Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Μπορει να βοηθησει καποιος να μου πει πως γινεται να κλεισω με την Crystal?
Ευχαριστω!!!
Ακου φιλε για να κανουμε τους Rolling Stones θελουμε δυο ακομα μελη οποτε υπαρχει χωρος για αλλους δυο.
Καλος εισαι .Άμα είναι να κάνετε τους Touring St-ones με backing vocals την Tiffany,Donna και Bibi,δηλώνω συμμετοχή από τώρα στις συναυλίες να αμολάω τη μπαλαντέζα για τις κιθάρες και να τις φέρνω νεράκι να δροσίζουν τα χειλάκια τους..
Άμα είναι να κάνετε τους Touring St-ones με backing vocals την Tiffany,Donna και Bibi,δηλώνω συμμετοχή από τώρα στις συναυλίες να αμολάω τη μπαλαντέζα για τις κιθάρες και να τις φέρνω νεράκι να δροσίζουν τα χειλάκια τους..
Μια μικρή διόρθωση αν επιτρέπετε:Άμα είναι να κάνετε τους Touring St-ones
Καλος εισαι .
Μη ξεχνάς και τη Μονί Καπέλο που θα φοράει καπέλα στο κοινό και θα τους αποσπά την προσοχή από την συναυλία....
Ε ε έρχεται 14 - 18/4. Πιστεύω να προλάβω τούτη τη φορά.
προσπαθω να κλεισω με donna αλλα το mail που εχει δεν μου το στελνει ξερετε κανενα αλλο τροπο?Θα παραθέσω εδώ μερικά σχόλια για Donna ώστε να βοηθήσω την πρόοοδο του site και της κορασίδος γιατί για review θα αργήσω:
Με υποδέχτηκε με την αγαπημένη στολή του Yorgos:
Χρυσά ψηλοτάκουνα πέδιλα με λευκό δυκτιωτό καλσόν έως το γόνατο,κίτρινο κολλητό μίνι σορτσάκι, έξω κοιλιά τζιν μπουστάκι να πιέζει τους βύζους και ξανθό πλατινέ Νο 5 με extensions.
Εγω προσωπικά θα προτιμούσα να είχε και μαύρη ρίζα στο μαλλί αλλά ήρθε φρεσκοβαμένη από την πατρίδα.
Αν την είχα γνωρίσει μικρός που είχα παπί Τυφώνα και έκανα σούζες στην πλατεία Μέμου στον Κορυδαλλό θα της πρότεινα τρικάβαλο με τον BABY που μου τη σύστησε.
Το μουνάκι της ξυρισμένο στο σήμα της νίκης γιατί κατατροπώνει όλα τα καμαρωτά πουλιά που μπαίνουν μέσα με συνέπεια να βγαίνουν ζαρωμένα με το κεφάλι κάτω και μούσκεμα από τα μπουγέλα.
Τώρα την έλλειψη πρωτοβουλίας εγώ δεν την αισθάνθηκα ,ίσα ίσα θα έλεγα πως ένιωσα σαν τον κορμό που κρεμιέται πάνω του η μαϊμού ,αφού δεν με άφηνε να πάρω ανάσα.Το γαμήδι ησυχία δεν είχε και έτσι η μία ώρα έγιναν τρεις το PSE έγινε GFE κοκ.
Το κορίτσι προτείνεται σε όλους ανεξαιρέτως πιπινολάτρεις ή μη ,λάτρεις του πινέλου ή του τελαρώματος και ιδιαίτερα σε άντρες άνω των 40+ που αναζητούν την χαμένη αθωότητα σε πρόσκαιρες αγάπες.
respect
Σε ευχαριστω πολυ!!!crystal.shiny1@gmail.com
Παιδια please οχι αλλα PM για τα κοριτσια , που θα τα βρειτε και τετοια ψαξτε λιγακι και Sorry.
Ανοιξε και συ κανα πρακτορείο ....Τι περιμένεις?