Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 102 άτομα (8 μέλη και 94 επισκέπτες)

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16

asteri_12

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Κριτικές
10
Like
81
Πόντοι
11
Λίγες αφίξεις βλέπω εκεί. Λογικά θά υπάρχουν ποιό πολλά κορίτσια εδώ. Ευχαριστω πάντως

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
αυτο παιδια συγγαταλεγεται στα ct η εχει μονιμες εν ελλαδι τουριστριουλες?

Διαβαζω....κοπελα απο την Μαλαισια λεει στη Θεσ/νικη και θελει 500ε για μια ωρα..και σκεφτομαι..αν αρχισω να γελαω τωρα θα εχω σταματησει μεχρι το Πασχα η οχι???

Επισκέπτης
Διαβαζω....κοπελα απο την Μαλαισια λεει στη Θεσ/νικη και θελει 500ε για μια ωρα..και σκεφτομαι..αν αρχισω να γελαω τωρα θα εχω σταματησει μεχρι το Πασχα η οχι???
ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΟΧΙ KAI ΚΟΠΕΛΑ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Yorgos εχω μια απορια η οποια μου δημιουργηθικε διαβαζοντας το review που εγραψες για την Donna.
Ειληκρινα δεν σου αρεσε το κοριτσοπουλο !
Απλα ρωταω για να καταλαβω γιατι προσπαθω και δεν μπορω. :think:

Πέρασα μια χαρά. Απλά απο 19 χρονο περίμενα περισσότερη φρεσκάδα στο πρόσωπο, και πιο σφιχτό κορμί. Κατά τα άλλα μία χαρά. Και είναι και κοντούλα (για τα γούστα μου πάντα).

Επισκέπτης
Δεν το λεω κακα αλλα εαν σου αρεσει η αρεσε η Pamela απο Best τοτε το κοντοπουτανο θα επρεπε να πεταγε μπροστα της. :think:
Απλα απορια ειχα και την γνωμη μου εξεθεσα.
Βεβαια γουστα ειναι τουτα και ο καθενας οτι του αρεσει και οτι τον φτιαχνει. :rockon:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Δεν το λεω κακα αλλα εαν σου αρεσει η αρεσε η Pamela απο Best τοτε το κοντοπουτανο θα επρεπε να πεταγε μπροστα της. :think:
Απλα απορια ειχα και την γνωμη μου εξεθεσα.
Βεβαια γουστα ειναι τουτα και ο καθενας οτι του αρεσει και οτι τον φτιαχνει. :rockon:

Pamela την είχα δει πριν χρόνο σχεδόν, ήταν όπως στις φωτό, με τάση από τότε όμως να κινέιται προς εύσωμη. Τα Roche τα κατέβαζε σαν στραγάλια...

Από ότι άκουσα, πλέον έιναι φώκια. Δεν την έκλεισα καν.

Αλλά όπως λες, γούστα είναι αυτά. Και διαφωνούμε συνέχεια, πραγμα που μου λέει ότι εάν βγούμε για καμάκι, δεν θα τσακωθούμε ποτέ. Πράγμα θετικό!

Επισκέπτης
Pamela την είχα δει πριν χρόνο σχεδόν, ήταν όπως στις φωτό, με τάση από τότε όμως να κινέιται προς εύσωμη. Τα Roche τα κατέβαζε σαν στραγάλια...

Από ότι άκουσα, πλέον έιναι φώκια. Δεν την έκλεισα καν.

Αλλά όπως λες, γούστα είναι αυτά. Και διαφωνούμε συνέχεια, πραγμα που μου λέει ότι εάν βγούμε για καμάκι, δεν θα τσακωθούμε ποτέ. Πράγμα θετικό!
Σωστο σαν τον κολλητο μου που ποτε δεν τσακωνομαστε για μουνι και στο φιναλε εαν γουσταρουμε το ιδιο το παιρνουμε νουμεραδα. :2funny: :2funny:

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Πέρασα μια χαρά. Απλά απο 19 χρονο περίμενα περισσότερη φρεσκάδα στο πρόσωπο, και πιο σφιχτό κορμί. Κατά τα άλλα μία χαρά. Και είναι και κοντούλα (για τα γούστα μου πάντα).

eerrrmmm *cough* *cough*

Αυτό δηλ. τι σημαίνει? Πως είναι ότι πρέπει για μένα? :) :)

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom