Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (4 μέλη και 57 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:2funny:

Συνημμένα

• 83.jpg
    83.jpg
    43 KB · Εμφανίσεις: 22

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
μηπως να βαλουμε και τις δικιες μας αναμεσα

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ΒΑΒΥ πας να ξεπερασεις το πλεζουρι? :2funny:

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
οχι αλλα την ειχα δει στο site μεσα και ειχα αρρωστησει με τις βυζαρες τις

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
καλησπερα παιδες. νεο μελος εδω. παλιος ομως city toyristas. θελω τη γνωμη σας για την francesca felluci.περιμενω με αγωνια. υπαρχει λογος.thanks

Εγγρ.
15 Μαΐ 2008
Like
16
Πόντοι
1
jessica η απολυτη μουφα. νομιζει η γκομενα οτι ειναι η θεα .τζαμπα λεφτα πεταμενα .δε λεω βυζαρες 7 μετρα αλλα την εχει δει η τυπισσα. μακρια

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Ειμουν χτες με το jenaki,   μου ελεγε οτι δεν της αρεσει καθολου το sushi αλλα για να σε ευχαριστησει τα καταπινει ολα ........τα μακι,  νιγκιρι  .  Καταλαβες λες και τα ειχε και στο χωριο της , αμα ξαναπας παρε της κανενα κεμπαμπ να στανιαρει αφου δεν καταλαβαινει απο sushi .  

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
οι 2 τελευταιες θα ειναι εδω την αλλη βδομαδα

than88

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Ιαν 2008
Κριτικές
36
Like
0
Πόντοι
1.225
Διαβάζω διάφορα στα προηγούμενα ποστάκια περί αυξομειώσεων τιμών που συνδυάζονται με υψηλές αποδόσεις υπηρεσιών και άλλα τέτοια. Ίσως να είναι σκόπιμο να γίνει σε όλους κοινή συνείδηση εδώ μέσα ότι πολλές γκόμενες λειτουργούν σαν photo play. Όσα περισσότερα πενηντάρικα ρίξεις τόσα περισσότερα παιχνίδια θα παίξεις. Όταν πηγαίνει ο τάδε στη λολίτα ή στην ψολίτα ή στην οποιανδήποτε και της λέει εγώ είμαι πλούσιος τσίμπα 1000 ευρουλάκια και την Παρασκευή τα λέμε στο τάδε κλαμπάκι όπου θα πιεις μέχρι να ξεράσεις τι να της πει ο δύσμοιρος που πάει με τα 300 ευρουλάκιά του? Δεν υποτιμώ την αξία του χρήματος απλά κάποιες γκόμενες έχουν την τακτική όσο περισσότερο ρουφάνε τόσο περισσότερο να αποδίδουν. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που σέβονται το γεγονός ότι τις τιμάς με την παρουσία σου εκεί και με τα λεφτά σου και ευχαριστιούνται άμα λάχει και το γαμήσι. Γι'αυτό πρέπει να είμαστε εδώ για να βλέπουμε τι πραγματικά μας αξίζει και να ξεχωρίζουμε τις πραγματικές επαγγελματίες από αυτές που δουλεύουν με επίσημους χορηγούς. Για κάποιες δε μετράει ούτε το πόσο μεγάλο πουλί έχεις, ούτε τα όμορφα μάτιά σου, ούτε οι σφιχτοί κοιλιακοί σου.

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
Για Julia & Alexandra συμφωνω...
Για την Mira όχι και τόσο...

Επισκέπτης
Απλα σου αρεσουν οι μελαχρινες απο πρωτης οψεως.
Οσο για την μικρη Ευγενια δεν πειραζει ας μην καταπινει τα sushi ας καταπινει αυτα που πρεπει και θα της παω Pizza την αλλη φορα. :rockon:

Koltsidas

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2006
Like
21
Πόντοι
0
Mira? πολυ ποιοτικο γουστο τι να σου πω...

ΒΑΒΥ εσυ εισαι αυτος με τη Julia?

Συνημμένα

• 0680-034.jpg
    0680-034.jpg
    61 KB · Εμφανίσεις: 17

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Διαβάζω διάφορα στα προηγούμενα ποστάκια περί αυξομειώσεων τιμών που συνδυάζονται με υψηλές αποδόσεις υπηρεσιών και άλλα τέτοια. Ίσως να είναι σκόπιμο να γίνει σε όλους κοινή συνείδηση εδώ μέσα ότι πολλές γκόμενες λειτουργούν σαν photo play. Όσα περισσότερα πενηντάρικα ρίξεις τόσα περισσότερα παιχνίδια θα παίξεις. Όταν πηγαίνει ο τάδε στη λολίτα ή στην ψολίτα ή στην οποιανδήποτε και της λέει εγώ είμαι πλούσιος τσίμπα 1000 ευρουλάκια και την Παρασκευή τα λέμε στο τάδε κλαμπάκι όπου θα πιεις μέχρι να ξεράσεις τι να της πει ο δύσμοιρος που πάει με τα 300 ευρουλάκιά του? Δεν υποτιμώ την αξία του χρήματος απλά κάποιες γκόμενες έχουν την τακτική όσο περισσότερο ρουφάνε τόσο περισσότερο να αποδίδουν. Υπάρχουν βέβαια και αυτές που σέβονται το γεγονός ότι τις τιμάς με την παρουσία σου εκεί και με τα λεφτά σου και ευχαριστιούνται άμα λάχει και το γαμήσι. Γι'αυτό πρέπει να είμαστε εδώ για να βλέπουμε τι πραγματικά μας αξίζει και να ξεχωρίζουμε τις πραγματικές επαγγελματίες από αυτές που δουλεύουν με επίσημους χορηγούς. Για κάποιες δε μετράει ούτε το πόσο μεγάλο πουλί έχεις, ούτε τα όμορφα μάτιά σου, ούτε οι σφιχτοί κοιλιακοί σου.
σωστος!!!!!

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.128
Πόντοι
6.635
κοιταξα και τα 400 κοριτσια και τα μονα που μου αρεσαν ηταν αυτα.
Μηπως εχω πολυ ποιοτικο γουστο?

best cg's
Οχι αδερφε εχεις δικιο, το επιπεδο ειναι σχετικα χαμηλο...

g.s.m.arena

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
149
Πόντοι
2.277
εμενα μπορει καποιος να μου πει αν εχει κανενα νεο απο την θεα SALLY

Επισκέπτης
Σωστος ο φιλος σε αυτα που λεει.
Λυσεις ομως υπαρχουν πλειστες.
250 Ε Laura full service.
450 E Lolita full service
350 Crystal Crown full service
250 E Jessica-Z  NO SERVICE
400 E Jane full service
250 E Diana22  Nobody knows about service
350 E Irene_VIP  Half service
Και παει λεγοντας οποτε πολλες προσφορες πολλες λυσεις και ο καθενας διαλεγει τι θελει και περνει.
Καλημερα. :rockon:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom