Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 94 άτομα (3 μέλη και 91 επισκέπτες)

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
που τις ψαρεύεις ρε Luc σε φιλανθρωπικά γκαλά?

Τις βγαζω για καφε και τους λεω την ιστορια της ζωης μου. Λες και δεν εχετε ακουσει για τον κοντο, χοντρο, καραφλο ταξιδιωτικο πρακτορα με τα γυαλια!  :grin:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Τις βγαζω για καφε και τους λεω την ιστορια της ζωης μου. Λες και δεν εχετε ακουσει για τον κοντο, χοντρο, καραφλο ταξιδιωτικο πρακτορα με τα γυαλια!  :grin:

εγώ ποτέ...δεν προλαβαίνω ρε Luc να μιλάω

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Πρεπει να μαθεις την παρλα και οχι κατευθειαν γλυψιμο. Πρεπει να σε λυπηθουν πρωτα!!  :grin:
αν ήταν να με λυπηθούν θα το χαν κάνει τώρα που είμαι και στο γύψο....αλλά αντι για αυτό οι πουτάνες με πατάνε και μου πέφτει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτα που εχω γαμησει Γιουσουρουμ ουτε που θα τα αγγιξεις και μονο σε τσοντες θα τα δεις.  ;) Οσο για την γνωμη μου δεν μετραει γιατι εχω τα κουσουρια μου με τοσο μικρο που τον εχω. :( Ειναι αυτο που λενε "τον γαμησε για ψυχικο"  :grin:

Πρεπει να ειμαι πολυ βλακας για να σε παιρνω στα σοβαρα τωρα οποτε γραφε οτι θελεις μεγαλε και τρανε παιχτη!!  :2funny: :2funny:

Τσ τσ τσ!!! Μην του μιλάτε το πρωί του ΆΝΤΡΑ του πολλά βαρύ! Λες και τις γάμισες ΤΣΑΜΠΑ το πες!!!  Θέλω οποσδήποτε να μου πεις τον τρόπο. Κάποια καλή ατάκα? Πιασάρικη? Ντύσιμο? Στύλ? Πες πες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
αν ήταν να με λυπηθούν θα το χαν κάνει τώρα που είμαι και στο γύψο....αλλά αντι για αυτό οι πουτάνες με πατάνε και μου πέφτει   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ειδες που κατι μαθαινω καθε μερα. Απο αυριο θα εμφανιστω με γυψο και εγω και ας με πατησουν οι πουτανες. Χαλι θα γινω για δαυτες!!  :grin: :grin:

Προσεξε μην σε αντιγραψει και ο Γιουσουρουμ γιατι αυριο θα διαβαζουμε κριτικη " Μου γαμησε τον γυψο η Σερενα"  :grin: :grin:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1

Να τους λες οτί είσαι ο Λουκ ρε Σακη. Από το μπου. Με 250 μέρες ονλινε και το σλογκαν WHAT ARE YOU DOING COME AND FUCK ME AGAIN. Θα πέσουν σίγουρα. ΞΕΡΕΣ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Να τους λες οτί είσαι ο Λουκ ρε Σακη. Από το μπου. Με 250 μέρες ονλινε και το σλογκαν WHAT ARE YOU DOING COME AND FUCK ME AGAIN. Θα πέσουν σίγουρα. ΞΕΡΕΣ!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τελος.............απο αυριο θα τους λεω οτι ειμαι ο Γιουσουρουμ και θα τους βαλω κριτικη πριν ακομα πατησουν το ποδι τους στην Ελλαδα. Να δεις ποσες θα πεσουν ετσι για ενα φρι φακ!!  :grin: :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
αν δεν ήξερα προσωπικά τον captain θα τον έκοβα πως είσαι ο Hantzos μετά το τρίτο Johny   :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε πιωμένος είσαι?
Μην σε διαβάσει ο captain ότι πίνει Jonhy.....
Βαράει κάτι παράξενα blended mult made in Scotland!!!!! :grin: :grin:

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Μόλις διάβασα κάτι καλό.....
"Μερικοί γαμιέστε, μερικοί δεν γαμιέστε,
μερικοί μην γαμάτε τόσο, μερικοί να γαμήσετε οπωσδήποτε!!!!!!"

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ξάδερφε 8αρια στο ελεφαντάκι?

Και 7ρο 8χτάρια στην συμμετοχή με τόσο λάδι?  :headbang:

Μήπως τα Johnie τα έπινες εσύ?  :P

Σε έχει πάρει απο κάτω με το χέρι....

pussydoctor

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
245
Like
180
Πόντοι
2.982
Πορνοντάντυ/Πουσυντοκτορα πες αλέυρι!!! Η Κριστινούλα σε γυρεύει!!! (του ζου)

Αλλά σορρυ ξέχασα. Είσαι μπάνκραπτ είπες.  :2funny:

Πώς να είναι άραγες μετά από 3 - 4 χρόνια που δεν την έχω ξαναγαμήσει...  :S :S :S  

Μπά θα περιμένω να πάρω τη Pamela... μήπως αλλάξω γνώμη ....
Επ´ ευκαιρία αν θέλεις ενημέρωση για την ως άνω κορασίδα στείλε μου pm να σε ενημερώσω ( φοβάμαι τον andreourg...axaxa) πως ήταν προ έτους γιά μία μέρα που τη πήρα έξω...

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επ´ ευκαιρία αν θέλεις ενημέρωση για την ως άνω κορασίδα στείλε μου pm να σε ενημερώσω ( φοβάμαι τον andreourg...axaxa) πως ήταν προ έτους γιά μία μέρα που τη πήρα έξω...

Φίλε.... οι κριτικές σου είναι ΕΝΤΕΛΩΣ αναξιόπιστες και είναι κρίμα τώρα να γαμίσω το φόρουμ βάζοντας ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ παραδείγματα που ακόμα και ο πιό άπειρος παίχτης μπορεί να διακρίνει. Ή όταν καυλώνεις τρέμεις και χάνεις τη μπάλα στο γράψιμο γράφοντας ενθουσιασμένος λές και ήταν η πρώτη γκόμενα που έγραψες ή όντως όπως είπες μια μέρα ότι τα ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΣΤΕΡΕΨΑΝΕ αποφάσισες να το γυρίσεις στο κριτική με ντισκάουντ game. Τρίτη επιλογή δεν μπορώ να φανταστώ ρίχνοντας μια γρήγορη ματιά στις ΥΠΕΡΒΑΘΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ σου κριτικές για ΜΠΑΖΑ που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ παίχτης της κλασης και της εμπειρίας να χαρίζει 10άρια. ΑΥΤΑ - ΤΕΛΟΣ  :grin:

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε πιωμένος είσαι?
Μην σε διαβάσει ο captain ότι πίνει Jonhy.....
Βαράει κάτι παράξενα blended mult made in Scotland!!!!! :grin: :grin:

Γιατί σταμάτησες να γράφεις κριτικές? ΌΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ σου είναι 101% μέσα! Όσες φορές έχω πάει σε κοπέλα που έχεις γράψει εσύ ή ο Νιτρο έχω πέράσει ακριβως όπως έλεγε η κριτική.

Δεν ειρωνεύομαι. Ειλικρινά μιλάω!

pussydoctor

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2009
Κριτικές
245
Like
180
Πόντοι
2.982

ΕΝΤΕΛΩΣ .... ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ .... ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΣΤΕΡΕΨΑΝΕ .....ΥΠΕΡΒΑΘΜΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ......ΜΠΑΖΑ που ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ .... ΑΥΤΑ - ΤΕΛΟΣ   :  ψυχιατρική διάγνωση ιδέες μεγαλείου,διπολική διαταραχή
[/quote]

Η Κριστίνα γιά τους νέους πολύ καλή μέχρι προ έτους.....όλα τ´άλλα των ΕΣΡΦΟΡΟΥΜ ....ακατάληπτα.
Δεν πρόκειται ν´αντιπαρατεθώ με κάποιον που δεν έχει γράψει ούτε 1 κριτική...εγώ τουλάχιστον αναγνώρισα ότι υπήρξα large αρχικά στις κριτικές μου....χωρίς ιδεοληψίες....

rusuru

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
OP
OP
antisthenis

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Στη τρίτη φωτό , αυτό ανάμεσα στα σκέλια της είναι κάτι;;;
Ποία η γνώμη των ειδικών;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
:badair:

για αυτό εδω τι λέτε? ποια η γνώμη των ειδικών?
Η επιστημονική γνώμη των ειδικών είναι ότι είναι ένα μπάζο και μισό.  :cheesy:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom