Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 76 άτομα (1 μέλη και 75 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Διαπλεκόμενα δε νομίζω εμείς είμαστε πελατάκια απλά ψωνίζουμε από άλλα μαγαζιά και μας την λένε.
Αν δεν κατάλαβες

A ρε τα διαπλεκόμενα! Mην μαλώνετε ρε γαμιάδες υπάρχουν αρκετά μουνιά για όλα τα γούστα! Eντάξει ο Yura προσπαθεί να είναι αντικειμενικός αλλά οι "γερόλυκοι της ροκ" το έχουνε γαμήσει στις θετικές κριτικές!!!!

Eγώ βέβαια αυτήν την εποχή τραβάω γκόμενα που τα κάνει όλα αυτά (CIM,COB, A level κλπ)....TΣAMΠA!!!!! (την κερνάω κάνα HAIG...). Λοιπόν άντε η ζωή αρχίζει στα 300!!!!

Παπά είσαι στόκος έτσι; Σαν την κλανιά πετάγεσαι παντού!

Tην καλησπέρα μου...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Συνημμένα

• 468.jpg
    468.jpg
    27,3 KB · Εμφανίσεις: 23

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Να σας πως ρε αδέρφια...

[size=15pt]ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΡΑΒΗΞΑΝΕ? ΟΛΟΙ ΣΑΣ[/size]

Άντε γιατί έχετε χάσει τη μπάλα κι αντί να μιλάτε για "City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)", μετράτε ποιανού πούτσα είναι μεγαλύτερη! Αν είναι δυνατό να ακούω ενήλικες και όχι παιδάκια!

Επισκέπτης
Να σας πως ρε αδέρφια...

[size=15pt]ΔΕΝ ΚΟΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΡΑΒΗΞΑΝΕ? ΟΛΟΙ ΣΑΣ[/size]

Άντε γιατί έχετε χάσει τη μπάλα κι αντί να μιλάτε για "City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)", μετράτε ποιανού πούτσα είναι μεγαλύτερη! Αν είναι δυνατό να ακούω ενήλικες και όχι παιδάκια!

Πέστα επιτέλους ρε μεγάλε!!!!!!!!!

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Καλά αν είναι να εκνευριζόμαστε τότε να την κόψουμε την πλάκα και να το γυρίσουμε στην κλειδαρότρυπα με το ένα χέρι κάτω από το γραφείο...

Πέστα επιτέλους ρε μεγάλε!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Δεν ειπα να την κοψετε ρε παιδες απλα καπου καπου κουραζει,δε το καταλαβαινετε?καντε οτι θελετε!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Να σας πως ρε αδέρφια...

ΜΑΖΙ σου αλλά γιατί η Tiffany θα γυρίσει πάλι? Για City τουρ στην ΘΕΣ/ΚΗ? Ετσι εγκυκλοπαιδικα ρωτάω! :think:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
γιατί η Tiffany θα γυρίσει πάλι? Για City τουρ στην ΘΕΣ/ΚΗ? Ετσι εγκυκλοπαιδικα ρωτάω! :think:
City Tour? Όχι βέβαια! :dancing:

...προς Τετάρτη - Πέμπτη, (αντε ρε παπαΓιώργη κάνε ένα τομέα "Πολυήμερα meetings") θα έχεις νέα!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
City Tour? Όχι βέβαια! :dancing:

...προς Τετάρτη - Πέμπτη, (αντε ρε παπαΓιώργη κάνε ένα τομέα "Πολυήμερα meetings") θα έχεις νέα!

ΠΡΙΝ κλεισεις ΔΕΝ ρώτησες γαι λεπτομέρεις για να μαθαίνεις?

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΓΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ may be the best around the world... KANONIΣΕ ποιους απο τους εχθρούς ΘΕΛΟΥΝ να σκάσουν απο το κακό τους τα υπόλοιπα ΔΕΝ
είναι ΠΕΤΡΑ αλλά ίσως να φτάνουν εκει....
οκ?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ΠΡΙΝ κλεισεις ΔΕΝ ρώτησες γαι λεπτομέρεις για να μαθαίνεις?
Όταν σε ρώτησα, σε ρώτησα από ενδιαφέρον για να δω αν το χάρηκες! Eγώ την "Tiffany", την ξέρω από παλιά (όπως γνωρίζεις)! :grin:

...πόσο να έχει άλλαξει από το καλοκαίρι?

QUIZ: "Tiffany κρατάω μαχαίρι", όπως είχε πει και ο Φούντας! :2funny:

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
εμένα στην απεξω Path.
Εμ εγω φταίω αντι να σε πεταξω στην Συγγρού με τα κορίτσια με ΠΡΟΣΟΝΤΑ σε πήγα στα σιγουρα.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
εμένα στην απεξω Path.
Εμ εγω φταίω αντι να σε πεταξω στην Συγγρού με τα κορίτσια με ΠΡΟΣΟΝΤΑ σε πήγα στα σιγουρα.

Χωστα του Χωστα του Χωστα του.... (και δεν μου είχε πει τίποτα ότι την ήξερε την ΑΠΟΡΗ κορασιδα... ΘΕΛΩ στοιχεία είμαι άπιστος ΘΩΜΑΣ)  :think:

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775
Amber και Karolina κοντά μας μέσα Απριλίου.

... απ' την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω;...

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom