Νέα

City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 85K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (6 μέλη και 52 επισκέπτες)

ZTOD

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Ιουλ 2006
Κριτικές
14
Like
8
Πόντοι
1.997
O φίλος σου λέει τα εξής να προτιμήσεις αν μπορείς να κάνεις υπομονή λίγες μέρες
1. Crystal Crown (κάτι καλό μου κάνει)
2. Sandra (εγγυημένο γραφείο)
3. Nataly (γνωστη...)
4. Jane (την γυναίκα μου)
5. Julia (δεν έχω δοκιμάσει αλλά ακούω διθυραμβους)
6. Lolita(δεν έχω δοκιμάσει αλλά ακούω διθυραμβους)
Εσχατη λύση η Jessica που σου έχει κάτσει και με τις θερμές ευχες να σου βγεί καλή!Γιατί από φάτσα μπορεί να είναι στραπατσαρισμένη αλλά από σώμα (αν σου αρέσουν οι κοντές) είναι θάνατος!Και ας έχει σιλικόνη αντί για βυζιά!

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
O φίλος σου λέει τα εξής να προτιμήσεις αν μπορείς να κάνεις υπομονή λίγες μέρες
3. Nataly (γνωστη...)
Εσχατη λύση η Jessica που σου έχει κάτσει και με τις θερμές ευχες να σου βγεί καλή!Γιατί από φάτσα μπορεί να είναι στραπατσαρισμένη αλλά από σώμα (αν σου αρέσουν οι κοντές) είναι θάνατος!Και ας έχει σιλικόνη αντί για βυζιά!
αυτη τη diana22 θελω να την δω να ειναι απο πανω μου αλλα δεν ακουω εδω μεσα τιποτα και αυτο με τρομαζει , για να ακουσω κατι. 

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
3. Nataly (γνωστη...)
σημερα θα δω τη γυναικα σου .....sorry .....θα ειμαι κυριος

Επισκέπτης
Ακολουθησα την συμβουλη του μεγαλου δασκαλου και του Τσοπανη που μου φυλαει τα προβατα και οπως ηταν φυσικο δεν εχασα ουτε τον χρονο μου ουτε εκλαωα τα γιουρια μου.
Laura το κοριτσοπουλό γιατι για κοριτσοπουλο προκειτε ,καμμια σχεση με τις φωτο του μαλακα φωτογραφου βεβαια ουτε και μοντελο ,αλλα απο SERVICE ολα τα γραμματα κεφαλαια.
Ευχαριστω τον μεγαλο διδασκαλο του γενους και τον Τσοπανο που μου κρατησε τα προβατα μεσημεριατικα και μπορεσα και πηγα.
Τα υπολοιπα θα γραφτουν σε review οταν τα αλανια φτιαξουν το συστημα και μπορουν να τα κρεμμασουν.

Επισκέπτης
Χαιρομαι που περασες καλα, ελα τωρα στη στανη για να σαλγκισεις τα προβατα.  :2funny: :2funny: :2funny:

(Τσοπανης) :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Κρατα τα ζα λιγο ακομα γιατι εχω κατι στα σκαρια και ερχομαι.

Επισκέπτης
Ελα ρε συ, θέλω να κάνω κάτι ακυρώσεις. Πλέον μπαίνει πολύ ψηλά ο πήχης αδελφέ μου. Κανω κράτει και πάω σε συγκεκριμένα πλέον.

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Ακολουθησα την συμβουλη του μεγαλου δασκαλου και του Τσοπανη που μου φυλαει τα προβατα και οπως ηταν φυσικο δεν εχασα ουτε τον χρονο μου ουτε εκλαωα τα γιουρια μου.
Laura το κοριτσοπουλό γιατι για κοριτσοπουλο προκειτε ,καμμια σχεση με τις φωτο του μαλακα φωτογραφου βεβαια ουτε και μοντελο ,αλλα απο SERVICE ολα τα γραμματα κεφαλαια.
Ευχαριστω τον μεγαλο διδασκαλο του γενους και τον Τσοπανο που μου κρατησε τα προβατα μεσημεριατικα και μπορεσα και πηγα.
Τα υπολοιπα θα γραφτουν σε review οταν τα αλανια φτιαξουν το συστημα και μπορουν να τα κρεμμασουν.

ΟΤΑΝ λέω ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ο ΜΕΓΑΣ διδάσκαλος του ΓΕΝΟΥΣ μίλαγε τον ΚΡΑΖΑΤΕ ΟΛΟΙ ιδίως κάτι ΤΡΑΓΟΙ!! ΑΚΟΥΩ τώρα ποιος λέει παπαριές και
fake reviews που άκουσα τόσο καιρό.... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ για τους φίλους ΠΑΝΤΑ φίλος. ΟΠΟΙΟΣ θέλει ακούει και την γνώμη μου και ΟΠΩΣ
πάντα αναφέρω ... ΕΣΥ αποφασίζεις και αμα δεν γουστάρετε πέρνετε τοα ΦΡΑΓΚΑ ΠΙΣΩ.

ΠΑΝΤΩΣ ΒΑΒΥLINO  :think: δεν ΜΕ πολυ πίστευες αλλά ΑΜΑ πήγε ο τσοπάνης είπες το ΝΑΙ! Να περνάς καλά πάντα!

Yura Maniakos

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
KAI EΠΕΙΔΗ είμαι MANIAKOS λέω την δευτέρα να πάω στο πιο κάτω ...ρχίδι...

Εντάξει ΜΗΝ με δείρετε! Εχει κα΄τι κιλάκια παραπάνω ΑΛΛΑ λέω να πάω να τις ΞΕΣΚΙΣΩ το ΚΩΛΙ και να έχω και μαστίγιο ΜΑΖΙ. ΚΑΤΙ τέτοιο
έχω εμπευση ρε παίδες.... ΔΕΝ ξέρω θα κλείσω και αμα δεν είναι έτσι την κάνω ΜΕ ΒΑΡΙΑ πηδηματάκια!

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Καταλαβα,θα γινει παλι της λολιτας!ΑΓΙΑ ΛΟΛΙΤΑ ΜΟΥ,ΑΓΙΑ ΛΟΛΙΤΑ ΜΟΥ
ΑΓΙΑ ΛΟΛΙΤΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μονο αν ο Yura δωσει το Ο.Κ  θ απαγορευτει το αποπλου για λολιτα baby
,παρακαλειτε ο Yura oπως προβει για δοκιμη!!!

ΑΠΟ ΜΕΝΑ θέλετε ΑΔΕΙΑ? ΔΕΝ είμαι ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ τα γαλόνια τα έχει ο ΒΑΒΥ! Λοιπόν να πάτε αλλά επειδή ΔΕΝ είμα της ώρα και θέλω κατι τίς παραπάνω
θα πάω με τα 500 3ωρο και βάλε με την ΠΙΠΙΝΑ και θα απατήσω την ΛΟΛΙΝΑ?  :2funny: :2funny: :2funny:

ΟΚ? Και δευτέρα θα πάω για ανωμαλιές... ΦΙΛΑΚΙΑ

Επισκέπτης
KAI EΠΕΙΔΗ είμαι MANIAKOS λέω την δευτέρα να πάω στο πιο κάτω ...ρχίδι...

Εντάξει ΜΗΝ με δείρετε! Εχει κα΄τι κιλάκια παραπάνω ΑΛΛΑ λέω να πάω να τις ΞΕΣΚΙΣΩ το ΚΩΛΙ και να έχω και μαστίγιο ΜΑΖΙ. ΚΑΤΙ τέτοιο
έχω εμπευση ρε παίδες.... ΔΕΝ ξέρω θα κλείσω και αμα δεν είναι έτσι την κάνω ΜΕ ΒΑΡΙΑ πηδηματάκια!

Yura Εχεις κουραγιο ρε συ, μπραβο σου www.crazypics.de/] [/url] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Υura στον ταβλα με κουλουρια!!! :2funny: :2funny: :2funny:

''ΩΧ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ'' γεια σου!

lost4417

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
4
Like
120
Πόντοι
1
Τι εγινε ρε παιδια 2 μερες εκανα να μπω και βλεπω "πραματα και θαματα!!!!"
BABY το site το ρωσικο που το ξετριπωσες(αξιος!)????Μια ματια εριξα στα γρηγορα και λεω να κανω καλοκαιρηνες διακοπες στην Μοσχα(σκηνη θα στεισω στην κοκκινη πλατεια!)
Αντε παλι καλα θα περασετε. Απεχουμε λογο πολλων επαγγελματικων αναγκων. Αντε να δουμε ποτε θα τελειωσουμε, γιατι τον ατελειωτο θα εχουμε παλι.

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ρε baby πηγες που πηγες στο πιπινοκοριτσο τη laura,o Newton της φωτογραφιας εισαι,τραβα του κοριτσιου μερικες ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ φωτογραφιες που τουχουνε βαλει αυτες τις μιζερες και δωσε και του rebeti καναδυο να τις βαλει στο πορτοφολι του     να τις δειχνει με καμαρι στους φιλους του και να λεει να ρε μαγκες μου αυτο ειναι το κοριτσι μου  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
ρε baby πηγες που πηγες στο πιπινοκοριτσο τη laura,o Newton της φωτογραφιας εισαι,τραβα του κοριτσιου μερικες ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ φωτογραφιες που τουχουνε βαλει αυτες τις μιζερες και δωσε και του rebeti καναδυο να τις βαλει στο πορτοφολι του    να τις δειχνει με καμαρι στους φιλους του και να λεει να ρε μαγκες μου αυτο ειναι το κοριτσι μου  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Εχω εχω εχω δικες μου  :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Για παρτυ σου Rebetis  και μονο απο τον Lala ,μονο δωσε βαση στο 00:39.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]

YuraManiakos

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
16
Yura Εχεις κουραγιο ρε συ, μπραβο σου www.crazypics.de/] [/url] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αλλά ΕΙΔΑ και αυτό, δηλαδή την ΚΟΚΙΝΟΣΚΟΥΦΟΤΣΑ - VIOLET που θα την φάει ο ΓΕΡΟ ΛΥΚΟΣ & στους ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ βάζουν και VIDEO WALL
Ωρίστε το link  για ενημέρωση!

To κατεβάζω και το μελετάω..... ΜΑΛΛΟΝ λέω να πάω κατα κεί. ΤΟ weekend MONON με το ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ απιστίες!  :2funny: :2funny: :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom