Επισκέπτης
"Touring St-ones Ltd.":daily tours to heaven.Δεν είναι κακό...
Και όσο sushi θέλετε δωρεάν!
"Touring St-ones Ltd.":daily tours to heaven.Δεν είναι κακό...
Παιδια please οχι αλλα PM για τα κοριτσια , που θα τα βρειτε και τετοια ψαξτε λιγακι και Sorry.
Απλα ειμαι ευγενης με τα παιδια για αυτο τον λογο το λεω, και δεν θελω απλως να τα πεταω .Εμ, Μπαμπη, αυτο ειναι το τιμημα του να εισαι ο βασιλιας των CT....
Απλα ειμαι ευγενης με τα παιδια για αυτο τον λογο το λεω, και δεν θελω απλως να τα πεταω .
Μαγκα με εκανες σκονη.
Θα παραθέσω εδώ μερικά σχόλια για Donna ώστε να βοηθήσω την πρόοοδο του site και της κορασίδος γιατί για review θα αργήσω:
Με υποδέχτηκε με την αγαπημένη στολή του Yorgos:
Χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα με λευκό δυκτιωτό καλσόν έως το γόνατο,κίτρινο κολλητό μίνι σορτσάκι, έξω κοιλιά τζιν μπουστάκι να πιέζει τους βύζους και ξανθό πλατινέ Νο 5 με extensions.
Εγω προσωπικά θα προτιμούσα να είχε και μαύρη ρίζα στο μαλλί αλλά ήρθε φρεσκοβαμένη από την πατρίδα.
respect
xaxaxaxa
με εξτέ εννοείς, δεν λέμε ποτέ ολόκληρη τη λέξη (extensions).
Καλά ρε συ έχουν βγάλει οι Stones τραγούδι που λέει αν έχει δει κανείς τον ΜΠΆΜΠΗ?
εχουν κι αλλα οι stones για τον ΒΑΒΥ..Anybody seen my BABY.Μιλάμε για πρελούδιο.Ο ύμνος του συναγωνιστή ΒΑΒΥ.Έκλεισε αυτός.Πάμε για τον επόμενο..
εχουν κι αλλα οι stones για τον ΒΑΒΥ..
οκ, i pass..Συμφωνώ Πάτερ,αλλά φαντάσου την Tiffany να το τραγουδάει δακρυσμένη από το μπαλκονάκι του hotel, όταν ο ΒΑΒΥ θα χάνεται στην κίνηση του δρόμου??Θέλει και το ανάλογο ρομαντικό video clip η φάση.
λοιπον μολις γυρισα απο σανελ στο γνωστο ξενοδοχειο χτυπαω την πορτα μου ανοιγει ενα πολυ ομορφο κοριτσι και αρκετα ψιλο μυριζε πολυ ομορφα το αρωμα της. πρωτες εντυπωσεις λεω απο μεσα μου καλες. πιανουμε λιγο την παρλα να σπασει ο παγος και στην συνεχεια παω για ντουζακι βγενοντας με περιμενε ξαπλωμενη στο κρεβατι ημιγυμνη, ομορφη θεα πολυ ομορφο σωματακι στα μειον το πολλη μικρο βυζακι. ξεκιναει το εργο με γλωσοφιλα και γλυψιμο σε ολο το σωμα ωσπου εφτασε και στο επιμαχο σημειο χμμμ ετσι και ετσι δεν ειναι απο οσο φανηκε το φορτε της. την γυρισα ιεραποστολικο και μου λεει μισο λεπτακι ηθελε να βαλει κρεμα ψιλοξενερωσα αλλα λεω δεν γαμιεται, αρχισα και την βαραγα με πολλη γοργους ρυθμους εδειχνε οτι της αρεσε μετα απο κανενα δεκαλεπτο την παιρνω πισοκολητο με θεα το ομορφο κολαρακι της συνεχιζα να σπρωχνω με δυναμη αρχιζε και εβγαζε ομορφες κραυγες και μετα απο κανενα τεταρτακι ηρθε και το τελειωμα. μπορω να πω οτι περασα αρκετα καλα για μια ωριτσα το κοριτσι ειναι πιπινακι μικρουλα μου ειπε 19 αυτα απο εμενα
Sorry μαγκες αλλα ειδικα η Tiffany μετα τα sushi αυτο τραγουδαγε οπως και οι περισσοτερες που εχω ταιση.Συμφωνώ Πάτερ,αλλά φαντάσου την Tiffany να το τραγουδάει δακρυσμένη από το μπαλκονάκι του hotel, όταν ο ΒΑΒΥ θα χάνεται στην κίνηση του δρόμου??Θέλει και το ανάλογο ρομαντικό video clip η φάση.