Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 120 άτομα (6 μέλη και 114 επισκέπτες)

H1927

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Κριτικές
50
Like
33
Πόντοι
671
ντάξει δεν είναι και μανεκεν, αλλά από μαστό όμως σκίζει!

pussydoctor

Μέγας
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
245
Like
183
Πόντοι
3.920
Εσώρουχο Βικτώρια Σικρετ ή η νέα σειρά παρακλάδι μαλαπέρδα σικρετ .  :2funny:

Thxs ΕΣΡφορουμ μου ....ρε τι θα πάθαινα....μπορεί να γύριζα και να ήμουν πολύ ευγενής και απέναντι σου αχαχα πλάκα κάνω ...μη το γαμήσουμε πάλι το φόρουμ

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Thxs ΕΣΡφορουμ μου ....ρε τι θα πάθαινα....μπορεί να γύριζα και να ήμουν πολύ ευγενής και απέναντι σου αχαχα πλάκα κάνω ...μη το γαμήσουμε πάλι το φόρουμ

Χαχαχα, θα είμαι ευγενής λέει όταν γυρίσω!  :2funny:

Βασικά για να μην είναι βεριφιεντ από τους νιους κάτι βρωμάει σίγουρα. Πάντως δεν ξέρω κιόλας. Εγώ προσωπικά όταν βλέπω κομήτες χωρίς 100% βεριφαι δεν κάνω κάν κλικ να μπώ μέσα να δώ.  :grin:

pussydoctor

Μέγας
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
245
Like
183
Πόντοι
3.920
Χαχαχα, θα είμαι ευγενής λέει όταν γυρίσω!  :2funny:

Βασικά για να μην είναι βεριφιεντ από τους νιους κάτι βρωμάει σίγουρα. Πάντως δεν ξέρω κιόλας. Εγώ προσωπικά όταν βλέπω κομήτες χωρίς 100% βεριφαι δεν κάνω κάν κλικ να μπώ μέσα να δώ.  :grin:

Έχουμε δεί και verified φόλες όμως πχ ....γιά μένα πάντα και το´χω γράψει που όλο με κατηγορείς :2funny:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Έχουμε δεί και verified φόλες όμως πχ ....γιά μένα πάντα και το´χω γράψει που όλο με κατηγορείς :2funny:

Αυτή δεν έχει κατηγορία. Δεν είναι κάν έσκορτ. Και φολα είναι άθελά της. Πονεμένη ιστορία το Ντοβι-ζακι..  Το 2007 ήταν ΤΟΠ ΜΟΥΝΟΣ. Μιλάμε για σεισμός στο δρόμο. Τώρα έχει καταντήσει γαμισέ τα!!!! Άσε που είναι "καμμένη" τελείως!!!!

Σε κάτι παγκάκια στην καλλιθέα στρίβει τσιγάρα διαρκώς και τα χέρια της είναι σαν....ας μην το πω.

ΜΑΚΡΙΑ για πολλούς και διάφορους ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.

P.S
Έλα σε αγαπάω κατά βάθος.  :grin:

tapas

Μέγας
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Κριτικές
21
Like
30
Πόντοι
4.160
Αυτή δεν έχει κατηγορία. Δεν είναι κάν έσκορτ. Και φολα είναι άθελά της. Πονεμένη ιστορία το Ντοβι-ζακι..  Το 2007 ήταν ΤΟΠ ΜΟΥΝΟΣ. Μιλάμε για σεισμός στο δρόμο. Τώρα έχει καταντήσει γαμισέ τα!!!! Άσε που είναι "καμμένη" τελείως!!!!

Σε κάτι παγκάκια στην καλλιθέα στρίβει τσιγάρα διαρκώς και τα χέρια της είναι σαν....ας μην το πω.

P.S
Εχουμε τιποτα limits up για σημερα?? :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Καλα εσεις να καθεστε να συζητατε μωρα του παρελθοντος, αλλο για το καινουργιο πιπινι δεν εχετε πει τιποτα. Μονο οι μονοφαγαδες πρεπει να επεσαν και ο διπλογιωργης για να παρει το κατι εχτρα!  :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
24
Πόντοι
2.127
Καλα εσεις να καθεστε να συζητατε μωρα του παρελθοντος, αλλο για το καινουργιο πιπινι δεν εχετε πει τιποτα. Μονο οι μονοφαγαδες πρεπει να επεσαν και ο διπλογιωργης για να παρει το κατι εχτρα!  :grin:

Λουκ δεν ξέρω ποιά είναι αυτή η Tapa που λες !!  :grin: :grin:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
24
Πόντοι
2.127

P.S
Αυτή δεν είναι φίλη της τύπισσας που είναι κολλημένη με την καθαριότητα?  :grin:

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.978
Πόντοι
9.275

Οι φωτός της πάντως είναι καραφωτοσοπιαρισμένες. Αν βάλεις και την υψηλή τιμή, και τα τόσα έξτρας, γιατί να ασχοληθεί κανείς περισσότερο μαζί της; Για πες τώρα βρε Luc, κάτι θα ξέρεις...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Οι φωτός της πάντως είναι καραφωτοσοπιαρισμένες. Αν βάλεις και την υψηλή τιμή, και τα τόσα έξτρας, γιατί να ασχοληθεί κανείς περισσότερο μαζί της; Για πες τώρα βρε Luc, κάτι θα ξέρεις...

Δεν ξερω τιποτα, απλα ειδα πιπινι και ρωτησα. Το γραφειο ειναι γνωστο παντως για φοτοσοπ και υπερβολες αλλα αξιζει να περασει ενας κασκαντερ. 

Γιουσουρουμ λες να πεταχτεις και να μας πεις??  :grin: :grin:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτή δεν είναι φίλη της τύπισσας που είναι κολλημένη με την καθαριότητα?  :grin:

Ειλικρινά δεν ξέρω πια λές. Τη φαίη? Αν μιλάς για την "πραγματική" ζωή εκτός χώρου, ο μοναδικός φίλος που έχει είναι ένας καραφλός που μερικές φορές την βοηθάει να στρίβουν τσιγάρο στα παγκάκια της καλιθεάς κάτω χαμηλά θησέως  :2funny:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξερω τιποτα, απλα ειδα πιπινι και ρωτησα. Το γραφειο ειναι γνωστο παντως για φοτοσοπ και υπερβολες αλλα αξιζει να περασει ενας κασκαντερ. 

Γιουσουρουμ λες να πεταχτεις και να μας πεις??  :grin: :grin:

Λουκ με έχει μπερδέψει ο ριτσ εσκορτ. Ένα φεγγάρι ήταν αθενσπλεασουρ και η σελίδα του βρώμαγε απάτη με κάτι φεικς. Στην συνέχει το κανε ριτσ και άρχισε να βάζει κανονικές. Είχα την ξανθιά που είχε η οποιά ήταν μελαχρινή τελικά χωρίς να έχω ειδοποιηθεί και για το λόγο αυτόν έφυγα. Μετά την ξανθιά αυτή την έιδα να είναι μελαχρινή σε άλλο πρακτορειο. ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ. Δεν ασχολούμε πάλι με αντιεπαγγελματιές γιατί όταν είναι να πάω να γαμίσω δεν έχω χρόνο για φόλα. Ο χρόνος είναι χρήμα λουκ. Πώς πήγε το προτζεκτ σου το διάστημα που είχες χαθεί? Κονόμησες τίποτα? 

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Λουκ με έχει μπερδέψει ο ριτσ εσκορτ. Ένα φεγγάρι ήταν αθενσπλεασουρ και η σελίδα του βρώμαγε απάτη με κάτι φεικς. Στην συνέχει το κανε ριτσ και άρχισε να βάζει κανονικές. Είχα την ξανθιά που είχε η οποιά ήταν μελαχρινή τελικά χωρίς να έχω ειδοποιηθεί και για το λόγο αυτόν έφυγα. Μετά την ξανθιά αυτή την έιδα να είναι μελαχρινή σε άλλο πρακτορειο. ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ. Δεν ασχολούμε πάλι με αντιεπαγγελματιές γιατί όταν είναι να πάω να γαμίσω δεν έχω χρόνο για φόλα. Ο χρόνος είναι χρήμα λουκ. Πώς πήγε το προτζεκτ σου το διάστημα που είχες χαθεί? Κονόμησες τίποτα? 

Μπα αφραγκος ειμαι  :'( Λεω να περασω να μου κανεις κανενα μαθημα στο Φορεξ μπας και οικονομησω τιποτα!  :2funny: :2funny: :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom