Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 118 άτομα (3 μέλη και 115 επισκέπτες)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Θα ακολουθήσει review αναλυτικό (κιας κουράζω τον PATHFINDER)
Λάθος εντύπωση! Τα review σου όχι μόνο δεν με κούρασαν ποτέ, αλλά τα θεωρώ από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ που γράφονται στο forum! Πραγματικά τα απολαμβάνω!

Ερώτηση: Ποιά η διαφορά ενός Ξέκωλου από την Γλυφάδα από ένα ξέκωλο από το Μπουρνάζι?

Απάντηση: Το ξέκωλο το Γλυφαδιώτικο θα σκάσει με τις γυαλούμπες του ,θα τονίσει την κωλάρα με trendy jeans θα φορέσει ακριβά mules θα φτιάξει το πακέτο έτσι ώστε να γαμιέται καλά με κανένα μπάρμαν και να τα τρώει από τον γιάπι. Το ξέκωλο από το Μπουρνάζι θα σκάζει μύτη στο καφέ με την κοιλιά έξω,το βυζί τσίτα ,αν φοράει μίνι θα είναι σαν φαρδιά ζώνη ,στην κωλάρα θα διαγράφεται το στριγκάκι (αν φοράει)και το νύχι θα΄απίζει στην απόχρωση του κόκκινου ή του μαύρου.Ζει γαι το γαμήσι και με το ποιόν θα γαμηθεί δεν απαίζει ρόλο αρκεί να γαμηθεί ΚΑΛΑ και να το απολαύσει.
Μετά από αυτό έχω πλέον σιγουρευτεί οτι δεν έχεις γνωρίσει ξέκωλο Θεσσαλονικιώτικο! Μπροστά στο Θεσσαλονικιώτικο αδερφέ NITRO (ΕΙΔΙΚΑ αυτό που "ανθίζει" στις Δυτικές συνοικίες!), το προαναφερθέν ξέκωλο από το Μπουρνάζι, θυμίζει την Μαρία την άσχημη!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
είχα συνάντησεις και σοβαρό meeting το μεσημέρι παρ' Αθην αλώς!
:grin: :grin: :grin:

είδα ότι έγινε παραλλήρημα εδώ χτές αλλά ήμουν στον αγωνιστικό χώρο και δεν έβλεπα τις κερκίδες! Tiffany είναι αυτή.
Ααααα, είχε ακύρωση δηλαδή? Για λε...! Για λε...!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
στις " πλάτες " ένος baby(60%),nitro(17%), και κανα 2 ακόμη (23%)... Δηλαδή, Να πάνε να πληρώσουν, να γαμήσουν, να κεράσουν to sushaki, να γράψουν Reviews, να φάνε την φώλα, ή την κάβλα....και να μας πουν τι ? Να μας δώσουν εγγύηση για το γαμίδι μας ή την επιτυχία μας ?
Και εμείς απο τον "καναπέ" μας, να τους ζητάμε με pm τα σιγουράκια ? Μαλακία δεν είναι....? Αναξιοπρέπεια δεν είναι ?
   Και καλά αν πάνω στη έμπνευση είπαν 2-3 συστάσεις γιατί γούσταραν... δεν είναι ανακόλουθο να συνεχίζουμε να ζητάμε "εκ του ασφαλούς" οδηγίες,.... και χωρίς οι ίδιοι να το θέλουν, να τους χρήζουμε "ειδήμονες" και " υπόλογους " ?              

GALANIS DATA ANALYSIS!!!
Καλα ειμαστε σοβαροι?
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος...
Υπαρχουν ατομα σε αυτο το thread που υπολογιζουν απο τις πουτσες που εχουν πεσει στα ct, τι ποσοστο αναλογει στον Baby, στον Nitro κτλ?

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
GALANIS DATA ANALYSIS!!!
Καλα ειμαστε σοβαροι?
Δουλεια δεν ειχε ο διαολος...
Υπαρχουν ατομα σε αυτο το thread που υπολογιζουν απο τις πουτσες που εχουν πεσει στα ct, τι ποσοστο αναλογει στον Baby, στον Nitro κτλ?

Καλά αυτό δεν είναι τίποτα,εγώ πλέον χάρη σε ένα πρόγραμμα που κατέβασα από το internet,μπορώ και υπολογίζω πόσες πουτσότριχες χάνουν Nitro και BABY πάνω στον αγώνα είτε είναι 1 ώρα είτε 2ωρο.Μιλάω με ντοκουμέντα,όχι στον αέρα.
Εκτός και να είναι γουλί....οπότε πάει στράφι όλη η δουλειά. :sunglasses:

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
..διοτι κανεις ρεπορταζ.... :grin:

Άσε Πάτερ Γεώργιε,από το πολύ ρεπορτάζ φοράω ματομπούκαλα σαν τον Χαρδαβέλα ή τον Κωνσταντίνου στο μη μου γυρνάς την πλάτη (για τους παλιούς).
Είπα να εξερευνήσω τον τουρισμό πόλεων για να αποφύγω το λέιζερ και την ολική τύφλωση  :grin: :sunglasses:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
:grin: :grin: :grin:

Ααααα, είχε ακύρωση δηλαδή? Για λε...! Για λε...!

EIΠΑΜΕ review ΔΕΝ ΒΑΖΩ όσο και να βαράν τα όργανα! Σ΄επόμενο meeting παρ' Αθην αλώς θα σε καλέσω και θα σου πώ. ΔΕΝ μπορεί να
συγκριθώ στο story με τον ΒΑΒΥ και δεν τρώω sushi ok?

(Eχω ν΄απαντήσω και σε κάτι κοντοσυνχωριανούς σου να κάνω και forward?)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Συνημμένα

• c.jpg
    c.jpg
    14,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • chkg.gif
    chkg.gif
    114,7 KB · Εμφανίσεις: 43
  • cjh.jpg
    cjh.jpg
    33,1 KB · Εμφανίσεις: 33

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΟΤΑΝ γυρίσει ο ΒΑΒΥ μην σε παρασύρω στην ΑΜΑΡΤΙΑ ρασοφόρε.... (ετσι και αλλιώς η Tiffany εφυγε οπότε no problem για το πώς πέρασα...)

Αχ τι ωραίος που ήσουνα μικρός? Οι υπόλοιποι να υποθέσω είναι οι τεθλιμένοι συγκενείς σου?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....Αχ τι ωραίος που ήσουνα μικρός? Οι υπόλοιποι να υποθέσω είναι οι τεθλιμένοι συγκενείς σου?
σωστα !!!! το βρηκες βρε μπαγασάκο..  :boobies: :boobies:

παρε κι αλλη μια, με τους δυο μας. επειδη σεβομαι τα προσωπικα δεδομενα την εχω τραβηξει απο ψηλα για να μη φαινεται το προσωπο σου. εγω ειμαι με το κιτρινο. εσυ λιγο πιο κατω..  :P

Συνημμένα

• ma.jpg
    ma.jpg
    97,6 KB · Εμφανίσεις: 18

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16

παρε κι αλλη μια, με τους δυο μας. επειδη σεβομαι τα προσωπικα δεδομενα την εχω τραβηξει απο ψηλα για να μη φαινεται το προσωπο σου. εγω ειμαι με το κιτρινο. εσυ λιγο πιο κατω..  :P

Βεβαια λίγο πιο κάτω εκει που υπάρχει το τετραγωνάκι και δείχνω εσένα και λέω να ένας ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

Το κόκκινο στο δέντρο είναι αιματάκι από τον πρωκτούλι του πεσμένου????
Συμβαίνει καμία φορά εάν έχει πολλή πάθος η διείσδυση..... :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Βεβαια λίγο πιο κάτω εκει που υπάρχει το τετραγωνάκι και δείχνω εσένα και λέω να ένας ..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μην τρελαινεσαι ρε κολητε. Τα ούρα στερουνται μικροβιων. Ρωτα και κανα γιατρο..

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Τα έχουμε καλογυαλισμένα φίλε και τα 3 τα αρχιδάκια μας για να μην κολλάει το κανταίφι στα δόντια.

Καλά αυτό δεν είναι τίποτα,εγώ πλέον χάρη σε ένα πρόγραμμα που κατέβασα από το internet,μπορώ και υπολογίζω πόσες πουτσότριχες χάνουν Nitro και BABY πάνω στον αγώνα είτε είναι 1 ώρα είτε 2ωρο.Μιλάω με ντοκουμέντα,όχι στον αέρα.
Εκτός και να είναι γουλί....οπότε πάει στράφι όλη η δουλειά. :sunglasses:

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Οκ Path,απλά αναφερόμουν σε μία οδηγία σου σχετική με το review μου για την TIFANY που νόμισα πως το πήρες προσωπικά.
No problem 

Λάθος εντύπωση! Τα review σου όχι μόνο δεν με κούρασαν ποτέ, αλλά τα θεωρώ από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ που γράφονται στο forum! Πραγματικά τα απολαμβάνω!

Μετά από αυτό έχω πλέον σιγουρευτεί οτι δεν έχεις γνωρίσει ξέκωλο Θεσσαλονικιώτικο! Μπροστά στο Θεσσαλονικιώτικο αδερφέ NITRO (ΕΙΔΙΚΑ αυτό που "ανθίζει" στις Δυτικές συνοικίες!), το προαναφερθέν ξέκωλο από το Μπουρνάζι, θυμίζει την Μαρία την άσχημη!

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τα έχουμε καλογυαλισμένα φίλε και τα 3 τα αρχιδάκια μας για να μην κολλάει το κανταίφι στα δόντια.

Αυτά είναι.Μια ξυραφιά με bic των 0,17 λεπτών του Ευρώ και πετιέται στον κουβά πρόγραμμα στατιστικής ανάλυσης "απώλειας τριχών εφηβαίου" (και με gps για δορυφορική ταυτόχρονη κάλυψη) πολλών χιλιάδων ευρώ...

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Καλά ρε YURA μα την Παναγία δεν σε καταλαβαίνω!
Προσπαθώ εδώ και καιρό να μην αντιδράσω μιας και δεν αναφέρεσαι σε μένα αλλά ρε αδερφάκι μου έλεος πια.
Το sex είναι απόλαυση ρε φίλε και εσύ ακόμα και όταν κατά δήλωσή σου γαμείς πάλι γκρινιάζεις.
Γιατί αδικείς τον εαυτό σου δεν το καταλαβαίνω αφού από τα γραφόμενά σου μόνο εμπάθεια μπορώ να διακρίνω.
Και στο κάτω κάτω τί με κόφτει εμένα ποιός είναι χρηματιστής ποιός είναι τραπεζίτης και ποιός καρπαζοεισπράκτορας εδώ μέσα .
Και τα υπογραμμίζεις κιόλας για να δείξεις τί?
Αν δεν κα΄τάλαβες πως έφτασε το ΠΑΣΧΑ των καθολικών τράβα άνοιξε κανένα βιβλίο και τότε θα καταλάβεις πως όποιος τραβιέται με καθολικές πάει διακοπές από σήμερα.Εκτός και αν έχει φράγκα πολλά και κάνει μονίμως διακοπές.
Τώρα αυτά τα μελάτα για καμπάνες και καντήλια στον Αστερα μου θυμίζουν παλιό Ελληνικό κινηματογράφο με τον Βουτσά.
Αν εσύ τρως καλύτερο shusi από τον shusi ή αν τρως περισσότερα σουβλάκια από μένα ποιόν ενδιαφέρει εδώ μέσα?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ είδα ότι έγινε παραλλήρημα εδώ χτές αλλά ήμουν στον αγωνιστικό χώρο και δεν έβλεπα τις κερκίδες! Tiffany είναι αυτή. ΑΣΕ
που είχα συνάντησεις και σοβαρό meeting το μεσημέρι παρ' Αθην αλώς!
ΒΑΒΥ εγω απλώς εργάτης είμαι ΑΦΗΝΩ το τίτλο του ΒΑΣΙΛΕΩΣ σ' άλλους! ΩΣΤΕ την κοπανάς? ΑΥΤΑ έχουν οσοι είναι τραπεζίτες και
χρηματιστές
ενω οι εργάτες θα πάνε στην παραλία.... (Μήπως έφτασε το ΠΑΣΧΑ και δεν το πήρα χαμπάρι?)

ΑΣΕ σου ετοιμάζω κατάσταση το καλοκαίρι ΜΟΛΙΣ ανοίξουν οι tre sic ΚΑΜΠΑΝΕΣ στο ΑΣΤΕΡΑ και τον [size=10pt]ΝΟBU[/size] the best around the world
SUSHI GUY με τα MASHUSHITA έτσι για να έχεις το τερπόν με τα του ωφελίμου με τις τουρίστριες.... ΘΑ  ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ VIP οπότε θα τα λέμε  :2funny:

Nα περνάτε καλά και να προσέχετε ΟΣΟΙ ΟΔΗΓΕΙΤΕ

Υura.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom