2funny: :2funny:

ΒΤW κριτικες δεν βαζω και οταν με ρωτουν ποιος ειμαι τους λεω.....................Ειμαι ο Γιουσουρουμ ο μεγιστος παιχτης ολων των εποχων. "Μy name is Yousouroum and I am here for a fuck"   :grin: :grin:

Ρε δε πα να την έχεις και 30εκατοστα.... κάνε αυτό που σου λέω και θα σου κάνει τούμπες η γκόμενα ακόμα και αν χρειαστεί να την στείλεις νοσοκομείο για σουφροραφή. Έχουν καταπατήσει ήθη, θεσμούς, οικογένεις, ιερα και όσια για το χρήμα τα πουτανάκια ντόπια, τούρια και μή, στο μεγάλο καυλί σου θα κολλήσουν για να τσιμπήσουν ένα καλό σχολιάκι ή κριτικούλα που θα αυξήσει τις πωλήσεις? Μην είσαι μακάκας. Κάνε αυτό που σου λέω.  :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Ρε δε πα να την έχεις και 30εκατοστα.... κάνε αυτό που σου λέω και θα σου κάνει τούμπες η γκόμενα ακόμα και αν χρειαστεί να την στείλεις νοσοκομείο για σουφροραφή. Έχουν καταπατήσει ήθη, θεσμούς, οικογένεις, ιερα και όσια για το χρήμα τα πουτανάκια ντόπια, τούρια και μή, στο μεγάλο καυλί σου θα κολλήσουν για να τσιμπήσουν ένα καλό σχολιάκι ή κριτικούλα που θα αυξήσει τις πωλήσεις? Μην είσαι μακάκας. Κάνε αυτό που σου λέω.   :2funny:
Εμ αμα το λες εσυ ο μεγας παιχτης που εχει γαμησει ολες τις τανες τοτε κατι εχω να μαθω ακομα.  :grin: :grin: :grin:

Τιποτα αλλες συμβουλες εχεις να μου δωσεις?  :think: Πως να τις χαιρετω, γδυνω, ποιες θεσεις να γαμω, τι να τους λεω κατα την διαρκεια κλπ, κλπ.?  :2funny: :2funny:

Και το πιο συμαντικο τι δεν πρεπει να μου ξεφευγουν? Σε παρακαλω τωρα πες μου για να διαφωτιστω και εγω ο κακομοιρης!!  :grin: :grin:

Αντε παω για υπνο και θα τα διαβασω αυριο να διαφωτιστω λιγακι!!  :grin: :grin:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εμ αμα το λες εσυ ο μεγας παιχτης που εχει γαμησει ολες τις τανες τοτε κατι εχω να μαθω ακομα.  :grin: :grin: :grin:

Τιποτα αλλες συμβουλες εχεις να μου δωσεις?  :think: Πως να τις χαιρετω, γδυνω, ποιες θεσεις να γαμω, τι να τους λεω κατα την διαρκεια κλπ, κλπ.?  :2funny: :2funny:

Και το πιο συμαντικο τι δεν πρεπει να μου ξεφευγουν? Σε παρακαλω τωρα πες μου για να διαφωτιστω και εγω ο κακομοιρης!!  :grin: :grin:

Έχω αργήσει!!! Παρασκευή σήμερα βραδυά διασκέδασης!!!

Έλα στη Βουλιαγμένη, ρουμορς, να κεράσω. Έχω μπουκαλάκι. Επίσεις χρεώνω 100 ευρώ την ώρα για μαθήματα μεσω Π.Μ.  Αρκετά το γαμίσαμε το θρεντάκι. Μυρίζει μοντερατοροσκουπα.

Γκούντναιτ....!!!  ;) Αγαπούλα....!  :-*

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Έχω αργήσει!!! Παρασκευή σήμερα βραδυά διασκέδασης!!!

Έλα στη Βουλιαγμένη, ρουμορς, να κεράσω. Έχω μπουκαλάκι. Επίσεις χρεώνω 100 ευρώ την ώρα για μαθήματα μεσω Π.Μ.  Αρκετά το γαμίσαμε το θρεντάκι. Μυρίζει μοντερατοροσκουπα.

Γκούντναιτ....!!!  ;) Αγαπούλα....!  :-*

τα χαιρετίσματά μου στον Σάκη

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
πήγε κανείς ;ειναι αξιόπιστο το γραφείο απο θεμα φωτο;
Τα ίδια γούστα έχουμε! Δες κι αυτές τις φωτό όμως.
Αν ήταν οι πρώτες φωτό κακές ή αν είναι οι νέες έργο...τέχνης, μόνο από κοντά θα μάθουμε.

pussydoctor

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
245
Like
180
Πόντοι
2.982
πήγε κανείς ;ειναι αξιόπιστο το γραφείο απο θεμα φωτο;
Τα ίδια γούστα έχουμε! Δες κι αυτές τις φωτό όμως.
Αν ήταν οι πρώτες φωτό κακές ή αν είναι οι νέες έργο...τέχνης, μόνο από κοντά θα μάθουμε.

επειδή πολλές φορές έχω αποφασίσει να τη δώ , πμ της τελευταίας στιγμής με έχουν αποθαρρύνει...αν θέλουν να βγούν κάποιοι να ενημερώσουν ας το κάνουν....δείχνει πάντως πολύ καλό έργο...τέχνης
...υπάρχει πάντως διάσταση απόψεων στο προσφερόμενο σερβισ δηλ.
    vs    

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
επειδή πολλές φορές έχω αποφασίσει να τη δώ , πμ της τελευταίας στιγμής με έχουν αποθαρρύνει...αν θέλουν να βγούν κάποιοι να ενημερώσουν ας το κάνουν....δείχνει πάντως πολύ καλό έργο...τέχνης
...υπάρχει πάντως διάσταση απόψεων στο προσφερόμενο σερβισ δηλ.
    vs    

Γιατρε το γραφειο ειναι γνωστο για αλλοιωσεις. Μαλλον αυτο που θα δεις ειναι 30+ με 5-10 κιλα παραπανω αλλα μπορει και να σε φτιαξει στο σερβις. Ρωτα μονον κασκαντερ που περασαν αν μιλησουν.  :s&m_3:

gonso

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0

Ρε RSR, αγόρι μου, εξήγησε μου, δηλαδή η πουτάνα που ανοίγει την πόρτα τι περιμένει να δει? Κάποιον που δεν είναι ΠΕΡΒΕΡΤ και ληγούρι? Άντε τώρα ΕΣΥ να ξεγελάσεις την πουτάνα πως δεν είσαι ΠΕΡΒΕΡΤ και ληγούρι, που είσαι δηλαδή και μάλιστα επικών διαστάσεων (ειδικά ΕΣΥ RSR)...αν δεν ήσουν ΠΕΡΒΕΡΤ δε θα έτρεχες στις πουτάνες και αν η πουτάνα δε γαμιόταν μόνο με ΠΕΡΒΕΡΤΣ - ληγούρια επί χρήμασι δε θα ήταν πουτάνα....

Τι δεν καταλαβαίνεις?

pussydoctor

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
245
Like
180
Πόντοι
2.982
Γιατρε το γραφειο ειναι γνωστο για αλλοιωσεις. Μαλλον αυτο που θα δεις ειναι 30+ με 5-10 κιλα παραπανω αλλα μπορει και να σε φτιαξει στο σερβις. Ρωτα μονον κασκαντερ που περασαν αν μιλησουν.  :s&m_3:

Αυτό ακριβώς υποθέτω Luc...ας βγούν κάποιοι που πήγαν...τους σπρώχνω επειδή ξέρω...αλλά πρέπει από μόνοι τους

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε RSR, αγόρι μου, εξήγησε μου, δηλαδή η πουτάνα που ανοίγει την πόρτα τι περιμένει να δει? Κάποιον που δεν είναι ΠΕΡΒΕΡΤ και ληγούρι? Άντε τώρα ΕΣΥ να ξεγελάσεις την πουτάνα πως δεν είσαι ΠΕΡΒΕΡΤ και ληγούρι, που είσαι δηλαδή και μάλιστα επικών διαστάσεων (ειδικά ΕΣΥ RSR)...αν δεν ήσουν ΠΕΡΒΕΡΤ δε θα έτρεχες στις πουτάνες και αν η πουτάνα δε γαμιόταν μόνο με ΠΕΡΒΕΡΤΣ - ληγούρια επί χρήμασι δε θα ήταν πουτάνα....

Τι δεν καταλαβαίνεις?

Τα μπλεξες. Εάν πάς για να πάρεις συγκεκριμένη υπηρεσία από κοπέλα που βλέπεις να έχει δίπλα από το αναλ το ντιπεντ σαιζ, πρέπει να το παίξεις λίγο τζέντλεμαν. Αλλιώς τράβα σε στανταράκια πρωκτικού όπως λωρήν, εβελιν κτλ κτλ κτλ. Εκεί είτε είσαι περβερτ είτε τζεντλυ θα την πάρεις τη ροδελίτσα  :grin:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Παίχτης της κλάσεως σου δεν πρέπει να πετάει κοτσάνες!!!! Το ριτσ εσκορτ είναι ουκρανικό. Παλία είχε το όνομα αθενσπλεσυρε. Εκεί έβαζε μερικές φακε και μερικές αληθινές. Έκλεισε. Αποφάσισε ξαφνικά να το πάρει σοβαρά ο ριτσ και βρήκε τον τόπ φωτογράφο της ουκρανίας ο οποιός έχει αναλάβει τις φωτογραφίσεις τον κοριτσιών. Το γραφείο λές είναι γνωστό για τις αλλοιώσεις.  :jerking:

Κατά διστήματα φέρνει κάτι τουμπανάκια (όχι τοπ), βλέπε νελυ την οποιά είχα πάρει και διόλου άσχημα επέρασα.

Πώς κοιμήθηκες χθές?  :-*

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom