Επισκέπτης
Το ξερω φιλε μου,αμοιβαια τα αισθηματα!
Αλλα και σκετο lakis δε με πειραζει!
Ε αυτό είναι πιο εύκολο να το θυμάται κανείς!Λοιπόν την πηδήξαμε την συζήτηση μου φαίνεται...Βγήκαμε εκτός θέματος...Το ξερω φιλε μου,αμοιβαια τα αισθηματα!
Σημαίνει ότι το κάνεις μαζί της όσες φορές γουστάρεις και αντέχειςantisthenis ευχαριστώ
αυτό το extra balls που διαβάζω στα services τι σημαίνει?
Χμμμμ...Η Κοπέλα έχει ξαναέρθει στα μέρη μας 2 φορές πρόσφατα σχετικά... Εμένα στις φωτο μου φαίνεται tooooo gooooood to br true....Μακάρι να παει καλάΓια πείτε ρε συναγαμήτες τί λέτε για το επισυναπτόμενο?
Το έχω για τις 9.00 και θέλω να μοιραστούμε σκέψεις και συναισθήματα
Για πείτε ρε συναγαμήτες τί λέτε για το επισυναπτόμενο?
Το έχω για τις 9.00 και θέλω να μοιραστούμε σκέψεις και συναισθήματα
Προσπαθησα να κλεισω τη Βικτωρια(planet dreams)καιμου εστειλαν το πιο κατω μνμ
I am sorry Viktoria has chosen to meet only existing clients during this tour, although if you know an existing client of ours who can write to us on your behalf i can then arrange a meeting for you.
Εχει αρχίσει να γίνεται μόδα αυτό με τις συστατικές επιστολές και τα regular clients μου φαίνεται...
μπορει να βοηθησει κανεις?
To μωρο Nitro το ζαχαρωνω καιρο αλλα λιγο το οτι κρυβει τη φατσα της λιγο του οτι δεν εχει κανενα review δεν την εχω κλεισει ακομα.Δυσκολα θα σου απαντησει καποιος,η γκομενα ειναι ενα ερωτηματικο.....Παντως φαινεται μουναρος!
ολες οι αποψεις ειναι υποκειμενικες,αλλα συμπληρωνω αν η σαντρα θελει 300ευρω,τοτε η αννα απο ελλας εσκορτ,με σουπερ εμφανιση και υψος 1,80 που ζηταει 250ευρω,με αρκετα καλο σεξ, πρεπει να κανει μηνυση αμεσα.
ολες οι αποψεις ειναι υποκειμενικες,αλλα συμπληρωνω αν η σαντρα θελει 300ευρω,τοτε η αννα απο ελλας εσκορτ,με σουπερ εμφανιση και υψος 1,80 που ζηταει 250ευρω,με αρκετα καλο σεξ, πρεπει να κανει μηνυση αμεσα.
για το φιλο που ρωτησε για σαντρα,ενημερωση με αργοπορια λιγων ωρων.εμφανιση πιπινιου με καλουτσικο προσωπο.σωμα ικανοποιιτικο με μεγαλο στηθος,ωραιο δερμα.,αλλα κοντουλα,περιπου 1,65.εφυγα γιατι οταν ζητας 300ευρω,πρεπει να εισαι μουναρος οπως τιφανυ απο ουγγαρια.η σαντρα ειναι 2 σκαλες πιο κατω.