Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 77 άτομα (1 μέλη και 76 επισκέπτες)

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281
KAI EΠΕΙΔΗ είμαι MANIAKOS λέω την δευτέρα να πάω στο πιο κάτω ...ρχίδι...

Εντάξει ΜΗΝ με δείρετε! Εχει κα΄τι κιλάκια παραπάνω ΑΛΛΑ λέω να πάω να τις ΞΕΣΚΙΣΩ το ΚΩΛΙ και να έχω και μαστίγιο ΜΑΖΙ. ΚΑΤΙ τέτοιο
έχω εμπευση ρε παίδες.... ΔΕΝ ξέρω θα κλείσω και αμα δεν είναι έτσι την κάνω ΜΕ ΒΑΡΙΑ πηδηματάκια!

YURA μακρια απο το δευτερο πιπινι. Θα το μετανοιωσης  :headbang: :headbang:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
ΠΙΟ ΑΠ΄ΟΛΑ με μπερδευψες! Την VIOLET ή την ΑΝΩΜΑΛΗ που έρχεται ΔΕΥΤΕΡΑ?  :think:

Thanks

Επισκέπτης
Για παρτυ σου Rebetis  και μονο απο τον Lala ,μονο δωσε βαση στο 00:39.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αρε αθανατε www.crazypics.de/] [/url]

lala 
4.gif
[/url]

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστώ για λέγε τίποτες παραπάνω? Με έχει πιάσει το κατι τις μαζί της... αναμένω. ΠΑΝΤΑ ισχύει οτι πάω βλέπω και φεύγω αμα δεν κάνει
αλλά και τα φράγκα παίρνω πίσω!

Επισκέπτης
Μην μου ταραζεσαι δασκαλε μην ξεχνας οτι εχουμαι και μια ηλικια. :tickedoff:
Το καλο κομματι του ΑΑΑ πρακτορειου το εχω ανακαλυψει πριν δυο χρονια οταν μας ειχε επισκεφθει με δυο τουρ.
Αν εδινε και κουλουρι και δεν σε εστελνε στον φουρνο θα ηταν απο τα πιο μεγαλα αστερια.
Παντως η μικρη ηταν πολυ δυνατη και αυθεντικη πανω απο ολα , με αλλα λογια πολυ αληθινη πραγμα δυσκολο να το βρης σε αυτες τις κυριες. :rockon:
Εστειλα και το αδελφακι μου να περασει μια βολτα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

timoleon

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
ξερουμε τιποτα για την cath  απο erotigirls που ερχεται στις 18/5

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
αγγλικη εκδοση υπαρχει ή πρεπει να μαθουμε ρωσικα? :2funny:

εμεις οι μαλακες φταιμε πηραμε ολα τα proficiency και τωρα που ο πουτσος θελει ρωσικο μουνι (κακομαθημενος ως ειναι) πηραμε τα αρχιδια μας.

Φταιει βεβαια και το σχολειο με τους αθανατους πισογλεντζεδες - αχρηστουσ δασκαλους που μαθαινουν ακομη γαλλικα στα παιδιά!

BerettaSO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Κριτικές
9
Like
447
Πόντοι
281

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
παντως αυτος ο yura πολυ θαρρος ρε παιδακι μου,αν κρινω απ τις  φωτογραφιες της laura τραβηξε απο 17 και του  βγηκε 21,τωρα για αυριο δε με αυτη τη peach-πριτς πως τη λενε θα τραβηξει απ τα 19,μην πω απ τα 20....χαρα  στο κουραγιο του,εδω μιλαμε για κομαντο ο ..παππους..και αποφασισμενος !!!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
anyway ,
οι αγγλομαθεις να κλικαρουν εδω
η κουλαμαρα ειναι οτι μετα τη μεταφραση ,
δεν υπαρχει στην αναζητηση η Ελλαδα , παρα μονον η Αμερικη :headbang:
Ρε τι εχουμε παθει... :idiot: :uglystupid:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Μην μου ταραζεσαι δασκαλε μην ξεχνας οτι εχουμαι και μια ηλικια. :tickedoff:
Το καλο κομματι του ΑΑΑ πρακτορειου το εχω ανακαλυψει πριν δυο χρονια οταν μας ειχε επισκεφθει με δυο τουρ.
Αν εδινε και κουλουρι και δεν σε εστελνε στον φουρνο θα ηταν απο τα πιο μεγαλα αστερια.
Παντως η μικρη ηταν πολυ δυνατη και αυθεντικη πανω απο ολα , με αλλα λογια πολυ αληθινη πραγμα δυσκολο να το βρης σε αυτες τις κυριες. :rockon:
Εστειλα και το αδελφακι μου να περασει μια βολτα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

AΔΕΛΦΕ είμαι cool, A και πες του ΑΔΕΛΦΟΥ να προσέχει τα περίεργους ατραπούς που έχει ΠΑΡΕΙ!  :headbang: Ξέρει που θα με βρεί...
ΛΟΙΠΟΝ πίσω στο θέμα μας, για weekend ετοιμάζω ταξίδι σε άλλη γη σε άλλες πολιτείες.... ΟΣΟ για το ΑΑΑ models ξέρω
καθε κοντοπούτανο που έχει περάσει απο εκει δις και τρις και πολλαπλις, βλεπε JULIA αλλα ΔΕΝ ΜΟΥ φαίνεται ΔΕΝ ειχες
πάρει την ΜΗΤΡΑ των ΜΗΤΡΩΝ σε DUO την JANE!!! Ρώτα και θα σε πουν ΑΔΕΛΦΕ!!!! Τι πορνοσταρ και παπάρια .... εκει να
δεις έργα, ασε που ειχαν έρθει και σε ένα ξενοδοχείο του κώλου και τρόμαξα να μπώ αλλά κόντευα να βγώ απο τα παράθυρα...
Και αυτό το ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΟ η AVA τις περισσότερες που φέρνει είναι φίλες κολλητές που τις κάνει forward.... :2funny: :2funny: :2funny:
Kαι η ίδια στο μαγαζί πρέπει να δούκευε κάποια φορά αλλά για ψιλά!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
παντως αυτος ο yura πολυ θαρρος ρε παιδακι μου,αν κρινω απ τις  φωτογραφιες της laura τραβηξε απο 17 και του  βγηκε 21,τωρα για αυριο δε με αυτη τη peach-πριτς πως τη λενε θα τραβηξει απ τα 19,μην πω απ τα 20....χαρα  στο κουραγιο του,εδω μιλαμε για κομαντο ο ..παππους..και αποφασισμενος !!!

Και μην με δείς απο ΚΟΝΤΑ οι νέοι δεν ΜΑΜΑΝΕ την σήμερον ημέρα ΤΟΝ ΠΑΙΖΟΥΝ στο GUZEL!

A και κα΄τι άλλο ΑΜΑ μου κανει klik η γκόμενα πάω με τα ΧΙΛΙΑ! Το ίδιο και το άλλο ΞΕΚΟΛΙ που λεει πέρνει και 2-3 μαζί ΜΑΛΛΟΝ με κολλητό ΘΑ ΠΑΩ, σάντουιτς θα την ΚΑΝΟΥΜΕ!!! :new_shocked:

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
τιμολεοντα...ι καθ ειναι η παλια σαντρα απο μοντελς εσκορτ...ωραια γκομενα..αλλα μετριο σερβις...δεν θα την συνιστουσα.. :jerking:....μακρια...φιλαρακι..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ρε σεις σαν να μου λετε οτι εκανα μαλακια που ακυρωσα με το lauridion? δεν ξερω κανενα μισαωρο πριν φτασω στο date καποια δυναμη αορατη με απετρεψε  :headbang: :headbang: :headbang:

timoleon

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
εκτορα ευχαριστω
δε λεει να φαμε καμια ...... φολα