Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Θελουμε δεν θελουμε αυτος ο κοσμος ειναι φτιαγμενος για τους αντρες.Αμα είναι ΟΛΑ καλά ασε τα review έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Κρατάω δυνάμεις, σαν μικρό παιδί που είμαι για Dona, για να κάνω
κούνια μπέλλα το weekend καθ ότι petit πορνίδιο και άρρωστος γι' αυτά.
ΒΑΒΥ keep walking, still ahead of YOU...
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ
Ερώτηση πρωίνή:
Ποιά η διαφορά ενός Ξέκωλου από την Γλυφάδα από ένα ξέκωλο από το Μπουρνάζι?
Αυτός που θα εντοπίσει τις διαφορές θα καταλάβει την διαφορά μεταξύ TIFANY και DONA
Θα ακολουθήσει review αναλυτικό (κιας κουράζω τον PATHFINDER)
Και τα δυο τα γαμω ευκολα NITRO και ας μην ειμαι Barman πια.
Ναι αλλα ημουν Barman στα νειατα μου...Εισαι όμως γιάπις...
Ναι αλλα ημουν Barman στα νειατα μου...
Για την ακριβεια θα ηθελα να γαμουσα την Μπουρναζιοτισα και να βαλω την αλλη να βλεπει και να φτιαχνεται μονη της.
Εγω εριξα την ιδεα ...ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ.Να ρε φίλε τί λες το κάνουμε σήμερα που θα τις πάμε βόλτα?
Αν την είχα γνωρίσει μικρός που είχα παπί Τυφώνα και έκανα σούζες στην πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό θα της πρότεινα τρικάβαλο με τον BABY που μου τη σύστησε.
Λέγοντας "Μέμου" και όχι "Ελευθερίας" προδίδεις την ηλικία σου... ;)
Υποθέτω λόγω της συνεχώς διευρυνώμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης και της παράλληλης "πτώσης" των συνόρων, που στα 80s ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο?? ;) ;)
καλημερα σε ολους για σημερα εχω κλεισει μια ωριτσα με αυτο το πιπινι την shanel αλλα το review απο το συναδερφο με προβληματισε τι σκατα να κανω να το ακυρωσω¨? μην φαω καμια φολα φοβαμαι οπωσ με την megan! :S
Ακου φιλε για να κανουμε τους Rolling Stones θελουμε δυο ακομα μελη οποτε υπαρχει χωρος για αλλους δυο.Αντιλαμβανόμενος την ωραία φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ σας,θεωρώ ότι δεν χωράει τρίτος ούτε καν σε επίπεδο προσωπικών