Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 78 άτομα (3 μέλη και 75 επισκέπτες)

max1981

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καταλαβα!!!
Κατι πολυ καλο ρε BABY να προτεινεις?

superpolo

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια,εγω την 1η Απριλιου το βραδυ θα ειμαι Φρανκφουρτη...παιζει εκει τιποτα,εχει κανενας καμια πληροφορια η κανενα τηλεφωνο?λεω να κλεισω τιποτα για να μη βαρεθω εκει μονος...? :huh:

aplos2

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
5.760
εγω παντως πριν καμμια ωρα εκλεισα τιφανυ κανονικα... :dancing:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ανάθεμα τις καύλες μου που δεν μου άφησαν στιγμή καθαρό μυαλό....
Εδωσα τα φράγκα μου στην Megan και τώρα που έχουν έρθει όλοι νουναροι δεν έχω μια!!!
Και όχι τίποτε άλλο κρατάω λεφτά στην άκρη για να χτυπήσω το κομμάτι που φέρνει η Mila (Swedish Harmony) την Victoria! Α! υπόψιν από το συγκεκριμένο πρακτορείο έρχεται το Μαιο η Ναταλυ....
Με βλέπω στο ΚΑΤ με την μέση στα χέρια!!!

ZARCO

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
φίλε baby δηλ επειδή έχω κλείσει την pamela για 2ωρο την έχεις πάρει και είναι χάλια?
ενημέρωσε μην φάω καμία φόλα.

ευχαριστώ,

superpolo

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια,εγω την 1η Απριλιου το βραδυ θα ειμαι Φρανκφουρτη...παιζει εκει τιποτα,εχει κανενας καμια πληροφορια η κανενα τηλεφωνο?λεω να κλεισω τιποτα για να μη βαρεθω εκει μονος...? :huh:

για μενα καποιος κατι?

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
[size=10pt]Review απο Claudia! [/size]

MONON ΓΙΑ ΠΙΠΙΝΟΛΑΤΡΕΣ, ακούς ΒΑΒΥ?

Λοιπόν γράφω μερικά για Claudia. Tελικά η σημερινή ημέρα λόγω απεργίας έδειχνε πιο χαλαρή οπότε λέω να βγώ για μερικά ραντεβού!
Στην Tiffany γινόταν χαμός θα πήγαινε και ο BABY με sushi, δεν είμαι και fun δεν μπορώ και την ψαρίλα, οπότε λέω ας αλλάξουμε ρότα.
ΚΑΘΟΤΙ πάντα άρρωστος ΠΙΠΙΝΟΛΑΤΡΗΣ διάλεξα Claudia. Σχετικό sms και σε λίγο βρίσκομαι να ανηφορίζω την γνωστή οδό της Αμαρτίας σ' ένα απο
τα χλιδάτα ξενοδοχεία. Φτάνω στο δωμάτιο και χτυπάω την πόρτα. Με το που ανοίγει βλέπω το μωρό σε ψηλοτάκουνα και μ ένα διάπλατο ΧΑΜΟΓΕΛΟ!
Δεν χρειάστηκαν συστάσεις τις ηρθε στο μυαλό της η συναντησή μας πριν 1 χρόνο και βάλε....

Περνάω στα ενδότερα και αρχίζουν οι αγκαλιές και τα φιλιά σαν να ήταν η γκομενά μου. Ισως η πιο παλιά μας συνάντηση να την έκανε πιο αυθόρμητη
και πιο ζεστή. Μετά απο αρκετά χαδάκια, ξαπλώνουμε στο κρεββάτι και αρχίζει το κυρίως πρόγραμμα. Τότε το σκηνικό γυρίζει σε ένα
ΔΥΝΑΤΟ 69 και να γλύφο το παιδικό της νιμού της. Κράτησε αρκετά αυτό το έργο μέχρι του σημείου που ο "Ρούλης" ηθελε να γίνει μικρός εξευρενητής.
Σκουφάκι και ιεραποστολικό με τα πόδια στο Θεό. ΦΟΒΕΡΗ αίσθηση να νοιώθεις κάθε σημείο μέσα της.... Στο τέλος έφτασε το αποκορύφωμα με φωνές
και χαρές. Χαλάρωση με ελαφρό μασαζάκη και 2 γύρος μετά απο λίγο αλλά ο παίχτης ήταν χαλαρός και έφτασε το τέλος με ένα COB λόγω σχετικής πίεσης.
Κρίμα που δεν έκλεισα 2ώρες, σαν τα παλιά αλλά τι να κάνω biz lunch στην συνέχεια ήτανε αυτό.
Το μόνο αρνητικό είναι η ουλή χαμηλά απο την εγκυμοσύνη της και σίγουρα αυτός που την έκανε πρέπει να ήταν χασάπης. Μικρή αλλά χαλάει το όμορφο
σώματης. Το προσωπό της παραμένει το δυνατό σημείο της όπως και τα εκφραστικά μάτια της.
ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι οπως πριν 15 μήνες και μια εγκυμοσύνη αρκετά πρόσφατη δεν κρύβεται ΑΛΛΑ για μένα παραμένει το ΚΑΛΛΙΤΕΡΟ ΠΙΠΙΝΙ
που έχει περάσει απο εδώ. ΣΙΓΟΥΡΑ δεν έχει full κατάλογο υπηρεσιών αλλά δεν πάς γι΄αυτό ΑΛΛΑ για την αίσθηση ότι γνώρισες μια 20χρονή και μετά το
ποτό είσαι στο χώρο σου και χαίρεσαι το ερωτά της, κάτι σαν one night stand!

Σαν βαθμολογία θα τις έβαζα 8 σώμα και 7.5 συμμετοχή στο άθλημα. Είναι μια εμπειρία που αμα ψάχνει κάτι τέτοια το είδους είναι DO NOT MISS.  :rockon: :rockon: :rockon:

Αφιερωμένο εξαιρετικά στον ΒΑΒΥ και PATH kαι άλλους ετεροθαλής αδελφούς που με σκέφτανται κάθε ΜΕΡΑ

Regards

Yura.

(Mods sorry αλλά η σελίδα σας δεν ανεβάζει review και το πόσταρα εδώ, thanks)

Επισκέπτης
GRANDE RESPECT στον αδελφο jorgekavlares που μας ανοιξε το δρομο για την Donna Bell.
Δεν εχω να πω τιποτα τα ειπε ολα ο αδελφος.
Οποιος δεν δοκιμασει θα εχει χασει κατι σπανιο , ενα 19χρονο που τα κανει ολα καλυτερα και απο γκομεναρες που ειναι χρονια στο κουρμπετι και ειναι και νοστιμη πολυ η ατιμη.
ΠΙΠΙΝΟΛΑΤΡΕΙΣ ενωθητε γιατι μας βαζει κατω ολους μαζι αν θελει.
Και παλι GRANDE RESPECT στον jorgekavlares.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
GRANDE RESPECT στον αδελφο jorgekavlares που μας ανοιξε το δρομο για την Donna Bell.
Δεν εχω να πω τιποτα τα ειπε ολα ο αδελφος.
Οποιος δεν δοκιμασει θα εχει χασει κατι σπανιο , ενα 19χρονο που τα κανει ολα καλυτερα και απο γκομεναρες που ειναι χρονια στο κουρμπετι και ειναι και νοστιμη πολυ η ατιμη.
ΠΙΠΙΝΟΛΑΤΡΕΙΣ ενωθητε γιατι μας βαζει κατω ολους μαζι αν θελει.
Και παλι GRANDE RESPECT στον jorgekavlares.
να'σαι καλα αδελφε
εγω την εβγαλα την υποχρεωση στο φορουμ, τωρα ποιο καλο παλλικαρι θα μας πει το κατιτις του γι'αυτα τα δυο λετονοπιπινοκαβλακια την μπιανκα21 και την τσερυλ22 που κοσμουν τις σελιδες του χελλασεσκορτς και του γκρησεσκορτσερβισες?
λεει δινουν και κωλαρακι... μονο στην σκεψη οτι τον βγαζω απο το κωλ... θεε μου... της ξανθιας και τον δινω στο στομα της μελαχρινης.... ανατριχιαζω... βλεπετε δεν μου λειπει ο ρομαντισμος....!!
λοιπον δοκιμασε κανεις? το'χει κανεις στο προγραμμα? το ξερω οτι το γραφειο ειναι για τον πουτσο αλλα και μεις για τον πουτσο φροντιζουμε....

Συνημμένα

• 3_big.jpg
    3_big.jpg
    13,1 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 3_big2.jpg
    3_big2.jpg
    16,4 KB · Εμφανίσεις: 22

Επισκέπτης
και λιγο ακριβουτσικες!Δυσκολα να τρωγα και ειδικα απο αυτο το εστιατοριο..

paykiller

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Υπαρχουν 1,2 ατομα που εχουν κλεισει με την παμελα , ο ενασ δυωρω την παρασκευη αν θυμαμαι καλα ..

Πηγα σημερα ..

καμια σχεση με τις φωτο..
ειναι μια 35αρα ,με τιποτα 25 ποθ λεει το σιτε,
ασχημη πραγματικα ασχημη ,γρια στην φατσα ..

με υποδεχτηκε με μια πετσετα και με την μια μου λεει για shower .τις λεω να βγαλει την πετσετα .. τι το ηθελα ..χαλια ,, μαυρα χαλια , μια χοντρη με πεσμενες μεγαλες βυζαρες

καλα δεν ντρεπονται ,λιγη τσιπα δεν εχουν ...

ααα και απο αγγλικα γρι ... φωναξε την φιλη της για να ποθμε μια κουβεντα .. αλλο μπαζο αυτη ..

να παρεις duo να χτισεις και εξοχικο .. και θελουν και 400 ευρω το διωρο ..

λεω στην φιλη της οτι η παμελα δεν μοιαζει με τις φωτογραφιες και δεν θα κατσω .. εκει πηγε να μου την πεσει η φιλη της ,, προφανως ειχε Free time γιατι να μην βγαλει κανενα φραγκο , αλλα της απαντησα οτι ουτε εσυ μοιαζεις στις φωτογραφιες σου .....

φευγοντας παρατηρησα οτι εχουν καμια 15αρια αδεια κουτακια απο red bull ...
οι πουτανες πινουν red bull .. ??????

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ Τάνα να ντρέπετε? ΤΑ φράγκα ΘΕΛΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ!!! Ασε που άμα μεγαλώσουν και δεν περναει η μπογιά και έχουν μάθει
ΚΑΙ στην χλίδα τρελλόνονται! (για τα φράγκα)

Στην ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ με Red Bull?

ΒΑΒΥ καλημέρα ΟΛΗ ΜΕΡΑ άργησες σήμερα, ΒΑΡΥ το πάπλωμα απο την βροχή ή ήταν ολονύχτιο το ΠΑΡΤΥ με την ...?

:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Οχι μονο ολονυχτιο αλλα δυημερο γιατι εχει συνεχια και σημερα γιαυτο δεν υπαρχει review ακομα.
Καλημερα.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Αμα είναι ΟΛΑ καλά ασε τα review έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Κρατάω δυνάμεις, σαν μικρό παιδί που είμαι για Dona, για να κάνω
κούνια μπέλλα το weekend καθ ότι petit πορνίδιο και άρρωστος γι' αυτά.  :) :) :)

ΒΑΒΥ keep walking, still ahead of YOU...

stelmi

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Review για Ναταλια Best Europe Models

Συναντηση απογευμα σε κεντρικο ξενοδοχειο. Διαρκεια 2 ωρες. Η κοπελα ειναι οπωσ στις φωτο ισως ενα κλικ λιγοτερο εντυπωσιακη. Με υποδεχθηκε χαμογελαστη με λεοπαρ cavalli εσωρουχα. Μετα τα κλασικα (συσστασεις ντουζακι) ξεκινησε ο αγωνας με χαδακια φιλακια. Στηθος μεγαλο πραγματικο και απολυτα στητο. Απο τα δυνατα της σημεια!. Κωλος πολυ καλος σφιχτος αλλα δεν τον δινει Στο κυριως πιατο αρκετα καλη χωρις να ειναι κατι πολυ super. Ειναι ευγενικη υπομονετικη και κανει οτι της ζητησεις προθυμα και χαμογελαστα. Θα μπορουσε να ειναι πιο "φωνακλου". Μετα την πρωτη μαχη και λιγη κουβεντουλα ξεκινησαμε τον 2ο γυρο. Πολυ καλη θεα στο doggy. Μετα και τον 2ο γυρο ακολουθησε χαλαρωτικο μασαζ και ενα καλο blowjob στο τελειωμα δεν αφησε σταγονα CIM!
Συνολικα θα βαθμολογουσα εμφανιση 8 με 8,5 και συμετοχη 7,5. Ιδανικη για GFE οχι για PSE. Θεωρω υπερβολικο το 450 για 2ωρο 380 με 400 θα ηταν λογικοτερο. Αυτα συναγωνιστες

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom