Επισκέπτης
Ελα ρε αυτό το avatar είναι alive?
και για του λογου το αληθες...
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="
Ελα ρε αυτό το avatar είναι alive?
Jane is writting.
davai! sdraste mujchini, tot kto kto menia ne znaet, mnogo poterial ,,,, i vliybilas v Baby... eto moi samii luchshii mujchina . ye ne vidla nukogo bolee sladkogo chem on .
no ya jdy vas y sebia )))))))))))))))))
mi delali vot tak :
Αντε ρε ανώμαλοι εδώ μέσα αυτή είναι στην ηλικία του γιου μου.
Καλά σας λένε οι "άλλοι" ανώμαλους ,ματάκηδες.
Ξαναπάω στο άλλο site που έχει ησυχία...
Αντε ρε ανώμαλοι εδώ μέσα αυτή είναι στην ηλικία του γιου μου.
Καλά σας λένε οι "άλλοι" ανώμαλους ,ματάκηδες.
Ξαναπάω στο άλλο site που έχει ησυχία...
Keep it cool NITRΟ βγές καμμιά βόλτα στην παραλία που είναι κοντά! Χαλαρώνει γενικά
(Πάντως η Lolita έχει ΩΡΑΙΑ μπουτάκια!)
xaxaxaxaxa
Μα καλά? Εσύ δεν ήθελες να την πάρεις "ελληνικά" ?
Αχ δεν αντέχω, πριν πέντε λεπτά τσακωνόμουνα με μία γκόμενα στο τηλέφωνο που δεν ξέρει τι θέλει...
Και εσύ Βρούτε?
Μόλις ΕΜΑΘΑ απο εγκυρη πηγή, την απάντηση της JANE για τον ΒΑΒΥ... όλα τα λεει το παρακάτω άσμα!
[youtube=425,350]_lwthVtaocc&feature=related[/youtube]
Πάντως στους απογόνους εγώ κουμπάρος οκ?
Keep it cool NITRΟ βγές καμμιά βόλτα στην παραλία που είναι κοντά! Χαλαρώνει γενικά
(Πάντως η Lolita έχει ΩΡΑΙΑ μπουτάκια!)
Ρε νόμιζα πως ήταν απλά κοντοπούτανο σαν την Paola ή την Ελένη, που να φανταστώ πως αυτή είναι παιδάκι?
Ημαρτον Yorgos είπαμε
Yura καμιά φορά με τον τρόπο που γράφεις μου ρχεται να μετακομίσω ρε αδερφάκι μου...
Βρηκα ενα βιντεο με τον baby μικρουλι!Απο μωρο στα CT !
[youtube=425,350]<object width="425" height="355"><param name="movie" value=""></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/youtube]
Μπαμπα??? εγω γλυκάκι(κοκό)
Be my guest, no problem αλλα με το συμπάθιο ΑΔΕΛΦΕ και ανευ παρεξήγησης, 3 πηδήματα και .. και 2 κολο... πήδαγες η σε πηδάγανε οι γιατροί σήμερα?
Καλό βράδυ σε περιμένω για καφέ στην παραλία αυριο είναι free day!
Είπαμε την γυναίκα ΜΑΣ την αγαπάμε ΔΕΝ ΤΗΝ πηδάμε haraso?