Μετά από διάβασμα 15 σελίδων (ρε δεν έχετε το θεό σας!) μερικές μαζεμένες απαντήσεις:
Yura: Ο anti είπε μπάζο τη Λάουρα. Ε, δεν έγινε και τίποτα ρε μεγάλε. Αυτό για σένα σημαίνει αυτόματα ότι τη θάβει επειδή δεν βάζει μπανεράκι? λιγάκι τραβηγμένο το βρίσκω ... και γενικά μερικές φορές είσαι tooooo much. Ξεχνάς δηλ. τα δικά σου όταν τα χώνεις σε πουτάνες ή πρκατορεία? πρέπει και μεις δηλ. να σκεφτούμε αντίστοιχα? προσωπικά το βρίσκω λίγο τραβηγμένο σαν σκεπτικο και στη μία και στην άλλη περίπτωση. Ό καθένας ας γράφει ότι νομίζει και οι υπόλοιποι όταν διαβάζουμε κάτι ας ξεκινάμε καλοπροαίρετα είναι η γνώμη μου.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ σε κάποιους που ζητάνε τζάμπα γαμισάκια για καλές κριτικές ή απειλούν με κακές κριτικές όταν ΔΕΝ τους κάτσει η πουτάνα τελικά δεν πρέπει να τους τα χώνουμε? προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν μιλάω για σένα ... όμως αν θες σου στέλνω και αποδείξεις!
ZTOD, therion, than88: Συμφωνώ. όμως τελικά όλα τα καθρίζει ο νόμος της αγοράς. Η Βανέσσα στο ΠΡΟτελευταίο τουρ της (Μιλάνο) είχε δοκιμάσει να ανεβάσει τις τιμές. ΤΗΣ ΒΓΗΚΕ! Δεν έχασε ούτε ένα πελάτη. Ε ήρθε και στην Αθήνα με τις ίδιες και όλοι συμφωνήσαμε ότι τα άξιζε και θα τα ξαναδίναμε ευχαρίστως!
Η Λολίτα ανέβασε τις τιμές τώρα, αν της βγει προφανώς θα κρατήσει τις καινούργιες, αν βαράει μύγες θα τις χαμηλώσει, τι θα κάνει?
therion: περαστικά! Ο Ζ είναι μαλάκας κάποιες φορές. Νομίζω ότι απλά δεν σε πίστεψε, και έκανε ίσως και λίγο μαύρο χιούμορ (είναι στο στυλ του). εγώ όλο και κάποια μαλακία θα του απάνταγα! ;)
lalalalakakakaκis: καλό βόλι!
Αυτά προς το παρόν, αν θυμηθώ κάτι θα κάνω edit
Και ΡΕ ΣΕΙΣ υπάρχει κάνα καλό
PETITE μουνάκι για αύριο??