Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 119 άτομα (1 μέλη και 118 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Λαθος σας κατά την γνώμη μου...Πάντα κατά την ταπεινή μου γνώμη έτσι? Μαγκιά σας αμα τα έχετε και πάνω από όλα αν κατά την κρίση σας είναι σωστό να τροφοδοτήσετε μια τέτοια κατάσταση. Για άλλες πάντως έχει γίνει μπουκοτάζ εδώ μέσα και κατέβαζαν τις τιμες νομίζω ότι αν θέλουμε να βοηθήσουμε την κατάσταση θα ήταν καλό να πέσει ένα κράξιμο στο manager της ή να πέσει μποικοτάζ εδω μέσα...

Αν και καθουμενος στο γραφειο σου,ορθως μιλησες φιλε Ztod!! :thumbsup:

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
O antisthenis δεν εχει απολυτο αδικο γιατι ναι η κοπελα απο εμφανιση δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο , ενα κοινο κοριτσακι ειναι.
Αυτο που δεν μπορει να κρινει ειναι το Service που δινει το οποιο δεν το δινει κανενα CG πιστεψτεμε , γιατι και απο αυτες ξερω.
Τωρα στο συνολικο κοστος ναι θα μπορουσε να ηταν και πιο φθηνη ελα ομως που παει και αυτη με την αγορα.
Με αλλα λογια αφου οι αλλες ζητανε extra για κωλους CIM και τετοια εγω γιατι να μην ζηταω 250 με ολα μεσα.
Και κατι αλλο , σε αυτο το σπορ εαν το κανεις καλα αυτο που κανεις σε τελικη αναλυση η φατσα ειναι το τελευταιο που μετραει.
Την φατσα την χρειαζεσαι για να δεσεις καποιον , να σε εχει σταθερα να σε κυκλοφορει και κλπ κλπ.
Βεβαια εαν εχεις και φατσα και ξερεις και να γαμιεσαι πχ. Lolita - Vanesa , τοτε περναμαι σε αλλη κατηγορια πολυ πιο μεγαλη Campionato με αλλα λογια.
Την Καλημερα μου.

KAΛΗΣΠΕΡΑ ΒΑΒΥ.... να κάνω τον συνήγορο του ΔΙΑΒΟΛΟΥ? ΕΙΠΑ ότι είναι ΜΟΥΝΑΡΑ? ΗΕΤ! ΕΙΠΑ καλό GFE και service? AΛΛΑ ρε πούστη μου
ΔΕΝ τον είδα να βγεί όταν γίνοναι άλλες παπαριές να πει την ΓΝΩΜΗ του? Α και που είναι ΤΩΡΑ να μας πει την ΓΝΩΜΗ του για το
φοβερό που είπε στον THAN88 ο Ζ! ΚΙΑ ΚΑΛΑ ο  :jerking: οταν πήγαινα JULIA και μου το ακύρωσε κάτω απο το ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ τί έπρεπε να πώ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ μου έστειλε
email οτι είμαι στο black list! ΚΑΙ ΣΕΙΣ τον ΔΟΞΑΖΕΤΕ.

ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ θα στο πω .... ΔΕΝ με αρέσουν οι ΣΦΟΓΚΟΚΟΛΑΡΙΟΙ και ΠΑΛΙ ΦΙΛΟΙ είμαστε.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Επισκέπτης
Καλο βολι lala, και προσεξε τι θα γραψεις μετα γιατι μπορει να εκτεθεις απο τους  :jerking: ειδικους του καναπε.

Aγορινα μου ξερεις οτι ποσος με ενδιαφερει τι θα πουνε οι κριτικοι,Εγω δουλευω ,πληρωνω και  :knockinb: και στ @@ μου τι θα πουνε!Αμα περναω καλα θα το γραψω εαν οχι παλι θα το γραψω και οποιος θελει ας την εμπιστευτει την κριτικη μου.

Απλα και ξεκαθαρα λογια φιλε μου Rebetis ( ΩΧ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ)  :2funny: :2funny:

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Ακούστε για ζουζούνα...Χθες αποφάσισα να πάω Τζέσικα παρά τα αρνητικά που ακούστηκαν...Στο δρόμο παθαίνω σοβαρό ατύχημα και είμαι τώρα με σπασμένο πόδι...Αδύνατο χθες βράδυ να απαντήσω στα μηνύματα που με έψαχνε και μου έγραφε νόμιζα ότι ήσουν κύριος και δε θα την έστηνες...Σήμερα το πρωί του στέλνω μέιλ με ύφος ευγενικό και συγγνώμης εξηγώντας του...Μου απαντά "στείλε φωτο του σπασμένου ποδιού σου για να μην ξαναμιλήσουμε γι'αυτό"...  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: Επαγγελματίας???

Ρε συ than88 άργησες στο ραντεβού, δεκτόν. Έπρεπε να τρέχεις σαν τρελός για να προλάβεις? Θα σου έβαζε απουσία ως απουσιολόγος ο Τσουτσούνας?  :idiot: :idiot: :idiot:

Όπως και να έχει ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ σου και γρήγορη ανάρρωση. Ειδοποιείς σε όλα τα sites τουρισμού το πρόβλημά σου, όχι για να απολογηθείς, αλλά όταν πάρεις incall την Tiffany να μην σου χρεώσει τα extra, δηλ. το μετρό και την τρόμπα που θα αγοράσει για τις ρόδες του ποδηλάτου της για ναρθει σπίτι σου. Δεν νομίζω να κωλόσεις με λίγο γύψο? Άσε που θα βάλει και υπογραφή μετά πάνω του...

Αν θέλεις τώρα να στείλεις κάτι στον Ζουζούνα ντε και καλά, θα σου πρότεινα να του στείλεις χωρίς μπιπ τα όσα λέει ο Προεδράρας και μάλιστα μεταφρασμένα για να τα καταλάβει μέχρι το τελευταίο βρισίδι. Μη νομίζει ότι βρήκε τα αμερικανάκια της Μεσογείου...

[youtube=425,350]x549E1DlriM[/youtube]

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Θηριο σε παω!!

Μην σταματας....!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που σαι ψηλέ, μην τρέχεις και συ και πλέον μας συμπεριλάβει η Τροχαία μετά τα "θύματα του Πάσχα & Χριστουγέννων" ως θύματα "πουτάνων & Πορνοτουρισμού". ήμαρτον. Πάρε το μετρό αν είναι. και αμα αργήσεις, πάρε το βιντεάκι του Προέδρα μαζί σου και βάλτο να ακούσει. Θα καταλάβει.

Τέλος πάρε και έναν φακό μαζί σου να τον εφαρμόσεις στον πουλίνο σου μη χαθεί στο πίσω πηγάδι της κατά την έξοδο και έχουμε και άλλο θύμα...  :2funny: :2funny: :2funny:

άντε με την ευχή της Παναγίας να πάς και με του Χριστού να έρθεις

therion

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Δεν σε πρόλαβα ρε γαμώτο. Έφυγες σφαίρα...22.15 είναι το ραντεβού?

Μην ξεχάσεις να μετρήσεις και τα μπαλάκια πριν φύγεις έτσι? ¨οχι του τένις ή αυτά που είναι ενωμένα σε σχοινάκι και παίζουν οι κοπέλες σαν να ήταν κολιέ....
Τα δικά σου εννοώ..Με δυο πήγες, με δυο νάρθεις.

BTW. Νέκρα πάλι. Τι στο διάολο γίνεται, όλοι everybody in this town fucks except me? που τη βγάζω με το "Είσαι πιο έξυπνος από ένα 10χρονο" και ταρχίδια μου κουνιούνται..

Φεύγω και εγώ...

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945
Μετά από διάβασμα 15 σελίδων (ρε δεν έχετε το θεό σας!) μερικές μαζεμένες απαντήσεις:

Yura: Ο anti είπε μπάζο τη Λάουρα. Ε, δεν έγινε και τίποτα ρε μεγάλε. Αυτό για σένα σημαίνει αυτόματα ότι τη θάβει επειδή δεν βάζει μπανεράκι? λιγάκι τραβηγμένο το βρίσκω ... και γενικά μερικές φορές είσαι tooooo much. Ξεχνάς δηλ. τα δικά σου όταν τα χώνεις σε πουτάνες ή πρκατορεία? πρέπει και μεις δηλ. να σκεφτούμε αντίστοιχα?  προσωπικά το βρίσκω λίγο τραβηγμένο σαν σκεπτικο και στη μία και στην άλλη περίπτωση. Ό καθένας ας γράφει ότι νομίζει και οι υπόλοιποι όταν διαβάζουμε κάτι ας ξεκινάμε καλοπροαίρετα είναι η γνώμη μου.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ σε κάποιους που ζητάνε τζάμπα γαμισάκια για καλές κριτικές ή απειλούν με κακές κριτικές όταν ΔΕΝ τους κάτσει η πουτάνα τελικά δεν πρέπει να τους τα χώνουμε? προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν μιλάω για σένα ... όμως αν θες σου στέλνω και αποδείξεις!

ZTOD, therion, than88: Συμφωνώ. όμως τελικά όλα τα καθρίζει ο νόμος της αγοράς. Η Βανέσσα στο ΠΡΟτελευταίο τουρ της (Μιλάνο) είχε δοκιμάσει να ανεβάσει τις τιμές. ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ! Δεν έχασε ούτε ένα πελάτη. Ε ήρθε και στην Αθήνα με τις ίδιες και όλοι συμφωνήσαμε ότι τα άξιζε και θα τα ξαναδίναμε ευχαρίστως!  :rockon: Η Λολίτα ανέβασε τις τιμές τώρα, αν της βγει προφανώς θα κρατήσει τις καινούργιες, αν βαράει μύγες θα τις χαμηλώσει, τι θα κάνει?

therion: περαστικά! Ο Ζ είναι μαλάκας κάποιες φορές. Νομίζω ότι απλά δεν σε πίστεψε, και έκανε ίσως και λίγο μαύρο χιούμορ (είναι στο στυλ του). εγώ όλο και κάποια μαλακία θα του απάνταγα!  ;)

lalalalakakakaκis: καλό βόλι!

Αυτά προς το παρόν, αν θυμηθώ κάτι θα κάνω edit  :think:

Και ΡΕ ΣΕΙΣ υπάρχει κάνα καλό PETITE μουνάκι για αύριο??

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
  julia v irena v cath    δεν μου περισευουν και για τα τρια κοριτσια αρα για την αλλη βδομαδα εχω μια επιλογη παρακαλω οσοι γνωριζουν να συνδραμουν ωστε τα λεφτα να πανε σε καλα χερια...

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
   julia v irena v cath    δεν μου περισευουν και για τα τρια κοριτσια αρα για την αλλη βδομαδα εχω μια επιλογη παρακαλω οσοι γνωριζουν να συνδραμουν ωστε τα λεφτα να πανε σε καλα χερια...
Εγω θα σου προτεινα Irena!

Tipos

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
20
Like
2
Πόντοι
3.945

julia or irena. Έχουν ακουστεί πολλά καλά.
Η Cath είναι η Sandra από το models. mixed reviews (καλές και "καλούτσικες")

ektoras36

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
25
Like
4
Πόντοι
5.775
και εγω φιλε ιρενα θα σου ελεγα...μακρια απο καθ..ειναι η παλια σαντρα απο μοντελς εσκορτ..σκετο παγοβουνο..τιπικι εσκορτ :jerking:

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
και εγω φιλε ιρενα θα σου ελεγα...μακρια απο καθ..ειναι η παλια σαντρα απο μοντελς εσκορτ..σκετο παγοβουνο..τιπικι εσκορτ :jerking:
κληρωσε λοιπον το κοινο εκανε λιγο ποιο πλουσια για την αλλη βδομαδα την ειρηνουλα ..ευχαριστωω!!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
καλησπερα παλουλαρια , τι κανουμε ?  ψιλονεκρα βλεπω σημερις, μονο ο αδερφος lalak μου φαινετε τον μουλιαζει :2funny: :2funny: :2funny: θα τον περιμενουμε ελπιζω πιο μετα να μας πει και εμας τους αγαμητους :2funny: :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
κληρωσε λοιπον το κοινο εκανε λιγο ποιο πλουσια για την αλλη βδομαδα την ειρηνουλα ..ευχαριστωω!!!!
χμμμμ εγω θα ελεγα julia παληκαρε, αλλα εσυ αποφασιζεις ;)

Επισκέπτης
Που ησουν εσυ παιδαρε striantaf;

Το εχει η μοιρα μας να ειμαστε παρεα καθε που λειπουν τα αλανια!!!

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Που ησουν εσυ παιδαρε striantaf;

Το εχει η μοιρα μας να ειμαστε παρεα καθε που λειπουν τα αλανια!!!
δουλεια δουλεια δουλεια για να βγει το προς το ζειν :2funny: :2funny: οντως μοναξιες παλι σημερις αν και εχω την αισθηση οτι θα σκασει μυτη σε λιγο και ο lalak :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λες να ... μπα δε ...αν ομως...

Αντε περιμενε εσυ, εγω σαν γεροντακι παω να απλωσω το κορμι μου, και αυριο που ειναι αργια θα τα πουμε απο το πρωι, στα τελευταια ποστ της εδω παρουσιας μου.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Λες να ... μπα δε ...αν ομως...

Αντε περιμενε εσυ, εγω σαν γεροντακι παω να απλωσω το κορμι μου, και αυριο που ειναι αργια θα τα πουμε απο το πρωι, στα τελευταια ποστ της εδω παρουσιας μου.
τι ειναι αυτα που ακουω οδευεις προς την εξοδο  :think: :think: :S :S

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom