Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 83 άτομα (2 μέλη και 81 επισκέπτες)

ZARCO

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα φίλε Paykiller.
Με το review με έσωσες από την καταστροφή.
εγώ είχα κλείσει το 2ωρο την Παρασκευή με Πάμελα.
φυσικά και θα ακυρώσω άμεσα.

ευχαριστώ πολύ

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
καλημερα σε ολους για σημερα εχω κλεισει μια ωριτσα με αυτο το πιπινι την shanel αλλα το review απο το συναδερφο με προβληματισε τι σκατα να κανω να το ακυρωσω¨?  :headbang: μην φαω καμια φολα φοβαμαι οπωσ με την megan! :S

Επισκέπτης
Αμα είναι ΟΛΑ καλά ασε τα review έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Κρατάω δυνάμεις, σαν μικρό παιδί που είμαι για Dona, για να κάνω
κούνια μπέλλα το weekend καθ ότι petit πορνίδιο και άρρωστος γι' αυτά.  :) :) :)

ΒΑΒΥ keep walking, still ahead of YOU...
Θελουμε δεν θελουμε αυτος ο κοσμος ειναι φτιαγμενος για τους αντρες.
Its a Mans Mans Mans World

[youtube=425,350]WeW_Zd2B2zU[/youtube]

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

Ερώτηση πρωίνή:
Ποιά η διαφορά ενός Ξέκωλου από την Γλυφάδα από ένα ξέκωλο από το Μπουρνάζι?

Αυτός που θα εντοπίσει τις διαφορές θα καταλάβει την διαφορά μεταξύ TIFANY και DONA

Θα ακολουθήσει review αναλυτικό (κιας κουράζω τον PATHFINDER)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
Το ξέκωλο το Γλυφαδιώτικο θα σκάσει με τις γυαλούμπες του ,θα τονίσει την κωλάρα με trendy jeans θα φορέσει ακριβά mules θα φτιάξει το πακέτο έτσι ώστε να γαμιέται καλά με κανένα μπάρμαν και να τα τρώει από τον γιάπι.
Το ξέκωλο από το Μπουρνάζι θα σκάζει μύτη στο καφέ με την κοιλιά έξω,το βυζί τσίτα ,αν φοράει μίνι θα είναι σαν φαρδιά ζώνη ,στην κωλάρα θα διαγράφεται το στριγκάκι (αν φοράει)και το νύχι θα΄απίζει στην απόχρωση του κόκκινου ή του μαύρου.Ζει γαι το γαμήσι και με το ποιόν θα γαμηθεί δεν απαίζει ρόλο αρκεί να γαμηθεί ΚΑΛΑ και να το απολαύσει.

...έτσι για να ζεσταθούμε πρωί πρωί

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

Ερώτηση πρωίνή:
Ποιά η διαφορά ενός Ξέκωλου από την Γλυφάδα από ένα ξέκωλο από το Μπουρνάζι?

Αυτός που θα εντοπίσει τις διαφορές θα καταλάβει την διαφορά μεταξύ TIFANY και DONA

Θα ακολουθήσει review αναλυτικό (κιας κουράζω τον PATHFINDER)

Επισκέπτης
Και τα δυο τα γαμω ευκολα NITRO και ας μην ειμαι Barman πια.

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Θα παραθέσω εδώ μερικά σχόλια για Donna ώστε να βοηθήσω την πρόοοδο του site και της κορασίδος  γιατί για review θα αργήσω:

Με υποδέχτηκε με την αγαπημένη στολή του Yorgos:
Χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα με λευκό δυκτιωτό καλσόν έως το γόνατο,κίτρινο κολλητό μίνι σορτσάκι, έξω κοιλιά  τζιν μπουστάκι να πιέζει τους βύζους και ξανθό πλατινέ Νο 5 με extensions.
Εγω προσωπικά θα προτιμούσα να είχε και μαύρη ρίζα στο μαλλί αλλά ήρθε φρεσκοβαμένη από την πατρίδα.
Αν την είχα γνωρίσει μικρός που είχα παπί Τυφώνα και έκανα σούζες στην πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό θα της πρότεινα τρικάβαλο με τον BABY που μου τη σύστησε.
Το μουνάκι της ξυρισμένο στο σήμα της νίκης γιατί κατατροπώνει όλα τα καμαρωτά πουλιά που μπαίνουν μέσα με συνέπεια να βγαίνουν ζαρωμένα με το κεφάλι κάτω και μούσκεμα από τα μπουγέλα.
Τώρα την έλλειψη πρωτοβουλίας εγώ δεν την αισθάνθηκα ,ίσα ίσα θα έλεγα πως ένιωσα σαν τον κορμό που κρεμιέται πάνω του η μαϊμού ,αφού δεν με άφηνε να πάρω ανάσα.Το γαμήδι ησυχία δεν είχε και έτσι η μία ώρα έγιναν τρεις το PSE έγινε GFE κοκ.
Το κορίτσι προτείνεται σε όλους ανεξαιρέτως πιπινολάτρεις ή μη ,λάτρεις του πινέλου ή του τελαρώματος και ιδιαίτερα σε άντρες άνω των 40+ που αναζητούν την χαμένη αθωότητα σε πρόσκαιρες αγάπες.

respect

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Να ρε φίλε τί λες το κάνουμε σήμερα που θα τις πάμε βόλτα?

Ναι αλλα ημουν Barman στα νειατα μου...
Για την ακριβεια θα ηθελα να γαμουσα την Μπουρναζιοτισα και να βαλω την αλλη να βλεπει και να φτιαχνεται μονη της. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Αν την είχα γνωρίσει μικρός που είχα παπί Τυφώνα και έκανα σούζες στην πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό θα της πρότεινα τρικάβαλο με τον BABY που μου τη σύστησε.

Λέγοντας "Μέμου" και όχι "Ελευθερίας" προδίδεις την ηλικία σου...  ;)

Επισκέπτης
Γιατι πρεπει να ντρεπομαστε που δεν ειμαστε πιτσιρικαδες. :think:
Το εχουμε δηλωσει 100 φορες και ειμαστε περηφανοι για αυτο που ειμαστε και που μας σηκωνετε ακομα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Εχθές ρώτησα τον BABY αν τον Οκτώβρη του 67 ο πατέρας του γνώρισε καμιά Αννούλα και εσύ μου λές για την Μέμου?
Κλείνω τα 40 το καλοκαίρι φίλε μου αλλά γαμάω καλύτερα απότι στα 20 ή στα 30 μου σίγουρα.
Οπότε...

Λέγοντας "Μέμου" και όχι "Ελευθερίας" προδίδεις την ηλικία σου...  ;)

Επισκέπτης
Κλείνω τα 40 το καλοκαίρι φίλε μου αλλά γαμάω καλύτερα απότι στα 20 ή στα 30 μου σίγουρα.

Αυτο ειναι το μονο σιγουρο. :2funny: :2funny: :2funny:

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Υποθέτω λόγω της συνεχώς διευρυνώμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης και της παράλληλης "πτώσης" των συνόρων, που στα 80s ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο??  :huh:;) ;)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Οχι ρε συ ,για το λόγο που αναφέρεις γαμάω περισσότερο όχι καλύτερα...
Αλλο φταίει ,ξερει ο ΒΑBY ρώτα τον

Υποθέτω λόγω της συνεχώς διευρυνώμενης Ευρωπαϊκής Ένωσης και της παράλληλης "πτώσης" των συνόρων, που στα 80s ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο??  :huh:;) ;)

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
1) Όποιος και να ναι ο λόγος,το αποτέλεσμα μετράει.Και είναι και ποσοτικό και ποιοτικό.Οι κριτικές σας καθώς και των υπολοίπων συναγωνιστών αν εκδοθούν κάποτε ως άλλου τύπου άρλεκιν!!!,θα σπάσουν ταμεία... :sunglasses:
Για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιοί.

2)Αντιλαμβανόμενος την ωραία φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ σας,θεωρώ ότι δεν χωράει τρίτος ούτε καν σε επίπεδο προσωπικών ερωτήσεων.Θα προτιμήσω να παραμείνω ανάμεσα στις φίλες μου της φωτογραφίας,παρά ανάμεσά σας. Ο λόγος εμφανής... :rockon:

Επισκέπτης
καλημερα σε ολους για σημερα εχω κλεισει μια ωριτσα με αυτο το πιπινι την shanel αλλα το review απο το συναδερφο με προβληματισε τι σκατα να κανω να το ακυρωσω¨?  :headbang: μην φαω καμια φολα φοβαμαι οπωσ με την megan! :S

Τόνισα ότι είναι υποκειμενική κρίση, πάντως η κοπέλα ειναι όμορφη και δεκτική. Εξαρτάτε από σένα πως θα την χειριστείς.
Η τσαπα του γιου ( it's up to you) :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Αντιλαμβανόμενος την ωραία φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ σας,θεωρώ ότι δεν χωράει τρίτος ούτε καν σε επίπεδο προσωπικών
Ακου φιλε για να κανουμε τους Rolling Stones θελουμε δυο ακομα μελη οποτε υπαρχει χωρος για αλλους δυο. :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom