MORBID MARIO7
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 11
- Πόντοι
- 26
ναι αυτη ειναι!βυζαρες αλλα ξενερα!
ναι αυτη ειναι!βυζαρες αλλα ξενερα!
ειδα κριτικη sveta!αρρωστησες;δεν πήρες λωκο;έλεος ρε παππού...άλλη κοκότα και αυτή ...ασε μη πιάσουμε τα gilfonia του ζουζούνα γιατί έχουμε πάρει 4 μεταπτυχιακά
ερχεται η λέρα
εντάξει καλή εμφάνιση,λίγο γκάου στον κόσμο της άτομο όμως και ψιλοξεπέτα
οι νέες φώτο βελτιώθηκαν σε βαθμό υπερβολικό εδώ
ειδα κριτικη sveta!αρρωστησες;δεν πήρες λωκο;
Πας να βγάλεις ρετσινιά εσύ, μικρότερος είμαι από σένα θείο.έλεος ρε παππού...άλλη κοκότα και αυτή ...ασε μη πιάσουμε τα gilfonia του ζουζούνα γιατί έχουμε πάρει 4 μεταπτυχιακά
Πορνοντάντυ/Πουσυντοκτορα πες αλέυρι!!! Η Κριστινούλα σε γυρεύει!!! (του ζου)
Αλλά σορρυ ξέχασα. Είσαι μπάνκραπτ είπες.
Πώς να είναι άραγες μετά από 3 - 4 χρόνια που δεν την έχω ξαναγαμήσει... :S :S :S
Πας να βγάλεις ρετσινιά εσύ, μικρότερος είμαι από σένα θείο.
Έτσι! άμα αρχίσεις μικρός κανείς δε θα το πάρει χαμπάρι.ελα ρε μη μασάς ...σίγουρα θα φαίνεσαι μεγαλύτερος εγώ κάνω μπότοξ
Αντί να κάθεστε να ψάχνετε πότε γάμισα την σερενατούλα από το δεύτερο γραφείο του βικτωράκου στην Αθήνα καλό είναι να επικεντρώνεστε στη βαθμολογία που έδωσα ΟΒΕΡΑΛ και όταν και εσείς με το καλό πάτε και συμφωνήσουμε ή διαφωνήσουμε τα ξαναλέμε γατάκια....!!!! Ο τύπος στο Εσκνιους που μόλις είδα τηνκριτική του τα λέει επίσεις πολύ καλα αλλά έχει βάλει μεγαλούτσικη βαθμολογία!!!
ΛΟΥΚ.... για τον οισοφάγο της Λορένα γιατί δεν μας λές τίποτα? Ή δεν στον εξαφάνισε μέχρι τη βάση? ;) ;) ;) Το τατού στο σβέρκο τη σκατά έλεγε? Είχα επικεντρωθεί στο ΚΩΛΙ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ που κατέχει και δεν έβγαζα άκρη με τα ιερογλυφικά της.
Ελα βρε Γιουσουρουμ απορω που ασχολησαι με τετοιες λεπτομερειες. Δαχτυλο στον κωλο της δεν φανταζομαι να εβαλες οταν την γαμουσες γιατι σε κοβω μικροαγαπουλη!
BTW πεταχτηκες μεχρι το Βελγιο η απλως κανεις μεταφραση απο τα Γαλλικα.
πέρυσι ήταν κορμάρα αλλά στο κρεβάτι λαδιά πολλή ...και από τηγανίτα τίποτα
Btw φτιάξει λίγο τον ΓΔ 985,36 γιατι έχεις μείνει πίσω !!!
Αι ρε Λουκεντιε χέσε μας μέσα γαμώ τα χιλιόμετρα σου γαμώ. Το άπαν σύμπαν έχεις γαμίσει και εσύ τελικά και μας το παίζεις βλάκας εδώ χάμω... Παλιόπεδο...!
Λογικό ρε εσυ! Εποχής ζουζουνα το μπούκινγ συστεμ ήταν κατακόκινο πριν καλά καλά φτάσει αθήνα. 123.567 ψωλές γαμίσι και 156.786 μπούρδες σοσιαλ τιμε με τον καθένα πόσο να αντέξει. Τεμάχια μας βλέπει πλέον.
Βασικά ΝΙΤΡΕ στο μουνί της. Νοσταλγεί την Ελλαδίτσα μας γιαυτό έρχετε. Και μύγες να βαρέσει, θα πάει για μπάνιο με καναν αγαπούλη αστέρα μεριά να κάνει τζετσκι 75ευρώ το 15λεπτο το χουν ακόμα κείνο το κόκκινο χρέπι?
Αι ρε Λουκεντιε χέσε μας μέσα γαμώ τα χιλιόμετρα σου γαμώ. Το άπαν σύμπαν έχεις γαμίσει και εσύ τελικά και μας το παίζεις βλάκας εδώ χάμω... Παλιόπεδο...!
... εχω τα κουσουρια μου με τοσο μικρο που τον εχω. Ειναι αυτο που λενε "τον γαμησε για ψυχικο"