Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 178 άτομα (16 μέλη και 162 επισκέπτες)

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ειπαμε,θα γινει της λολιτας,αυτη η κοπελα ειναι στο αιμα της να σερνει τον ΔΙΧΑΣΜΟ στα μελη του site,γι αυτο ας προσευχηθουμε ολοι στην ΑΓΙΑ ΛΟΛΙΤΑ,ν αναψουμε ενα κερακι στη χαρη της να μας ευλογησει να πανε ολα καλα  :priest: :priest: :priest:              

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
αμα απο τις 24 ωρες οι 16 ηταν ραντεβου οσες μερες εκατσε και λιγα εβαλε

dorian69

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ που το δοκίμασα το μπαζάκι antisthenis, έχει καλό σωματάκι και στα 4 κάνει καλό στήσιμο, αλλά στο πρόσωπο είναι σαν ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ με κάτι χονδροκομένα μάγουλα. Τα ελληνικά της είναι αρκετά καλά (Αλήθεια που τα έμαθε?)γιατί από ότι είπε είναι απο τσεχία μεριά. Για τα δεδομένα τις Τσεχίας είναι ΚΑΡΑΜΠΑΖΟ, για τα δεδομένα της ελλάδας είναι μια normal κοπέλα με παραφουσκομένο πρόσωπο!!!

το μπαζακι LAURA ηταν στη Θεσσαλονικη -με ελαχιστα διαλειματα- απο περσυ το καλοκαιρι σαν JULIA. Ετσι εμαθε και Ελληνικα. Την εχω παρει κατα επαναληψη (πανω απο 10 φορες), με 100 ε το διωρο και ομολογουμενως ηταν πολυ καλη, με χαρακτηριστικο οτι εχυνε κι αυτη. Τωρα εαν εσεις οι χουβαρνταδες (με προσπαθεια απεφυγα την κλασσικη προσφωνηση) των ct, θελετε να γαματε με 250 ε την ωρα, δικαιωμα σας. Ειναι και ενα ειδος κοινωνικης δικαιοσυνης (οι εχοντες τα σκορπανε στους μη εχοντες, και εν τω προκειμενω σε μια φτωχια κοπελα απο το Μπρνο και στο πλουτιζον γραφειο της).
Αλλα ειστε εσεις που χαλασατε την πιατσα.....

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
εγω παντως την αλλη εβδομαδα θα τιμησω κατσε κατω απο την bara :2funny: και μαλλον julia :rockon: :rockon:

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.209
Πόντοι
6.635
Φιλε μακριά έγω έκανα κράτηση για κάποια από εκεί ζητήσανε προκαταβολή και μετά εξαφανιζόλ. :headbang: :headbang: :headbang:
Πάλι καλά που δεν ήταν πολλά τα λεφτά,  :jerking: μου
Δεν εχω ιδεα τι παιζει στην Μολδαβια, αλλα αν αυτα τα μουνια που ειδα στο site υπαρχουν, τοτε κυριοι ειμαστε πολυ μεγαλοι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: με αυτα που μας πασαρουν στην Ελλαδα , (β,γ κατηγορια και βαλε γαμαμε) κριμα!
Ελπιζω να μην ισχυουν αυτα που ειδα...αλλιως  :headbang: βουρ για Μολδαβια :rockon:

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
ενταξει εχουν ερθει και ελλαδα δυνατα μουνια

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
αντε παλι ο rob ξεκινησε τα mail  magda, carmen η πραματια του αυτη την φορα χωρις εκπτωτικα κουπονια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
η crystal crown μολις ξανανεβηκε στο  yea

Επισκέπτης
χα χα χα εγω την προλαβα στα 300 μετα απο παροτρυνση καποιου απο εδω ;) ;) ;)
Μα εγω της εκανα μεγαλη φασαρια και της ειπα δεν ξερω τι θα κανεις στα επομενα τουρ αλλα σε αυτο οποιον εχεις παρει με τις παλιες τιμες και σε ξανακλεινει ειναι ντροπη να του τις αλαζεις τωρα .
Για την ακριβεια της ειπα οτι ειναι ανηθικο.
Μου ζητησε συγγνωμη της εδωσα την γνωστη ταριφα και ολα πηγαν μια χαρα.
Ολα θελουν τον τροπο τους παλικαραδες. :think: :rockon:

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
οταν λεω για Μολδαβια εννοω να παμε εκει να φερουμε γκομενα.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
baby bara εχεις τιμησει? θα περασω καλα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Το rouge velour ανακοίνωσε ότι σύντομα θα φέρει στην Ελλάδα μια Karina η οποία είναι ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΟΥΝΙ!

Επισκέπτης
Μεχρι να το φερει παμε για καμμια αγριαδα σημερις. :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 12.jpg
    12.jpg
    84,1 KB · Εμφανίσεις: 20

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24