Ρε σεις....σιγά να μην είναι αυτή 18 ετών που γράφει !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 73 άτομα (4 μέλη και 69 επισκέπτες)
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Και για την ακριβεια αυτην θα επαιρνα φιλε Παριζιανε και για τρεις ωριτσες.
Έμπειρος
yiaramis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 60
- Like
- 254
- Πόντοι
- 5.525
το Ξέρω, στο μυαλό μου είσαι. Εστειλα για 2 ώρες, το γραφείο ούτε απάντησε... Απίστευτο!!!
Την Yriss την έκλεισα γιατί ήθελα κάτι πραγματικά εκφυλο, dirty, σκληρό, και φυσικά με Tίποτα GFE. Με αυτή τη περιγραφή-προοπτική, έκανα καλά???
Έκανες τέλεια! Θα περάσεις καλά!
Εγώ πάω Donna!!!!! σήμερα. Επιτέλους.
η τιφαννι και η γκαμπριελλε η πιτσιρικα η μελαχροινη οπως επισης και η σαρα τουειν είναι ακομη εδω?ξερει κανεις?
Η Tiffany πάει Βουδαπέστη να αγοράσει επιτέλους το εξοχικό των ονείρων της.Καλή σοδειά από Ελλάδα αλλά τίμησε τα άγια χώματά μας.
Η Gabrielle γιορτάζει το πάσχα των καθολικών στο Δουβλίνο.
Η τρίτη σε 7 ώρες κλείνει πόδια και μαγαζί και κάνει check out στο hotel.
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Επειδή δεν έχει περάσει ακόμη κουφώματα, θα της τα πληρώσω εγώ από ΔευτέραΗ Tiffany πάει Βουδαπέστη να αγοράσει επιτέλους το εξοχικό των ονείρων της. Καλή σοδειά από Ελλάδα αλλά τίμησε τα άγια χώματά μας.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 244
- Πόντοι
- 86
Γεια σας ρε λεβεντες στην Ελλαδα....εδω στο Ριο γινεται ο ΧΑΜΟΣ!!!!!
Τι λέει ρε SANIM.. πνίγηκες στις chicas latinas? ;)
Επειδή δεν έχει περάσει ακόμη κουφώματα, θα της τα πληρώσω εγώ από Δευτέρα
Τι εννοείς αναζητητή Μουνοπατιών θα ξανάρθει από Δευτέρα για να το κάνει μαιζονέτα?
PATHFINDER
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
Private!... να θυμηθούμε τα παλιά!Τι εννοείς αναζητητή Μουνοπατιών θα ξανάρθει από Δευτέρα για να το κάνει μαιζονέτα?
Private!... να θυμηθούμε τα παλιά!
Το είχα διαβάσει ότι πηγαίνεις για διαβολοεβδομάδα μαζί της,αλλά δεν ήμουν σίγουρος .
Το θέμα είναι ο διακανονισμός στην τιμή και αν παίζουν και άλλα κριτήρια για να γίνει το καλοκαιρινό σου αστέρι.
π.χ. εξοχικό στη Λούτσα ή ενοικίαση ιστιοπλοϊκού με 12μελές πλήρωμα??
Επισκέπτης
Καλημέρα,η Electra μας ξαναρχεται στις 24του μηνος!Το κοριτσι ειναι ενα ερωτηματικο!Παρ ολα αυτα σκεφτομαι να την κλεισω για κανα δυωρακι.Ειδωμεν....
Φιλαράκι lalaku από ότι καταλάβει δεν θα την έλεγα ερωτιματικό. Από τις κριτικές των συναδέλφων εδώ φαίνεται να τα τιμάει τα λεφτά της. Εμένα να σου πω την αλήθεια δεν μ'αρέσει ούτε σαν σώμα ούτε σαν φάτσα.Βέβαια γούστα είναι αλλά θέλω να ή γκόμενα να είναι ομορφιά στυλ Tiffany,Crystal ή Ναταλυ(SHI)
Albert Speer
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου απο το ομορφο Monte Carlo με δυναμικους χαιρετισμους.
Τωρα στα δικα μας ,εδω περα γινετε του μουνιου το παρτυ και μαλλων εκανα μαλακια που ηρθα τακιμιασμενος.
Κοίτα δυτικά, κοντά σου είμαι. LOL! Αλλά λάθος εποχή διάλεξες να κατέβεις. Ξανακατέβα μεταξύ 14/5 και 8/6 και χωρίς γυναικεία παρέα.
Επισκέπτης
Ναι ο μαλαξ επρεπε να κατεβω μονος , ελα ομως που το εκανα κεφι .Κοίτα δυτικά, κοντά σου είμαι. LOL! Αλλά λάθος εποχή διάλεξες να κατέβεις. Ξανακατέβα μεταξύ 14/5 και 8/6 και χωρίς γυναικεία παρέα.
Την επομενη φορα ισως.
Να εισαι καλα.
Επισκέπτης
Πατερ πως πηγε η λειτουργια με τους καθολικους.
Μηπως περασε και καμμια τουριστρια απο εκει , επιασε τιποτα το τσακιρικο ματι σου.
Μηπως περασε και καμμια τουριστρια απο εκει , επιασε τιποτα το τσακιρικο ματι σου.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
μια χαρα. περασε ναι..Πατερ πως πηγε η λειτουργια με τους καθολικους.
κερδισε 2-0 κι εφυγε..
Επισκέπτης
Παρε αυτο για αρχη .
[youtube=425,350]hGjC0wbUXzk&feature=related[/youtube]
[youtube=425,350]hGjC0wbUXzk&feature=related[/youtube]
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 626K