Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 121 άτομα (6 μέλη και 115 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Σιγά μην είμαστε και οι αδελφοί Κατσάμπα ρε μεγάλε έλεος

Σε αποκλειστηκότητα το νέο τραγούδι των baby και Nitro!Πρωτη παρουσίαση απο το bourdela! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
Καλησπερα εχει κανεις καμια πληροφορια για sarah twain εκτος απο αυτην την κριτικη που υπαρχει?

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δεν είπα Mistress πήγαινε μέσα ...  :2funny:
:2funny:

εγκο καλε κυριος ακουσα μαστερ και ειπα οτι τελετε εμενα...σουγγνωμη κυριος..

υ.γ. καλε κυριος του Mistress τί σημαινει?χανου του στρες που εχου?(miss-stress :grin:)

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Και ενα για την παρτη μου και ολους τους μαγκες εδω μεσα που χαιρονται την ζωη τους . :rockon:

[youtube=425,350]ykh78ivd5lI[/youtube]

Να πως φαινεται πόσο απίστευτα περναγαμε τότε με Barry και Stones , Barklay , Toto, Stragles.......

[youtube=425,350]BXvHRnGe940&feature=related[/youtube]

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Μόνου του stress  χάνου και του dress

εγκο καλε κυριος ακουσα μαστερ και ειπα οτι τελετε εμενα...σουγγνωμη κυριος..

υ.γ. καλε κυριος του Mistress τί σημαινει?χανου του στρες που εχου?(miss-stress :grin:)

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
ΕΡΩΤΗΣΗ για οσους πηραν Natalia???
Κλεισατε με τηλ η με e-mail???
Γιατι εγω δεν εχω απαντηση sto e-mail?
Μηπως ξερουμε το προγραμμα της για αυριο???
Δεν προλαβα και θελω να την τιμησω οπωσδηποτε!!!

Provios

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Έχω κάτσει κάποιες ώρες να διαβάσω, και να μπω στο κλίμα του topic...
Επειδή όμως ολοένα και περισσότερα γκρίζα, διαπιστώνω κάθε πρωί στον καθρέπτη μου...οι ανοχές μου γίνονται ολοένα και μικρότερες...Μάλλον η ¨" σκλήρυνση κατά πλάκας " θα φταίει...
Μα πάμε καλά...? Έχει προσανατολίστει ένα πολυσέλιδο topic, στις " πλάτες " ένος baby(60%),nitro(17%), και κανα 2 ακόμη (23%)... Δηλαδή, Να πάνε να πληρώσουν, να γαμήσουν, να κεράσουν to sushaki, να γράψουν Reviews, να φάνε την φώλα, ή την κάβλα....και να μας πουν τι ? Να μας δώσουν εγγύηση για το γαμίδι μας ή την επιτυχία μας ?
Και εμείς απο τον "καναπέ" μας, να τους ζητάμε με pm τα σιγουράκια ? Μαλακία δεν είναι....? Αναξιοπρέπεια δεν είναι ?
Και καλά αυτοί  είναι πελατάρες... και στα χειρότερα , το service οφείλει και είναι τουλάχιστον standart, και τουλάχιστον άνω του μέσου όρου, όλους εμάς τους " τουρίστες " που μας αφορά όλο αυτό ?
  Και καλά αν πάνω στη έμπνευση είπαν 2-3 συστάσεις γιατί γούσταραν... δεν είναι ανακόλουθο να συνεχίζουμε να ζητάμε "εκ του ασφαλούς" οδηγίες,.... και χωρίς οι ίδιοι να το θέλουν, να τους χρήζουμε "ειδήμονες" και " υπόλογους " ?

ΥΓ Με ¨"δανεική πούτσα" γαμίδι ποτέ δεν ευχαριστήθηκα,,,πάντα ξινο και λεμονατο μου βγήκε...
  Sorry απλά μου φάνηκε λίγο αστείο το όλο τουτο, και οι δρόμοι που μου έμαθαν να περπατώ έχουν την Γκάβλα,               
αλλά...  βασικά έχουν το να αναλαμβάνω τα ρίσκα΄μου, και να διεκδικώ τον σεβασμό (Εκείνον τον γενικά νοούμενο, τον αρσενικό).

Επισκέπτης
Σωστος ο Provios απο πανω .
Εμπα αδελφε στον αγωνα να αγωνιστουμε μαζι και οποιος θελει ακολουθει.
Στο τελος τελος εμεις που αγωνιζομαστε το ευχαριστιομαστε .
Ο BABY αποχωρει για μια εβδομαδα εκτος αρα αναλλαβετε τα ρισκα σας.
Αφηνω στο χερι μου τους Μεγαλους Διδασκαλους που ανοιξαν και σε μενα τον δρομο αυτο Tipos , Nitro , Yura κλπ κλπ . :rockon:
Αντε και να περασετε καλα μαγκες.

[youtube=425,350]JYsKDaQIX54[/youtube]

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΚΑΛΗΜΕΡΑ είδα ότι έγινε παραλλήρημα εδώ χτές αλλά ήμουν στον αγωνιστικό χώρο και δεν έβλεπα τις κερκίδες! Tiffany είναι αυτή. ΑΣΕ
που είχα συνάντησεις και σοβαρό meeting το μεσημέρι παρ' Αθην αλώς!
ΒΑΒΥ εγω απλώς εργάτης είμαι ΑΦΗΝΩ το τίτλο του ΒΑΣΙΛΕΩΣ σ' άλλους! ΩΣΤΕ την κοπανάς? ΑΥΤΑ έχουν οσοι είναι τραπεζίτες και
χρηματιστές
ενω οι εργάτες θα πάνε στην παραλία.... (Μήπως έφτασε το ΠΑΣΧΑ και δεν το πήρα χαμπάρι?)

ΑΣΕ σου ετοιμάζω κατάσταση το καλοκαίρι ΜΟΛΙΣ ανοίξουν οι tre sic ΚΑΜΠΑΝΕΣ στο ΑΣΤΕΡΑ και τον [size=10pt]ΝΟBU[/size] the best around the world
SUSHI GUY με τα MASHUSHITA έτσι για να έχεις το τερπόν με τα του ωφελίμου με τις τουρίστριες.... ΘΑ  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ VIP οπότε θα τα λέμε  :2funny:

Nα περνάτε καλά και να προσέχετε ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

Υura.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Έχω κάτσει κάποιες ώρες να διαβάσω, και να μπω στο κλίμα του topic...
Επειδή όμως ολοένα και περισσότερα γκρίζα, διαπιστώνω κάθε πρωί στον καθρέπτη μου...οι ανοχές μου γίνονται ολοένα και μικρότερες...Μάλλον η ¨" σκλήρυνση κατά πλάκας " θα φταίει...
Μα πάμε καλά...? Έχει προσανατολίστει ένα πολυσέλιδο topic, στις " πλάτες " ένος baby(60%),nitro(17%), και κανα 2 ακόμη (23%)... Δηλαδή, Να πάνε να πληρώσουν, να γαμήσουν, να κεράσουν to sushaki, να γράψουν Reviews, να φάνε την φώλα, ή την κάβλα....και να μας πουν τι ? Να μας δώσουν εγγύηση για το γαμίδι μας ή την επιτυχία μας ?
Και εμείς απο τον "καναπέ" μας, να τους ζητάμε με pm τα σιγουράκια ? Μαλακία δεν είναι....? Αναξιοπρέπεια δεν είναι ?
Και καλά αυτοί  είναι πελατάρες... και στα χειρότερα , το service οφείλει και είναι τουλάχιστον standart, και τουλάχιστον άνω του μέσου όρου, όλους εμάς τους " τουρίστες " που μας αφορά όλο αυτό ?
  Και καλά αν πάνω στη έμπνευση είπαν 2-3 συστάσεις γιατί γούσταραν... δεν είναι ανακόλουθο να συνεχίζουμε να ζητάμε "εκ του ασφαλούς" οδηγίες,.... και χωρίς οι ίδιοι να το θέλουν, να τους χρήζουμε "ειδήμονες" και " υπόλογους " ?

ΥΓ Με ¨"δανεική πούτσα" γαμίδι ποτέ δεν ευχαριστήθηκα,,,πάντα ξινο και λεμονατο μου βγήκε...
  Sorry απλά μου φάνηκε λίγο αστείο το όλο τουτο, και οι δρόμοι που μου έμαθαν να περπατώ έχουν την Γκάβλα,               
αλλά...  βασικά έχουν το να αναλαμβάνω τα ρίσκα΄μου, και να διεκδικώ τον σεβασμό (Εκείνον τον γενικά νοούμενο, τον αρσενικό).

ΕΓΩ ΔΕΝ είπα ΤΙΠΟΤΑ.... ετσι αμαρτωλέ ΡΑΣΟΦΟΡΕ? Γι αυτό ΑΠΕΧΩ γενικά ΜΗΝ με πάρει και μένα η ΜΠΑΛΑ και χάσω την συνταξη μου... :think:

(Κάποτε μου λέγες για σκορ κλπ μάλλον στα πέναλτυ εχουμε φτάσει και έχεις ΧΑΣΕΙ την ΜΠΑΛΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ πάλι)

leonek

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ΔΟΡΙΣ,
Χθες ανεβηκα τον δρομο της αμαρτειας για μιας ωρας συναντηση με το ανω τεμαχιο!!!
Φιλικο πολλη αν και μου επριξε τα αρχιδια να κανουμε διπλο με το μπαζο την φιλη της την Καρινα(μπλιαχ)...στο παρασυνθημα λοιπον αξιο το κοριτσι..GFE με ολη την σημασια!!!
Τσιμπουκακι βαθυ και με πολλη βροχη στον ουρανισκο...στα 4 τρελο, απο πανω ακομα καλητερο με ανεμιστηρα τα σιλικονατα βουναλακια της.
Απο στερεο σαραουντ....ετσι και ετσι. Γενικα ομως 8/10....δεν τα κλαις!

Πιστευω να βοηθησα συναδελφοι!!!!!

τα λεμε

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom