Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 112 άτομα (4 μέλη και 108 επισκέπτες)

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Άραγες εκείνο το πορνίδιο η "Λέρα" του εόγκ θα το πάει το γράμμα ρε πούστη μου.  :helpplea: Τις τελευταίες μέρες ο ΕΟΓΚ στέλνει 1 καλό 5 σάπια. Ρωσσικη ρουλέτα θα παιζουμε ρε Βικ? Στείλε γαμώ το φελέκι μου γαμώ τις μουνάρες που χεις στο dosug.cz να μας φαληρίσεις να πά να γαμηθείς μέσα!!!  :grin:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ερχεται η λέρα
εντάξει καλή εμφάνιση,λίγο γκάου στον κόσμο της άτομο όμως και ψιλοξεπέτα
οι νέες φώτο βελτιώθηκαν σε βαθμό υπερβολικό εδώ

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
ειδα κριτικη sveta!αρρωστησες;δεν πήρες λωκο; :grin:

όχι δεν πήρα, δεν βολευόμουνα καθότι ΑΜΕΑ και άραξα ανάσκελα για πίπα μιας και στα τέσσερα τέντωνε και δεν με χάλαγε η κυταρρρίτιδα

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
έλεος ρε παππού...άλλη κοκότα και αυτή ...ασε μη  πιάσουμε τα gilfonia του ζουζούνα γιατί έχουμε πάρει 4 μεταπτυχιακά
Πας να βγάλεις ρετσινιά εσύ, μικρότερος είμαι από σένα θείο. :humpleg:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πορνοντάντυ/Πουσυντοκτορα πες αλέυρι!!! Η Κριστινούλα σε γυρεύει!!! (του ζου)

Αλλά σορρυ ξέχασα. Είσαι μπάνκραπτ είπες.  :2funny:

Πώς να είναι άραγες μετά από 3 - 4 χρόνια που δεν την έχω ξαναγαμήσει...  :S :S :S  

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Πορνοντάντυ/Πουσυντοκτορα πες αλέυρι!!! Η Κριστινούλα σε γυρεύει!!! (του ζου)

Αλλά σορρυ ξέχασα. Είσαι μπάνκραπτ είπες.  :2funny:

Πώς να είναι άραγες μετά από 3 - 4 χρόνια που δεν την έχω ξαναγαμήσει...  :S :S :S 

πέρυσι ήταν κορμάρα αλλά στο κρεβάτι λαδιά πολλή ...και από τηγανίτα τίποτα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Αντί να κάθεστε να ψάχνετε πότε γάμισα την σερενατούλα από το δεύτερο γραφείο του βικτωράκου στην Αθήνα καλό είναι να επικεντρώνεστε στη βαθμολογία που έδωσα ΟΒΕΡΑΛ και όταν και εσείς με το καλό πάτε και συμφωνήσουμε ή διαφωνήσουμε τα ξαναλέμε γατάκια....!!!! Ο τύπος στο Εσκνιους που μόλις είδα τηνκριτική του τα λέει επίσεις πολύ καλα αλλά έχει βάλει μεγαλούτσικη βαθμολογία!!!

ΛΟΥΚ.... για τον οισοφάγο της Λορένα γιατί δεν μας λές τίποτα? Ή δεν στον εξαφάνισε μέχρι τη βάση?  ;)  ;)  ;) Το τατού στο σβέρκο τη σκατά έλεγε? Είχα επικεντρωθεί στο ΚΩΛΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ που κατέχει και δεν έβγαζα άκρη με τα ιερογλυφικά της.  :headbang: :headbang: :headbang:

Ελα βρε Γιουσουρουμ απορω που ασχολησαι με τετοιες λεπτομερειες. Δαχτυλο στον κωλο της δεν φανταζομαι να εβαλες οταν την γαμουσες γιατι σε κοβω μικροαγαπουλη!  :grin:

BTW πεταχτηκες μεχρι το Βελγιο η απλως κανεις μεταφραση απο τα Γαλλικα.  :grin: :grin:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ελα βρε Γιουσουρουμ απορω που ασχολησαι με τετοιες λεπτομερειες. Δαχτυλο στον κωλο της δεν φανταζομαι να εβαλες οταν την γαμουσες γιατι σε κοβω μικροαγαπουλη!  :grin:

BTW πεταχτηκες μεχρι το Βελγιο η απλως κανεις μεταφραση απο τα Γαλλικα.  :grin: :grin:

Αι ρε Λουκεντιε χέσε μας μέσα γαμώ τα χιλιόμετρα σου γαμώ. Το άπαν σύμπαν έχεις γαμίσει και εσύ τελικά και μας το παίζεις βλάκας εδώ χάμω...  Παλιόπεδο...!  :s&m_2: 

BABY(1)

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Κριτικές
287
Like
3.054
Πόντοι
13.385
Btw φτιάξει λίγο τον ΓΔ 985,36 γιατι έχεις μείνει πίσω !!!

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πέρυσι ήταν κορμάρα αλλά στο κρεβάτι λαδιά πολλή ...και από τηγανίτα τίποτα

Λογικό ρε εσυ! Εποχής ζουζουνα το μπούκινγ συστεμ ήταν κατακόκινο πριν καλά καλά φτάσει αθήνα. 123.567 ψωλές γαμίσι και 156.786 μπούρδες σοσιαλ τιμε με τον καθένα πόσο να αντέξει. Τεμάχια μας βλέπει πλέον.

Βασικά ΝΙΤΡΕ στο μουνί της. Νοσταλγεί την Ελλαδίτσα μας γιαυτό έρχετε. Και μύγες να βαρέσει, θα πάει για μπάνιο με καναν αγαπούλη αστέρα μεριά να κάνει τζετσκι 75ευρώ το 15λεπτο το χουν ακόμα κείνο το κόκκινο χρέπι?  :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Αι ρε Λουκεντιε χέσε μας μέσα γαμώ τα χιλιόμετρα σου γαμώ. Το άπαν σύμπαν έχεις γαμίσει και εσύ τελικά και μας το παίζεις βλάκας εδώ χάμω...  Παλιόπεδο...!  :s&m_2: 

αν δεν ήξερα προσωπικά τον captain θα τον έκοβα πως είσαι ο Hantzos μετά το τρίτο Johny  :2funny: :2funny: :2funny:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Λογικό ρε εσυ! Εποχής ζουζουνα το μπούκινγ συστεμ ήταν κατακόκινο πριν καλά καλά φτάσει αθήνα. 123.567 ψωλές γαμίσι και 156.786 μπούρδες σοσιαλ τιμε με τον καθένα πόσο να αντέξει. Τεμάχια μας βλέπει πλέον.

Βασικά ΝΙΤΡΕ στο μουνί της. Νοσταλγεί την Ελλαδίτσα μας γιαυτό έρχετε. Και μύγες να βαρέσει, θα πάει για μπάνιο με καναν αγαπούλη αστέρα μεριά να κάνει τζετσκι 75ευρώ το 15λεπτο το χουν ακόμα κείνο το κόκκινο χρέπι?  :grin:

πολλά ξέρεις εσύ ...ασε που μυρίζεις θάλασσα

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046

Αυτα που εχω γαμησει Γιουσουρουμ ουτε που θα τα αγγιξεις και μονο σε τσοντες θα τα δεις.  ;) Οσο για την γνωμη μου δεν μετραει γιατι εχω τα κουσουρια μου με τοσο μικρο που τον εχω. :( Ειναι αυτο που λενε "τον γαμησε για ψυχικο"  :grin:

Πρεπει να ειμαι πολυ βλακας για να σε παιρνω στα σοβαρα τωρα οποτε γραφε οτι θελεις μεγαλε και τρανε παιχτη!!  :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom