You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (4 μέλη και 87 επισκέπτες)
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Εγω το ειπα σε σχεση με τον συντροφο που ανεφερε "την γυναικα μας την αγαπαμε δεν την πηδαμε
[/quote
Για check this out
και θα με θυμηθείς συνροφικότατε
μπα δεν τρεχει τπτΜάγκες, μόλις άνοιξε η μύτη μου (δεν την έξυνα), και τρέχει ασταμάτητα, να ανησυχώ?
ωαλε λιγο οξυζενε αν εχεις η παρε κανα τηλ την αναμπελ
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Μάγκες, μόλις άνοιξε η μύτη μου (δεν την έξυνα), και τρέχει ασταμάτητα, να ανησυχώ?
Ψηλά το κεφάλι
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
μπα δεν τρεχει τπτ
ωαλε λιγο οξυζενε αν εχεις η παρε κανα τηλ την αναμπελ
Η αν θές στείλε το τηλέφωνο της Αναμπελ σε μένα να την πάρω εγώ να της το πω
Σωστός! Εγώ το έχω πει, λάθος Latitude και Longtitude διαλέξαμε να γεννηθούμε, αλλά και στην θρησκεία μπορούσαμε να κάνουμε κάτι για να την βγάζουμε πιο ωραία, ακόμη και εδώ, .
Κι' ομως η Ελλαδα ειναι ο καλυτερος γεωγραφικα τοπος. Το εχω ψαξει και πολοι μας ζηλευουν, Το προβλημα ειναι οτι κατοικειται απο Ελληνες και Ελληνιδες που εχουν υποστει το γνωστο κοινωνικο και θρησκευτικο conditioning! Αλλα βγαινουμε εκτος θεματος και θα ερθουν οι MODERATORS.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Όλα καλά. Οξυζενέ και στούμπωμα με βαμβάκι. Το κεφάλι ψηλά δεν μπορούσα, είμαι μόνος και θα σκουντούφλαγα...
Μου ανοίγει συχνά τελευταία, κάτι παίζει....Τέσπα.
Μην ανησυχήσετε την κοπέλα (Άναμπελ), θα το πάρει και επάνω της...
Μου ανοίγει συχνά τελευταία, κάτι παίζει....Τέσπα.
Μην ανησυχήσετε την κοπέλα (Άναμπελ), θα το πάρει και επάνω της...
Και έλεγα γιατί ποτέ μου δεν τα πήγα καλά με αυτό το άθλημα. Έλυσες μία μεγάλη απορία Hydro!
Ειδες?? Μαζι σου.
Ας κάνουμε και κάτι ωφέλιμο εδώ μέσα...Μάγκες, μόλις άνοιξε η μύτη μου (δεν την έξυνα), και τρέχει ασταμάτητα, να ανησυχώ?
Πως ήταν η ημέρα σου σήμερα ? Αισθάνθηκες και πονοκεφάλους πρόσφατα ( τελευταίές ημέρες ? )
Πάσχεις απο αλλεργική ρινίτιδα ?
Τεσπά...Προφανώς και είναι συμπτωματικό, χαλάρωσε ...( συμβαίνει συχνά )...
Γίνε υποχόνδριος όμως... και μίλα στον παθολόγο σου
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Κι' ομως η Ελλαδα ειναι ο καλυτερος γεωγραφικα τοπος. Το εχω ψαξει και πολοι μας ζηλευουν, Το προβλημα ειναι οτι κατοικειται απο Ελληνες και Ελληνιδες που εχουν υποστει το γνωστο κοινωνικο και θρησκευτικο conditioning! Αλλα βγαινουμε εκτος θεματος και θα ερθουν οι MODERATORS.
To thread έχει τον τίτλο απλά για λόγους ιστορικούς, ουσιαστικά ειναι το καφενείο μας εδώ. Reviews είναι απόλυτα οργανωμένα αλλού, αφίξεις επίσης αλλού και κλειδωμένες...οπότε δεν παίζει off-topic.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Μία από τα ίδια, τίποτα το ασυνήθιστο.Ας κάνουμε και κάτι ωφέλιμο εδώ μέσα...
Πως ήταν η ημέρα σου σήμερα ?
2-3 φορές την εβδομάδα. Ο πονοκέφαλος είναι ο καλύτερός μου φίλος πια.Αισθάνθηκες και πονοκεφάλους πρόσφατα ( τελευταίές ημέρες ? )
ΤσουΠάσχεις απο αλλεργική ρινίτιδα ?
Συμβαίνει ανά εβδομάδα τελευταία.Τεσπά...Προφανώς και είναι συμπτωματικό, χαλάρωσε ...( συμβαίνει συχνά )...
Το έκανα πριν καιρό. Επιμένει ότι απλά πρέπει να κουλάρω. Γιαυτό και αποφάσισα να μαλακιστώ τις επόμενες δύο εβδομάδες.Γίνε υποχόνδριος όμως... και μίλα στον παθολόγο σου
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Ciiiiiv
τσ τσ τσ τσ τσ ,"πολοι"? Με το συμπάθειο δηλαδή αλλά επειδής είπες κάτι για μια γλώσσα πριν εκτός αν εννοούσες το ψάρι
To thread έχει τον τίτλο απλά για λόγους ιστορικούς, ουσιαστικά ειναι το καφενείο μας εδώ. Reviews είναι απόλυτα οργανωμένα αλλού, αφίξεις επίσης αλλού και κλειδωμένες...οπότε δεν παίζει off-topic.
Με καθησυχασες τωρα. thanks
Ciiiiiv
τσ τσ τσ τσ τσ ,"πολοι"? Με το συμπάθειο δηλαδή αλλά επειδής είπες κάτι για μια γλώσσα πριν εκτός αν εννοούσες το ψάρι
Zητω συγγνωμη απο ολους. Typing ειναι αυτο και εχουμε γινει και international. Παντως η γλωσσα δεν ειναι ψαρι για μενα (ακομα). Σου θυμιζω του Σολωμου "Στη ζωη μου δεν υπηρξε αλλο παρεξ γλωσσα και ελευθερια". ΟΛΕ
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Νομίζω πως το ίδιο πρέπει να κάνεις και τώρα για να χαλαρώσεις φίλε
Για βοηθήστε πάλι. Έχω ανοιχτή γραμμή ΣΜΣ με δύο υποψήφια θύματα και πρέπει να διαλέξω (είπαμε, λείπει η γυναίκα μου).
Με πιτσιρίκι (21 χρονών), κορμί καμπυλάτο, μυαλό καμμένο, γαμήσι μέτριο (δεν κάνει CIM, deep throat klp), δεν κατέχει το άθλημα γενικά, αλλά είναι φρέσκια και "δροσερή" όσο τίποτα άλλο, ακούει φανατικά ελληνικά, φοιτήτρια (στα χαρτιά μόνο).
ή με
Ώριμο "στέλεχος", 37 χρονών, πρόσφατα χωρισμένη, γαμώ τα κορμιά, τσολιάς (μόνο πρόβλημα το λίγο κρεμασμένο βυζί), full service, φοράει γαμώ τις γόβες και πάντα μέχρι σήμερα, μόλις τελειώνουμε την γυμναστική φεύγει χωρίς να ζητάει αγκαλίτσες πρωϊνά κλπ.
Για πείτε, πρέπει να απαντήσω στο επόμενο μισάωρο.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Ελπίζω δλδ, να είναι έτσι, δεν ξέρω...δεν είμαι Mod(ified...) xaxaxaxaΜε καθησυχασες τωρα. thanks
Για βοηθήστε πάλι. Έχω ανοιχτή γραμμή ΣΜΣ με δύο υποψήφια θύματα και πρέπει να διαλέξω (είπαμε, λείπει η γυναίκα μου).
Με πιτσιρίκι (21 χρονών), κορμί καμπυλάτο, μυαλό καμμένο, γαμήσι μέτριο (δεν κάνει CIM, deep throat klp), δεν κατέχει το άθλημα γενικά, αλλά είναι φρέσκια και "δροσερή" όσο τίποτα άλλο, ακούει φανατικά ελληνικά, φοιτήτρια (στα χαρτιά μόνο).
ή με
Ώριμο "στέλεχος", 37 χρονών, πρόσφατα χωρισμένη, γαμώ τα κορμιά, τσολιάς (μόνο πρόβλημα το λίγο κρεμασμένο βυζί), full service, φοράει γαμώ τις γόβες και πάντα μέχρι σήμερα, μόλις τελειώνουμε την γυμναστική φεύγει χωρίς να ζητάει αγκαλίτσες πρωϊνά κλπ.
Για πείτε, πρέπει να απαντήσω στο επόμενο μισάωρο.
Παρτα και τα δυο Γιωργο. Ο φοβερος Παππους μου μερικα χρονια πριν πεθανει μου ειχε πει το εξης: Θα παθανω και θα παω στη κολαση
"Γιατι ρε παππου?"
Γιατι δεν πηγα σε μια γυναικα που με περιμενε!!!!!
Επισκέπτης
Zητω συγγνωμη απο ολους. Typing ειναι αυτο και εχουμε γινει και international. Παντως η γλωσσα δεν ειναι ψαρι για μενα (ακομα). Σου θυμιζω του Σολωμου "Στη ζωη μου δεν υπηρξε αλλο παρεξ γλωσσα και ελευθερια". ΟΛΕ
Η αρχαία φράση έχει ως εξής: "των οικιών υμών εμπιμπραμένων αυτοί άδετε;"
ερωτηση: Γνωρίζετε καμιά φράση στην Νέα Ελληνική, που να έχει το ίδιο νόημα;;;;
H μεταφορά της ίδιας παροιμίας στις μέρες μας είναι "Εδώ το σπίτι καίγεται και αυτός χτενιζεται"
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 10K
- Εμφανίσεις
- 619K