Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (3 μέλη και 123 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.839
Πόντοι
37.127
Ναι τώρα τους έστειλες σε μένα!!!

...αλλά δεν με πειράζει εντάξει πλάκα κάνω

Παιδια please οχι αλλα PM για τα κοριτσια , που θα τα βρειτε και τετοια ψαξτε λιγακι και Sorry.

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Απλα ειμαι ευγενης με τα παιδια για αυτο τον λογο το λεω, και δεν θελω απλως να τα πεταω . :rockon:

Αυτή την ευγένεια βλέπουν και οι τουρίστριες,γι' αυτό όταν φεύγεις όλες τραγουδούν με δάκρυα: Είδε κανείς τον baby μου??? (Anybody Seen My Baby, Rolling Stones)

[youtube=425,350]ufp0RANigro[/youtube]

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Θα παραθέσω εδώ μερικά σχόλια για Donna ώστε να βοηθήσω την πρόοοδο του site και της κορασίδος  γιατί για review θα αργήσω:

Με υποδέχτηκε με την αγαπημένη στολή του Yorgos:
Χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα με λευκό δυκτιωτό καλσόν έως το γόνατο,κίτρινο κολλητό μίνι σορτσάκι, έξω κοιλιά  τζιν μπουστάκι να πιέζει τους βύζους και ξανθό πλατινέ Νο 5 με extensions.
Εγω προσωπικά θα προτιμούσα να είχε και μαύρη ρίζα στο μαλλί αλλά ήρθε φρεσκοβαμένη από την πατρίδα.

respect

xaxaxaxa

με εξτέ εννοείς, δεν λέμε ποτέ ολόκληρη τη λέξη (extensions).

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Καλά ρε συ έχουν βγάλει οι Stones τραγούδι που λέει αν έχει δει κανείς τον ΜΠΆΜΠΗ?

Anybody seen my BABY.Μιλάμε για πρελούδιο.Ο ύμνος του συναγωνιστή ΒΑΒΥ.Έκλεισε αυτός.Πάμε για τον επόμενο..

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
εχουν κι αλλα οι stones για τον ΒΑΒΥ.. :grin:

Συμφωνώ Πάτερ,αλλά φαντάσου την Tiffany να το τραγουδάει δακρυσμένη από το μπαλκονάκι του hotel, όταν ο ΒΑΒΥ θα χάνεται στην κίνηση του δρόμου??Θέλει και το ανάλογο ρομαντικό video clip η φάση. :sunglasses:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Συμφωνώ Πάτερ,αλλά φαντάσου την Tiffany να το τραγουδάει δακρυσμένη από το μπαλκονάκι του hotel, όταν ο ΒΑΒΥ θα χάνεται στην κίνηση του δρόμου??Θέλει και το ανάλογο ρομαντικό video clip η φάση. :sunglasses:
οκ, i pass.. :grin:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
λοιπον μολις γυρισα απο σανελ στο γνωστο ξενοδοχειο χτυπαω την πορτα μου ανοιγει ενα πολυ ομορφο κοριτσι και αρκετα ψιλο μυριζε πολυ ομορφα το αρωμα της. πρωτες εντυπωσεις λεω απο μεσα μου καλες.  πιανουμε λιγο την παρλα να σπασει ο παγος και στην συνεχεια παω για ντουζακι βγενοντας με περιμενε ξαπλωμενη στο κρεβατι ημιγυμνη, ομορφη θεα πολυ ομορφο σωματακι στα μειον το πολλη μικρο βυζακι. ξεκιναει το εργο με γλωσοφιλα και γλυψιμο σε ολο το σωμα ωσπου εφτασε και στο επιμαχο σημειο χμμμ ετσι και ετσι δεν ειναι απο οσο φανηκε το φορτε της. την γυρισα ιεραποστολικο και μου λεει μισο λεπτακι ηθελε να βαλει κρεμα ψιλοξενερωσα αλλα λεω δεν γαμιεται, αρχισα και την βαραγα με πολλη γοργους  ρυθμους εδειχνε οτι της αρεσε μετα απο κανενα δεκαλεπτο την παιρνω πισοκολητο με θεα το ομορφο κολαρακι της συνεχιζα να σπρωχνω με δυναμη αρχιζε και εβγαζε ομορφες κραυγες και μετα απο κανενα τεταρτακι ηρθε και το τελειωμα. μπορω να πω οτι περασα αρκετα καλα για μια ωριτσα το κοριτσι ειναι πιπινακι μικρουλα μου ειπε 19 αυτα απο εμενα

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
λοιπον μολις γυρισα απο σανελ στο γνωστο ξενοδοχειο χτυπαω την πορτα μου ανοιγει ενα πολυ ομορφο κοριτσι και αρκετα ψιλο μυριζε πολυ ομορφα το αρωμα της. πρωτες εντυπωσεις λεω απο μεσα μου καλες.  πιανουμε λιγο την παρλα να σπασει ο παγος και στην συνεχεια παω για ντουζακι βγενοντας με περιμενε ξαπλωμενη στο κρεβατι ημιγυμνη, ομορφη θεα πολυ ομορφο σωματακι στα μειον το πολλη μικρο βυζακι. ξεκιναει το εργο με γλωσοφιλα και γλυψιμο σε ολο το σωμα ωσπου εφτασε και στο επιμαχο σημειο χμμμ ετσι και ετσι δεν ειναι απο οσο φανηκε το φορτε της. την γυρισα ιεραποστολικο και μου λεει μισο λεπτακι ηθελε να βαλει κρεμα ψιλοξενερωσα αλλα λεω δεν γαμιεται, αρχισα και την βαραγα με πολλη γοργους  ρυθμους εδειχνε οτι της αρεσε μετα απο κανενα δεκαλεπτο την παιρνω πισοκολητο με θεα το ομορφο κολαρακι της συνεχιζα να σπρωχνω με δυναμη αρχιζε και εβγαζε ομορφες κραυγες και μετα απο κανενα τεταρτακι ηρθε και το τελειωμα. μπορω να πω οτι περασα αρκετα καλα για μια ωριτσα το κοριτσι ειναι πιπινακι μικρουλα μου ειπε 19 αυτα απο εμενα

Φίλε striantaf βάλε την κριτική σου www.bourdela.com/content/view/1561/1/]εδώ[/url]

Επισκέπτης
Sorry μαγκες αλλα ειδικα η Tiffany μετα τα sushi αυτο τραγουδαγε οπως και οι περισσοτερες που εχω ταιση.

[youtube=425,350]eYSbUOoq4Vg[/youtube]

Επισκέπτης
Και αυτο απο την Donna τον μαεστρο των CT για τον BABY .
Και τερμα για τον BABY για σημερα γιατι το γαμησαμε το thread.

[youtube=425,350]_lwthVtaocc[/youtube]

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Όντως πολύς αισθησιαμός έπεσε σήμερα.
Για Donna με κλειστά τα μάτια και ανοιχτά τα φερμουάρ να πάω υποθέτω??
Βέβαια κάνει 2 μέρες να απαντήσει στο ε-μαίλ γιατί απ'ότι κατάλαβα κρατάει σε σχέση με  τις φίλες της όλη την πτέρυγα με τα πνευστά μόνη της....(τρομπόνι,κλαρίνο,καραμούζα κτλ..
Anyway θα τη δελεάσω με μουσακά από τη γιαγιά μου σε ταπεράκι.Δυνατά και ελληνικά.... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
Σε αποκλειστηκότητα το νέο τραγούδι των baby και Nitro!Πρωτη παρουσίαση απο το bourdela! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

Επισκέπτης
Και ενα για την παρτη μου και ολους τους μαγκες εδω μεσα που χαιρονται την ζωη τους . :rockon:

[youtube=425,350]ykh78ivd5lI[/youtube]

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Θα μου επιτρέψετε να κλείσω τον αισθησιασμό με μια διασκευή του Μαύρου Αισθησιακού Άρχοντα από ένα συγρότημα (Afghan Whigs)που ΓΑΜΕΙ όπως όλοι μας εδώ μέσα και απευθύνεται σε όλες τις τουρίστριες που μας αγαπάνε(?).

[youtube=425,350]U5cY7YduMlU&feature=related[/youtube]
:rockon: :rockon: :sunglasses: :rockon: :rockon:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom