Επισκέπτης
Κλείνω τα 40 το καλοκαίρι φίλε μου αλλά γαμάω καλύτερα απότι στα 20 ή στα 30 μου σίγουρα.
Μικρός είσαι ακόμα, μην ανησυχείς. Τι να πουμε και εμεις.....
Κλείνω τα 40 το καλοκαίρι φίλε μου αλλά γαμάω καλύτερα απότι στα 20 ή στα 30 μου σίγουρα.
Σε αποκλειστηκότητα το νέο τραγούδι των baby και Nitro!Πρωτη παρουσίαση απο το bourdela!
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value=""></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
kalispera na rotiso kati re alania ?
poy stelneis sms i perneis tilefono gia ena gils gia na kaneis kratisi ?
Και ενα για την παρτη μου και ολους τους μαγκες εδω μεσα που χαιρονται την ζωη τους .
[youtube=425,350]ykh78ivd5lI[/youtube]
Καλά ρε συ μπάρμαν ήσουν τελικά ή dj?
Λίγο απ'όλα ήταν κι είναι ο BABY,γιατί είναι πολυτάλαντος :o :o
Οπως λεει και ο Solit λιγο απο ολα αλλα σε αυτα που χρειαζεται να κανω καλα Μαεστρος.Καλά ρε συ μπάρμαν ήσουν τελικά ή dj?
Yes master!
Οπως λεει και ο Solit λιγο απο ολα αλλα σε αυτα που χρειαζεται να κανω καλα Μαεστρος.
με ζητησατε καλε κυριος?
Δεν είπα Mistress πήγαινε μέσα ...
Και ενα για την παρτη μου και ολους τους μαγκες εδω μεσα που χαιρονται την ζωη τους .
[youtube=425,350]ykh78ivd5lI[/youtube]
εγκο καλε κυριος ακουσα μαστερ και ειπα οτι τελετε εμενα...σουγγνωμη κυριος..
υ.γ. καλε κυριος του Mistress τί σημαινει?χανου του στρες που εχου?(miss-stress )
Έχω κάτσει κάποιες ώρες να διαβάσω, και να μπω στο κλίμα του topic...
Επειδή όμως ολοένα και περισσότερα γκρίζα, διαπιστώνω κάθε πρωί στον καθρέπτη μου...οι ανοχές μου γίνονται ολοένα και μικρότερες...Μάλλον η ¨" σκλήρυνση κατά πλάκας " θα φταίει...
Μα πάμε καλά...? Έχει προσανατολίστει ένα πολυσέλιδο topic, στις " πλάτες " ένος baby(60%),nitro(17%), και κανα 2 ακόμη (23%)... Δηλαδή, Να πάνε να πληρώσουν, να γαμήσουν, να κεράσουν to sushaki, να γράψουν Reviews, να φάνε την φώλα, ή την κάβλα....και να μας πουν τι ? Να μας δώσουν εγγύηση για το γαμίδι μας ή την επιτυχία μας ?
Και εμείς απο τον "καναπέ" μας, να τους ζητάμε με pm τα σιγουράκια ? Μαλακία δεν είναι....? Αναξιοπρέπεια δεν είναι ?
Και καλά αυτοί είναι πελατάρες... και στα χειρότερα , το service οφείλει και είναι τουλάχιστον standart, και τουλάχιστον άνω του μέσου όρου, όλους εμάς τους " τουρίστες " που μας αφορά όλο αυτό ?
Και καλά αν πάνω στη έμπνευση είπαν 2-3 συστάσεις γιατί γούσταραν... δεν είναι ανακόλουθο να συνεχίζουμε να ζητάμε "εκ του ασφαλούς" οδηγίες,.... και χωρίς οι ίδιοι να το θέλουν, να τους χρήζουμε "ειδήμονες" και " υπόλογους " ?
ΥΓ Με ¨"δανεική πούτσα" γαμίδι ποτέ δεν ευχαριστήθηκα,,,πάντα ξινο και λεμονατο μου βγήκε...
Sorry απλά μου φάνηκε λίγο αστείο το όλο τουτο, και οι δρόμοι που μου έμαθαν να περπατώ έχουν την Γκάβλα,
αλλά... βασικά έχουν το να αναλαμβάνω τα ρίσκα΄μου, και να διεκδικώ τον σεβασμό (Εκείνον τον γενικά νοούμενο, τον αρσενικό).