Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 88 άτομα (7 μέλη και 81 επισκέπτες)

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Και κάτι ακόμη, ΟΚ, συμφωνώ, οι ρουμάνες είναι βλάχες, αλλά ρε παιδιά έλεος με τον "κοινωνικό ρατσισμό", δλδ οι πολωνέζες, ρωσσίδες, ουκρανές, κλπ, τι είναι? ΑΠό την αυλή του Buckingham Palace?  :boobies: Έχω ξανααναφερθεί, σε συγκερκιμένες περιοχές της Ρουμανίας, όπου πραγματικά οι γκόμενες....είναι μίλια μπροστά από πολλές δήθεν κυριλάτες που ανεχόμαστε.

Γνωρίζουμε πολύ καλά γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά σε συγκερκιμένες περιοχές της Ρουμανίας. Willkommen in Hermannstadt γράφει μία από τις εφτά σημαντικότερες πόλεις της Ρουμανίας όταν καταφθάνεις στα σύνορά της, θυμάσαι? Ξεχνάς όμως κάτι σημαντικό. Οι συγκεκριμένες Ρουμάνες που εννοείς, αποκλείεται να τις πετύχεις σε δραστηριότητες που ταιριάζουν στο παρόν θέμα συζήτησης. Που σημαίνει, ότι οι τουρίστριες, πουτάνες και ΣΤΡΙΠΤΗΖΟΥΔΕΣ απο την Ρουμανία, δεν ανήκουν στην κατηγορία που προαναφέρεις και μπορούν τελικά να χαρακτηριστούν ως βλαχορουμάνες. Δεν είναι Transilvanische/Siebenbürger Sachsen! Αυτό απλά το δέχεσαι, δεν το συζητάμε, δεν το αναλύουμε.
Και σε ότι αφορά τις Πολωνέζες, αυτές μην της βάζεις στο ίδιο καζάνι με τις άλλες, ποτέ!

Επισκέπτης
Kάλλιο 50 και "την καπότα στο στόμα" παρά 500 και την ψωλή (ουσιαστικά) στο χέρι  :2funny: :2funny: :2funny:
Mοναδικό ελαφρυντικό που σου δίνω είναι ότι σου αρέσουν οι Jamiroquai

καλη σου μέρα φιλαράκο έχω πολύ δουλειά, είπα να πω ένα γειά...
Την καλημερα μου και χωρις καταρες σημερα οποτε να παει καλα με το κοντοπουτανο την Donna Bell. :2funny: :2funny: :2funny:
Oπως με την Natalia Be χτες. :headbang:

[youtube=425,350]qJbmgx0iDxk&feature=related[/youtube]

vassilios

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
σχετικα με Tiffany
Την συγκεκριμενη την εχω παρει στο Λονδινο αρκετες φορες το ονομα της ειναι lolita και το πραγματικο τηε eva και μου ειχε πει οτι ειναι ουγγαρεζα
ισως ειναι το πιο ομορφο call girl που εχω δοκιμασει.
στο αγγλικο site παντως δειχνει οτι ειναι διαθεσιμη τν ιδια εποχη και στο Λονδινο οπότε προκειμενου να εξακριβώσετε αν ειναι η ιδια θα σασ προτεινα να κανατε ενα υποτιθεμενο booking στο αγγλικο γρεαφειο
Μπορει να ειμαι πολυ καχυποπτος αλλα μου κανει εντυπωση οταν βγαζει 300 λιρες την ωρα στο λονδινο να αποφασισε να ερθει εδω ..... 

Επισκέπτης
Οχι ρε Bill εμεις που την δοκιμασαμε και την ειδαμε απο κοντα αμεσως καταλαβαμε οτι ειναι η διδιμη αδελφη της .
Και δεν την λενε Eva φιλαρακο .
Να πιστευης το ονομα μονο οταν το βλεπεις σε διαβατηριο γραμμενο.

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
ΠΑΝΤΩΣ προσοχή με αυτήν την CREAM την είχα πάρει κανένα χρόνο και τιμά τον τίτλο τις ΒΛΑΧΟΡΟΥΜΑΝΑΣ μ' ότι αυτό συνεπάγεται!
Η του ύψους ή του βάθους!

Η συγκεκριμένη πάντως πριν κάνα χρόνο που ψώνισα ήταν του πολύ μεγάλου βάθους. Όμορφη μεν αλλά από service γάμα τα με μεγάλα γράμματα.

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.000
Πόντοι
5.355
Απαράδεκτη είναι (έχω κάνει review). Μην κλείσει κανένας, να τη στείλουμε πίσω όπως ήρθε...
Η συγκεκριμένη πάντως πριν κάνα χρόνο που ψώνισα ήταν του πολύ μεγάλου βάθους. Όμορφη μεν αλλά από service γάμα τα με μεγάλα γράμματα.

vassilios

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Φιλε baby
Απλα μου φανηκε οτι κατι ηταν υποπτο και θεωρησα οτι επρεπε να ενημερωσω και ποτε δεν ειπα με σιγουρια οτι ετσι ειναι. Επισης στο *********** αναφερει οτι τα αγγλικα της ειναι μετρια ενω η κοπελα μιλαει τελεια αγγλικα αφου ζει εδω και καιρο στο Λονδινο.

Τωρα για να λες οτι δοκιμασες προφανως εχω αδικο αλλα δεν καταλαβαινω σε τι εξυπηρετει η ειρωνεια περι διδυμης αδερφης

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Vasilie καλημέρα, σίγουρα είναι όπως τα λέτε και οι δύο απλά δεν είναι τώρα στο Λονδίνο αφού τώρα είναι εδώ.Τα αγγλικά της δεν είναι μέτρια αλλά δεν είναι και τέλεια αφού αν της μιλήσεις γρήγοαρα χάνει επισόδεια.Πάντως το να θέλεις να μας ενημερώσεις είναι σίγουρα πάρα πολύ καλό και σίγουρα το να είσαι επιφυλακτικός είναι και πολύ σοφό.
Σου προτείνω αν βρεις χρόνο έως την Παρασκευή να την επισκεφθείς και αφού την γνωρίζεις θα περάσεις και καλά.
Στην συνεργασία της με το προηγούμενο πρακτορείο προφανώς κάτι συνέβει γιατί από to Holywood να έρθει να πάιξει με Ελληνα "ΠΑΡΑΓΩΓΟ" το βρίσκω λιγάκι παράδοξο.

Φιλε baby
Απλα μου φανηκε οτι κατι ηταν υποπτο και θεωρησα οτι επρεπε να ενημερωσω και ποτε δεν ειπα με σιγουρια οτι ετσι ειναι. Επισης στο ***** αναφερει οτι τα αγγλικα της ειναι μετρια ενω η κοπελα μιλαει τελεια αγγλικα αφου ζει εδω και καιρο στο Λονδινο.

Τωρα για να λες οτι δοκιμασες προφανως εχω αδικο αλλα δεν καταλαβαινω σε τι εξυπηρετει η ειρωνεια περι διδυμης αδερφης

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
στη περιγραφη των πολυ αγαπητων φιλων baby και nitro με την tiffany μιλαμε για μια ωρα και μια εκτονωση η' επιτρεπονται περισσοτερες,eρωτηση με συναδελφικους χαιρετισμους

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
Αν και δεν είχα βάλει ποτέ στον εαυτό μου αυτόν τον προβληματισμό,πιστεύω πως σε μιά ώρα είναι όσα προλάβεις και όσα αντέχεις.
Ετσι δεν είναι BABY?
Το κορίτσι είναι πολύ πρόθυμο και εξυπηρετικό

στη περιγραφη των πολυ αγαπητων φιλων baby και nitro με την tiffany μιλαμε για μια ωρα και μια εκτονωση η' επιτρεπονται περισσοτερες,eρωτηση με συναδελφικους χαιρετισμους

Επισκέπτης
Εγω παντα δυο ριχνω.
Το πρωτο ενα καλο πηδο και το δευτερο μονη της στο στομα αν τα καταφερνει.

Επισκέπτης
Δεν βλεπω κανενα νεο για την μινρη μας φιλη την Donna Bell .
Κανενας αλλος δεν δοκιμασε.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
σχετικα με Tiffany

Την συγκεκριμενη την εχω παρει στο Λονδινο αρκετες φορες το ονομα της ειναι lolita και το πραγματικο τηε eva και μου ειχε πει οτι ειναι ουγγαρεζα ισως ειναι το πιο ομορφο call girl που εχω δοκιμασει.
στο αγγλικο site παντως δειχνει οτι ειναι διαθεσιμη τν ιδια εποχη και στο Λονδινο οπότε προκειμενου να εξακριβώσετε αν ειναι η ιδια θα σασ προτεινα να κανατε ενα υποτιθεμενο booking στο αγγλικο γρεαφειο

Μπορει να ειμαι πολυ καχυποπτος αλλα μου κανει εντυπωση οταν βγαζει 300 λιρες την ωρα στο λονδινο να αποφασισε να ερθει εδω .....
Φίλε vassilios,

Νομίζω πως κάνεις λάθος σε μερικά πραγματα. H Tiffany που βρίσκεται τον τελευταίο καιρό (και όχι μόνο) στην Ελλάδα, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ η Lolita του abragirls.com! Αν μάλιστα παρατηρησεις τις φωτογραφίες που έστειλα εχθές, έχουν το υδατογραφημα του abragirls! Σωστά μέχρι εδώ!

Όμως, το πραγματικό της όνομα ΔΕΝ είναι Eva - λάθος θυμάσαι - και το ξέρω διότι προφανώς εγω της είχα κλείσει το εισητήριο, οπότε γνωρίζω το πραγματικό όνομα και επίθετο και την εθνικότητα. Η κοπέλα είναι σκέτη φωτιά! Φαρμακι! Το ξέρω διότι προηγούμενο καλοκαίρι, την είχα εδώ μια εβδομάδα - σε καλύπτει η απάντησή μου?

ΥΓ. Το ΕΑΝ συνεργάζεται ακόμη με abragirls ή όχι και ΓΙΑΤΙ διέλυσε (αν διέλυσε) την συνεργασία της, ή γιατί έφυγε (που δεν έφυγε) από το "Hollywood" για να παίξει στην "Ελληνική σκηνή" δεν μας αφορα.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ευχαριστω baby και nitro,ανοιγει ο δρομος ,με την tiffany μαλλον δεν προλαβαινω αλλα πλησιαζει πολυ κοντα η στιγμη του  πρωτου  μου citytour ελπιζω με μια γυναικα σαν και αυτη,

vassilios

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
παιδια ευχαριστω για τις πληφοριες σας και επαναλαμβανω οτι ποτε δεν ειπα κατι με σιγουρια για την Τιφφανυ , απλα καποιον ενδοιασμο που ειχα
Νομιζω οτι το θεμα ξεκαθαριστικε και οπως παραδεχτηκα στο προηγουμενο μου post ειχα αδικο
Εκεινο που παντως συμφωνουμε ολοι ειναι οτι η γκομενα ειναι κουκαλαρα τρομερη !!!!

Επισης επειδη βλεπω οτι υπαρχουν πολλοι εμπειροι εδο περα μηπως υπαρχει κανεις που να μπορει να μου προτεινει κατι καλο για Βουκουρεστι που θα ειμαι την ερχομενη εβδομαδα ?

Επισκέπτης
Review για Βάζω εδώ εντυπώσεις μέχρι να ανεβεί στην ανάλογη σελίδα.

Πιπίνι….
Γύρισα από Chanel και παραθέτω καθαρά υποκειμενικές εντυπώσεις. Η κοπέλα είναι όπως στις φοτό, ψηλή, όμορφη και πολύ νέα. Με υποδέχτηκε πολύ φιλικά, είπαμε αρκετά, όσα τις και μου επέτρεπαν τα Αγγλικά μας, και μετά το ντουζάκι  προχωρήσαμε στο θέμα. Συμπεριφορά GFE , πολύ καλό σώμα και πρόσωπο, άλλα από στήθος  παιδικό. Μικρά στήθη με μικρές θηλές, έμενα προσωπικά μου αρέσουν τα μικρά στήθη άλλα όχι τόσο, πραγματικά παιδικά. Μου είπε ότι όντως είναι 19 χρονών, κάτι το οποίο σίγουρα δεν απέχει από την πραγματικότητα. Από εξυπηρέτηση προσπαθεί , όμως δεν με απογείωσε, πίπα όχι κάτι το εξαιρετικό, δεκτική σε όποια στάση θέλεις δεν μου αρνήθηκε κάτι, πολύ στενή για το λόγο αυτό βάζει συνέχεια κρέμα, κάτι που με χαλάει και  λοκό δεν δίνει, το 69 έμεινε στο 6 – το 9 δεν έγινε - γιατί δεν μου άρεσε η μυρωδιά της. Τελείωμα, (CIM), στο στόμα ναι και μετά μασάζ με λάδια κλπ.  Επαναλαμβάνω ότι πέρασα καλά 1 ώρα ,δεν με απογείωσε βέβαια, άλλα και δεν με απογοήτευσε. Πιθανόν το πρωινό RV και ίσως ο τύπος μου (δεν είμαι δα και πιτσιρικάς) να μην τις έβγαζαν κάτι πιο ‘’δυνατό ‘’, πάντως προσπαθεί και είναι πολύ φιλική.

max1981

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Θελω τα φωτα ρε παιδες!
Πως θα κλεισω ραντεβουδακι με την Tiffany?
Γιατι διαβαζω τοσα και δε λεει να την χασω!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom