xristos1000
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Πάντως ρε παίδες πολύ εντύπωση μου κάνουνε οι κριτικές για το www.bourdela.com/content/view/1665/1/]μπαζάκι[/url]. Αυτή τη στιγμή στα μπουρδέλα της Αθήνας βρίσκεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 καλύτερες από δαύτη. >
Έλεγα μήπως την αδικούν οι φωτός στο site, αλλά είδα και την φωτό του rebeti (από το meeting του) και είναι χειρότερη εκεί.
Να γίνει....Καλημερα κοριτσια!Μια κουβεντα θα πω και σε λιγο παω για δουλεια!
Η JANE θα γινει δικια μου σημερα!!!!
Κύριοι αγαπητοί , αγαπητοί κύριοι καλήσπερα σας!βρηκα αυτα
πως τα βλεπετε απο αξιοπιστια?
Μετα την Πρωτομαγια εγω ποτε δεν φοραω καλτσες και σπανια μακρυα παντελονια.Επίσης να ενημερώσω ότι συνάδελφος που πηγε στην Jane άφησε πίσω μια κάλτσα....
Ο καημένος ....
Παρακαλείτε ο εν λόγω μονόκαλτσος να περάσει από την ρεσεψιόν του hotel για να την παραλάβει....
BABY για ψάξου μήπως σου λείπει τίποτα...
Sorry παίδες μπορεί να τα αξίζει, μπορεί να λέτε τα καλύτερα λόγια αλλά με αυτές τιμές αν την προτιμήσετε θα είστε πολύ λάθος. Δεν λέω κουμάντο στο πορτοφόλι κανενός δεν κάνω και όποιος θέλει ας πάει αλλά αυτά θα δουν όλοι όσα γραφεία στέλνουν ct εδώ και θα σου πουν "μαλάκες είμαστε εμείς με τα 250€? Αφου τα δίνουν οι Ελληνες θα το ανεβασουμε και εμείς!!!". Προσωπικά ήθελα να πάρω αλλά με 350 και με αυτά τα services οχι.Αν είχε μέσα στη τιμή και anal τότε φίνα αλλά έτσι? ΄ΜΑΥΡΟ ΚΑΡΑΜΑΥΡΟ ΣΑΝ ΤΟ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ!που να παει καλα μας εχει περασει για τον βγενοπουλο αυτη
Λαθος σας κατά την γνώμη μου...Πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη έτσι? Μαγκιά σας αμα τα έχετε και πάνω από όλα αν κατά την κρίση σας είναι σωστό να τροφοδοτήσετε μια τέτοια κατάσταση. Για άλλες πάντως έχει γίνει μπουκοτάζ εδώ μέσα και κατέβαζαν τις τιμες νομίζω ότι αν θέλουμε να βοηθήσουμε την κατάσταση θα ήταν καλό να πέσει ένα κράξιμο στο manager της ή να πέσει μποικοτάζ εδω μέσα...Οπως εχω ξαναπει οσο θα υπαρχουν τυποι ( βαζω και εμενα μεσα σε αυτους ) που τα δινουν ετσι θα ειναι .
ΒΑΡΑΤΕ ΜΑΣ λοιπον η φερτε την καινουργια Lolita για να ξεχασουμε την παλια.
Εγω τις ξερω και τις δυο αδελφε και δυστυχως και η αλλη παπαδες κανει .Να πω και κάτι άλλο? Η Καρολίνα χρεωνει 400€ την ώρα. Μπορεί να μην έχει την ομορφιά της Lolita(δεν την έχω δει, ότι ακουω απο εδω) αλλά η Karolina κάνει παπαδες στα services της!