Επισκέπτης
Καλο.
Εγώ που το δοκίμασα το μπαζάκι antisthenis, έχει καλό σωματάκι και στα 4 κάνει καλό στήσιμο, αλλά στο πρόσωπο είναι σαν ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ με κάτι χονδροκομένα μάγουλα. Τα ελληνικά της είναι αρκετά καλά (Αλήθεια που τα έμαθε?)γιατί από ότι είπε είναι απο τσεχία μεριά. Για τα δεδομένα τις Τσεχίας είναι ΚΑΡΑΜΠΑΖΟ, για τα δεδομένα της ελλάδας είναι μια normal κοπέλα με παραφουσκομένο πρόσωπο!!!Πάντως ρε παίδες πολύ εντύπωση μου κάνουνε οι κριτικές για το www.bourdela.com/content/view/1665/1/]μπαζάκι[/url]. Αυτή τη στιγμή στα μπουρδέλα της Αθήνας βρίσκεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 καλύτερες από δαύτη. >
Έλεγα μήπως την αδικούν οι φωτός στο site, αλλά είδα και την φωτό του rebeti (από το meeting του) και είναι χειρότερη εκεί.
ειμαι ολος αυτια και περιμενω
σχημα λογου aδερφε rebetis , πραγματικα μου προκαλουν εντυπωση οι κριτικες παντα φιλικα ;)ρε συ striantaf και με τα αυτια, ρε αλανι!!!!
Αποκωδικοποίησε και αποφασισε, τι αλλο θες δηλαδη. ;) ;)
α ρε αλητηηηηηηηηηηΣε καταλαβαμε Striantaf!!
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value=""></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
δεν ξερω ρε, αβυσσος η ψυχη του ανθρωπουstriantaf, ποτε ερχεται η δικια σου ρε συ;
αστα και με φοβιζει η μοναξια παντως μακαρι ολοι να τον βρεχουν ρε συ, αυτο ειναι σωστοΜαγκα μου παλι μονοι μας μειναμε να κρατησουμε το thread, τι διαλο ολοι γαμανε;
επιστροφη απο jane αν εχεις το θεο σου δεν εχω και εγω καπου να τα πω .........καλα περασα να πω την μαυρη μου αληθειαΑντε παω για νανι, καλο βραδυ και μην ξεχναται Αυριο ειναι μια αλλη μερα!!!!