Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
eerrrmmm *cough* *cough*
Αυτό δηλ. τι σημαίνει? Πως είναι ότι πρέπει για μένα?
Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε...
eerrrmmm *cough* *cough*
Αυτο το ειπαμε κυριε Tipos οτι ειναι το απολυτο για εσενα.eerrrmmm *cough* *cough*
Αυτο το ειπαμε κυριε Tipos οτι ειναι το απολυτο για εσενα.
Αν δεν πιστευης προχωρα στο παρασυνθημα.
Με το ζόρι κρατιέμαι γμτο. Έσκασε αναπάντεχα και πριβέ 24ωρο μέσα στη βδομάδα έρχεται και η "you all know who" πάλι σε λίγες μέρες ... τι να πρωτοκάνω?
έρχεται και η "you all know who" πάλι σε λίγες μέρες ... τι να πρωτοκάνω?
Οπως ελεγε και η γιαγια μου το μουνι θελει υπομονη και γεματο πορτοφολι.Με το ζόρι κρατιέμαι γμτο. Έσκασε αναπάντεχα και πριβέ 24ωρο μέσα στη βδομάδα έρχεται και η "you all know who" πάλι σε λίγες μέρες ... τι να πρωτοκάνω?
Με το ζόρι κρατιέμαι γμτο. Έσκασε αναπάντεχα και πριβέ 24ωρο μέσα στη βδομάδα έρχεται και η "you all know who" πάλι σε λίγες μέρες ... τι να πρωτοκάνω?
Πέρασα μια χαρά. Απλά απο 19 χρονο περίμενα περισσότερη φρεσκάδα στο πρόσωπο, και πιο σφιχτό κορμί. Κατά τα άλλα μία χαρά. Και είναι και κοντούλα (για τα γούστα μου πάντα).
Ποτέ! χαχαχαχα
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ PARIS (πλάκα δεν έχει??):
Την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου απο το ομορφο Monte Carlo με δυναμικους χαιρετισμους.
Απο οτι ειδα τα κανατε μουνι ροιδο παλι και την πεσατε στον μικρο μου αδελφο τον ΝΙΤΡΟ.
Σας παρακαλω να μην μου τον εξιταρετε γιατι θα εχουμε πολυ δουλια οταν γυριζω και δεν θα μπορει να αποδοση.
Για τον φιλο Since θα φερω και ενα μουνι απο εδω που τα κανει ολα σαν αυτο που βρηκε και θα του δινει και ενα 50αρικο και μια βολτα με το cabrio porsico της μετα απο καθε πουτσο που θα της ριχνει.
Τωρα για τον Jack και τους αλλους τι να πω δουλια δεν ειχε ο διαολος γαμουσε τα παιδια του (την τσεπη του εννοουσα).
Αυτο το τελευταιο σβηστετω αμα γουσταρετε.
Απο Πεμπτη παλι πισω με πιο πολλα νεα.
Τον Πατερ αφηστε τον γιατι λειτουργει και σε καθολικη εκκλησια και εχει πολυ δουλια αυτες τις μερες.
Τωρα στα δικα μας ,εδω περα γινετε του μουνιου το παρτυ και μαλλων εκανα μαλακια που ηρθα τακιμιασμενος.
Και εις αλλα με υγεια.
H γκόμενα ήταν η YRISS, η συνάντηση στο Παρίσι, το hotel Ibiss.PARIS? PARIS HILTON? To hotel ή την γκόμενα?
Καλό βράδυ παίχτες!