You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (3 μέλη και 72 επισκέπτες)
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Παίχτης της κλάσεως σου δεν πρέπει να πετάει κοτσάνες!!!! Το ριτσ εσκορτ είναι ουκρανικό. Παλία είχε το όνομα αθενσπλεσυρε. Εκεί έβαζε μερικές φακε και μερικές αληθινές. Έκλεισε. Αποφάσισε ξαφνικά να το πάρει σοβαρά ο ριτσ και βρήκε τον τόπ φωτογράφο της ουκρανίας ο οποιός έχει αναλάβει τις φωτογραφίσεις τον κοριτσιών. Το γραφείο λές είναι γνωστό για τις αλλοιώσεις.
Κατά διστήματα φέρνει κάτι τουμπανάκια (όχι τοπ), βλέπε νελυ την οποιά είχα πάρει και διόλου άσχημα επέρασα.
Πώς κοιμήθηκες χθές? :-*
Στο κρεβατακι μου!
Πετας κοτσανες και δεν γνωριζεις. Πεφτει πολυ φοτοσοπ σε αυτο το γραφειο αλλα δεν εχει μουφες κοπελες. Αντε και να κανεις τον κασκαντερ να μας ενημερωσεις!
rusuru
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τα χαιρετίσματά μου στον Σάκη
Πριτσ. Μετά θα καταλάβεις πιός είμαι .
Βασικά ήθελα να σε γνωρίσω γιατί με έχεις πολλές φορές βοηθήσει με τις κριτικές σου αλλά οι περιστάσεις δεν το επιτρέπουν :-
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Πριτσ. Μετά θα καταλάβεις πιός είμαι .
Βασικά ήθελα να σε γνωρίσω γιατί με έχεις πολλές φορές βοηθήσει με τις κριτικές σου αλλά οι περιστάσεις δεν το επιτρέπουν :-
Καλα τωρα Γιουσουρουμ σε επιασαν οι ντροπες? Δωσε χαιρετισματα και στον Ντινο :-* :-*
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Παλι εδω η Λορενα!! η δεν εφυγε και εκανε κανενα πριβε με αγαπουλη
Γιουσουρουμ που εισαι? Μιας και σου αρεσουν τα τατοο της και που ξερεις μπορει να σου δωσει και κωλο!!
Γιουσουρουμ που εισαι? Μιας και σου αρεσουν τα τατοο της και που ξερεις μπορει να σου δωσει και κωλο!!
rusuru
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Στο κρεβατακι μου!
Πετας κοτσανες και δεν γνωριζεις. Πεφτει πολυ φοτοσοπ σε αυτο το γραφειο αλλα δεν εχει μουφες κοπελες. Αντε και να κανεις τον κασκαντερ να μας ενημερωσεις!
Πέφτει! Αφού ο φωτογράφος είναι ο ίδιος και αυτή τη δουλεία κάνει πάντα. Το γραφείο τι να κάνει? Να πάει με ένα κινιτό 3μεγκαπικσελ στα χαμόσπιτα της κάθε ουκρανής να της τραβάει φωτό όπως κάνουν κάτι γραφεία του πούτσου?
Τρεσ, στο ξανάπα μην λές μαλακίες!!!!!!
Στο θέμα μας.......Τσασμιν των ΕΟΓΚ λες ? ή των ΓΚΑΕ?
Των γκάε την έχω πάρει μετά την κριτική του νίτρου και πέρασα τέλεια.
Των εόγκ νομίζω πρωτή φορά τουράρει!!! Ή κάνω λάθος? Εάν κάνω οκ πές δυό λογάκια και έαν την συνάντησες. Αν και κοντούλα από τι λεέι. Πες πες..
rusuru
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παλι εδω η Λορενα!! η δεν εφυγε και εκανε κανενα πριβε με αγαπουλη
Ούτε μου αρέσουν, ούτε τα θυμάμαι. Αν θυμάσαι καλά σε ρώτησα τη έγραφε πίσω στο σβέρκο κάτο από τον κότσο και ούτε εσύ θυμώσουν. Μόνο το G το αρχικό έβγαζα άκρη. Κώλο σπάνια ζητάω. ;)
Ναι, πάλι εδώ. Οι γκάε νομίζουν οτί θα της παντρευτούμε. Αντί να φέρουν κανά καινούριο τούμπανο μας τα χουν κάνει τσουρέκια με τη σάρα τη μάρα και το κακό συναπάντημα
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Πέφτει! Αφού ο φωτογράφος είναι ο ίδιος και αυτή τη δουλεία κάνει πάντα. Το γραφείο τι να κάνει? Να πάει με ένα κινιτό 3μεγκαπικσελ στα χαμόσπιτα της κάθε ουκρανής να της τραβάει φωτό όπως κάνουν κάτι γραφεία του πούτσου?
Γιατι ο Αφροντιτας δεν βαζει που και που προσωπικες φωτο?
Αντε να σας βαλω και ενα λινκ που μου εστειλε παιχτης για την Tayia, και τον ευχαριστω πολυ! ;)
pussydoctor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Κριτικές
- 245
- Like
- 180
- Πόντοι
- 2.982
Βρε rusuru (εγώ σε καλώ ΕΣΡουμ) ....πές μου μιά πρόταση να ξεκολλήσω από το 15/33 ...15 περασμένες από το σύνολο των 33 που υπάρχουν στο Εντελώς φιλική πρόταση
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Αν θελεις κουλουρι εδω να μην πας! Τον εκοψε τον κωλο το Στελλακι!
rusuru
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βρε rusuru (εγώ σε καλώ ΕΣΡουμ) ....πές μου μιά πρόταση να ξεκολλήσω από το 15/33 ...15 περασμένες από το σύνολο των 33 που υπάρχουν στο Εντελώς φιλική πρόταση
Δώσε λινκ αυτών πού ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ πάει και θα σού πω. Φιλικά και ειλικρινά και εγώ.
pussydoctor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Κριτικές
- 245
- Like
- 180
- Πόντοι
- 2.982
Αλλη...παιχνίδι να γίνεται
rusuru
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Αν ο τρες δει αυτό το ποστ θα σε πει μαλάκα και εγώ θα συμφωνήσω μαζί του. Δεν έχουμε πει στο μάθημα 345.555 ότι δεν μπορεί ο καθένας να πάρει τα ίδια? Πώς να το κάνουμε δηλαδή, με ανθρώπινο παράγοντα έχεις να κάνεις. Εγώ αγοράζουμε το ίδιο αυτοκίνητο από την ίδια αυτοβιομηχανία και το ένα βγαίνει προβληματικό το άλλο όχι. Στον κώλο τη στέλλας θα βάλουμε προδιαγραφές ρε λουκριτιε?
pussydoctor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2009
- Κριτικές
- 245
- Like
- 180
- Πόντοι
- 2.982
Δώσε λινκ αυτών πού ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ πάει και θα σού πω. Φιλικά και ειλικρινά και εγώ.
Ε βρε σύ όπως μέ έχεις διαβάσει κάνε τη πρότασή σου...παίγνιο γίνεται
rusuru
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Όπως σε έχω διαβάσει, όποια και να σου προτίνω καλά θα περάσεις. Από τη στιγμή που για τα θράψαλα του τζι τζι ε αμολάς 9άρια τότε προχώρα ακάθεκτος. Αλλά για να σε βοηθήσω περισότερο δώσε μου 5-7 ονόματα για τα οποιά είσαι 50-50 να ρίξεις τον οβολό σου και ΕΑΝ ξέρω θα σου πώ ειλικρινά και χωρίς κανένα όφελος. Έαν δεν ξέρω θα κάνω τουμπεκί να ανάβει κάποιος που ξέρει. Για το 60% τις σελίδας του νιους τώρα έχω άποψη καθώς εξεπουτσίαστικα πάλι την προηγούμενη βδομάδα.
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Αν ο τρες δει αυτό το ποστ θα σε πει μαλάκα και εγώ θα συμφωνήσω μαζί του. Δεν έχουμε πει στο μάθημα 345.555 ότι δεν μπορεί ο καθένας να πάρει τα ίδια? Πώς να το κάνουμε δηλαδή, με ανθρώπινο παράγοντα έχεις να κάνεις. Εγώ αγοράζουμε το ίδιο αυτοκίνητο από την ίδια αυτοβιομηχανία και το ένα βγαίνει προβληματικό το άλλο όχι. Στον κώλο τη στέλλας θα βάλουμε προδιαγραφές ρε λουκριτιε?
Δηλαδη οταν διαβαζεις υπηρεσιες εσυ δεν τις υπολογιζεις? Μα τι βλαξ που εισαι τελος παντων γιατι με εσκορτ (πληρωμενος ερωτας) κανεις προφορικο συμβολαιο για υπηρεσιες και τιμη για αυτες. Ξεχασα εσυ παιζεις ακομα Φορεξ
BTW ειναι παντα στο παιχνιδι να παρεις και το επιδορπιο, ;) και τον κωλο της Στελλιτσας τον εχω παρει στο παρελθον.
Μην γραφεις βλακεις. Με κουραζεις Γιουσουρουμ.
rusuru
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δηλαδη οταν διαβαζεις υπηρεσιες εσυ δεν τις υπολογιζεις? Μα τι βλαξ που εισαι τελος παντων γιατι με εσκορτ (πληρωμενος ερωτας) κανεις προφορικο συμβολαιο για υπηρεσιες και τιμη για αυτες. Ξεχασα εσυ παιζεις ακομα Φορεξ
BTW ειναι παντα στο παιχνιδι να παρεις και το επιδορπιο, ;) και τον κωλο της Στελλιτσας τον εχω παρει στο παρελθον.
Μην γραφεις βλακεις. Με κουραζεις Γιουσουρουμ.
Όταν είναι να πάω να γαήσω κοιτάω μόνο φωτογραφίες και τηλέφωνο
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Αντε γιατρε να σου προτεινω κατι να μας κανεις και τον κασκαντερ γιατι μονο ενας παιχτης απο τον βορρα περασε και λεπτομερειες δεν διαβασα.
Πηγαινε σε αυτην και ενημερωσε μας!
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Γιατι ο Αφροντιτας δεν βαζει που και που προσωπικες φωτο?
Αντε να σας βαλω και ενα λινκ που μου εστειλε παιχτης για την Tayia, και τον ευχαριστω πολυ! ;)
και εμένα μουρθε τώρα ...τασπασε λέει με το γραφείο και το δίνει με 120 !!!
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
Όταν είναι να πάω να γαήσω κοιτάω μόνο φωτογραφίες και τηλέφωνο
και μετα εχεις το θρασος να με πεις μαλακα!!
Εισαι ουαναμπι παιχτης τοτε!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 620K