Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (2 μέλη και 58 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Oι τελευταίες κριτικές CT είναι αποκαρδιωτικές..απορώ χώνουν μερικοί συναγωνιστές τετρακοσάρια και οι γκόμενες σέρνονται...

Επισκέπτης
Που εισουν φιλε και αργησες. :2funny: :2funny:
Kάλλιο 50 και "την καπότα στο στόμα" παρά 500 και την ψωλή (ουσιαστικά) στο χέρι  :2funny: :2funny: :2funny:
Mοναδικό ελαφρυντικό που σου δίνω είναι ότι σου αρέσουν οι Jamiroquai

καλη σου μέρα φιλαράκο έχω πολύ δουλειά, είπα να πω ένα γειά...

tas33

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
15
Like
5
Πόντοι
11
Κανενα νεο για Natalia δεν εχουμε?
Γαμωτο...
Να κλεισω αυτη η να προτιμησω Donna?
Με τρελανε ο jorgekavlares με τηυν κριτικη του...
Αποτι καταλαβα πρεπει να εχουμε και τα ιδια γουστα
δεν ξερω για την donna παντως η  natalia ειναι ενα πολυ γλυκο νεαρο κοριτσι για πολλυ gfe καταστασεις προθυμη να σε ικανοποιησει 

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
δεν ξερω για την donna παντως η  natalia ειναι ενα πολυ γλυκο νεαρο κοριτσι για πολλυ gfe καταστασεις προθυμη να σε ικανοποιησει 

Από ποιο πρακτορείο είναι αυτές;Για δώστε πληροφορίες,να επενδύσω 500€ που μου περισσεύουν!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Mη μου το θυμίζεις - μη μου το θυμίζεις - μη μου το θυμίζεις! Πως την έχασα την www.bourdela.com/content/view/1370/1/]Camille[/url] γμτ τη γκαντεμιά μου γμτ!!!  :headbang: :headbang: :headbang:

ΥΓ. Κριτικές δεν βλέπω για Tiffany που πολύ περιέργος ειμαι να μάθω πως "μετράει" ως CT - που αν έχει τα μισά από τα ατού της στο σερβις των πολυήμερων, θα σαλτάρει πολύ κόσμο! Αν και δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για τίποτα... ειδικά για βίζιτες. Το περιέργο ειναι οτι ο ΒΑΒΥ δεν "χτυπησε" ακόμη, ή "χτύπησε" και δεν μιλάει :grin:

AΣΕ που έχασες και την CLAUDIA τότε και έχεις πάθει ταράκουλο. ΛΕΙΠΕΙ η γυναίκα και χορεύει ο ΝΕΟΣ! Για CLAUDIA έγραψα ΜΗΝ ΠΕΙΣ πάλι ιστορίες! Η Τιφανυ
ΟΝΤΩΣ ΜΟΥΝΑΡΟΣ έχει ήδη περάσει απο ISO  :knockinb: ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΦΟΒΑ για το ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Καλό Απόγευμα!

kolpos75

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Σεπ 2006
Like
4.529
Πόντοι
1.706
Τελικά πάμελα τίμησε κανείς????????????

Επισκέπτης
Λοιπον μαγκες γυρισα απο Natalia και εχω τα εξεις .
Οκ καλο το κοριτσι για GFE αλλα οχι για μενα αλλα για τους Γαλλους που γραφουν τα review αυτα που γραφουν ειναι η δευτερη φορα που τους εμπιστευομαι και την παταω.
Τελικα μονο το ενστικτο μου θα εμπιστευομαι απο εδω και μπρος.
Οσo για την Pamela Yura & Yorgo μαγκες το καλο που σας θελω δεν ξερω απο service αλλα απο εμφανιση γαμισετα και εχει παρει πολλα κιλα.
Δεν λεω οτι περασα χαλια αλλα δεν μου ειπε τιποτα η Πολωνεζα.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
OK αυτό φανταζόμουν και εγώ, τολεγε και κάποιος εδω ΔΕΝ θυμάμαι. ΟΚ μετά την παραλία βουρ στην διαδήλωση στο κέντρο. ΔΕΝ τρώω σε σουβλακερί
ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, θα προτιμίσω την ΞΑΝΘΙΑ ξεροκιανή. (Τι τι να τιτιβισω)

Regards

Yura.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΠΑΝΤΩΣ προσοχή με αυτήν την CREAM την είχα πάρει κανένα χρόνο και τιμά τον τίτλο τις ΒΛΑΧΟΡΟΥΜΑΝΑΣ μ' ότι αυτό συνεπάγεται!
Η του ύψους ή του βάθους!

Επισκέπτης
Ειχα μια ελπίδα οτι θα έρθει η  sheila την άλλη εβδομάδα αλλα δυστυχώς πάλι με το πουλί στο χέρι θα μείνω :bigdick:  :headbang:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Οσo για την Pamela Yura & Yorgo μαγκες το καλο που σας θελω δεν ξερω απο service αλλα απο εμφανιση γαμισετα και εχει παρει πολλα κιλα.

Το φοβόμουνα αυτό....

Ειλικρινά, και χωρίς παρεξήγηση, επειδή δεν θέλω να με αρχίσετε στις φάπες, την έχω δει την τύπισσα σε άλλη "φάση", όχι CT, όπου ενδεχομένως να έπαιξαν και άλλα πράγματα ρόλο. Μου έχει μείνει στο μυαλό, σαν μία όμορφη γυναίκα (με την παραδοσιακή έννοια του όρου), η οποία όμως εάν πάρει έστω και 2-3 κιλάκια, μπορεί και να την πεις εύσωμη, με πολύ κέφι όμως και ατελείωτες ορέξεις. Αυτά.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom